Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια !Τι κάνετε?Μalvi καλωςήρθες στο fun club!Eύχομαι να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου!Ο Χασιάκος είναι τέλειος και ο Ελευθεριάδης.Τον κο Μουστακαρία δεν τον ξέρω αλλά σίγουρα θα είναι καλός από την στιγμή που είναι συνεργάτης με τον Χασιάκο.Εγώ,γέννησα 11/4 και έμεινα ενθουσιασμένη!Και ο άντρας μου ήθελε κοριτσάκι.Έκανα αγοράκι και όμως το λατρεύει!Το φύλο θα το μάθεις στον 4ο μήνα.Τώρα είσαι 3,5 μηνών.Να ξεκουράζεσαι για να πάρεις δυνάμεις για μετά!Να χαρείς την εγκυμοσύνη σου!Καλό βράδυ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Della έχουμε την ίδια απορία .Κι εγώ δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω κορσέ ή όχι.Και για το κόστος του μαιευτηρίου έχω την ίδια απορία.Άλλα περίμενα ότι θα πληρώσω και πλήρωσα λιγότερα.Ο Χασιάκος είναι ΤΕΛΕΙΟΣ!!!Η τομή που μου έκανε ήταν απλά κέντημα!Ήρθε και με είδε 2 φορές και 1α φορά η βοηθός του .Αλλά ήταν 1α κοπέλα με κοντό κόκκινο μαλλί.Σχηματίσαμε την ίδια γνώμη!Δεν τον αλλάζω με τίποτα!Η γέννα κράτησε 3,5 ώρες .Ούτε που το κατάλαβα!Να μας ζήσουν τα μωράκια μας!Καλό βράδυ!

Διαφημίσεις

Della έχουμε την ίδια απορία .Κι εγώ δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω κορσέ ή όχι.Και για το κόστος του μαιευτηρίου έχω την ίδια απορία.Άλλα περίμενα ότι θα πληρώσω και πλήρωσα λιγότερα.Ο Χασιάκος είναι ΤΕΛΕΙΟΣ!!!Η τομή που μου έκανε ήταν απλά κέντημα!Ήρθε και με είδε 2 φορές και 1α φορά η βοηθός του .Αλλά ήταν 1α κοπέλα με κοντό κόκκινο μαλλί.Σχηματίσαμε την ίδια γνώμη!Δεν τον αλλάζω με τίποτα!Η γέννα κράτησε 3,5 ώρες .Ούτε που το κατάλαβα!Να μας ζήσουν τα μωράκια μας!Καλό βράδυ!

Ειναι ΑΠΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ!

ΜΙΚΡΟΣ ΕΠΙ ΓΗΣ ΘΕΟΣ!

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΤΟΚΕΤΟΥ!

και βεβαια εχει κανονισει οι γυναικες του να πληρωνουν λιγοτερα οταν χρειαζεται!

και βεβαια οι βοηθοι του ειναι αρκετοι!

και παντα διαλεγει και κρατα κοντα του τους καλυτερους!

για τον χας δεν μιλας...

υποκλινεσαι !

καλη ανασταση και ευκολες γεννες κοριτσια!

Καλημέρα σε όλες τις κυρίες του fan club αλλα και του φόρουμ!

Με λένε Μαλβίνα και είμαι καλα!ααα ναι...είμαι και ολίγον έγκυος....13-14 εβδομάδων...δλδ...έχω μπει στον τέταρτο (δε τα ξέρω καλά αυτά...και χάνω το λογαριασμό):tongue::tongue::tongue:

Είχα βρει αυτό το φόρουμ και συγκεκριμένα αυτό το θέμα πριν 2 χρόνια σχεδόν...όταν έψαχνα στο Γουγλη το τηλέφωνο του ιατρείου του κ.Χασιάκου γιατί είχα ξεχάσει την κάρτα σπίτι.

Έμαθα για τον γιατρό πριν 2 χρόνια από μια φίλη μου (και πολλούς άλλους γνωστούς μου), η οποία και μου είχε κλείσει ραντεβού γιατί τότε είχα ένα θέμα με ένα ινομύωμα.

Να μη σας τα πολυλογώ...το ινομύωμα μου το αφαίρεσε ο κ.Χασιάκος στο Αρεταίο το καλοκαίρι του 09.

Τι να πώ για αυτόν τον άνθρωπο, παρά μόνο τα καλύτερα? και εννοείται ότι μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος πήρα να κλείσω αμέσως ραντεβού.

Βέβαια προς το παρόν έχω δει το συνεργάτη του κ.Μουστακαρία (επίσης πολύ συμπαθής) και έχω κάνει και την αυχενική διαφάνεια με τον κ.Ελευθεριάδη, το μωράκι χαίρει άκρας υγείας, το είδαμε προφιλ, απο πάνω, από κάτω...μόνο ανφάς δε το είδαμε και στεναχωρήθηκε ο πατέρας του γιατί δεν επιβεβαιώθηκε αν είναι κορίτσι (έχει λυσσάξει στην κυριολεξία!)...Οπότε και περιμένουμε να περάσει ο Πάσχας, να έρθει η 5η του Μαγιού να δούμε και το γιατρό να μας πεί τα μαντάτα...διότι υπάρχουν πολλά θέματα...ένα ακόμα ινομύωμα (εξίσου μεγάλο με αυτό που έβγαλα πριν 2 χρόνια)...τι θα γίνει με το Αρεταίο καθώς τα οικονομικά είναι πολύ ζόρι...αααα ναι και το φύλο(θεός φυλάξει και δε πάρουμε ροζ πάνες!!!). Ουφφφφ! Σας κούρασα το ξέρω...:P

Με το καλό κοριτσάκι μου. Σου εύχομαι να έχεις μια τελειόμηνη και καλή εγκυμοσύνη

Καλησπερα κοριτσια,ευχομαι ολες να ειστε καλα.Θα ηθελα να καταθεσω κι εγω τη δικια μου εμπειρια με τον γιατρο μας.Αλλο ειναι να διαβαζεις εδω ποσο καλος ειναι και αλλο να το βιωνεις η ιδια.Εφερα στον κοσμο τον πριγκηπακο μου στις 11/4 στο Ρεα.Ο γιατρος μας ηταν απλα τελειος.Πολυ χαλαρος δεν με αγχωσε καθολου,αφεθηκα στα χερακια του και ολα πηγαν θαυμασια.Η βοηθος του(μια ομορφη κοπελα με μακρυα ξανθα μαλλια)ηταν συνεχεια διπλα μου και με βοηθησε απιστευτα τοσο για τον τοκετο οσο και ψυχολογικα,με εμψυχωνε συνεχως.Ο γιατρουλης μας ειχε τη γενικη επιβλεψη και στο τελευταιο σταδιο ολα τα εκανε τοσο γρηγορα που ουτε καταλαβα τι εγινε.Για να μη σας πω για το ραψιμο:απλα κεντημα!

Κοριτσια,μη φοβαστε τιποτα με τον Χασιακο γιατρο.Βγηκε ο ιδιος και ενημερωσε και τους συγγενεις μου,ηρθε και 2 φορες να με δει,απλα ειμαι κατενθουσιασμενη μαζι του.Τα εγραφαν εδω τα κοριτσια αλλα ηθελα να καταθεσω και τη δικια μου εμπειρια.Κατι ακομα:ξερετε αν εχει καμια συμφωνια το μαιευτηριο μετον γιατρο και μας κανουν ειδικες τιμες;το ρωταω γιατι αυτα που δωσαμε ειναι λιγοτερα σε σχεση με αυτα που μας ειχαν πει οτι θα δωσουμε.Αναφερομαι στο κοστος του μαιευτηριου.

Να σου ζήσει ο πρίγκηπας. Εύχομαι ολόψυχα να είναι καλότυχο και να έχει υγεία το μωράκι σου

ειμαι στην 37η εβδομαδα και θελω να γεννησω δεν εαντεχω αλλο!!!!

Λίγες μέρες έμειναν (μπορεί και ώρες):P. Με το καλό γλυκειά μου

Γεια σας κορίτσια !Τι κάνετε?Μalvi καλωςήρθες στο fun club!Eύχομαι να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου!Ο Χασιάκος είναι τέλειος και ο Ελευθεριάδης.Τον κο Μουστακαρία δεν τον ξέρω αλλά σίγουρα θα είναι καλός από την στιγμή που είναι συνεργάτης με τον Χασιάκο.Εγώ,γέννησα 11/4 και έμεινα ενθουσιασμένη!Και ο άντρας μου ήθελε κοριτσάκι.Έκανα αγοράκι και όμως το λατρεύει!Το φύλο θα το μάθεις στον 4ο μήνα.Τώρα είσαι 3,5 μηνών.Να ξεκουράζεσαι για να πάρεις δυνάμεις για μετά!Να χαρείς την εγκυμοσύνη σου!Καλό βράδυ!

Να σου ζήσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:P

Ειναι ΑΠΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ!

ΜΙΚΡΟΣ ΕΠΙ ΓΗΣ ΘΕΟΣ!

και βεβαια εχει κανονισει οι γυναικες του να πληρωνουν λιγοτερα οταν χρειαζεται!

για τον χας δεν μιλας...

υποκλινεσαι !

Πράγματι δε θα μπορούσα να συμωνήσω περισσότερο.

Εμείς πήγαμε την προηγούμενη Τετάρτη οικογενειακώς στο ιατρείο για το καθιερωμένο τεστ Παπ και υπέρηχο. Χάρηκε πολύ που του πήγαμε τη μπέμπα και μου έκανε τρομερή εντύπωση το πως αντέδρασε η μικρή με το που τον άκουσε, κουνούσε χεράκια και ποδαράκια το αστέρι μου (τα παιδιά έχουν το καλύτερο ένστικτο:D).

Καλή ανάσταση σε όλες

Πολλά φιλιά

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Καλημέρα κορίτσια και σας ευχαριστώ πολύ για το θερμό καλωσορισμα!!!:D:D:D

Ευχομαι να είστε όλες καλά με καλές εγκυμοσύνες και όσες έχετε μικρούλια να τα χαίρεστε!:D

Dimista να τον χαίρεσαι τον πασά σου! Να είναι γερός και καλότυχος και εσυ με το καλό να ξεκουραστείς και να επανακτήσεις δυνάμεις!:D

mama Katerina...και μένα μου λένε κοιμήσου τώρα που μπορείς...μετά δεν έχει...και μάλλον έχουν δίκιο...οπότε χαλαράαααααααα και απόλαυσε αυτές τις μέρες!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ιπειδής σήμερις θα φύγου να πάου στου χουριό μ' κι δι θα ξαναμπού μάλλον, σας εύχομαι από τώρα να έχετε Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση και ένα καλοψημένο και επιτυχημένο αρνάκι και όσες θα πάμε και θα έρθουμε να έχουμε καλό δρόμο και καλό ταξίδι!!!Να περάσετε όλες καλα!!!:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Ειναι ΑΠΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ!

ΜΙΚΡΟΣ ΕΠΙ ΓΗΣ ΘΕΟΣ!

για τον χας δεν μιλας...

υποκλινεσαι !

Κalipso, έγραψες!!!!

Kαλή Ανάσταση να έχετε κορίτσια!! Οι εγκούλες με το καλό να υποδεχθείτε τα νινάκια σας, όσες θέλετε μωράκι να γυρίσετε διπλές κ στις υπόλοιπες να χαιρόσαστε τα ζουζουνάκια σας.

Τα λέμε τέλος της επόμενης εβδομάδας

Κοριτσια,να ρωτησω κατι ακομα:τωρα μετα τη γεννα ειναι καλο να βαλω κορσε;ξερετε αν ο γιατρος το συστηνει;και αν ναι απο ποτε πρεπει να το φορεσω;

Να σου ζήσει το μωράκι σου! Εγώ φόρεσα κορσέ με το που γύρισα από το μαιευτήριο. Τον φορούσα μέρα-νυχτα για δύο μήνες (προς το τέλος όχι τόσο φανατικά). Ιδίως τον πρώτο μήνα τον εβγαζα τον έπλενα τον στέγνωνα στο καλοριφέρ και τον ξαναφορούσα. Είναι πολύ 'πιεστικός' αλλά θεωρώ ότι βοήθησε στο να 'μαζέψει' αμέσως το σώμα. Ίσως βέβαια να 'μάζευε' από μόνο του, αλλά ποτέ δεν ήθελα να το ρισκάρω :D

Ήταν λιγάκι ακριβός (95 ευρώ με την έκπτωση) τον πήραμε από κατάστημα με ορθοπεδικά είδη αλλά θεωρώ ότι αξίζει.

Τώρα η απόφαση δική σου...

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλα τα κορίτσια!!!

vrowp3.png

cwGLp3.png

Γεια σας κορίτσια!Όλες καλά?

Όσες φύγατε για Πάσχα καλά να περάσετε!

Μalvi σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!Πραγματικά πασάς,ο μπέμπης!

Σου εύχομαι καλό ταξίδι για το χωριό σου,ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Malina σε ευχαριστώ και εσένα για τις ευχές σου!

Κalipso για τον Χασιάκο μιλάω!Είναι απλά τέλειος!!!

Γενικά ευχαριτώ όσα κορίτσια μου ευχήθηκαν!Όσα κορίτσια κοντεύουν να γεννήσουν εύχομαι με το καλό!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Γεια σας κορίτσια!Όλες καλά?

Όσες φύγατε για Πάσχα καλά να περάσετε!

Μalvi σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!Πραγματικά πασάς,ο μπέμπης!

Σου εύχομαι καλό ταξίδι για το χωριό σου,ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Malina σε ευχαριστώ και εσένα για τις ευχές σου!

Κalipso για τον Χασιάκο μιλάω!Είναι απλά τέλειος!!!

Γενικά ευχαριτώ όσα κορίτσια μου ευχήθηκαν!Όσα κορίτσια κοντεύουν να γεννήσουν εύχομαι με το καλό!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ!

ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΣΙΑΚΟ ΜΙΛΑΩ!

ΚΑΙ...

ΣΤΟΝ ΧΑΣ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...