Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Έχω αγχωθεί πολύ με το θέμα του Αρετέειου. Είμαι στην 29η εβδομάδα και πολύ φοβάμαι πως η κατάσταση θα συνεχιστεί. Κι ενώ νόμιζα πως το θέμα λύθηκε σήμερα διάβασα το παρακάτω http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=1231103646.

Ποιος ξέρει τι θα γίνει μέχρι τον Ιούνιο...Και τον Χασιάκο να ρωτήσω πού να ξέρει ο άνθρωπος...Απλά μωρέ το κόστος ανεβαίνει πολύ...Και ειδικά στις μέρες μας είναι πακέτο....:-(:sad::-(

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχω αγχωθεί πολύ με το θέμα του Αρετέειου. Είμαι στην 29η εβδομάδα και πολύ φοβάμαι πως η κατάσταση θα συνεχιστεί. Κι ενώ νόμιζα πως το θέμα λύθηκε σήμερα διάβασα το παρακάτω http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=1231103646.

Ποιος ξέρει τι θα γίνει μέχρι τον Ιούνιο...Και τον Χασιάκο να ρωτήσω πού να ξέρει ο άνθρωπος...Απλά μωρέ το κόστος ανεβαίνει πολύ...Και ειδικά στις μέρες μας είναι πακέτο....:-(:sad::-(

καλησπερα την ιδια ανησυχια εχω με σενα και σε καταλαβαινω απολυτα και εγω δεν ειχα υπολογισμενα παραπανω χρηματα το σκ εχω ραντεβου με το γιατρο μας και θα το συζητησω..ειμαι σιγουρη αν υπαρχει προβλημα με το μαιευτηριο κατι θα γινει δεν θα μας αφησει ετσι ο γιατρος ..απλα εγω εμπιστευομαι το αρεταιειο με κλειστα τα ματια και νιωθω σιγουρη εκει παρα σε ιδιωτικο αλλα οτι ειναι να γινει θα γινει μην ανησυχεις!!!!!! ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!

Χτες π μιλησα τηλεφωνικά με την γραμματεια του κ. Χασιάκου οταν την ρωτησα αν θα κλεισει το Αραιτειο μου πε δεν ειναι στην θεση του γιατρου να ξερει αν θα κλεισει προς το παρον λειτουργει κανονικα... κατα ποσο αληθευει αυτο τι να πω δεν ξερω...ευχομαι να κανουν τοκετους γιατι τον μαιο π θα με δει π θα με στον 9 σχεδον τι ν ακανω τοτε κ που να ψαχνω γιατρο για δημοσιο αλλο:(

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια !Επιστρέψαμε!Ευχαριστώ όσα κορίτσια μου ευχήθηκαν!

Gitsvictoria οι εξετάσεις ξεκίνησαν στις 07.30 και 11.00 είχα γεννήσει.Δεν ταλαιπωρήθηκα με την γέννα.Η τομή με πονάει λίγο και δεν δυσκολεύομαι όταν κάθομαι.Ο μπέμπης μου γεννήθηκε 2.570 γρ.Είναι γλυκούλης.Από το Λητώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη !Και από περιποίηση και από εξυπηρέτηση!Ο γιατρός μας,μου έκανε πολύ καλή δουλειά.Πέρναγε και με έβλεπε!Εύχομαι για όσα κορίτσια γεννήσετε καλά σαράντα και να γεννήσετε γερά και υγιή μωράκια!Gitsvictoria,εννοείται ισχύει και για σένα!Δεν έχω άλλο χρόνο!Θα γράφω όταν θα βρίσκω χρόνο!Καλό βράδυ σε όλες!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Gitsvictoria οι εξετάσεις ξεκίνησαν στις 07.30 και 11.00 είχα γεννήσει.Δεν ταλαιπωρήθηκα με την γέννα.Η τομή με πονάει λίγο και δεν δυσκολεύομαι όταν κάθομαι.Ο μπέμπης μου γεννήθηκε 2.570 γρ.Είναι γλυκούλης.Από το Λητώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη !Και από περιποίηση και από εξυπηρέτηση!Ο γιατρός μας,μου έκανε πολύ καλή δουλειά.Πέρναγε και με έβλεπε!Εύχομαι για όσα κορίτσια γεννήσετε καλά σαράντα και να γεννήσετε γερά και υγιή μωράκια!Gitsvictoria,εννοείται ισχύει και για σένα!Δεν έχω άλλο χρόνο!Θα γράφω όταν θα βρίσκω χρόνο!Καλό βράδυ σε όλες!

Dimista μου να σου ζήσει ο μπέμπαρος σου!!!!! σου εύχομαι καλά σαράντα και να είναι ήσυχος και να κοιμάται πολλές ώρες και να πίνει όλο του το γάλα :D!!!!! Αυτό το λέω και στον δίκό μου απο τώρα που είναι στην κοιλιά μήπως και του μείνει τίποτα:tongue:!!!!! Κοριτσάκι μου επίσης σου εύχομαι καλή ανάσταση και καλό πάσχα. θα τα πούμε μέτα!!!! πολλά, πολλά φιλιά!!!!!

γεια σας κοριτσια!!!!!! σημερα πηγα στο γιατρο μας και η μικρη μου ειναι μια χαρα και εφτασε τα 3 κιλακια!!!!!!:D:D:D:D

για το νοσοκομειο μου ειπε πως ειναι κλειστο αλλα θα ανοιξει μεσα στην εβδομαδα!! μου ειπε να μην ανησυχω και οταν ερθει η ωρα θα μου πει τι θα γινει!!! εγω παντως δεν ανησυχω με τετοιο αστερι γιατρο!!!!!!! να ειστε ολοι καλα!!!!!!!

Καλώς γυρίσατε στο σπιτάκι σας! Να σου ζήσει το μωράκι σου, να 'ναι γερό και ευτυχισμένο. Ο,τι απορία έχεις κ μπορούμε να σε βοηθήσουμε στη διάθεσή σου. Φρόντισε να ξεκουραζεσαι (όσο είναι αυτό εφικτό) γιατί το μωράκι σου σε χρειάζεται!!

vrowp3.png

cwGLp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!!!! σημερα πηγα στο γιατρο μας και η μικρη μου ειναι μια χαρα και εφτασε τα 3 κιλακια!!!!!!:D:D:D:D

για το νοσοκομειο μου ειπε πως ειναι κλειστο αλλα θα ανοιξει μεσα στην εβδομαδα!! μου ειπε να μην ανησυχω και οταν ερθει η ωρα θα μου πει τι θα γινει!!! εγω παντως δεν ανησυχω με τετοιο αστερι γιατρο!!!!!!! να ειστε ολοι καλα!!!!!!!

Ποσες ευδομαδες εισαι?

3 κιλακια ζουζουνα ,μου ακουγετε πολυ ω:Dρεα!

Με έναν πόνο, κοριτσάρες μου!!! Πάντα καλά νέα να μας φέρνετε για τα μωράκια σας!!!

Που είσαι καλέ ΕVI26? Εχω καιρό να μπω στο φόρουμ! Αλλαξες όνομα?

Ηθελα να ευχηθώ σε όλες τις κοπέλες του φόρουμ η Ανάσταση του Χριστού μας να φέρει υγεια και αγαπη στις οικογένειές σας. Να χαιρόμαστε όλες τα παιδάκια μας και οι μελλουσες μανούλες να έχουν μια καλή γέννα και να κρατήσουν σφιχτα τα αγγελούδια τους. Πολλα φιλια σε όλες!

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Γεια σας κορίτσια!Ιonelita και Pik ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!Ιοnelita και Pik και σε σας σας εύχομαι με το καλό να γεννήσετε γερά μωράκια όταν έρθει ο καιρός!

Gitsvictoria σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!Είναι ήσυχος και κοιμάται 90% το 24ωρο.Πρέπει να πίνει 60ml και ευτυχώς το πίνει όλο!Είμαι ευχαριστημένη με την ποσότητα που πίνει.Στον γιατρό πότε θα πας?Όλα καλά με τον μπέμπη σου?Πόσα κιλά έχει φτάσει?Θα τα ξαναπούμε όταν ξαναμπώ!Καλό βράδυ σε όλες και σε σένα!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλημέρα σε όλες τις κυρίες του fan club αλλα και του φόρουμ!

Με λένε Μαλβίνα και είμαι καλα!ααα ναι...είμαι και ολίγον έγκυος....13-14 εβδομάδων...δλδ...έχω μπει στον τέταρτο (δε τα ξέρω καλά αυτά...και χάνω το λογαριασμό):tongue::tongue::tongue:

Είχα βρει αυτό το φόρουμ και συγκεκριμένα αυτό το θέμα πριν 2 χρόνια σχεδόν...όταν έψαχνα στο Γουγλη το τηλέφωνο του ιατρείου του κ.Χασιάκου γιατί είχα ξεχάσει την κάρτα σπίτι.

Έμαθα για τον γιατρό πριν 2 χρόνια από μια φίλη μου (και πολλούς άλλους γνωστούς μου), η οποία και μου είχε κλείσει ραντεβού γιατί τότε είχα ένα θέμα με ένα ινομύωμα.

Να μη σας τα πολυλογώ...το ινομύωμα μου το αφαίρεσε ο κ.Χασιάκος στο Αρεταίο το καλοκαίρι του 09.

Τι να πώ για αυτόν τον άνθρωπο, παρά μόνο τα καλύτερα? και εννοείται ότι μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος πήρα να κλείσω αμέσως ραντεβού.

Βέβαια προς το παρόν έχω δει το συνεργάτη του κ.Μουστακαρία (επίσης πολύ συμπαθής) και έχω κάνει και την αυχενική διαφάνεια με τον κ.Ελευθεριάδη, το μωράκι χαίρει άκρας υγείας, το είδαμε προφιλ, απο πάνω, από κάτω...μόνο ανφάς δε το είδαμε και στεναχωρήθηκε ο πατέρας του γιατί δεν επιβεβαιώθηκε αν είναι κορίτσι (έχει λυσσάξει στην κυριολεξία!)...Οπότε και περιμένουμε να περάσει ο Πάσχας, να έρθει η 5η του Μαγιού να δούμε και το γιατρό να μας πεί τα μαντάτα...διότι υπάρχουν πολλά θέματα...ένα ακόμα ινομύωμα (εξίσου μεγάλο με αυτό που έβγαλα πριν 2 χρόνια)...τι θα γίνει με το Αρεταίο καθώς τα οικονομικά είναι πολύ ζόρι...αααα ναι και το φύλο(θεός φυλάξει και δε πάρουμε ροζ πάνες!!!). Ουφφφφ! Σας κούρασα το ξέρω...:P

Καλησπερα κοριτσια,ευχομαι ολες να ειστε καλα.Θα ηθελα να καταθεσω κι εγω τη δικια μου εμπειρια με τον γιατρο μας.Αλλο ειναι να διαβαζεις εδω ποσο καλος ειναι και αλλο να το βιωνεις η ιδια.Εφερα στον κοσμο τον πριγκηπακο μου στις 11/4 στο Ρεα.Ο γιατρος μας ηταν απλα τελειος.Πολυ χαλαρος δεν με αγχωσε καθολου,αφεθηκα στα χερακια του και ολα πηγαν θαυμασια.Η βοηθος του(μια ομορφη κοπελα με μακρυα ξανθα μαλλια)ηταν συνεχεια διπλα μου και με βοηθησε απιστευτα τοσο για τον τοκετο οσο και ψυχολογικα,με εμψυχωνε συνεχως.Ο γιατρουλης μας ειχε τη γενικη επιβλεψη και στο τελευταιο σταδιο ολα τα εκανε τοσο γρηγορα που ουτε καταλαβα τι εγινε.Για να μη σας πω για το ραψιμο:απλα κεντημα!

Κοριτσια,μη φοβαστε τιποτα με τον Χασιακο γιατρο.Βγηκε ο ιδιος και ενημερωσε και τους συγγενεις μου,ηρθε και 2 φορες να με δει,απλα ειμαι κατενθουσιασμενη μαζι του.Τα εγραφαν εδω τα κοριτσια αλλα ηθελα να καταθεσω και τη δικια μου εμπειρια.Κατι ακομα:ξερετε αν εχει καμια συμφωνια το μαιευτηριο μετον γιατρο και μας κανουν ειδικες τιμες;το ρωταω γιατι αυτα που δωσαμε ειναι λιγοτερα σε σχεση με αυτα που μας ειχαν πει οτι θα δωσουμε.Αναφερομαι στο κοστος του μαιευτηριου.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...