Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια !Μπήκα για 1 μην.,γιατί αύριο γεννάω και θέλω να σας αποχαιρετήσω!

Ευχαριστώ πολύ όσα κορίτσια μου ευχήθηκαν για αύριο!Όσες περιμένετε να γεννήσετε,εύχομαι καλή λευτεριά και όλες σας να κάνετε γερά και υγιή παιδάκια!

Curls έχεις κορίτσαρο!Μπράβο!Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!

Gitsvictoria θα κάνεις παίδαρο!Και συ γυναικάρα ,γεννήθηκες!Όλα καλά να σου πάνε σου εύχομαι!Να είναι γερό και υγιή,όταν γεννήσεις με το καλό!

Μπράβο ο αντρούλης σου!Κοπελάρα έχει!Θα αποκτήσεις και εσύ την εμπειρία!

Σε ευχαριστώ για άλλη 1α φορά για τις ευχές σου!Εύχομαι και για σένα καλή λευτεριά και να κάνεις έναν γερό και υγιή παίδαρο!Gitsvictoria,εύχομαι επίσης να μην χαθούμε!

Κορίτσια καλό βράδυ καλή λευτεριά σε όλες και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Γεια σας κορίτσια !Μπήκα για 1 μην.,γιατί αύριο γεννάω και θέλω να σας αποχαιρετήσω!

Ευχαριστώ πολύ όσα κορίτσια μου ευχήθηκαν για αύριο!Όσες περιμένετε να γεννήσετε,εύχομαι καλή λευτεριά και όλες σας να κάνετε γερά και υγιή παιδάκια!

Gitsvictoria θα κάνεις παίδαρο!Και συ γυναικάρα ,γεννήθηκες!Όλα καλά να σου πάνε σου εύχομαι!Να είναι γερό και υγιή,όταν γεννήσεις με το καλό!

Σε ευχαριστώ για άλλη 1α φορά για τις ευχές σου!Εύχομαι και για σένα καλή λευτεριά και να κάνεις έναν γερό και υγιή παίδαρο!Gitsvictoria,εύχομαι επίσης να μην χαθούμε!

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Κ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ

Dimista μου αυτή την στιγμή που σου γράφω θα είσαι στο χειρουργείο και θα σε ετοιμάζουν. Μπορει κάλιστα να έχεις ήδη τον μπέμπαρο σου στα χέρια σου. Να έχεις καλή ανάσταση και εννοείται ότι δεν πρόκειται να χαθούμε. Όταν με το καλό θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις, θα σε περιμένω με αγωνία!!!! Πολλά Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

αν και παλαιότερα έμπενα πιο τακτικά, τώρα λόγω δουλειάς και μιας υπέροχης και δραστήριας κορούλας απλά μπαίνω αραιά και που έτσι για να ενημερώνομαι.

Θα ήθελα από μεριάς μου να πω ορισμένα πράγματα για τον κο.Χασιάκο. Δεν θα μιλήσω με υπερβολές, και οποιοσδήποτε ή οποιαδήποτε δεν συμφωνεί, μπορει να παραθέσει τις απόψεις του αλλού, γιατί εδώ είναι FUN CLUB --> δηλαδή απλά είμαστε Fun όλες για κάποιο λόγο, κάτι το οποίο καμμία και κανένας δεν θα αλλάξει παραθέτοντας γνώμες, εικασίες και κακίες για τον γιατρό μας.

Έτυχε και επισκέφτηκα χθες τον γυναικολόγο μας για να κάνω το ετήσιο PAP, και χάρηκα που τον είδα καλά! Για μένα είναι ο ορισμός του ιατρού, μετρημένος, σωστός και ακούραστος.

Είχα την τύχη να μιλήσω λίγο με τις κοπέλες του ιατρείου του (έχω μια παραπάνω επαφή λόγω και του επαγγέλματος μου) και ναι, να σας ενημερώσω ότι διαβάσουν τακτικά τα όσα γράφουμε. Όμως δυστυχώς έχουν συγκρατήσει την αρνητική άποψη που εκφράζεται τόσο για το γιατρό όσο και για τις ίδιες.

Τις διαβεβαίωσα, ότι στο fun club προσπαθούμε να διαφυλάτουμε το επίπεδο της συζήτησης καθώς και την γνώμη μας για τον κο Χασιάκο, την οποία υποστηρίζουμε σθεναρά.

Θα σας πω τι νομίζω!

Εξαιτίας της ιδιότητας του ως γιατρού του δημοσίου, και του ονόματος που έχει επιτύχει ο κος Χασιάκος έχει πλέον την δυνατότητα να επιλέγει και ο ίδιος τα περιστατικά. Και τι εννοώ για να μην παρεξηγηθώ.

Δεν επιλέγει ανάμεσα σε πλούσιο και φτωχό, σε μορφωμένο ή όχι. Επιλέγει ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και σε ανθρώπους που υποκρίνονται την ανάγκη, μόνο και μόνο για να γεννήσουν στο Αρεταίειο με γιατρό τον ίδιο. Και εκ των υστέρων τον ειρωνεύονται ή και παραπονιούνται. Σίγουρα, κανείς και καμμία δεν θέλει να περιμένει ώρες ή να κλείνει ραντεβού για μια γυναικολογική εξέταση μετά από 3-4 μήνες. Ωστόσο, αν επιμείνει, και σε περίπτωση ανάγκης ο γιατρός θα βρει χρόνο να την δει.

Οι κοπέλες, που μπορεί σε κάποιες να φαίνονται ψυχρές, λειτουργούν κάτω απο τις κατευθυντήριες γραμμές που ο ίδιος ορίζει, και όλο το team κάνει τα πάντα για την ορθή λειτουργία του ιατρού, ώστε να εξυπηρετούνται όλοι όσο το δυνατόν καλύτερα.

Σύντομα θα ανακαινίσουν το χώρο στον 6ο όροφο (ήδη ο κος Μουστακαρίας βλέπει τα περιστατικά στον 5ο) και το περιβάλλον θα είναι πολύ ομορφότερο και σαφώς εργονομικότερο για όλους.

Σχετικά με τα μαιευτήρια!

Το Αρεταίειο δυστυχώς πλέον έχει καταστεί "άθλιο"¨.Έγώ γέννησα εκεί πριν περίπου 2 έτη, όταν ακόμα η κατάσταση ήταν ανεκτή. Τώρα ούτε σεντόνια δεν έχουν. Ο γιατρός προσπαθεί να παραπέμψει περιστατικά στο ΡΕΑ ή το ΛΗΤΩ, περιστατικά που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε λίγο υψηλότερο κόστος. Πλέον τα πακέτα τους είναι πολύ οικονομικά και η αμοιβή του γιατρού δεν εξαρτάται από το που θα γεννήσεις. Ίσως εξαρτάται από το αν παρεμβάλεται ιδιωτική ασφάλεια ή όχι. Ωστόσο, στο ΡΕΑ το κόστος στο οικονομικό πακέτο, περιλαμβανομένης της αμοιβής του γιατρού είναι μεταξύ 2500 - 3000 max, όταν άλλοι γιατροί ζητούν μόνο τόσα για αμοιβή.

Ελπίζω να τον έχει ο Θεός καλά για να γεννήσω μαζί του ένα ή ίσως ΄- γιατί όχι - και 2 ακόμα υγιή παιδάκια.

Η επιλογή του γιατρού είναι υποκειμενική, τό ίδιο και η άποψη, αλλά η αξία του κου Χασιάκου ως γιατρού είναι αδιαμφισβήτητη και το κύρος του ακλόνητο όσο και αν κάποιοι και κάποιες προσπαθούν να το κλωνίσουν.

exeis apolyto dikio se ola!!!!!!!!!!!!!!!!

[URL="http://www.xarakas.gr"][/URL][URL="http://www.xarakas.gr"][IMG]http://www.xarakas.gr/baby/line_feet_beg_minie_time_1269230400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif[/IMG][/URL][IMG]http://www.xarakas.gr/baby/line_flow_rose_beg_39_time_1198990800_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif[/IMG]

καλημερα!!!!!!!!!

με το καλο!!!!! αν κ τωρα μπορει να το εχεις ηδη στην αγκαλια σου.....θελω κ εγω να γεννησω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ζουμερο μωρακι!:-DΓερο να ειναι και με ενα πονο!

ευχαριστω πολυυυυυυυ!!!!!!!!!! επισης!!!!!!!!!!

Curls καλησπέρα. Που λές μια χαρά είναι η κορούλα σου. Εμένα μου είπε ο ελευθεριάδης ότι ο μπεμπούλης μου θα φτάσει τα 3600 με 3700. Άσε δε που εγώ γεννήθηκα 4500:shock:!!!!! Είναι που λένε, να το αφήσω?:tongue: Οπότε μια χαρά είναι η μπουμπού σου. Οπότε όλα καλά!!!!! Καλό βράδυ!!!!!!!!

εμενα μονο ο γιατρος μας με προετοιμασε για το μεγεθος :tongue: στην αρχη πηρα μια κρυαδα κ του λεω μπορω να κανω κατι εγω για αυτο? μου λεει τι διαιτα? ε, οχι απο τωρα!!!!! σου λεω πολυ γελιο, αφου οταν ακουω οτι καποιες τον βρισκουν απομακρο κ ψυχρο νομιζω οτι πανε σε αλλο γιατρο......

γεια σας κοριτσια εχει μαθει καμια τιποτα καινουργιο για το αρεταιειο??

ειμαι στον μηνα μου κι εχω αγχωθει πολυ! σημερα πηρα τα κοριτσια κ μου ειπανε να μιλησω με τον ιδιο τον γιατρο αν με παραπεμψει σε ιδιωτικο ειναι τουλαχιστον 1000 ευρω παραπανω τα οποια δεν τα ειχα υπολογισμενα!!!!:-(

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια εχει μαθει καμια τιποτα καινουργιο για το αρεταιειο??

ειμαι στον μηνα μου κι εχω αγχωθει πολυ! σημερα πηρα τα κοριτσια κ μου ειπανε να μιλησω με τον ιδιο τον γιατρο αν με παραπεμψει σε ιδιωτικο ειναι τουλαχιστον 1000 ευρω παραπανω τα οποια δεν τα ειχα υπολογισμενα!!!!:-(

Το πιο σωστο ειναι να κανεις την ερωτιση στον ιδιο στον Χασιακο!Θα σου κανει πολυ καλυτερη τιμη!:)

καλησπερα κοριτσια..ειστε καλα??εμεις εχει πυρετο εδω κ 2-3 μερες η μικρη εχει φτασει μεχρι κ 39,5...της δινω ντεπον οτν περνα απο 38..δεν ξερω τι μπορει να ειναι..εμβολιο καναμε την τεταρτη κ δεν νομιζω μετα απο τοσες μερες να της εκανε πυρετο..η διαθεση της ειναι μια χαρα κ δεν δειχνει να πονα καπου..να δουμε πως θα ειναι κ αυριο κ μετα μου ειπε ο γιατρος ισως κανουμε εξεταση ουρων??εξεταση ουρων???:?::?::?::?:ακουσα καλα???κ πως κ που γινεται αυτη??κ τι μπορει να δειξει αυτη η εξεταση???εε ρε αγχος....:-(:sad::-(:sad:φιλακια

Το πιο σωστο ειναι να κανεις την ερωτιση στον ιδιο στον Χασιακο!Θα σου κανει πολυ καλυτερη τιμη!:)

ναι εχεις δικιο εχω ραντεβου το σκ αν και ειδα πως το θεμα με το νοσοκομειο λυνεται...αντε μακαρι γιατι δεν ηθελα σε κανενα αλλο να παω θεωρω το αρεταιειο πολυ καλο νοσοκομειο και δεν το αλλαζω με ολα τα "ξενοδοχεια" της Αθηνας!!!!!!;)

καλησπερα κοριτσια..ειστε καλα??εμεις εχει πυρετο εδω κ 2-3 μερες η μικρη εχει φτασει μεχρι κ 39,5...της δινω ντεπον οτν περνα απο 38..δεν ξερω τι μπορει να ειναι..εμβολιο καναμε την τεταρτη κ δεν νομιζω μετα απο τοσες μερες να της εκανε πυρετο..η διαθεση της ειναι μια χαρα κ δεν δειχνει να πονα καπου..να δουμε πως θα ειναι κ αυριο κ μετα μου ειπε ο γιατρος ισως κανουμε εξεταση ουρων??εξεταση ουρων???:?::?::?::?:ακουσα καλα???κ πως κ που γινεται αυτη??κ τι μπορει να δειξει αυτη η εξεταση???εε ρε αγχος....:-(:sad::-(:sad:φιλακια

Υποθετω για να δει αν εχει ουρολοιμωξη; Μη μου στεναχωριεσαι αλλωστε απ οτι εχω καταλαβει εχεις γιατρο αστερι ! Απο το εμβολιο δεν νομιζω να ειναι, αφου περασε μια εβδομαδα

Περαστικα γρηγορα!!

xtZRp3.png

Υποθετω για να δει αν εχει ουρολοιμωξη; Μη μου στεναχωριεσαι αλλωστε απ οτι εχω καταλαβει εχεις γιατρο αστερι ! Απο το εμβολιο δεν νομιζω να ειναι, αφου περασε μια εβδομαδα

Περαστικα γρηγορα!!

ευχαριστω λινακη μου..ευτυχως σημερα ειναι καλα δεν ανεβασε πυρετο...ενα μωρακι ενος συνεδελφου του αντρα μου που ειχε το ιδιο πολυ πυρετο..του ειπε οτι αυτη η γυρη που εχει τωρα εξω απο τα δεντρα μεταφερουν μια ιωσουλα...εμεις εδω που μενουμε εχουμε τρελη γυρη..ισως να ηταν κ απο αυτο..φιλακια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...