Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Demie το Αρεταίειο κλείνει συχνά λόγω μικροβίων.Όταν πήγα για ξενάγηση τα δωμάτια ήταν άδεια.Δεν υπήρχε ούτε 1α εγκυμονούσα.Ένας λόγος που κατέληξα Λητώ.Κάνανε και καλά ανακαίνιση.Έμαθα ότι έχει μικρόβια.

Gitsvictoria 20 Μάη έχω γενέθλια.Και θα σαραντίσει ο μπέμπης μου.Θα σημειώσω την ΠΗΤ σου .Μέχρι τότε ελπίζω να τα ξαναπούμε.Πάντως με το καλό σου εύχομαι!Υπομονή! Ένας μήνας έμεινε!

Dream κοντεύεις και συ !Εύχομαι με το καλό!

Τελικά δεν βρήκα κάποια κοπέλα που να γεννάει 11/4,στο Λητώ!

Καλό βράδυ σε όλες!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_09/04/2011_386944

Δειτε εδω κοριτσια... Αναστολη λειτουργιας....

το ειδα κι εγω αυτο! και τωρα τι κανουμε?????? μηπως πρεπει να παρω τηλεφωνο η να περιμενω το σκ που θα τον δω?? πωπω αγχωθηκα τωρα για τα καλα!!!

παντως εκτος απο αυτο το θεμα που εχει το αρεταιειο ειναι πολυ καλο νοσοκομειο με πολυ καλο προσωπικο μαιες και νοσοκομες γεννησε πριν 2 μηνες η νυφη μου εκει και δεν ειναι τοσο αθλια τα πραγματα..τοτε ειχε αρκετες μανουλες με τα μωρακια τους και δεν ακουστηκε κανενα κρουσμα μικροβιου και στη πρωτη μου κορη εκει γεννησα και ητανε μια χαρα ισα ισα τα προσεχουν και τα αγαπανε πολυ τα μωρακια και εχει και εξαιρετικους γιατρους που δεν φυγανε λεπτο απο τη νυφη μου οσο γενναγε!!! εμενα με ανησυχει τωρα αυτο που γραφτηκε και ακουγεται γιατι εγω σιγουρα δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα για καπου αλλου!!!!! ουφφ!

Demie το Αρεταίειο κλείνει συχνά λόγω μικροβίων.Όταν πήγα για ξενάγηση τα δωμάτια ήταν άδεια.Δεν υπήρχε ούτε 1α εγκυμονούσα.Ένας λόγος που κατέληξα Λητώ.Κάνανε και καλά ανακαίνιση.Έμαθα ότι έχει μικρόβια.

Gitsvictoria 20 Μάη έχω γενέθλια.Και θα σαραντίσει ο μπέμπης μου.Θα σημειώσω την ΠΗΤ σου .Μέχρι τότε ελπίζω να τα ξαναπούμε.Πάντως με το καλό σου εύχομαι!Υπομονή! Ένας μήνας έμεινε!

Καλό βράδυ σε όλες!

Με το καλό κορίτσι μου. Πραγματικά με έναν πόνο:P

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

καλημερα

ηταν να δω τον γιατρο μας αυτο το σ/κ, οταν τον ειχα δει μου ειχε πει οτι θα με ενημερωσουν την ιδια μερα, αλλα χθες δεν με πηραν τηλεφωνο κ σημερα αγχωθηκα, μηπως πρεπει να παρω εγω τηλεφωνο? αλλα που στο γραφειο?

Διαφημίσεις

καλημερα

ηταν να δω τον γιατρο μας αυτο το σ/κ, οταν τον ειχα δει μου ειχε πει οτι θα με ενημερωσουν την ιδια μερα, αλλα χθες δεν με πηραν τηλεφωνο κ σημερα αγχωθηκα, μηπως πρεπει να παρω εγω τηλεφωνο? αλλα που στο γραφειο?

Και'μενα μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλ. για σημερα! Για να δουμε...

Καλό βράδυ σε όλες!

Dimista μου ταυρίνα είσαι? Άντε με το καλό!!!!! Εγώ σκορπίνα το ίδιο και ο άντρας μου:rolleyes:!!!! Κοίταξε να δείς, λέμε το παιδί με το καλό να βγεί ταύρος γιατί δίδυμος δεν μας ταιριάζει και τόσο:-P!!! Άσε που και οι δύο γονείς μου ταύροι είναι οπότε ξέρω την συμπεριφορά τους. Τέλος πάντων πλάκα κάνω. Ας βγεί με το καλό το παιδί και να είναι καλά και ας είναι ότι ζώδιο θέλει!!!!! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Για αύριο σου εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα και όλα θα πάνε καλά. θα δεις!!!!!! Θα έχεις αύριο αγκαλιά τον μπέμπαρο σου!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!:D

Γεια σας κορίτσια!Όσα κορίτσια έχετε σήμερα ραντεβού με τον γιατρό και δεν σας έχουνε ειδοποιήσει ακόμη να πάρετε τηλ. εσείς!Εγώ,το έχω κάνει γιατί δεν μπορούσα να περιμένω.Ούτε ντροπή είναι ούτε κακό!

Γεια σου Gitsvictoria!Ταυρίνα,είμαι.Τελευταία μέρα του Ταύρου.Εσύ και ο άντρας σου είστε δυναμικά ζώδια.Ο μπέμπης μου θα είναι Κριός.Δεν ξέρω πολλά από Κριούς.Το μόνο που έχω ακούσει είναι ότι είναι γυναικάδες!

Nα σαι καλά Gitsvictoria!Κι εγώ αυτό θέλω να πάνε όλα καλά!Και για σένα το εύχομαι!Θα μπω και το βράδυ για 1α Καληνύχτα.Από 2 θα γίνουμε 3!Μου φαίνεται απίστευτο!

Σε ευχαριστώ πολύ Κikar.Αν περιμένεις και συ παιδάκι σου εύχομαι με το καλό!Να σου ζήσει και η κορούλα σου!

Από ότι είδα έχεις 1α κορούλα 6 μηνών!Να είναι πάντα γερή και υγιής!

Καλό μεσημέρι σε όλα τα κορίτσια!

Διαφημίσεις

καλησπερα

μολις γυρισα απο τον γιατρο μας.....η μικρη μου ειναι 3180(!!!!!!!!!!!), μεχρι ποσο θα φτασει αυτο το παιδι???????????? αν σκεφτητε οτι στην 38η εβδομαδα μπαινω αυτη την πεμπτη:rolleyes:

Γεια σου Gitsvictoria!Ταυρίνα,είμαι.Τελευταία μέρα του Ταύρου.Εσύ και ο άντρας σου είστε δυναμικά ζώδια.Ο μπέμπης μου θα είναι Κριός.Δεν ξέρω πολλά από Κριούς.Το μόνο που έχω ακούσει είναι ότι είναι γυναικάδες!

Nα σαι καλά Gitsvictoria!Κι εγώ αυτό θέλω να πάνε όλα καλά!Και για σένα το εύχομαι!Θα μπω και το βράδυ για 1α Καληνύχτα.Από 2 θα γίνουμε 3!Μου φαίνεται απίστευτο!

Dimista μου καλησπέρα. Που λές τα κριαράκια-είναι ο ανηψιός μου-είναι πολύ χαδιάρικα. Τώρα αν γύντονται γυναικάδες όταν μεγαλώσουν, αυτό δεν το ξέρω. Όντως το απο 2 γινόμαστε 3 είναι ένα θέμα, με την καλή έννοια που λέει και ο ψινάκης. Ευτυχώς επειδή ο αντρούλης μου το έχει ήδη περάσει πρίν χρόνια, έχει μια κοράκλα 18 ετών, έχει εμπειρία. Εμένα με το καλό θα μου φανεί λίγο περίεργο αλλά θα το ξεπεράσω. Η αλήθεια είναι ότι όλα τα ζευγάρια και μετά γονείς, το έχουν περάσει αυτό και είναι απολύτως φυσιολογικό. Πάντως αυτό είναι το λιγότερο. Αύριο με το καλό θα κρατάς τον μπέμπαρο σου και δεν θα σε νοιάζει τίποτα. Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!

καλησπερα

μολις γυρισα απο τον γιατρο μας.....η μικρη μου ειναι 3180(!!!!!!!!!!!), μεχρι ποσο θα φτασει αυτο το παιδι???????????? αν σκεφτητε οτι στην 38η εβδομαδα μπαινω αυτη την πεμπτη

Curls καλησπέρα. Που λές μια χαρά είναι η κορούλα σου. Εμένα μου είπε ο ελευθεριάδης ότι ο μπεμπούλης μου θα φτάσει τα 3600 με 3700. Άσε δε που εγώ γεννήθηκα 4500:shock:!!!!! Είναι που λένε, να το αφήσω?:tongue: Οπότε μια χαρά είναι η μπουμπού σου. Οπότε όλα καλά!!!!! Καλό βράδυ!!!!!!!!

Καλησπερα κορητσια!Τελεικα τον πειρα τηλ. κατα της 14.30 και μου ειπε οτι θα με περνανε τηλ.σε καμια ωριτσα οπος και εγινε.Με ειδε στο γραφιο του.Η μπουμπου μου ειναι 15οο γρ. και ειναι πολυ καλα.Κεφατος ειταναι σημερα!:)

καλησπερα

μολις γυρισα απο τον γιατρο μας.....η μικρη μου ειναι 3180(!!!!!!!!!!!), μεχρι ποσο θα φτασει αυτο το παιδι???????????? αν σκεφτητε οτι στην 38η εβδομαδα μπαινω αυτη την πεμπτη:rolleyes:

Ζουμερο μωρακι!:DΓερο να ειναι και με ενα πονο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...