Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Αν έχεις αμφιβολίες για το αποτέλεσμα μπορείς να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη . Μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού στην Αθήνα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο να δείξεις τις εξετάσεις σου Κ ρωτήσεις ότι απορία έχεις. 

Ο φόβος είναι φυσιολογικό κομμάτι πριν από κάποιο χειρουργείο. Τώρα όλα τα υπόλοιπα που σκέφτεσε δεν έχουν καμία υπόσταση. Πουθενά δεν θα επιρεασει η αφαίρεση της σάλπιγγας ... Μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ψυχολόγο αν νιώθεις ότι έχεις υπερβολικό ανχος. 

Προσπαθώ να διαχειριστώ απίστευτα το άγχος μου...Έχω μεγαλώσει 34 γαρ,έχω φάει πολλά χαστούκια κ προσπαθώ να βλέπω ορθολογιστικά τα πράγματα.. Τουτέστιν κ που έχεις μια σάλπιγγα εδώ και 10 χρονιά δεν υπήρξε καμία εγκυμοσύνη....Αλλά κάτι με πιάνει...Κάτι φευγαλέες σκέψεις που με τρελαίνουν...

Θεωρώ ότι θα δείξω τη σαλπιγγογραφια νσε ακόμη ένα γιατρό όπως είπες κ έπειτα θα πάω να κάνω το χειρουργείο...που εκεί σκέφτομαι να τους πω ,πως αν δεν είναι υδροσαλπιγγα μη την αφαιρείτε..Αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα το κάνουν...

Όσο για ψυχολόγο ,έχω περάσει τόσα πολλά που δεν νομίζω ότι μπορώ να βοηθήθω πια... Προσπαθώ να με συνέφερω εγώ ...Είναι αυτό που λένε καλύτερος γιατρός είναι ο ίδιος σου ο εαυτός....Χωρίς να θέλω να αδικήσω το κλάδο ,εγω έτσι νιώθω πια

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Kαλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

Gitsvictoria,τι κάνεις?Επιτέλους έφτασε και η δική μου σειρά!Το καλύτερο Πασχαλιάτικο δώρο θα είναι!Φέτος θα κάνουμε Πάσχα με τον μπέμπη μας!Με πήραν τηλ.τα κορίτσια από το γραφείο του Χασιάκου και μου είπαν την Δευτέρα να είμαι στο Λητώ στις 07.30 το πρωί.Η γέννα θα ξεκινήσει στις 10.00.Θα κάνω καισαρική.

Εύχομαι την Τρίτη να πάνε όλα καλά,που θα πας στον Χασιάκο!Μόνο που δεν θα μπορώ να μάθω νέα σου,γιατί θα είμαι μέσα!Γιατί σκέφτεσαι να πας με ουίσκι και ξηροκάρπια?Λόγω αναμονής,ή εχεις κάποιο άγχος?'Ολα καλά θα πάνε!Μην αγχώνεσαι!Η πίεσή σου, πως είναι?Μέχρι την Κυριακή θα τα ξαναπούμε!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαμά Κατερίνα,στις 17/4,εύχομαι να πάνε όλα καλά που θα πας Χασιάκο!Εγώ, γεννάω 11/4!Είμαι χαρούμενη,ευτυχισμένη,αλλά,έχω και άγχος!Θα τα λέμε μέχρι την Κυριακή!Καλό βράδυ!

Dream είσαι η κοπέλα που ρώτησες για την αμοιβή στο Αρεταίειο?Ο Χασιάκος παίρνει 1.000 ευρώ και ο αναισθησιολόγος παίρνει 200 ευρώ.Αν δεν θέλεις να πας στο Αρεταίειο και προτιμάς Λητώ πες στον Χασιάκο να σου κάνει καλή τιμή.Στην αρχή ήθελα να γεννήσω στο Αρεταίειο, για οικονομικούς λόγους.Ακούω όμως ότι γίνονται διάφορα αρνητικά .Και όταν πήγα για ξενάγηση έπαθα ψυχοπλάκωμα.Κατέληξα Λητώ.Δεν συγκρίνεται με το Αρεταίειο.Θέλω να νιώθω καλά ψυχολογικά για τις μέρες που θα μείνω. Τον ρώτησα πόσα θα δώσω και μου είπε:Τι σε νοιάζει θα τα πούμε μετά την γέννα.Ζήτα του και συ ,να σου κάνει καλή τιμή και σίγουρα θα σου κάνει!

Dream είσαι η κοπέλα που ρώτησες για την αμοιβή στο Αρεταίειο?Ο Χασιάκος παίρνει 1.000 ευρώ και ο αναισθησιολόγος παίρνει 200 ευρώ.Αν δεν θέλεις να πας στο Αρεταίειο και προτιμάς Λητώ πες στον Χασιάκο να σου κάνει καλή τιμή.Στην αρχή ήθελα να γεννήσω στο Αρεταίειο, για οικονομικούς λόγους.Ακούω όμως ότι γίνονται διάφορα αρνητικά .Και όταν πήγα για ξενάγηση έπαθα ψυχοπλάκωμα.Κατέληξα Λητώ.Δεν συγκρίνεται με το Αρεταίειο.Θέλω να νιώθω καλά ψυχολογικά για τις μέρες που θα μείνω. Τον ρώτησα πόσα θα δώσω και μου είπε:Τι σε νοιάζει θα τα πούμε μετά την γέννα.Ζήτα του και συ ,να σου κάνει καλή τιμή και σίγουρα θα σου κάνει!

κοριτσάκι μου με το καλό να πάρεις αγκαλίτσα τον μπεμπάκο σου!!!!!

εγώ σκεφτομαι για Λητώ οπως και ΣΥ!!!!! αλλά ανησυχώ γιατί δε ξέρω τι θα ζητήσει! εχω ακουσει οτι δεν έχει σταθερή τιμή και με αγχωσε αυτό!!!!!!

μου πε να αποφασίσω που θα γεννήσω και θα τα πουμε μετά!

ποσο υπολογιζεις αν επιτρεπεται;; 1000 την αμοιβή του ή παραπάνω;;;

kai κάτι ακομη!

σε παρακολουθουσε απο την αρχή;;;;; γιατί εμένα με ανέλαβε στα μισά του 7ου και δε ξέρω αν παιζει και αυτό ρολο.....

kmMQp2.png

c4yvp2.png

Διαφημίσεις

Μαμά Κατερίνα,στις 17/4,εύχομαι να πάνε όλα καλά που θα πας Χασιάκο!Εγώ, γεννάω 11/4!Είμαι χαρούμενη,ευτυχισμένη,αλλά,έχω και άγχος!Θα τα λέμε μέχρι την Κυριακή!Καλό βράδυ!

ευχαριστω παρα πολυ και εσυ με το καλο να γνωρισεις τον μπεμπακο σου!!!! ολα καλα ευχομαι και απο δω και μπρος μονο ευτυχισμενη θα εισαι!!!!!!!!!!!!

αντε να περασει ο καιρος να περνουμε κι εμεις σειρα!!!!!!! φιλια πολλα!

Kαλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

Gitsvictoria,τι κάνεις?Επιτέλους έφτασε και η δική μου σειρά!Το καλύτερο Πασχαλιάτικο δώρο θα είναι!Φέτος θα κάνουμε Πάσχα με τον μπέμπη μας!Με πήραν τηλ.τα κορίτσια από το γραφείο του Χασιάκου και μου είπαν την Δευτέρα να είμαι στο Λητώ στις 07.30 το πρωί.Η γέννα θα ξεκινήσει στις 10.00.Θα κάνω καισαρική.

Εύχομαι την Τρίτη να πάνε όλα καλά,που θα πας στον Χασιάκο!Μόνο που δεν θα μπορώ να μάθω νέα σου,γιατί θα είμαι μέσα!Γιατί σκέφτεσαι να πας με ουίσκι και ξηροκάρπια?Λόγω αναμονής,ή εχεις κάποιο άγχος?'Ολα καλά θα πάνε!Μην αγχώνεσαι!Η πίεσή σου, πως είναι?Μέχρι την Κυριακή θα τα ξαναπούμε!

Dimista μου καλησπέρα. Σου εύχομαι ολόψυχα να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μου-που θα πάνε δηλαδή-και να κάνεις ένα μπέμπαρο μέχρι εκει πάνω. Που λές η πίεση μου μια χαρά είναι εκτός όταν με ταράζουν:-P!!!!! Τα ξηροκάρπια και το ουίσκι τα είπα επειδή έχω ραντεβού στις 21:30 το βράδυ:rolleyes:!!!! Ελπίζω να σε ξανακούσω με το καλό λίγο πρίν γεννήσω για να μου τα πείς όλα!!!!! Πολλά φιλιά και καλό βράδυ!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα μανούλες και μέλλουσες μανούλες!

bp-IOLH χάθηκα είναι η αλήθεια, αλλά μην νομίζεις, παρακολουθώ τις καταστάσεις! Ευτυχώς υπάρχει και το fb!

Κορίτσια, μην ντρέπεστε να ρωτήσετε την τιμή στο γιατρό!

Επαναλαμβάνω, χονδρικά, το Αρεταίειο είναι 1000+200 o αναισθησιολόγος, και όσα δώσεις στο νοσοκομείο αν πας σε μονόκλινο!

Επιπλέον, ΡΕΑ πακέτο οικονομικό 2500 με 3000 maximum.

Tο ΡΕΑ έχει μόνο μέχρι 3 κλινα δωμάτια!

Το σημαντικότερο είναι να έχετε μια καλή εγκυμοσύνη και μια ακόμα καλύτερη γέννα, και ένα υγιές παιδάκι.

Δεν χρειάζεται κανείς να ζοριστεί οικονομικά αν δεν μπορεί. Μπορεί να βελτιωθεί και η κατάσταση στο Αρεταίειο, αν βελτιωθούν τα οικονομικά της χώρας!

Φιλιά σε όλες σας!

Και μην ξεχνάτε, απορίες για υπερήχους, εδώ σε εμένα, γαρ ειδικός!

A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bank accounts smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for...

Καλησπέρα μανούλες και μέλλουσες μανούλες!

bp-IOLH χάθηκα είναι η αλήθεια, αλλά μην νομίζεις, παρακολουθώ τις καταστάσεις! Ευτυχώς υπάρχει και το fb!

Κορίτσια, μην ντρέπεστε να ρωτήσετε την τιμή στο γιατρό!

Επαναλαμβάνω, χονδρικά, το Αρεταίειο είναι 1000+200 o αναισθησιολόγος, και όσα δώσεις στο νοσοκομείο αν πας σε μονόκλινο!

Επιπλέον, ΡΕΑ πακέτο οικονομικό 2500 με 3000 maximum.

Tο ΡΕΑ έχει μόνο μέχρι 3 κλινα δωμάτια!

Το σημαντικότερο είναι να έχετε μια καλή εγκυμοσύνη και μια ακόμα καλύτερη γέννα, και ένα υγιές παιδάκι.

Δεν χρειάζεται κανείς να ζοριστεί οικονομικά αν δεν μπορεί. Μπορεί να βελτιωθεί και η κατάσταση στο Αρεταίειο, αν βελτιωθούν τα οικονομικά της χώρας!

Φιλιά σε όλες σας!

Και μην ξεχνάτε, απορίες για υπερήχους, εδώ σε εμένα, γαρ ειδικός!

Efoulino καλησπέρα. Απλώς θα ήθελα να πώ πως οι τιμές στο ΡΕΑ στο οικονομικό πακέτο μαζί με τις προαιρετικές εξετάσεις για το νεογνό είναι γύρω στα 2100 για φυσιολογικό τοκετό και γύρω στα 2300 για καισαρική τομή και συμπεριλαμβάνονται όλα μέσα. Απλώς σε διορθώνω επειδή πήγα απο εκεί και ρώτησα. Όσο αφορά την τιμή του χασιάκου θα μάθω την τρίτη που έχω ραντεβού. Ελπίζω να είναι καλή και μην λυποθημήσω:rolleyes: διότι έλειψη χρημάτων στάση εμπορίου.Καλό μεσημέρι.:mad:

Γεια σας κορίτσια όλες καλά?

Gitsvictoria,ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!Έχεις δίκιο για το ουίσκι και τα ξηροκάρπια.Και γω 1α φορά είχα ραντεβού στις 10.00.

Μου θυμίζεις πότε γεννάς?Ελπίζω να καταφέρω να σου πω τα νέα μου!Να βρω χρόνο.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου,Μαμά Κατερίνα!Και για σένα εύχομαι να κάνεις 1 γερό κοριτσάκι!

Διαφημίσεις

Dream πήρα τηλ. το Λητώ και μου είπαν:Φυσιολογικός τοκετός:1.500 ευρώ,καισαρική τομή:1.700 ευρώ σε 3 κλινο δωμάτιο.Στο Λητώ έχεις rooming-in αν θέλεις, βέβαια και η φύλαξη στα βλαστικά κύτταρα είναι δωρεάν. Σεντόνια και μαξιλαροθήκη,δεν θα πάρεις από το σπίτι,όπως γίνεται στο Αρεταίειο.Δεν ξέρω πόσα θα δώσω στον Χασιάκο.Δεν μου λέει.Πάντως μου είπε ότι θα μου κάνει καλή τιμή.Θα μου πει μετά την γέννα.Δεν έχει πολλή διαφορά από το Αρεταίειο.Το μόνο που μου είπε.1.200 Αρεταίειο και ελάχιστη διαφορά Λητώ.Συζήτησέ του για καλύτερη τιμή!

Dream σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!Εσύ πότε γεννάς?Σου εύχομαι και συ με το καλό!Αγοράκι περιμένεις ,ή κοριτσάκι?Ο Χασιάκος με παρακολουθούσε από την αρχή.

Καλό μεσημέρι σε όλα τα κορίτσια και σε σένα!

Dream σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!Εσύ πότε γεννάς?Σου εύχομαι και συ με το καλό!Αγοράκι περιμένεις ,ή κοριτσάκι?Ο Χασιάκος με παρακολουθούσε από την αρχή.

Καλό μεσημέρι σε όλα τα κορίτσια και σε σένα!

αγοράκιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αν πάω με καισαρική αρχές μαίου μου ειπε το πολύ μεχρι 10!!!!!!!!!!!!

αχ κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύυυ όλες για τη βοηθεια!!!!!1

πηγα να τον ρωτήσω στο τελευταίο ραντεβου για την αμοιβή του αλλά μου πε να αποφασίσω πρώτα που θελω να γεννήσω και θα τα πουμε σε 10 μερες που μπαινω στο μηνα μου!!!!!!! αυτό με ανησύχησε..........για το αν αλλάζει η τιμή του!!!!!!! να πω την αλήθεια.......υπολογιζα τα ιδια δηλαδή 1000 ευρώ!

kmMQp2.png

c4yvp2.png

Γεια σας κορίτσια όλες καλά?

Gitsvictoria,ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!Έχεις δίκιο για το ουίσκι και τα ξηροκάρπια.Και γω 1α φορά είχα ραντεβού στις 10.00.

Μου θυμίζεις πότε γεννάς?Ελπίζω να καταφέρω να σου πω τα νέα μου!Να βρω χρόνο.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου,Μαμά Κατερίνα!Και για σένα εύχομαι να κάνεις 1 γερό κοριτσάκι!

Dimista μου καλησπέρα. Που λές έχω ΠΗΤ 30/5. Τώρα το πότε γεννάω είναι μια άλλη ιστορία. Μάλλον με βλέπω κατα τις 18 με 20 του Μάη. Πολλά φιλιά!!!!!!!!!:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...