Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Efoulino, να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου. Τα εγραψες πολύ ωραία για το γιατρό μας ωστε όντως να ενημερωθούν κάποιες κοπέλες για το πως λειτουργεί και εκείνος και το ιατρείο του.

Εγω το ξαναλέω, χάρη στη δική του προτροπή και τους άριστους συνεργάτες του στην εξωσωματική είμαι τώρα έγκυος. Σε διαφορετική περίπτωση ακόμη θα ταλαιπωριόμουνα. Δεν ξεκίνησα σαν μια δύσκολη περίπτωση, ήμουν τυχερή που μπήκα στο πελατολόγιό του (το 1ο ραντεβού ήταν όντως μετά από 3 μήνες, αλλά το ήξερα ότι έχει πολύ κόσμο και μπορούσα να περιμένω), πήγα σε αυτόν και εγώ γιατί ήθελα όταν θα έμενα έγκυος να είχα την δυνατότητα να γεννήσω σε δημόσιο μαιευτήριο και με έναν καλό γιατρό (μου τον πρότειναν την ίδια εποχή 3 διαφορετικές μητέρες), οπότε να έβγαζα τον πολύποδα που είχα για 2η φορά με αυτόν. Δεν το εκανα τελικά με εκείνον με είδε όμως στο καθορισμένο ραντεβού. Απο εκεί και πέρα περασε 1 χρονος χωρίς να μένω έγκυος και με είδε αρκετές φορές και για έλεγχο ωορηξίας.

Ποτέ δεν με ενόχλησε η αναμονή στα ραντεβού, και 2 φορές απανωτές πήγα άδικα γιατί είχε φύγει για τοκετό και τα κορίτσια δεν εβρισκαν το τηλεφωνό μου, αλλά τίποτα από αυτά δεν με ενόχλησε πάλι, αφού αυτά συμβαίνουν πόσο μάλλον με τόσους πελάτες που έχει το ιατρείο του και αφού βασικά μπορώ να υπομείνω τα πάντα ώστε να μπορεί να με παρακολουθεί ο Χασιάκος.

Οσο για τώρα που κλείνω τον 3ο μήνα, θα με δεί πρωτη φορά στο 4ο μήνα μετά την αυχενική, περασα όμως από το γραφείο μετά τον 1ο υπέρηχο στο Embyoart και οι κοπέλες ευγενικά με παρέπεμψαν στην γραμματέα του η οποία ενημερώθηκε για την πορεία μου και μου συμπλήρωσε εξετάσεις στις εξετάσεις που μου είχε δώσει το embryoart.

Η αλήθεια είναι δεν ξέρω τι απορίες μπορεί να έχουν άλλες κοπέλες, αλλά εγώ όποτε με είδε ο κος Χασιάκος με ενημέρωνε πλήρως με αυτά τα "λίγα" που λέει και ρωτούσα πάντα τα βασικά και τώρα στην εγκυμοσύνη οι απορίες μου από την αρχή ήταν και είναι ελάχιστες (βέβαια παίζει ρόλο και η ενημέρωση από internet ή άλλες φίλες που έχουν γεννήσει). Και ναί, κάποιες φορές τον πέτυχα μια χαρά κάποιες φορές άκεφο και αυτό είναι καταννοητό. Και η κοπέλα που είναι μαζί του στο γραφείο του μια φορά μας έλυσε εκείνη πολλές απορίες σχετικά με την εξωσωματική (γιατί ο γιατρός μόλις είδε τις εξετάσεις μας και μας είπε "μόνη λύση εξωσωματική και το αιτιολόγησε πέρασε με κοπέλα στον υπέρηχο) και φυσικά ήταν σαν να μιλούσα με τον γιατρό, αφού είναι η βοηθός του και ότι πει ξέρω ότι είναι και λόγια του Χασιάκου.

Οσο για το μαιευτήριο που θα γεννήσω, ούτε εμένα μου περισσεύουν αλλά αν είναι το Αρεταίειο να έχει τόσα προβλήματα (υγιεινής για τα νεογέννητα και ειδικευόμενων) ούτε εγώ θα το σκεφτώ πια για ιδιωτικό. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε την διαφορά. Το θέμα είναι ότι κάποιες ακριβές παροχές που θα θέλω ίσως να κάνω στο μωρό μου αφού γεννηθεί είναι τόσες μεγάλες (μιλάω για βλαστοκύτταρα και ασφάλιση) που προστίθονται και αυτές στο κόστος του ιδιωτικού μαιευτηρίου. Εχει ο Θεός ως τότε, θα δούμε.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!Τι κάνετε?Εγώ,πήγα σήμερα στον Χασιάκο και μου είπε ότι θα γεννήσω

την Δευτέρα στις 11/4.Επιτέλους,έφτασε η σειρά μου!Κοντεύω και γω!Υπάρχει κάποια κοπέλα , που θα γεννήσει στο Λητώ, στις 11/4?Παρασκευή βράδυ θα μάθω τι ώρα θα μπω την Δευτέρα.Ο Χασιάκος με εξέτασε στο Αρεταίειο σήμερα.Ευτυχώς που κατέληξα να γεννήσω στο Λητώ.Gitsvictoria,σε έχασα.Όλα καλά?Μαμά Κατερίνα,εσύ καλά είσαι?Καλό βράδυ σε όλες!

Dimista μου καλημέρα!!!!!!!!!!! Έρχεται η μεγάλη μέρα!!!!! άντε με το καλό και ψυχραιμία!!!!!!!! Το μπεμπέ σου θα είναι πασχαλιάτικο δώρο!!!!!!!! Εγώ έχω ραντεβού την τρίτη το βράδυ!!!!! Αφού λέω να πάω με ουίσκι και ξηροκάρπια:D !!!!! Για να δούμε τι θα δούμε!!!!!!! Να σε ρωτήσω, θα γεννήσεις με καισαρική ή φυσιολογικά? Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!!!:-P

Καλημέρα κοριτσάκια μου,

εγώ έχω ραντεβού την Τετάρτη για τα καθιερωμένα. Θέλετε να τον ρωτήσω κάτι?

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Καλημέρα και από εμένα. Σήμερα γράφτηκα στο forum και ο λόγος είναι ότι μετά από όσα διάβασα δεν γινότανε να μην απαντήσω.

Ο Χασιάκος είναι φοβερός. 3 φορές τον χρειάστηκα και όταν έκρινε ότι όντως έπρεπε να με δει εκτάκτως το έκανε.

1. Ήμουν 20 μέρες στο Αρεταίειο το Φεβρουάριο γιατί είχα φοβερή υπερέμεση. Χωρίς να τρώω τίποτα και μόνο με ορό έφτανα στους 11 εμετούς την ημέρα. Ο Χασιάκος ήταν εκεί και ενώ τις πρώτες 2 ημέρες το πήρε λίγο χαλαρά γιατί νόμιζε ότι με τη θεραπεία θα καλυτέρευα όταν είδε ότι γινόταν το αντίθετο ήταν στο πλάι μου.

Όσον αφορά το Αρεταίειο δεν ήταν ΡΕΑ που είναι χλιδή αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι και χάλια όπως η παλιά πτέρυγα του Ευαγγελισμού. Και η υγειϊνή μία χαρά και οι κοπέλες πολύ εξυπηρετικές.

2. Πριν 2 βδομάδες το Σάββατο 26/3 είχα αίμα στα ξαφνικά. Πήρα τηλέφωνο στο κινητό στις 10:30 το βράδυ και μου απάντησε αμέσως. Μου είπε να πάω 9 ώρα την Κυριακή στο Αρεταίειο να με δει. Την Κυριακή στο Αρεταίειο άλλες 3 εγκυμονούσες περίμεναν να κάνουν εισαγωγή για Καισαρική και ο Χασιάκος άφαντος. Έλειπαν και οι γιατροί στο Αρεταίειο γιατί απεργούσαν. Όλοι τον έπαιρναν τηλέφωνο στο κινητό και δεν το σήκωνε. Τελικά απάντησε. Μου είπε να πάω στο ΡΕΑ γιατί ήταν εκεί. Όταν έφθασα (πολύ χλίδα το ΡΕΑ το επαναλαμβάνω) τον άκουσα να λέει στις νοσοκόμες ότι το βράδυ του Σαββάτου είχε 5 γέννες στο ΡΕΑ και τον πήρε ο ύπνος στις 7:30 το πρωί στην καρέκλα. Το κινητό ήταν δίπλα του και από την κούραση δεν το άκουγε. Όταν έφθασε η ώρα να μου κάνει τον υπέρηχο ήταν τόσο συγκεντρωμένος που δεν καταλάβαινες ότι ουσιαστικά ήταν άγρυπνος. Αμέσως με την πείρα που έχει είδε το πρόβλημα, το οποίο ευτυχώς ήταν ότι ο πλακούντας ακουμπούσε στον τράχηλο και τον είχε γδάρει, οπότε το αίμα ήταν από τον τράχηλο. Μου είπε ότι το αίμα πρέπει να σταματήσει και όντως έτσι έγινε.

3. Μου είπε να κάνω έλεγχο για κυστική ίνωση και φυσικά για θρομβοφιλία. Και τα δύο δεν ήξερα καν τι ήταν. Και στα δύο βγήκα θετική. Κάθε μέρα κάνω μία ένεση innohep 0.45 για την θρομβοφιλία. Στο Αρεταίειο γνώρισα μία κυρία που έχασε το παιδί της στην 20 βδομάδα. Πέθανε μέσα στην κοιλιά της γιατί οι φλέβες της είχαν κλείσει λόγω θρομβοφιλίας και δεν τρεφόταν. Μετά πήγε στο Χασιάκο και αυτός της βρήκε θρομβοφιλία και όταν τη γνώρισα ήταν στην 32 βδομάδα της κύησης της. Είχε κάποια αιμορραγία αλλά όλα ήταν υπό έλεγχο και ευχαριστούσε το Θεό που είχε τον Χασιάκο.

Τώρα για την κυστική ίνωση έχω πάθει σοκ. Είμαι φορέας. Πρόκειται για μία ανίατη μη μεταδοτική κληρονομική ασθένεια όπως το στίγμα. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ http://www.hcfa.gr/nosos_01.htm

Τώρα έχει κάνει και ο σύζυγος εξέταση και περιμένουμε τα αποτελέσματα. Είμαι αισιόδοξη αλλά αν δεν ήταν ο Χασιάκος μπορεί το παιδί μας να γεννιόταν με κυστική ίνωση και να μην είχαμε πάρει χαμπάρι. Ρώτησα φίλες μου που γέννησαν πρόσφατα και ούτε που ήξεραν τι είναι η κυστική ίνωση και φυσικά δεν έχουν κάνει και την εξέταση.

Γι' αυτό σας λέω. Δεν μιλάει πολύ αλλά όταν χρειαστεί είναι πάντα εκεί και δεν του ξεφεύγει τίποτα. Γι' αυτό εξάλλου έχει τη βοηθό του και τις υπόλοιπες κοπέλες στο ιατρείο του. Κάνει λειτούργημα και με τίποτα δεν τον αλλάζω.

RzrTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα. Σήμερα γράφτηκα στο forum και ο λόγος είναι ότι μετά από όσα διάβασα δεν γινότανε να μην απαντήσω.

Ο Χασιάκος είναι φοβερός. 3 φορές τον χρειάστηκα και όταν έκρινε ότι όντως έπρεπε να με δει εκτάκτως το έκανε.

1. Ήμουν 20 μέρες στο Αρεταίειο το Φεβρουάριο γιατί είχα φοβερή υπερέμεση. Χωρίς να τρώω τίποτα και μόνο με ορό έφτανα στους 11 εμετούς την ημέρα. Ο Χασιάκος ήταν εκεί και ενώ τις πρώτες 2 ημέρες το πήρε λίγο χαλαρά γιατί νόμιζε ότι με τη θεραπεία θα καλυτέρευα όταν είδε ότι γινόταν το αντίθετο ήταν στο πλάι μου.

Όσον αφορά το Αρεταίειο δεν ήταν ΡΕΑ που είναι χλιδή αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι και χάλια όπως η παλιά πτέρυγα του Ευαγγελισμού. Και η υγειϊνή μία χαρά και οι κοπέλες πολύ εξυπηρετικές.

2. Πριν 2 βδομάδες το Σάββατο 26/3 είχα αίμα στα ξαφνικά. Πήρα τηλέφωνο στο κινητό στις 10:30 το βράδυ και μου απάντησε αμέσως. Μου είπε να πάω 9 ώρα την Κυριακή στο Αρεταίειο να με δει. Την Κυριακή στο Αρεταίειο άλλες 3 εγκυμονούσες περίμεναν να κάνουν εισαγωγή για Καισαρική και ο Χασιάκος άφαντος. Έλειπαν και οι γιατροί στο Αρεταίειο γιατί απεργούσαν. Όλοι τον έπαιρναν τηλέφωνο στο κινητό και δεν το σήκωνε. Τελικά απάντησε. Μου είπε να πάω στο ΡΕΑ γιατί ήταν εκεί. Όταν έφθασα (πολύ χλίδα το ΡΕΑ το επαναλαμβάνω) τον άκουσα να λέει στις νοσοκόμες ότι το βράδυ του Σαββάτου είχε 5 γέννες στο ΡΕΑ και τον πήρε ο ύπνος στις 7:30 το πρωί στην καρέκλα. Το κινητό ήταν δίπλα του και από την κούραση δεν το άκουγε. Όταν έφθασε η ώρα να μου κάνει τον υπέρηχο ήταν τόσο συγκεντρωμένος που δεν καταλάβαινες ότι ουσιαστικά ήταν άγρυπνος. Αμέσως με την πείρα που έχει είδε το πρόβλημα, το οποίο ευτυχώς ήταν ότι ο πλακούντας ακουμπούσε στον τράχηλο και τον είχε γδάρει, οπότε το αίμα ήταν από τον τράχηλο. Μου είπε ότι το αίμα πρέπει να σταματήσει και όντως έτσι έγινε.

3. Μου είπε να κάνω έλεγχο για κυστική ίνωση και φυσικά για θρομβοφιλία. Και τα δύο δεν ήξερα καν τι ήταν. Και στα δύο βγήκα θετική. Κάθε μέρα κάνω μία ένεση innohep 0.45 για την θρομβοφιλία. Στο Αρεταίειο γνώρισα μία κυρία που έχασε το παιδί της στην 20 βδομάδα. Πέθανε μέσα στην κοιλιά της γιατί οι φλέβες της είχαν κλείσει λόγω θρομβοφιλίας και δεν τρεφόταν. Μετά πήγε στο Χασιάκο και αυτός της βρήκε θρομβοφιλία και όταν τη γνώρισα ήταν στην 32 βδομάδα της κύησης της. Είχε κάποια αιμορραγία αλλά όλα ήταν υπό έλεγχο και ευχαριστούσε το Θεό που είχε τον Χασιάκο.

Τώρα για την κυστική ίνωση έχω πάθει σοκ. Είμαι φορέας. Πρόκειται για μία ανίατη μη μεταδοτική κληρονομική ασθένεια όπως το στίγμα. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ http://www.hcfa.gr/nosos_01.htm

Τώρα έχει κάνει και ο σύζυγος εξέταση και περιμένουμε τα αποτελέσματα. Είμαι αισιόδοξη αλλά αν δεν ήταν ο Χασιάκος μπορεί το παιδί μας να γεννιόταν με κυστική ίνωση και να μην είχαμε πάρει χαμπάρι. Ρώτησα φίλες μου που γέννησαν πρόσφατα και ούτε που ήξεραν τι είναι η κυστική ίνωση και φυσικά δεν έχουν κάνει και την εξέταση.

Γι' αυτό σας λέω. Δεν μιλάει πολύ αλλά όταν χρειαστεί είναι πάντα εκεί και δεν του ξεφεύγει τίποτα. Γι' αυτό εξάλλου έχει τη βοηθό του και τις υπόλοιπες κοπέλες στο ιατρείο του. Κάνει λειτούργημα και με τίποτα δεν τον αλλάζω.

Καλώς ήρθες:P.

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο άντρας σου να είναι αρνητικός.

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Καλώς ήρθες!

καλημερα σε όλες τις κοπέλες και τις μανουλες!!!!!!

έχω παρακολουθήσει αρκετά το φορουμ σας και έχω ξαναμπει στο παρελθον!!!!!!

θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασες σχετικά με τον κ. Χασιάκο τον οποιο έχω γιατρό , αν δειτε και το τικεράκι μου κοντεύω......! μανουλες μου μην αναλώνεστε στα αρνητικά σχολια ελαχίστων!!!! μην ασχολείστε!!!!!!

και γω ανήκω στην κατηγορία αυτών που δεν έχω αποφασίσει ακόμη για Αρεταίειο ή ΛΗΤΏ! OXI οτι μας περισσεύουν.....αλλά με ένα στρίμωγμα έχω τη δυνατότητα να επιλέξω....παρολο που η δεύτερη επιλογή θα μας φαληρήσει οικονομικά....τεσπα!

αυτο που θα ήθελα απο σας αν μπορείτε να μου πειτε, ειναι το εξής!

δεν έχω ρωτήσει ακομη το γιατρουλη μας για την αμοιβή του!!!!

έχω ακουσει πως για το Αρεταιειο ειναι 1000 ευρώ!!!!!!!!

γνωρίζετε αν ισχύει η ιδια τιμή και για το ΛΗΤΩ;;;;;;;;

ΌΠΟΙΑ ξέρει ή έχει γεννήσει προσφατα στο Λητώ, θα ήθελα πολύ να με βοηθησει!!!!!!

ευχαριστώ!

kmMQp2.png

c4yvp2.png

καλημερα σε όλες τις κοπέλες και τις μανουλες!!!!!!

έχω παρακολουθήσει αρκετά το φορουμ σας και έχω ξαναμπει στο παρελθον!!!!!!

θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασες σχετικά με τον κ. Χασιάκο τον οποιο έχω γιατρό , αν δειτε και το τικεράκι μου κοντεύω......! μανουλες μου μην αναλώνεστε στα αρνητικά σχολια ελαχίστων!!!! μην ασχολείστε!!!!!!

και γω ανήκω στην κατηγορία αυτών που δεν έχω αποφασίσει ακόμη για Αρεταίειο ή ΛΗΤΏ! OXI οτι μας περισσεύουν.....αλλά με ένα στρίμωγμα έχω τη δυνατότητα να επιλέξω....παρολο που η δεύτερη επιλογή θα μας φαληρήσει οικονομικά....τεσπα!

αυτο που θα ήθελα απο σας αν μπορείτε να μου πειτε, ειναι το εξής!

δεν έχω ρωτήσει ακομη το γιατρουλη μας για την αμοιβή του!!!!

έχω ακουσει πως για το Αρεταιειο ειναι 1000 ευρώ!!!!!!!!

γνωρίζετε αν ισχύει η ιδια τιμή και για το ΛΗΤΩ;;;;;;;;

ΌΠΟΙΑ ξέρει ή έχει γεννήσει προσφατα στο Λητώ, θα ήθελα πολύ να με βοηθησει!!!!!!

ευχαριστώ!

Μία κοπέλα που γεννάει σύντομα και γνώρισα στο Αρεταίειο της είπε ανεξάρτητα με το που θα γεννήσει 1500. Εγώ ακόμη δεν τον έχω ρωτήσει έχω μέλλον ακόμη.

RzrTp2.png

καλημερα!!!!!

εγω εχω ραντεβου αυτο το σ/κ με τον γιατρο μας, κ ανυπομονω να δω την μικρη μου , αλλα κ εκεινον

βλεπετε εγω μπορει να αλλαξα γιατρο στον 5ο μηνα κ τον κ. χασιακο να τον εχω δει 2 φορες, αλλα με ηρεμει απιστευτα, απο την πρωτη στιγμη που τον ειδα ενιωσα κ ασφαλεια κ ανεση μαζι του, αυτο φαινεται κ απο τους υπερηχους που μου κανει, μιας κ η κορη μου σε ολους τους αλλους κανει την δυσκολη κ σε εκεινον τα δειχνει ολα, ενα θα σας πω στην β΄επιπεδου για να δουμε προσωπο καναμε 4 ωρες δεν γυρναγε με τιποτα κ στο τελος μας το εδειξε μισο (εκρυβε τα ματια της) ενω με τον κ. Χασιακο κ τις 2 φορες τα δειχνει ολα!!!!!!!!

αφου ο αντρας λεει να παρουμε μια φωτογραφια του να μου την δειχνει οταν οι ορμονες μου κτυπανε κοκκινο:P

βεβαια πρεπει να ομολγησω οτι με ειχατε προετοιμασει μια χαρα, ετσι οποτε παω εχω γραμμενα οτι θελω να ρωτησω κ οταν εχω γιατρο ξερω οτι θα παω κ βολτα, μιας κ οι κοπελες μου λενε ποση αναμονη εχει κ με ειδοποιουν οταν ειναι να μπω, ετσι δεν περιμενω στο ιατρειο κ κανω κ την βολτα μου.....

Διαφημίσεις

Μία κοπέλα που γεννάει σύντομα και γνώρισα στο Αρεταίειο της είπε ανεξάρτητα με το που θα γεννήσει 1500. Εγώ ακόμη δεν τον έχω ρωτήσει έχω μέλλον ακόμη.

sorry για το διπλο ποστ, αλλα αυτο δεν ισχυει, εμενα με ρωτησε που θελω να γεννησω, του ειπα στο αρεταιειο κ μου ειπε 1000 εκεινος κ 200 ο αναισθησιολογος κ ουτε με προετρεψε να παω σε αλλο μαιευτηριο

Καλή λευτεριά στις ετοιμόγεννες!

Εύχομαι στη νέα μας φίλη να βγουν αρνητικά τα αποτελέσματα της κυστικής ίνωσης (και θα βγουν είμαι σίγουρη)!!!

Εμένα,κορίτσια, μου είχε πάρει 1.000 στο Λητώ.

sorry για το διπλο ποστ, αλλα αυτο δεν ισχυει, εμενα με ρωτησε που θελω να γεννησω, του ειπα στο αρεταιειο κ μου ειπε 1000 εκεινος κ 200 ο αναισθησιολογος κ ουτε με προετρεψε να παω σε αλλο μαιευτηριο

Δεν είπα ότι την προέτρεψε να πάει σε άλλο μαιευτήριο. Αυτή θέλει να γεννήσει στο ΡΕΑ αλλά της είπε ότι εάν όταν γεννάει είναι στο Αρεταίειο θα της πει να πάει εκεί.

Τώρα τι να σας πω έτσι μου είπε πριν μία βδομάδα που μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Εγώ δεν τον έχω ρωτήσει ακόμη.

RzrTp2.png

depika 1500 ευρώ εισai σίγουρη;;;;;;;;;;; πολλά μου φαίνονται!!!!

και γω μεσα απο το φορουμ αλλα ήξερα!!!!!

ανησύχησα τώραα!!!1

εσένα curls προσφατα σου ειπε 1000 ευρώ;;;;;;

την τελευταια φορα που τον ειδα, δηλαδη τελος μαρτιου, αν εχει αλλαξει κατι θα το μαθω το σ/κ που θα τον δω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...