Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Ναι οντως αν το ονομα ταιριαζει με το νικ νειμ και αν ξερουνε ακριβη ημερομηνια ποτε πηγε ναι μπορει.Αλλιως τοσος κοσμος που περνα...Αλλα και ο πληθυντικος στο μηνυμα που σου στειλανε μισελ εκει παραπεμπει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι όντως περίοργο το μήνυμα στο κμινητό, αλλά από την άλλη μου κάνει εντύπωση!

Εδώ σου λένε θα σε πάρουν τηλ για πιο σημαντικά πράγματα και δεν σε πέρνουν ποτε!

Σιγά μην κάθισαν να ασχοληθούν με αυτό!

εσύ michel γιατί δεν κάλεσες τον αριθμό που σε πήρε για να μάθεις??

y6FAp2.png

bg1132613.jpg

..δεν καλεσα τον αριθμο αυτο...ειπα να μην ενοχλω....εστειλα απαντηση,"ποιος με ενημερωνει?"..,μαζι με τα ευχαριστηρια,και μολις σημερα,πριν 10 λεπτα το παραλαβανε το μηνυμα.

....οπως και να εχει...τους ευχαριστω! δεν ειναι κατι κακο,να σε ενημερωνουν ! ειναι απλα,ΠΑΡΑΞΕΝΟ!!!!!........μμ..μμ..ποιος ξερει τι παιχτηκε?.....μπορει και να το διαβαζουν,το φορουμ......αα,και τωρα που ειπα "το διαβαζουν"...ας κανουμε κουβεντουλα για τους "υπεροχους...φανταστικους....τελειους....και ξανα φανταστικους ιατρους" του κεντρου......(εμ...πως να ανακαλεσω τωρα,ολα αυτα που ειχα πει,παλια .....που τα ειχα παρει στο κρανιο....)

Kαλησπέρα μαμά Κατερίνα!Πολύ ευχάριστα τα νέα της κορούλας σου.

1α χαρά είναι στα κιλά .Δεν θα την έλεγα χοντρή.Φυσιολογικά είναι τα κιλά της.

Εγώ μέχρι τις 17 ελπίζω να έχω γεννήσει.Κρίμα που δεν συναντηθήκαμε.Από την Κυριακή θα μετράς μέρες.Άντε κοντεύεις και συ!Στην 1η κόρη σου,έχεις μιλήσει για την μπέμπα?

Από την Κυριακή θα μετράς μέρες. Να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς.

Καλό βράδυ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα μαμά Κατερίνα!Πολύ ευχάριστα τα νέα της κορούλας σου.

1α χαρά είναι στα κιλά .Δεν θα την έλεγα χοντρή.Φυσιολογικά είναι τα κιλά της.

Εγώ μέχρι τις 17 ελπίζω να έχω γεννήσει.Κρίμα που δεν συναντηθήκαμε.Από την Κυριακή θα μετράς μέρες.Άντε κοντεύεις και συ!Στην 1η κόρη σου,έχεις μιλήσει για την μπέμπα?

Από την Κυριακή θα μετράς μέρες. Να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς.

Καλό βράδυ!

ευχαριστω πολυ dimista μου κριμα που δεν βρεθηκαμε με το καλο σου ευχομαι να γεννησεις και να γνωρισεις το νινι σου! η κορη μου ναι περιμενει πως κ πως ευτυχως ειναι ηρεμο παιδι και μεχρι στιγμης δεν εχουμε αντιδρασεις!!! να σαι καλα οσο μπορω ξεκουραζομαι αντε να κλεισει και το σχολειο της μικρης να μην εχω τιποτα να κανω! αντε να ελευθερωθουμε να ηρεμησουμε! καλο βραδυ και σε σενα!:P

σημερα ειδα τον γιατρο μας. Ειδε τα αποτελεσματα της υστεροσαλπιγγογραφιας και μου ειπε οτι πρεπει να προχωρησουμε σε υστεροσκοπηση για αφαιρεση του διαφραγματος... Περιμενω να αδιαθετησω λοιπον για να προχωρησουμε στην επεμβασουλα.

Μπράβο, κοριτσάρα μου, που βρέθηκε η αιτία!!!!!! Καλή υστεροσκόπηση και γρήγορα εγκυούλα!!!

Καλησπέρα κορίτσια,

αν και παλαιότερα έμπενα πιο τακτικά, τώρα λόγω δουλειάς και μιας υπέροχης και δραστήριας κορούλας απλά μπαίνω αραιά και που έτσι για να ενημερώνομαι.

Θα ήθελα από μεριάς μου να πω ορισμένα πράγματα για τον κο.Χασιάκο. Δεν θα μιλήσω με υπερβολές, και οποιοσδήποτε ή οποιαδήποτε δεν συμφωνεί, μπορει να παραθέσει τις απόψεις του αλλού, γιατί εδώ είναι FUN CLUB --> δηλαδή απλά είμαστε Fun όλες για κάποιο λόγο, κάτι το οποίο καμμία και κανένας δεν θα αλλάξει παραθέτοντας γνώμες, εικασίες και κακίες για τον γιατρό μας.

Έτυχε και επισκέφτηκα χθες τον γυναικολόγο μας για να κάνω το ετήσιο PAP, και χάρηκα που τον είδα καλά! Για μένα είναι ο ορισμός του ιατρού, μετρημένος, σωστός και ακούραστος.

Είχα την τύχη να μιλήσω λίγο με τις κοπέλες του ιατρείου του (έχω μια παραπάνω επαφή λόγω και του επαγγέλματος μου) και ναι, να σας ενημερώσω ότι διαβάσουν τακτικά τα όσα γράφουμε. Όμως δυστυχώς έχουν συγκρατήσει την αρνητική άποψη που εκφράζεται τόσο για το γιατρό όσο και για τις ίδιες.

Τις διαβεβαίωσα, ότι στο fun club προσπαθούμε να διαφυλάτουμε το επίπεδο της συζήτησης καθώς και την γνώμη μας για τον κο Χασιάκο, την οποία υποστηρίζουμε σθεναρά.

Θα σας πω τι νομίζω!

Εξαιτίας της ιδιότητας του ως γιατρού του δημοσίου, και του ονόματος που έχει επιτύχει ο κος Χασιάκος έχει πλέον την δυνατότητα να επιλέγει και ο ίδιος τα περιστατικά. Και τι εννοώ για να μην παρεξηγηθώ.

Δεν επιλέγει ανάμεσα σε πλούσιο και φτωχό, σε μορφωμένο ή όχι. Επιλέγει ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και σε ανθρώπους που υποκρίνονται την ανάγκη, μόνο και μόνο για να γεννήσουν στο Αρεταίειο με γιατρό τον ίδιο. Και εκ των υστέρων τον ειρωνεύονται ή και παραπονιούνται. Σίγουρα, κανείς και καμμία δεν θέλει να περιμένει ώρες ή να κλείνει ραντεβού για μια γυναικολογική εξέταση μετά από 3-4 μήνες. Ωστόσο, αν επιμείνει, και σε περίπτωση ανάγκης ο γιατρός θα βρει χρόνο να την δει.

Οι κοπέλες, που μπορεί σε κάποιες να φαίνονται ψυχρές, λειτουργούν κάτω απο τις κατευθυντήριες γραμμές που ο ίδιος ορίζει, και όλο το team κάνει τα πάντα για την ορθή λειτουργία του ιατρού, ώστε να εξυπηρετούνται όλοι όσο το δυνατόν καλύτερα.

Σύντομα θα ανακαινίσουν το χώρο στον 6ο όροφο (ήδη ο κος Μουστακαρίας βλέπει τα περιστατικά στον 5ο) και το περιβάλλον θα είναι πολύ ομορφότερο και σαφώς εργονομικότερο για όλους.

Σχετικά με τα μαιευτήρια!

Το Αρεταίειο δυστυχώς πλέον έχει καταστεί "άθλιο"¨.Έγώ γέννησα εκεί πριν περίπου 2 έτη, όταν ακόμα η κατάσταση ήταν ανεκτή. Τώρα ούτε σεντόνια δεν έχουν. Ο γιατρός προσπαθεί να παραπέμψει περιστατικά στο ΡΕΑ ή το ΛΗΤΩ, περιστατικά που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε λίγο υψηλότερο κόστος. Πλέον τα πακέτα τους είναι πολύ οικονομικά και η αμοιβή του γιατρού δεν εξαρτάται από το που θα γεννήσεις. Ίσως εξαρτάται από το αν παρεμβάλεται ιδιωτική ασφάλεια ή όχι. Ωστόσο, στο ΡΕΑ το κόστος στο οικονομικό πακέτο, περιλαμβανομένης της αμοιβής του γιατρού είναι μεταξύ 2500 - 3000 max, όταν άλλοι γιατροί ζητούν μόνο τόσα για αμοιβή.

Ελπίζω να τον έχει ο Θεός καλά για να γεννήσω μαζί του ένα ή ίσως ΄- γιατί όχι - και 2 ακόμα υγιή παιδάκια.

Η επιλογή του γιατρού είναι υποκειμενική, τό ίδιο και η άποψη, αλλά η αξία του κου Χασιάκου ως γιατρού είναι αδιαμφισβήτητη και το κύρος του ακλόνητο όσο και αν κάποιοι και κάποιες προσπαθούν να το κλωνίσουν.

A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bank accounts smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for...

Καλησπέρα κορίτσια,

αν και παλαιότερα έμπενα πιο τακτικά, τώρα λόγω δουλειάς και μιας υπέροχης και δραστήριας κορούλας απλά μπαίνω αραιά και που έτσι για να ενημερώνομαι.

Θα ήθελα από μεριάς μου να πω ορισμένα πράγματα για τον κο.Χασιάκο. Δεν θα μιλήσω με υπερβολές, και οποιοσδήποτε ή οποιαδήποτε δεν συμφωνεί, μπορει να παραθέσει τις απόψεις του αλλού, γιατί εδώ είναι FUN CLUB --> δηλαδή απλά είμαστε Fun όλες για κάποιο λόγο, κάτι το οποίο καμμία και κανένας δεν θα αλλάξει παραθέτοντας γνώμες, εικασίες και κακίες για τον γιατρό μας.

Έτυχε και επισκέφτηκα χθες τον γυναικολόγο μας για να κάνω το ετήσιο PAP, και χάρηκα που τον είδα καλά! Για μένα είναι ο ορισμός του ιατρού, μετρημένος, σωστός και ακούραστος.

Είχα την τύχη να μιλήσω λίγο με τις κοπέλες του ιατρείου του (έχω μια παραπάνω επαφή λόγω και του επαγγέλματος μου) και ναι, να σας ενημερώσω ότι διαβάσουν τακτικά τα όσα γράφουμε. Όμως δυστυχώς έχουν συγκρατήσει την αρνητική άποψη που εκφράζεται τόσο για το γιατρό όσο και για τις ίδιες.

Τις διαβεβαίωσα, ότι στο fun club προσπαθούμε να διαφυλάτουμε το επίπεδο της συζήτησης καθώς και την γνώμη μας για τον κο Χασιάκο, την οποία υποστηρίζουμε σθεναρά.

Θα σας πω τι νομίζω!

Εξαιτίας της ιδιότητας του ως γιατρού του δημοσίου, και του ονόματος που έχει επιτύχει ο κος Χασιάκος έχει πλέον την δυνατότητα να επιλέγει και ο ίδιος τα περιστατικά. Και τι εννοώ για να μην παρεξηγηθώ.

Δεν επιλέγει ανάμεσα σε πλούσιο και φτωχό, σε μορφωμένο ή όχι. Επιλέγει ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και σε ανθρώπους που υποκρίνονται την ανάγκη, μόνο και μόνο για να γεννήσουν στο Αρεταίειο με γιατρό τον ίδιο. Και εκ των υστέρων τον ειρωνεύονται ή και παραπονιούνται. Σίγουρα, κανείς και καμμία δεν θέλει να περιμένει ώρες ή να κλείνει ραντεβού για μια γυναικολογική εξέταση μετά από 3-4 μήνες. Ωστόσο, αν επιμείνει, και σε περίπτωση ανάγκης ο γιατρός θα βρει χρόνο να την δει.

Οι κοπέλες, που μπορεί σε κάποιες να φαίνονται ψυχρές, λειτουργούν κάτω απο τις κατευθυντήριες γραμμές που ο ίδιος ορίζει, και όλο το team κάνει τα πάντα για την ορθή λειτουργία του ιατρού, ώστε να εξυπηρετούνται όλοι όσο το δυνατόν καλύτερα.

Σύντομα θα ανακαινίσουν το χώρο στον 6ο όροφο (ήδη ο κος Μουστακαρίας βλέπει τα περιστατικά στον 5ο) και το περιβάλλον θα είναι πολύ ομορφότερο και σαφώς εργονομικότερο για όλους.

Το Αρεταίειο δυστυχώς πλέον έχει καταστεί "άθλιο"¨.Έγώ γέννησα εκεί πριν περίπου 2 έτη, όταν ακόμα η κατάσταση ήταν ανεκτή. Τώρα ούτε σεντόνια δεν έχουν. Ο γιατρός προσπαθεί να παραπέμψει περιστατικά στο ΡΕΑ ή το ΛΗΤΩ, περιστατικά που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε λίγο υψηλότερο κόστος. Πλέον τα πακέτα τους είναι πολύ οικονομικά και η αμοιβή του γιατρού δεν εξαρτάται από το που θα γεννήσεις. Ίσως εξαρτάται από το αν παρεμβάλεται ιδιωτική ασφάλεια ή όχι. Ωστόσο, στο ΡΕΑ το κόστος στο οικονομικό πακέτο, περιλαμβανομένης της αμοιβής του γιατρού είναι μεταξύ 2500 - 3000 max, όταν άλλοι γιατροί ζητούν μόνο τόσα για αμοιβή.

Ελπίζω να τον έχει ο Θεός καλά για να γεννήσω μαζί του ένα ή ίσως ΄- γιατί όχι - και 2 ακόμα υγιή παιδάκια.

Η επιλογή του γιατρού είναι υποκειμενική, τό ίδιο και η άποψη, αλλά η αξία του κου Χασιάκου ως γιατρού είναι αδιαμφισβήτητη και το κύρος του ακλόνητο όσο και αν κάποιοι και κάποιες προσπαθούν να το κλωνίσουν.

I can't agree more!!!!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

.καλα τα ειπες ,εφουλινο! ....αλλα μου ειναι δυσκολο να πιστευω,οτι υπαρχει γυναικα,που θα μπορουσε "να παριστανει"οτι τον εχει αναγκη,μονο και μονο για να γεννησει σε κρατικο μαιευτυριο!..νομιζω οτι ,οταν θελουμε πραγματικα να εχουμε τον Χασ.ιατρο,θα τον εχουμε!...αν επιλεγει τα περιστατικα....κριμα,αν και εχει ολο το δικαιωμα,ιδιωτης ειναι...και σιγουρα,μονο αυτος ξερει τις δυνατοτητες του!!!

....εγω ηθελα πολυ να τον εχω ιατρο,αλλα με την πρωτη επισκεψη,απογοητευτηκα,γιατι....δεν μιλαει πολυ,και εγω θελω να κανω κουβεντα ,οταν παω επισκεψη,για τα παντα!να μην φυγω με αποριες απο εκει....

....μετα απο καιρο,και γυριζοντας,πλεον σε καμια 10ρια ιατρους(ονοματα...μεγαλα),καταλαβα οτι το νοημα σε ολη την ιστορια,ειναι να εμπιστευεσαι τον ιατρο σου,και οχι να κανεις καλη κουβεντουλα μαζι του!

.τελος παντων,μετα απο ολα αυτα που επαθα,και μετα απο "πιεσεις"-με την καλη εννοια-των κοριτσιων απο εδω μεσα,αποφασισα να τον εμπιστευτω,γιατι καταλαβα οτι ειναι "ιατρος για δυσκολες περιπτωσεις",και εγω...ειμαι μια δυσκολη περιπτωση!!!!!και δεν με νοιαζει σε ποιο μαιευτηριο θα γεννησω,ουτε ποσα θα πληρωσω,πιστεψε με....με νοιαζει ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ,και να βρισκομαι στα χερια του,για να νιωσω ασφαλεια!.....

......και ευτυχως που επεμενα να κλεισω ραντεβου μαζι του,γιατι με την εξυπηρετηση που εχει στο ιατρειο του,στην γραμματεια.....ζητω που καηκαμε!!!! ευτυχως εχει κινητο,και τον βρισκουμε παντα!

....σου το λεω αυτο,γιατι,μια φορα,πριν κανα χρονο,απο μεγαλο μπερδεμα που γινοτανε συνεχεια,με τα ραντεβου που εκλεινα...εγω εχασα τη δουλεια μου!!!!!!!!την μια,μου το ακυρωνανε,την αλλη,δεν υπηρχε το ονομα μου στην λιστα...την αλλη,δεν ειχε πολυ ορεξη η κοπελιτσα,να μου το κλεισει επιτελους το ριμαδι το ραντεβου...και παει λεγοντας........(προφανος τα κοριτσακια εκει,δεν ξερουν ,πως ειναι,να χρειαζεσαι χρηματα για να πληρωσεις την εξωσωματικη,και να εχεις χασει την δουλεια σου ,επειδη παιρνεις συνεχεια αδεια,για τον ιδιο λογο,και ...τιποτα δεν καταφερνεις!!!)

........αλλα,εμαθα στην ζωη μου,να επιμενω για κατι που θελω,και ετσι,ελπιζω ,απο εδω και περα ,να τα καταφερει ο Χας.να μου βρει το προβλημα,που φταει και να αποκτησω αυτο που τοσο πολυ,θελω!

.........

Καλησπέρα κορίτσια,

Θα σας πω τι νομίζω!

εχεις πολυ δικιο σε ολα!!!

αυτο με το αρεταιειο με προβληματισε λιγο γιατι μπαινω στο μηνα μου τοσο χαλια ειναι δηλαδη εκει??? ουφφφ!!!!!!!

Που είσαι βρε, efoulino μου, σε έχω χάσει εντελώς.

Καμιά φορά πετυχαίνω ποστς σου στο φειςμπουκ. Η κόρη σου είναι κουκλάρα!

Συμφωνώ απόλυτα με όσα έγραψες.

Τα έχω ξαναγράψει άλλωστε ότι ο Χασιάκος δεν είναι για πολλές κουβέντες αλλά δεν με ενδιαφέρει, μου αρκεί ότι είμαι σε καλά χέρια.

Τώρα κι εμένα χάθηκε η κλήση μου μια φορά στο ιατρείο του αλλά δεν ανησύχησα, τον κάλεσα μετά από μέρες στο κινητό του και τον βρήκα αμέσως και συνεννοήθηκα.

Και, όταν είχα το πρόβλημά μου, με βάλανε από την πίσω πόρτα και με είδε χωρίς ραντεβού και χωρίς αναμονή και μόλις διαπίστωσε την παλλίνδρομη, στενοχωρήθηκε περισσότερο από μένα.

Εξάλλου τα έχουμε ξαναπεί, όποιας της αρέσει να πηγαίνει, δεν πήρε καμιά με το ζόρι.

Μισελάκι μου, δεν μπορείς να το φανταστείς αλλά δυστυχώς συμβαίνει να παριστάνει ότι έχει ανάγκη, για να γεννήσει σε κρατικό μαιευτήριο.

Εμείς έχουμε "καεί" τόσες φορές με τις παλλίνδρομες και το μόνο που δε σκεφτόμαστε είναι τα χρήματα, άλλες όμως τα σκέφτονται και σκαρφίζονται χίλια δυο.

Και που να ξέρει κι αυτός ο άνθρωπος τι είναι αλήθεια και τι όχι.

Γεια σας κορίτσια!Τι κάνετε?Εγώ,πήγα σήμερα στον Χασιάκο και μου είπε ότι θα γεννήσω

την Δευτέρα στις 11/4.Επιτέλους,έφτασε η σειρά μου!Κοντεύω και γω!Υπάρχει κάποια κοπέλα , που θα γεννήσει στο Λητώ, στις 11/4?Παρασκευή βράδυ θα μάθω τι ώρα θα μπω την Δευτέρα.Ο Χασιάκος με εξέτασε στο Αρεταίειο σήμερα.Ευτυχώς που κατέληξα να γεννήσω στο Λητώ.Gitsvictoria,σε έχασα.Όλα καλά?Μαμά Κατερίνα,εσύ καλά είσαι?Καλό βράδυ σε όλες!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...