Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Kαλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Σήμερα θα πάω Χασιάκο 15.15.Θα σας πω νέα όταν γυρίσω.

Μαμά Κατερίνα εσύ έμαθες ώρα?

Θα σας ξαναγράψω ή το απόγευμα ή το βράδυ.

Gitsvictoria και εμείς έναν Η/Υ έχουμε.Οπότε μην αγχώνεσαι που άργησες να γράψεις.

Τα λέμε κορίτσια!

dimista μου δεν σε προλαβα μαλλον τωρα που γραφω περιμενεις στο σαλονακι!!! εγω εχω ραντεβου στις 6 σημερα! κι εγω θελω να του πω για τις συσπασεις εγω εχω πολλες την ημερα και μου εχει πει να πινω youtopar μεχρι να μπω στο μηνα μου για τον πονο στο ηβικο οστο δεν πινω κατι απλα κανω υπομονη δεν ξερω αλλα πολυ νωρις με πιασανε τα προεορτια!!! εσενα παντως μη σε ανησυχει εισαι ατοιμη να κρατησεις τον μπεμπουλη σου αγκαλια μολις γυρισεις να μας πεις ποσα κιλα ειναι το νινι σου!!!! εχω κ εγω μια αγωνια!:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Καλό και αυτό. Υπάρχουν και άλλες λύσεις πάντως πιο ... ευχάριστες να τις πω:tongue:

αν εννοεις το σεξ, δυστυχως ο αντρουλης δεν μπορει, βλεπει την κοιλια μου κ λεει οτι τον βλεπει η κορη του.........:-(

Κοριτσια, να κανω ερωτηση. αυριο θα κανω υστεροσαλπιγγογραφια, αλλα ξεχασα να παρω μπουσκοπαν και τετοια ωρα που να βρεις φαρμακεια...

Να παρω λετε κατι αλλο για τον πονο? Ισως ενα χιλιαρι ντεπον θα βοηθησει?

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Μαμά Κατερίνα όλα καλά με τον μπέμπη μου!Είναι 2.500 γρ.Στις 9/4, θα ξαναπάω και θα μου πει πότε θα μπω μέσα.

Για τις συσπάσεις μου είπε να παίρνω μπουσκοπάν.Έχω τρομερούς πόνους και πετρώνει πολλές φορές η κοιλιά μου.

Τα δικά σου,νέα?Και πότε θα ξαναπάς?Στον μήνα σου,πότε μπαίνεις?

Gitsvictoria κοντεύω αλλά,όχι ακόμα.Θα ξέρω στις 9/4.

Καλό βράδυ σε όλα τα κορίτσια!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Κοριτσια, να κανω ερωτηση. αυριο θα κανω υστεροσαλπιγγογραφια, αλλα ξεχασα να παρω μπουσκοπαν και τετοια ωρα που να βρεις φαρμακεια...

Να παρω λετε κατι αλλο για τον πονο? Ισως ενα χιλιαρι ντεπον θα βοηθησει?

Κουκλα μου θα σου πω απο προσωπικη εμπειρια οτι η υστεροσαλπιγγογραφια δεν ποναει. Θελει απλως να εισαι τελειως χαλαρη , να μην σφιγγεσαι καθολου. Το μπουσκοπαν δεν στο δινει για παυσιπονο αλλα για μυοχαλαρωτικο (αυτη ειναι η δραση του η κυρια) . Αν απλως πεισεις τον εαυτο σου να ειναι τελειως χαλαρος ( να μην σφιγγεις μεση η' ποδια ) μια χαρα θα τα καταφερεις. Το ντεπον λιγο θα βοηθησει γιατι ξαναλεω δεν ειναι κανενας πονος δυσβασταχτος , θελει απλως να εχεις τελειως χαλαρους ολους τους μυς για αυτο και σου δινουν μπουσκοπαν . Και κατι ακομα .. μπορεις να πας πιο νωρις στο νοσοκομειο και να ζητησεις ενα ( εγω τα ειχα παρει μια ωρα πριν την εξεταση)

Γεια σας κορίτσια!

Μαμά Κατερίνα όλα καλά με τον μπέμπη μου!Είναι 2.500 γρ.Στις 9/4, θα ξαναπάω και θα μου πει πότε θα μπω μέσα.

Για τις συσπάσεις μου είπε να παίρνω μπουσκοπάν.Έχω τρομερούς πόνους και πετρώνει πολλές φορές η κοιλιά μου.

Τα δικά σου,νέα?Και πότε θα ξαναπάς?Στον μήνα σου,πότε μπαίνεις?

Gitsvictoria κοντεύω αλλά,όχι ακόμα.Θα ξέρω στις 9/4.

Καλό βράδυ σε όλα τα κορίτσια!

καλημερα!! τι ωραια που ητανε εχτες δεν ειχε ουτε 10 λεπτα καθυστερηση μπαμ μπαμ τελειωσαμε!!! μπραβο dimista μου πολυ καλος ο μπεμπουλης αντε λιγο εμεινε!!! εμενα η χοντρη μου ειναι 2400 και μου ειπε να παω παλι στην 37η εβδομαδα δηλαδη στις 17 του μηνα στο μηνα μου μπαινω την κυριακη.. με τις συσπασεις μου ειπε ξεκουραση ευτυχως ο πλακουντας και τα υγρα ειναι καλα οποτε να μην ανησυχω..η ουριτσα εμεινε αντε!:)

Καλημέρα κορίτσια, μπαίνω αραιά κ που στο καφέ μας αλλά σας διαβάζω,

σήμερα ευλογούσα πάλι το γιατρό μας... γεννάει φίλη μου σήμερα στο Αττικό με μια γυναίκα γιατρό κ θα γεννήσει πιθανότατα με καισαρική αφού από την Τρίτη την ειχε με 4 διαστολή κ μαλακό τράχηλο αλλά περίμενε μέχρι εχθές να της πει ότι σφήνωσε το μωρό στη λεκάνη κ μάλλον δεν γεννά φυσιολογικά.. μου ήρθαν άσχημες μνήμες... κ εμένα για μαχαιράκι με πήγαινε ο προηγούμενος αλλά ο γιατρός μας όπως κ έγινε μου είπε ότι θα γεννούσα πανέυκολα... ειμαστε πολύ τυχερές κορίτσια.. πραγματικά πολύ τυχερές

Διαφημίσεις

σημερα ειδα τον γιατρο μας. Ειδε τα αποτελεσματα της υστεροσαλπιγγογραφιας και μου ειπε οτι πρεπει να προχωρησουμε σε υστεροσκοπηση για αφαιρεση του διαφραγματος... Περιμενω να αδιαθετησω λοιπον για να προχωρησουμε στην επεμβασουλα.

Κοριτσια,μου συμβαινουν παραξενα πραγματα....στις 22/3 εψαχνα σαν τρελη να μαθω το ονομα της κυριας που με εξετασε στο ιατρειο του Χασ.,αφου εκεινος ελειπε σε εναν τοκετο,και εγω δεν μπορουσα να παω αλλη μερα επισκεψη.

..τελικα το εμαθα,καποια κοπελα μου εστειλε π.μ.,και την ευχαριστησα και εδω.

.............................................

σημερα λοιπον,μου ηρθε ενα μηνυμα στο κινητο μου...και μου γραφει "σας ενημερωνουμε οτι η γυναικολογος που σας εξετασε λεγεται ...ταδε...."......απανταω και εγω,και λεω"ευχαριστω,αλλα....ποιος ειναι?....."........μετα απο αυτο...τιποτα!ουτε φωνη ,ουτε ακροαση!!

..............................

ερχομαι εγω τωρα και λεω....η απο το ιατρειο διαβαζουν το φορουμ,......η καποια κοπελα που θελησε να βοηθησει,μου εστειλε αυτο το μηνυμα.Αλλα...που το ξερει το τηλ.μου?......δεν το εχω δωσει στο φορουμ......

..............δεν ειναι παραξενο αυτο???

Miσελ μαλλον θα διαβαζουν το φορουμ αλλιως δεν εξηγειται...Βεβαια αυτο το θεωρω φυσιολογικο και εγω αν με σχολιαζαν καπου θα ηθελα να ξερω τι λενε.Στο παρελθον ειχα πει στην ενοτητα που αφορα μαμαδες απο την περιοχη μου οταν με ρωτησανε για ενα νεο τοπικο γιατρο οτι καλος ειναι αλλα δεν κοβει αποδειξεις κατι που εκανε εντυπωση σε αρκετες κοπελες και το σχολιασανε αρνητικα...Μετα απο λιγο καιρο μαθαμε οτι πλεον αρχισε να κοβει αποδειξεις σε ολες και μαλιστα χωρις να το ζητησουν...Οποτε μαλλον εμπαινε και εβλεπε την ενοτητα με την πολη μας να δει τι θα γραψουμε για την αφιξη του..Το ιδιο πιστευω εγινε και με εσενα η κοπελα θα το ειδε η καποια βοηθος...Αλλα μονο απο το nick name πως καταλαβε σε ποια κοπελα να απαντησουν???

Κοριτσια,μου συμβαινουν παραξενα πραγματα....στις 22/3 εψαχνα σαν τρελη να μαθω το ονομα της κυριας που με εξετασε στο ιατρειο του Χασ.,αφου εκεινος ελειπε σε εναν τοκετο,και εγω δεν μπορουσα να παω αλλη μερα επισκεψη.

..τελικα το εμαθα,καποια κοπελα μου εστειλε π.μ.,και την ευχαριστησα και εδω.

.............................................

σημερα λοιπον,μου ηρθε ενα μηνυμα στο κινητο μου...και μου γραφει "σας ενημερωνουμε οτι η γυναικολογος που σας εξετασε λεγεται ...ταδε...."......απανταω και εγω,και λεω"ευχαριστω,αλλα....ποιος ειναι?....."........μετα απο αυτο...τιποτα!ουτε φωνη ,ουτε ακροαση!!

..............................

ερχομαι εγω τωρα και λεω....η απο το ιατρειο διαβαζουν το φορουμ,......η καποια κοπελα που θελησε να βοηθησει,μου εστειλε αυτο το μηνυμα.Αλλα...που το ξερει το τηλ.μου?......δεν το εχω δωσει στο φορουμ......

..............δεν ειναι παραξενο αυτο???

Μισελάκι, πράγματι είναι περίεργο, γιατί, αν κάποια είχε το τηλέφωνό σου, θα σου έλεγε και ποια είναι, δεν θα το έστελνε ανώνυμα.

Miσελ μαλλον θα διαβαζουν το φορουμ αλλιως δεν εξηγειται...Βεβαια αυτο το θεωρω φυσιολογικο και εγω αν με σχολιαζαν καπου θα ηθελα να ξερω τι λενε.Στο παρελθον ειχα πει στην ενοτητα που αφορα μαμαδες απο την περιοχη μου οταν με ρωτησανε για ενα νεο τοπικο γιατρο οτι καλος ειναι αλλα δεν κοβει αποδειξεις κατι που εκανε εντυπωση σε αρκετες κοπελες και το σχολιασανε αρνητικα...Μετα απο λιγο καιρο μαθαμε οτι πλεον αρχισε να κοβει αποδειξεις σε ολες και μαλιστα χωρις να το ζητησουν...Οποτε μαλλον εμπαινε και εβλεπε την ενοτητα με την πολη μας να δει τι θα γραψουμε για την αφιξη του..Το ιδιο πιστευω εγινε και με εσενα η κοπελα θα το ειδε η καποια βοηθος...Αλλα μονο απο το nick name πως καταλαβε σε ποια κοπελα να απαντησουν???

morenita, ίσως καταλάβανε από την περίπτωσή της, και μπορεί να ταιριάζει το nickname της με το πραγματικό της όνομα οπότε και αυτό να βοήθησε.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...