Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

ναι την πεμπτη εχω κ τωρα σκεφτομαι να παρω δευτερα την βοηθο του τηλ μηπως μπορω να παω τεταρτη που εχει ρεπο ο αντρας μου..ας ειναι κ αργα, στο ιατρειο του..λες κ ογιατρος γνωριζει οτι ειμαι εγω εγκυος??καθε φορα που παιρνω τηλ οι κοπελες με ρωτουν ολο τα ιδια κ τα ιδια..αμφιβαλω αν εχει ενημερωθει ο γιατρος για εμενα προσωπικα

αυριο ειναι κυριακη τωρα απο δευτερα θα κανω καμια ενεργεια...αν κ φοβαμαι γιατι αισθανομαι οτι σημερα το στηθος μου ειναι ποιο χαλαρο απο χθες..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυριο ειναι κυριακη τωρα απο δευτερα θα κανω καμια ενεργεια...αν κ φοβαμαι γιατι αισθανομαι οτι σημερα το στηθος μου ειναι ποιο χαλαρο απο χθες..

Αυτό συμβαίνει και σε μένα οπότε μην ανησυχείς. Το στήθος στη δική μου περίπτωση πραγματικά δεν αποτελεί κριτήριο εγκυμοσύνης. Τώρα που μούλιαζε η φαλαινίτσα στη μπανιέρα σκεφτόμουν όσα έχεις γράψει και από ότι έχω καταλάβει η Άννα Μαρία γνωρίζει τι συμβαίνει οπότε πιθανότατα θα ξέρει και ο γιατρός μας.

Θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά:D

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Λογικά οι κοπέλες θα έχουν ενημερώσει το φάκελό σου και έπειτα τον κ.Χασιάκο. Εγώ τουλάχιστον ένιωσα ότι το ήξερε όταν πήγα και με είδε. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να ηρεμήσεις λίγο είναι να πάρεις αύριο ένα τηλέφωνο (προτιμότερο είναι να μιλήσεις με την Αναστασία) και να τους εξηγήσεις ακριβώς το ιστορικό. Αν κρίνω από τη δική μου περίπτωση θα ενημερώσουν σίγουρα το γιατρό και θα επικοινωνήσουν μαζί σου.

Άντε καλή επιτυχία μόνο και μόνο για να ξε-αγχωθείς λίγο

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου kikar.

Λάμπη, πάρε τηλ. τη Δευτέρα, αργούτσικα, μετά τις 8.00 και ζήτα να μιλήσεις με την Αναστασία. Είναι η μόνη που θα σε εξυπηρετήσει και θα ενημερώσει το γιατρό.

Στη 2η εγκυμοσύνη μου και ενώ είχα κάνει τη 2η χοριακή που δεν ήταν καλή, πήρα τηλέφωνο και μίλησα με κάποια κοπέλα, της εξήγησα το ιστορικό μου, της είπα ότι η χοριακή δεν αυξήθηκε σωστά και μου είπε ότι θα με πάρει ο γιατρός. Περιμένω μία ώρα να μου τηλεφωνήσουν, τίποτε. Εν τω μεταξύ ήμουν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Ξαναπήρα τηλέφωνο, πέτυχα πάλι την ίδια κοπέλα, της εξήγησα τι συμβαίνει, μου είπε ότι θα με πάρει ο γιατρός αλλά πάλι τίποτε. Πέρασε άλλη μια ώρα, εγώ μέσα στην αγωνία και τελικά ξαναπήρα τηλέφωνο. Για καλή μου τύχη πέτυχα την Αναστασία, της εξήγησα το ιστορικό μου, της είπα ότι ήδη έχω πάρει δυο φορές τηλέφωνο και περιμένω δυο ώρες να με πάρουν και κατευθείαν χωρίς δεύτερη σκέψη μου είπε ότι θα με συνδέσει στο τηλέφωνο να μιλήσω με το γιατρό. Εκεί που περίμενα στην αναμονή, ξανασήκωσε το τηλέφωνο η Αναστασία, μου λέει "περίμενε, μην κλείσεις" και αμέσως με συνδέει με το γιατρό, του είχε πάει ήδη μπροστά του τον φάκελό μου, μίλησα μαζί του και έκλεισα το ραντεβού μου για δυο μέρες μετά.

Αν, δεν είχα μιλήσει με την Αναστασία, ακόμη θα περίμενα, γιατί η κοπέλα που είχα μιλήσει, δεν ήταν σε θέση να εκτιμήσει το επείγον της υπόθεσης και με είχε στο περίμενε.

κοριτσια σας ευχαριστω παααρα πολυ για το ενδιαφερον σας...θελω να πιστευω κ να ελπιζω οτι ολα θα πανε καλα για ολες μας....καλο βραδυ..φιλακια κ θα τα πουμε συντομα:-P:-P:-Pκαλε μην λες οτι εισαι φαλαινιτσααααα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:χαχαχα

Διαφημίσεις

:P:p Γεια σας κορίτσια!είμαι ένα νέο μέλος στο φορουμ σας και θα ήθελα να σας εκθέσω κ εγώ την εμπειρία μου σχετικά με την επέμβαση ινομυωμάτων στο Αρεταίειο από τον κ.Χασιάκο.Αρχικά αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο κ.Χασιάκος είναι ο καλύτερος γιατρός!έκανα την επέμβαση στο Αρεταίειο την Μ.Εβδομάδα.Ο ίδιος ο γιατρός μου έκανε την επέμβαση και γενικά, το team (ειδικευόμενοι και νοσηλευτές) είναι καταπληκτικοί.Πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί.Σας προτείνω να επιλέξετε το Αρεταίειο, βέβαια ομολογώ ότι το νοσοκομείο κτηριακά με απογοήτευσε αλλά όταν έχεις ένα γιατρό όπως ο δικός μας δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς για τίποτε.:tongue::tongue:

Κοριτσάκι μου, τι κάνεις? Σε χάσαμε εντελώς. Τι κάνει το μπεμπάκι σου? Είδατε φύλο? Σε ποιο μήνα είσαι τώρα?

Γεια σου Ιόλη! Η αλήθεια είναι ότι δε γράφω τακτικά αλλά παρακολουθώ συχνά το fan club του Χασιάκου. Το μωρό είναι κοριτσάκι και μόλις μπήκα στον 7ο! Πως περνάει ο καιρός..... Το άγχος όμως, σε διαβεβαιώ, φεύγει μόνο κανα δυο μέρες μετά την κάθε επίσκεψη στο γιατρό και εν συνεχεια επανέρχεται!!!

Εύχομαι και σε σένα σύντομα τα ευχάριστα νέα! Σ'έχω έγνοια και δεν ξεχνώ το ενδιαφέρον σου και τη συμπαράστασή σου τις πρώτες, δύσκολες, εβδομάδες...xxx

Κοριτσάκι μου, τι κάνεις? Σε χάσαμε εντελώς. Τι κάνει το μπεμπάκι σου? Είδατε φύλο? Σε ποιο μήνα είσαι τώρα?

Γεια σου Ιόλη! Η αλήθεια είναι ότι δε γράφω τακτικά αλλά παρακολουθώ συχνά το fan club του Χασιάκου. Το μωρό είναι κοριτσάκι και μόλις μπήκα στον 7ο! Πως περνάει ο καιρός..... Το άγχος όμως, σε διαβεβαιώ, φεύγει μόνο κανα δυο μέρες μετά την κάθε επίσκεψη στο γιατρό και εν συνεχεια επανέρχεται!!!

Εύχομαι και σε σένα σύντομα τα ευχάριστα νέα! Σ'έχω έγνοια και δεν ξεχνώ το ενδιαφέρον σου και τη συμπαράστασή σου τις πρώτες, δύσκολες, εβδομάδες...xxx

Όντως, περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός. Σαν χθες ήταν που μου είχες πει ότι έμεινες έγκυος και τώρα μπήκες στον 7ο.

Κοριτσάκι, ε? Τι καλά!

Έχουμε τρία κοριτσάκια που περιμένουμε να γεννηθούν:

Ένα της malina, ένα της evi26 κι ένα δικό σου!

Μπράβο, Αθηνούλα μου, πολύ ευχάριστα νέα, καταλαβαίνω ότι το άγχος δεν φεύγει ποτέ, έχεις απόλυτο δίκιο.

:P:p Γεια σας κορίτσια!είμαι ένα νέο μέλος στο φορουμ σας και θα ήθελα να σας εκθέσω κ εγώ την εμπειρία μου σχετικά με την επέμβαση ινομυωμάτων στο Αρεταίειο από τον κ.Χασιάκο.Αρχικά αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο κ.Χασιάκος είναι ο καλύτερος γιατρός!έκανα την επέμβαση στο Αρεταίειο την Μ.Εβδομάδα.Ο ίδιος ο γιατρός μου έκανε την επέμβαση και γενικά, το team (ειδικευόμενοι και νοσηλευτές) είναι καταπληκτικοί.Πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί.Σας προτείνω να επιλέξετε το Αρεταίειο, βέβαια ομολογώ ότι το νοσοκομείο κτηριακά με απογοήτευσε αλλά όταν έχεις ένα γιατρό όπως ο δικός μας δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς για τίποτε.:tongue::tongue:

pistoula, καλώς ήρθες στο φόρουμ και καλή ανάρρωση από την επέμβαση. Όντως, ο γιατρός μας είναι ο καλύτερος.

Έχεις παιδάκια ή είσαι στην προσπάθεια?

koritsia καλημερα...δεν εχω καθολου υπνο..ειμαι μεσα στην αγωνια..νομιζω οτι κατι μεσα μου δεν παει καλα..μια αισθανομαι οτι το στηθος χαλαρωσε,μια οτι τα πονακια σταματησαν,ο ζαλαδες,ολα....ως την πεμπτη που θα με δει ο γιατρος μας νομιζω οτι δεν θα δει κατι ευχαριστο...φοβαμαι να ζησω το ιδιο εργο σε επαναληψη για 3η φορα...τρεμω στην ιδεα...κοιμομουν κ πεταχτηκα κ αρχισα να ζουλαω το στηθος...εχω πολυ αγωνια..μακαρι να μπορουσα να κοιμηθω κ να ξυπνησω πριν το ραντεβου...το μυαλο μου ολο γυριζει...

Διαφημίσεις

koritsia καλημερα...δεν εχω καθολου υπνο..ειμαι μεσα στην αγωνια..νομιζω οτι κατι μεσα μου δεν παει καλα..μια αισθανομαι οτι το στηθος χαλαρωσε,μια οτι τα πονακια σταματησαν,ο ζαλαδες,ολα....ως την πεμπτη που θα με δει ο γιατρος μας νομιζω οτι δεν θα δει κατι ευχαριστο...φοβαμαι να ζησω το ιδιο εργο σε επαναληψη για 3η φορα...τρεμω στην ιδεα...κοιμομουν κ πεταχτηκα κ αρχισα να ζουλαω το στηθος...εχω πολυ αγωνια..μακαρι να μπορουσα να κοιμηθω κ να ξυπνησω πριν το ραντεβου...το μυαλο μου ολο γυριζει...

Αν αισθάνεσαι τέτοια αγωνία πάρε τηλ και ζήτα σήμερα από τις 13.00 και μετά και ζήτα να πας ΣΗΜΕΡΑ.

Αν σε χαλαρώνει πάντως και εγώ έτσι ήμουν άσε που έβλεπα συνέχεια εφιάλτες και δεν κοιμόμουν. Αφού όταν του το είπα μου γέλασε και μου είπε να τον παίρνω τηλ για να του κάνω παρέα.

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

ντρεπομαι βρε φιλεναδα να τους ενοχλω..τι να πω δεν ξερω..

Αν θέλεις παίρνω εγώ για σένα

πραγματικά δεν ενοχλείς και πιστεύω ότι και ο κ. Χασίακος θα στεναχωρεθεί αν καταλάβει τι τραβάς

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Αν θέλεις παίρνω εγώ για σένα

πραγματικά δεν ενοχλείς και πιστεύω ότι και ο κ. Χασίακος θα στεναχωρεθεί αν καταλάβει τι τραβάς

εισαι πολυ γλυκια κοπελα ειλικρινα..σε ευχαριστω για την προθυμια σου...

Λάμπη, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Έτσι ακριβώς έκανα κι εγώ στη 2η παλλίνδρομη, όλη μέρα ζουλούσα το στήθος μου, δεν είχα ύπνο, είχα το μυαλό μου στην κοιλιά μου αν έχω πονάκια, γενικώς είχα τρελλαθεί.

Εγώ σου προτείνω να κάνεις μια χοριακή. Από εκεί θα καταλάβεις. Αν η τιμή της δείχνει ότι διπλασιάζεται ανά 48 ώρες, όλα είναι καλά. Δηλ., αν έκανες την Πέμπτη την τελευταία σου χοριακή και ήταν 1.000, τότε αύριο το πρωί θα πρέπει να έχει φτάσει τουλάχιστον 6.000 μονάδες (δηλ. Πέμπτη=1.000, Σάββατο=1.000Χ2=2.000, Δευτέρα=2.000Χ2=4.000, Τρίτη=4.000+[4.000:2]=6.000.

Ελπίζω να σε κατατόπισα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...