Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Ούτε να τον θυμάμαι δεν θέλω τον Γρηγορίου!

Κι εμένα ο Χασιάκος μου είχε δώσει ως επιλογή και το ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αλλά εκεί δεν μπορούσε να μου την κάνει ο ίδιος. Οπότε με παρέπεμψε σ' έναν ειδικευόμενο του Γρηγορίου, για να συνεννοηθώ. Ρώτησα τον Χασιάκο πόσο στοιχίζει στο Αρεταίειο η υστεροσκόπηση και μου είπε τίποτε.

Πήρα τηλ. τον ειδικευόμενο, πήγα στο Αρεταίειο και τον βρήκα, μου πήρε ιστορικό και μου είπε την 1η μέρα της περιόδου να τον πάρω τηλ. για να συνεννοηθούμε πότε θα μου κάνει την υστεροσκόπηση ο Γρηγορίου. Εκεί που τα είχαμε συμφωνήσει, χτυπάει το κινητό του ειδικευόμενου και τον ακούω να λέει "ένα ιστορικό πήρα από την κ. τάδε, έχει έρθει από τον κ. Χασιάκο για υστεροσκόπηση και της είπα την 1η μέρα της περιόδου να μου τηλεφωνήσει, για να κανονίσουμε την υστεροσκόπηση". Κάτι του λέει ο συνομιλητής του και μου λέει ο ειδικευόμενος "ξέρετε, χμ, πρέπει να μιλήσετε με τον καθηγητή μου τον κ. Γρηγορίου και να συνεννοηθείτε με τον ίδιο". Μου έδωσε το κινητό του Γρηγορίου και τον πήρα επί τόπου, του εξήγησα ότι είμαι μέσα στο Αρεταίειο και, αν μπορεί, να με δει. Μου είπε κατηγορηματικά όχι κι ότι πρέπει να πάω από το ιατρείο του.

Έκλεισα κι εγώ ραντεβού στο ιατρείο του (σημειωτέον ότι στο τηλεφώνημα που έκανα στο ιατρείο για το ραντεβού, απάντησε ο ίδιος και δεν είχε γραμματέα και μάλιστα μου έκλεισε ο ίδιος ραντεβού - που τέτοια μεγαλεία στον Χασιάκο). Το ιατρείο του είναι στο Κολωνάκι, μπαίνω μέσα και δεν βλέπω ψυχή, δεν υπήρχε ούτε μια γυναίκα να περιμένει. Μια ψιλοέκπληξη την έπαθα, γιατί ακόμη και στον γυναικολόγο της γειτονιάς μου πάντα βρίσκω 4-5 γυναίκες να περιμένουν.

Μπαίνω μέσα και με την πρώτη κουβέντα του αντιλαμβάνομαι ότι είναι αλαζόνας. Ύφος 100 καρδιναλίων.

Του είπα ότι με έστειλε ο Χασιάκος και μου λέει "μόνο εγώ κάνω υστεροσκοπήσεις στο Αρεταίειο, κανείς άλλος". Του λέω εντάξει, γι' αυτό ήρθα. Δεν με ρωτάει ιστορικό καθόλου, του είπα εγώ από μόνη μου ότι είχα δυο παλλίνδρομες και άρχισε μετά ένα κουβεντολόι με την μάνα μου για διάφορα. Που τέτοια μεγαλεία στο Χασιάκο που του παίρνεις τις κουβέντες με το τσιγκέλι! Και μια άνεση χρόνου φοβερή, αφού δεν περίμενε καμιά απέξω. Ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο και ακούω τα εξής "ναι, σε ποια βδομάδα είσαι? Στην 36η? Ε, καλά, έλα σε μια βδομάδα να κάνουμε καισαρική να τελειώνουμε". Το αναφέρω, γιατί μου χτύπησε κάπως.

Τέλος πάντων, η κουβέντα μεταξύ αυτού και της μάνας μου συνεχιζόταν και δεν ειχε να κάνει τόσο με μένα όσο για γενικά γυναικολογικά θέματα. Εγώ άρχισα να δυσανασχετώ, γιατί δεν καταλάβαινα τι νόημα έχουν αυτά. Κάποια στιγμή τον ρωτάω "ποιες είναι οι οικονομικές σας απαιτήσεις για την επέμβαση" και μου απαντάει με ένα μισοκακόμοιρο ύφος "ε, εντάξει, εγώ θέλω 500 ευρώ κι ο αναισθησιολόγος 200, σύνολο 700 ευρώ". Και ετοιμάζετε να με ξαποστείλει. Εγώ το τσίμπησα ότι όλο αυτό γινόταν για να κανονιστεί το χρήμα και θυμήθηκα ότι επέμενε να με δει στο ιατρείο, για να με εξετάσει ο ίδιος, επειδή θα ήταν αυτός που θα έκανε την υστεροσκόπηση, πράγμα που θεώρησα λογικό.

Του λέω μετά "γιατρέ, μου είχατε πει να έρθω στο ιατρείο σας, γιατί θέλατε να με εξετάσετε ο ίδιος, δεν θα με εξετάσετε?" Μου λέει "ναι, να σε εξετάσω".

Πάμε στα ιδιαίτερα να με εξετάσει και παθαίνω σοκ. Δεν είχε υπέρηχο, δεν είχε κανένα μηχάνημα, είχε μόνο ένα γυναικολογικό κρεβάτι, ούτε καν γυναικολογική καρέκλα. Ξαπλώνω με τα πόδια ανοιχτά, μου βάζει τον κολποδιαστολέα, ρίχνει μια γρήγορη ματιά και μου λέει "εντάξει, όταν αδιαθετήσεις, πάρε με τηλέφωνο να κανονίσουμε την ημέρα".

Ντύνομαι και πάω στο γραφείο του. Του λέω "τι σας οφείλω γιατρέ για την επίσκεψη" και μου λέει πάλι με ένα μισοκακόμοιρο ύφος "ε, εντάξει, 100 ευρώ". Και φυσικά χωρίς απόδειξη.

Μετά ρώτησα κι έμαθα και μου είπαν άνθρωποι που ήξεραν, ότι δεν κάνει τις υστεροσκοπήσεις ο ίδιος αλλά βάζει τους βοηθούς του. Μπορεί να ήταν και ψέμα. Αλλά ξαναρώτησα κι αλλού και μου είπαν ότι δεν θεωρείται και ο τοπ γιατρός. Σ' αυτόν είχα δώσει 100 ευρώ για την επίσκεψη και θα έδινα κι άλλα 700 για την επέμβαση. Και κανείς δεν μου εγγυόταν ότι δεν θα με ξανατράβαγε στο ιατρείο για να μου φάει κανά 100άρικο ακόμη με το πρόσχημα της επανεξέτασης.

Έτσι, αποφάσισα να την κάνω στο ΛΗΤΩ με τον Χασιάκο κι ας την πλήρωσα 1.900 ευρώ, δηλ. τα διπλά λεφτά. Τουλάχιστον θα είχα το κεφάλι μου ήσυχο. Χώρια που τον τύπο τον αντιπάθησα εντελώς.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

υστεροσκοπιση-λαπαροσκοπιση εκανα στο λητω με τον χασιακο πριν 2 χρονια κ μου κοστησε 3800 περιπου..2000 μου πηρε ο γιατρος κ τα υπολοιπα το λητω..καθεσαθ μεσα ενα βραδυ..φιλακια

Και εγώ κορίτσια που έκανα υστεροσκόπηση τον Μάιο του 2010 στο Αρεταίειο, με τον γρηγορίου την έκανα. Εγώ ήταν να δώσω 500 ευρώ στον γρηγορίου μαζί με την αναισθησιολόγο και τελικά μετά το πέρας της επέμβασης πήγε στον άντρα μου και του ζήτησε άλλα 200!!!! σύν ότι είχα πάει 2 φορές στο ιατρείο του και είχα δώσει 200 ευρώ, ευτυχώς με απόδειξη. Α ξέχασα να βάλω άλλα περίπου 200 ευρώ για τις εξετάσεις που έκανα στο Αρεταίειο (γ..ώ το Ικα μου γ..ώ που το πληρώνω) μαζί με το "πουρμπουάρ" που δώσαμε στην αρχινοσηλεύτρια για να με προσέχει και να μου δώσει τα φάρμακα που τα οποία τα δικαιούμαι ούτως ή άλλως. Και ύστερα μου λέτε για δωρεάν υγεία. Άμα δεν έχεις λεφτά σε πετάνε και σε αφήνουνε. Καλά στο δε αρεταίειο γινόταν χαμός. Άλλα ντα άλλα. Κρίμα γιατί είναι και πανεπιστημιακό νοσοκομείο. Μωρέ καλά κάνω και θα γεννήσω στο Ρέα.

Διαφημίσεις

και ναι επιτελους εκλεισα την βαλιτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τωρα το μονο που μου μενει ειναι να γεννησω :-P

επειδη οπως εχω ξαναπει κατα καιρους με πρηζουν οι μαμαδοθειες, τωρα μου λενε να βαζω υποθετω ντουσκοπαν για να μαλακωσει ο τραχηλος μου.....το εχετε ξανακουσει? αμα παρω το γιατρο μας να τον ρωτησω ποσες μερες θα γελαει???

Μama Katerina μήπως έχεις κοντό μαλλί?Την Κυριακή θα σε ενημερώσω και γω τι ώρα έχω ραντεβού.Και μένα τελευταία στιγμή με ενημερώνουν.Έχουμε 2 βδομάδες διαφορά.ΠΗΤ πότε σου έχει δώσει?Μόλις πάρεις αγκαλιά την κορούλα σου, θα ξεχάσεις όλους σου τους φόβους.

Curls ευχάριστα τα νέα σου!Κορίτσαρο θα κάνεις!Εγώ,έχω ανυπομονησία από τον 7ο μήνα.Το 1ο σου είναι?Βαλίτσα ετοίμασες?Θυμάμαι είχες ρωτήσει τι πρέπει να βάλεις μέσα.Σου είχα απαντήσει.Δεν ξέρω αν το είδες.

Μama Katerina σε ποιο μαιευτήριο θα γεννήσεις?

Καλό βράδυ σε όλες σας!

οχι δεν εχω κοντο μαλλι αλλα συνηθως το πιανω πανω ειμαι λιγο παχουλοκομψη αυτο ειναι το χαρακτηριστικο μου!!:D πητ εχω 8/5 αλλα δεν νομιζω να την βγαλω μεχρι τοτε γιατι εχω συσπασεις και πινω youtopar επισης εχω φοβερο πονο στο ηβικο οστο σε σημειο να μην μπορω να περπατησω! εχει καμια κοπελα τετοια συμπτωματα?? δεν ξερω αν παιζει ρολο που ειναι το δευτερο και τα εχω απο νωρις:?: θα γεννησω στο αρεταιειο οπως και την πρωτη μου κορη! αντε να περασει ο καιρος...!

επειδη οπως εχω ξαναπει κατα καιρους με πρηζουν οι μαμαδοθειες, τωρα μου λενε να βαζω υποθετω ντουσκοπαν για να μαλακωσει ο τραχηλος μου.....το εχετε ξανακουσει? αμα παρω το γιατρο μας να τον ρωτησω ποσες μερες θα γελαει???

Καλημέρα!

Καλό και αυτό. Υπάρχουν και άλλες λύσεις πάντως πιο ... ευχάριστες να τις πω:tongue:

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Εχω παθει σοκ!!!!!!!!!!!!!!!!! Ιολη σε αυτα που γραφεις αναφερομαι..Εγω την εκανα τον Απριλη του 2009, και τι να πω ..μαλλον επειδη τολμησα και πηγα ξεκαρφωτη ..θα αποφασισε να "βαλει ταξη" στις επομενες

Ευτυχως που δεν επαθα τιποτα ..(πιστευω εκ του αποτελεσματος)

xtZRp3.png

Και εγώ κορίτσια που έκανα υστεροσκόπηση τον Μάιο του 2010 στο Αρεταίειο, με τον γρηγορίου την έκανα. Εγώ ήταν να δώσω 500 ευρώ στον γρηγορίου μαζί με την αναισθησιολόγο και τελικά μετά το πέρας της επέμβασης πήγε στον άντρα μου και του ζήτησε άλλα 200!!!! σύν ότι είχα πάει 2 φορές στο ιατρείο του και είχα δώσει 200 ευρώ, ευτυχώς με απόδειξη. Α ξέχασα να βάλω άλλα περίπου 200 ευρώ για τις εξετάσεις που έκανα στο Αρεταίειο (γ..ώ το Ικα μου γ..ώ που το πληρώνω) μαζί με το "πουρμπουάρ" που δώσαμε στην αρχινοσηλεύτρια για να με προσέχει και να μου δώσει τα φάρμακα που τα οποία τα δικαιούμαι ούτως ή άλλως. Και ύστερα μου λέτε για δωρεάν υγεία. Άμα δεν έχεις λεφτά σε πετάνε και σε αφήνουνε. Καλά στο δε αρεταίειο γινόταν χαμός. Άλλα ντα άλλα. Κρίμα γιατί είναι και πανεπιστημιακό νοσοκομείο. Μωρέ καλά κάνω και θα γεννήσω στο Ρέα.

Δηλαδή, σύνολο 900 ευρώ, όσα ακριβώς υπολόγιζα κι εγώ ότι θα μου στοιχίσει σ' αυτόν.

Σαφέστατα τα χρήματα ήταν τα μισά από αυτά που έδωσα σε Λητώ-Χασιάκο αλλά μου "χτύπησαν" περίεργα που δεν υπήρχε ψυχή στο ιατρείο του, που έπιασε το κουβεντολόι μέχρι να κανονίσει το χρήμα, που δεν είχε υπέρηχο και γυναικολογική καρέκλα και κυρίως που ήταν αλαζόνας και υπερόπτης.

malina, έτσι φαίνεται, αποφάσισε να βάλει σε τάξη τις επόμενες:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Δεν τα ήξερα όλα αυτά Ιόλη...Εγώ έκανα υστεροσκόπηση τον ιανουάριο του 2009 στο Αρεταίειο...Είχα νωριτερα συναντήσει τον Κιντή που ήταν ειδικευόμενος για να μου πει ποιες εξετάσεις πρέπει να κάνω, τις έκανα σε εξωτερικό εργαστήριο δωρεάν (γιατί ήταν συμβεβλημένο με το ταμείο μου) και κανόνισα πάλι μέσω του Κιντή το ραντεβού...Δεν ξέρω ποιος την έκανε. Ίσως δεν ενδιαφέρθηκα γιατί ο Χασιάκος μου είχε δώσει την εντύπωση ότι ήταν μια επέμβαση ρουτίνας....Ξέρω όμως ότι πέρασε και ο Χασιάκος κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Ακολούθως ότνα μετά πήγα στο ιατρείο του για να με εξετάσει και τον ρώτησα τι οφείλω μου απάντησε: "τίποτα". Εμένα η πτέρυγα του Αρεταίειου όταν έκανα την υστεροσκόπηση μια χαρά μου φάνηκε (δε νοσηλέυθηκα όμως, μερικές ώρες έμεινα). Μετά απογοητέυτηκα , όταν γέννησα...

Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι αρχές του 2009 η υστεροσκόπηση στο Αρεταίειο γινόταν δωρεάν. Τέλη του 2009 που προσπάθησα εγώ να κάνω, άλλαξαν τα δεδομένα κι άρχισαν να ζητούν χρήματα.

Δεν θα είχα πρόβλημα να μου την κάνει και ο βοηθός του καθηγητή, αρκεί να μην πλήρωνα τόσα χρήματα.

Από τη στιγμή όμως που ο άλλος με καλεί στο ιατρείο του, για να κανονίσει το οικονομικό, θα ήθελα να είμαι και βέβαιη ότι θα μου την κάνει ο ίδιος.

Ο ειδικευόμενος που συνάντησα εγώ δεν λεγόταν Κιντής, λεγόταν Σαρτζετάκης. Καλό παιδί ήταν και τα κανονίσαμε αλλά παρενέβη ο αλαζόντας και μας χάλασε τη μανέστρα.

Kαλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

Μαμά Κατερίνα,έρχεσαι με την φίλη σου στον Χασιάκο?

Κάνε υπομονή!Κοντεύεις να γεννήσεις.Μόλις γεννήσεις θα ξεχάσεις όλους τους πόνους.

Πίνεις κάτι,για να μην πονάς στον ηβικό οστό?

Αύριο θα πάω να δω τον μπέμπη μου.Ευκαιρία να του πω γιατί έχω τόσες συσπάσεις την ημέρα και πετρώνει συχνά η κοιλιά μου.Λέτε να γίνω μανούλα?Μακάρι!

Gitsvictoria βγήκαν οι εξετάσεις αίματος και ούρων?

Κορίτσια πόσες φορές την ημέρα έχετε συσπάσεις και πετρώνει η κοιλιά σας?

Gitsvictoria,τελικά και το Λητώ έχει rooming in.Δεν το ήξερα.Και γίνεται φύλαξη βλαστικών κυττάρων δωρεάν.Τελικά διαλέξαμε καλό μαιευτήριο.

Ξέρει κάποια κοπέλα να μου πει,πως να στείλω π.μ. μήνυμα αν χρειαστεί?

Καλό βράδυ σε όλες!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Kαλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

Μαμά Κατερίνα,έρχεσαι με την φίλη σου στον Χασιάκο?

Κάνε υπομονή!Κοντεύεις να γεννήσεις.Μόλις γεννήσεις θα ξεχάσεις όλους τους πόνους.

Πίνεις κάτι,για να μην πονάς στον ηβικό οστό?

Αύριο θα πάω να δω τον μπέμπη μου.Ευκαιρία να του πω γιατί έχω τόσες συσπάσεις την ημέρα και πετρώνει συχνά η κοιλιά μου.Λέτε να γίνω μανούλα?Μακάρι!

Gitsvictoria βγήκαν οι εξετάσεις αίματος και ούρων?

Κορίτσια πόσες φορές την ημέρα έχετε συσπάσεις και πετρώνει η κοιλιά σας?

Gitsvictoria,τελικά και το Λητώ έχει rooming in.Δεν το ήξερα.Και γίνεται φύλαξη βλαστικών κυττάρων δωρεάν.Τελικά διαλέξαμε καλό μαιευτήριο.

Ξέρει κάποια κοπέλα να μου πει,πως να στείλω π.μ. μήνυμα αν χρειαστεί?

Καλό βράδυ σε όλες!

Dimista μου καλησπέρα. Δεν απάντησα γρήγορα γιατί έναν υπολογιστή έχουμε σπίτι και ο αντρούλης μου αυτήν την εποχή έχει πολύ δουλειά-λογιστής γαρ. Που λές μια χαρά οι εξετάσεις μου. Η βοηθός του γιατρού μας μου είπε να χαλαρώσω και όλα καλά. Μπράβο κοπελάρα μου. Είδες τελικά? άντε με το καλό να γεννήσεις και με ένα πόνο. Α και εμένα πετρώνει η κοιλιά μου. Να σου πώ δεν έχω μετρήσει. Μπορεί και 3 φορές την ημέρα. Θα το παρακολουθήσω και θα σου πώ. Καλό βράδυ!!!!!!!!!!!!!!!!:-P

Kαλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Σήμερα θα πάω Χασιάκο 15.15.Θα σας πω νέα όταν γυρίσω.

Μαμά Κατερίνα εσύ έμαθες ώρα?

Θα σας ξαναγράψω ή το απόγευμα ή το βράδυ.

Gitsvictoria και εμείς έναν Η/Υ έχουμε.Οπότε μην αγχώνεσαι που άργησες να γράψεις.

Τα λέμε κορίτσια!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...