Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

Ιonelita και Yioupi θα τον ξαναρωτήσω ,γιατί μου είπε καισαρική.Και εσείς είχατε αδύνατο μωράκι ή σας έλειπε η πρωτείνη S?Μπορεί να μου είπε για καισαρική και για τους 2 λόγους.1α γνωστή μου γέννησε με καισαρική επειδή έκανε τις ίδιες ενέσεις.Δεν είχε τον Χασιάκο.

Κάνω τις innohep 0,45 ml.Εσείς ποιες κάνατε?

Εγω ειμαι εγκυος στην 29 ευδομαδα.Εσυ κανεις δηλαδη 4500 μοναδες.Κανω Κλεξανε 10000 μοναδες συνολικα την ημερα.Δεν εχω ελλειψη πρωτεινη Σ και το μωρακι μου μεχρη στιγμης εναι κανονικο.Απο ιστορικο ομως δεν εχω και το καλυτερο.Η μαρκα των ενεσεον δεν πεζει κανενα ρολο αφου ολα ηπαρινη εμπεριεχουν.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μama Katerina μήπως έχεις κοντό μαλλί?Την Κυριακή θα σε ενημερώσω και γω τι ώρα έχω ραντεβού.Και μένα τελευταία στιγμή με ενημερώνουν.Έχουμε 2 βδομάδες διαφορά.ΠΗΤ πότε σου έχει δώσει?Μόλις πάρεις αγκαλιά την κορούλα σου, θα ξεχάσεις όλους σου τους φόβους.

Curls ευχάριστα τα νέα σου!Κορίτσαρο θα κάνεις!Εγώ,έχω ανυπομονησία από τον 7ο μήνα.Το 1ο σου είναι?Βαλίτσα ετοίμασες?Θυμάμαι είχες ρωτήσει τι πρέπει να βάλεις μέσα.Σου είχα απαντήσει.Δεν ξέρω αν το είδες.

Μama Katerina σε ποιο μαιευτήριο θα γεννήσεις?

Καλό βράδυ σε όλες σας!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

dimista μου την ειδα την απαντηση σου, αλλα εγω ειναι να γεννησω στο Αρεταιειο κ πρεπει να παρω μαζι μου κ για το μωρο....τα δικα μου ειναι ετοιμα...ουφ, εισασταν κ εσεις ετσι ανυπομονες τις τελευταιες εβδομαδες??? ή μονο εγω το εχω????

Καλημερα και καλο μηναααα!:DΟποιο μπεμπακι ειναι ετοιμο να σκασει μιτουλα αυτο τον μηνα τον καλοσοριζω απο τωρα!:D

Και να μην ξεχνιωμαστε,μια ερωτισουλα:Αν εχει γεννεισει καμια στο Ρεα με τον Χασιακο καιγωμαι να μαθω την εμπειρια σας!!!!Με εντιαφερει το Ρεα!:D

Καλημέρα και καλό μήνα!

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!

Ionelita ευχαριστούμε πολύ!Εσύ μπήκες στον 7ο?

Curls εγώ γεννάω στο Λητώ.Για το μωρό μου πήρα:1 φορμάκι,1 κορμάκι,1α φόρμα εξόδου ,1 ζευγάρι καλτσάκια,1 σκουφάκι και 1 ζευγάρι γαντάκια.Pampers θα πάρω τελευταία στιγμή.Αφού πρώτα μάθω τα κιλά του μπέμπη μου!Αυτά χρειάζονται.Δεν νομίζω να θένε διαφορετικά πράγματα στο Αρεταίειο.Τα γαντάκια θα του τα φορέσω από την 1η μέρα,γιατί,ξύνονται τα μωράκια.

Εγώ είχα ανυπομονησία από τον 7ο μήνα. Δεν είσαι μόνο εσύ.

Καλημέρα Gitsvictoria.H καστανή φαίνεται αντιπαθητική.Ξέχασέ την όμως!Την Κυριακή πάω Χασιάκο.Θα σου γράψω νέα!Περιμένω και τα δικά σου!

Καλή υπόλοιπη μέρα σε όλες!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα!

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!

Ionelita ευχαριστούμε πολύ!Εσύ μπήκες στον 7ο?

Curls εγώ γεννάω στο Λητώ.Για το μωρό μου πήρα:1 φορμάκι,1 κορμάκι,1α φόρμα εξόδου ,1 ζευγάρι καλτσάκια,1 σκουφάκι και 1 ζευγάρι γαντάκια.Pampers θα πάρω τελευταία στιγμή.Αφού πρώτα μάθω τα κιλά του μπέμπη μου!Αυτά χρειάζονται.Δεν νομίζω να θένε διαφορετικά πράγματα στο Αρεταίειο.Τα γαντάκια θα του τα φορέσω από την 1η μέρα,γιατί,ξύνονται τα μωράκια.

Εγώ είχα ανυπομονησία από τον 7ο μήνα. Δεν είσαι μόνο εσύ.

Καλημέρα Gitsvictoria.H καστανή φαίνεται αντιπαθητική.Ξέχασέ την όμως!Την Κυριακή πάω Χασιάκο.Θα σου γράψω νέα!Περιμένω και τα δικά σου!

Καλή υπόλοιπη μέρα σε όλες!

Για το Αρεταιειο χρειαζονται 5-6 φορμακια και φανελακια παρτε και σεντονακια μικρα(για καλαθουνα) και πανακια αγκαλιας 2,3, πετσετακια για το ρεψιμο(5)

Για τη μαμα σερβιετες τεννα (τις πουλαει και το μαγαζακι μεσα στο αρεταιειο) 2,3 νυχτικιες, εσωρουχα φορτιστη κινητου σαπουνι δικο σας (καλο ειναι να εχετε) σαμπουαν και σφουγγαρι οινοπνευμα, μαξιλαροθηκη και σεντονια (μονο ασπρα,μπορει να μην σας τα αλλαξουνε) παντοφλες ρουχα εξοδου

Μην ξεχασετε να παρετε καρεκλακι για το αυτοκινητο(στο εξιτηριο) και ...τη μανουλα σαςστο εισιτηριο!

xtZRp3.png

κορίτσια έχει κάνει καμία σας αφαίρεση διαφράγματος με τον Χασιακο? Υστεροσκοπικά γίνεται η επέμβαση ή λαπαροσκοπικά ?

Εγω εκανα στο Αρεταιειο Δεν μου την εκανε ο ιδιος (γιατι δεν κανει υστεροσκοπηση στο Αρεταιειο) Γινεται ολικη αναισθησια Δεν γινεται λαπαροσκοπικα αλλα απο κατω Δεν καταλαβαινεις τιποτα Ξυπνας λιγο αιματακι για 2,3 μερες και καμια αλλη ενοχληση

xtZRp3.png

Ποιος συνεργατης του σου την εκανε? Ποσο σου πηγε? Σου ειχε πει αν την εκανες στο Λητω ποσο θα πηγαινε?

Μου την εκανε ο Γρηγοριου Εγω ομως ποτε δεν πηγα να τον βρω να μιλησω μαζι του Το τονιζω αυτο

Μιλησα οπως μου ειπαν απο το νοσοκομειο με τον Κιντη που ηταν νομιζω ειδικευομενος

Αυτος με καθοδηγησε για καποιες εξετασεις πχ καρδιογραφημα που επρεπε να κανω (λογω της ολικης αναισθησις)

Δεν πληρωσα τιποτα(τοτε ειχα τεβε) Μονο κατι ειδικες καλτσες που σου φοραν μετα 4 ευρω Η μανα μου εδωσε και ενα 20αρικο στον τραυματιοφορεα

στο λητω την ειχε κανει η Λαμπη Στειλε της pm

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

Και εγω ΤΕΒΕ εγω... Τεσπα, θα δουμε τι θα μου πει οταν βρεθουμε απο κοντα.

Thn eixa kanei to 2009 O Xasiakος μου ειχε πει καλυτερα στο Λητω Ομως δεν μπορουσα να διαθεσω το ποσο Δεν ηταν ιδιαιτερα μεγαλο αλλα καλυτερα μιλησε με την Λαμπη Ισως 1500

Ακουσα (εκ των υστερων) οτι ατομο που εκανε ραντεβου με τον γιατρο που αναφερα παραπανω ζητησε λεφτα ή αφησε να υπονοηθει κατι τετοιο ΙΟΛΗ εσυ ησουν νομιζω;

Εγω πηρα τηλεφωνο στο νοσοκομειο και ειπα ειμαι ασθενης του Χασιακου και με εχει παραπεμψει για υστεροσκοπηση Μου ειπαν το τηλεφωνο του κ Κιντη Πηγα απο εκει και ενημερωθηκα για τις εξετασεις Οταν τις εκανα (εξωτερικα) ξαναπηγα και τις εδωσα Περιμενα περιοδο και 7 μερες μετα κανονιστηκε η "επεςμβαση"

Φοβομουνα λιγο που πηγα ετσο στο ξεμπαρκο αλλα ειχα διαβασει οτι η υστεροσκοπηση ειναι επεμβαση ρουτινας και ο συγκεκριμενο ο Γρηγοριου εχει μεγαλη εμπειρια

Τον Γρηγοριου δεν τον ειδα ποτε γιατι η ναρκωση ειναι ολικη

Το τεβε τα καλυπτει ολακαι την υστεροσκοπηση και το καρδιογραφημα που θα κανεις εξωτερικα και καποιες αλλες αιματολογικες και ουρων που θα σου ζητηθουν

Ευχοαμι τα καλυτερα

xtZRp3.png

Στο Λητώ η Α επιπέδου, μαζί και το παπΑ στοιχίζουν 120ευρώ, η εξέταση Β επιπέδου στοιχίζει 100ευρώ

Στο embryocare η Αεπιπεδου 150ευρώ και η Β επιπέδου 150ευρώ

Και στις 2 περιπτώσεις την εξέταση την κάνει ο Ελευθεριάδης!

y6FAp2.png

bg1132613.jpg

Στο Λητώ η Α επιπέδου, μαζί και το παπΑ στοιχίζουν 120ευρώ, η εξέταση Β επιπέδου στοιχίζει 100ευρώ

Στο embryocare η Αεπιπεδου 150ευρώ και η Β επιπέδου 150ευρώ

Και στις 2 περιπτώσεις την εξέταση την κάνει ο Ελευθεριάδης!

Ε, τότε δεν το συζητώ. ΛΗΤΩ δαγκωτό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...