Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια βοήθεια,

μολις είδα αίμα στο σερβιετάκι μου, το κατάλαβα ότι κατι ετρεξε 2 φορές, πηγα τουαλετα και το ειδα. Ειμαι 9 εβδ. και 5 ημερών. Σημερα δεν εχει ο Χασιακος ιατρείο. Θα ειναι καποια κοπέλα εκεί όμως, να την παρω σε 1 ωρα που ανοιγουν να τον καλέσουν εκείνοι? Δεν θελω να τον παρω εγω,γιατί ακομη δεν με εχει εξετασει σαν εγκυο, θα με δει μετα την αυχενική και δεν ξερω αν θα με θυμάται.Με εβλεπε ως τώρα ο γιατρος της εξωσωματικής. Τωρα θελω όμως να μιλήσω με το Χασιάκο γιατί τελείωσα ουσιαστικά με το κεντρο εξωσωματικής. Τι να κάνω? Να τον πάρω κατευθείαν μπας και μου πει να παω Αρεταίειο να με δεί?

Να ξαπλωσεις και να σηκωνεσαι μονο για τουαλετα Βαλε κατι χαζο συην τηλεοραση να ηρεμησεις και παρε τηλεφωνο τον γιατρο στο κινητο

Οταν ειχα παθει αποκολληση στην ιδια εβδομαδα μ εσενα μου ειπε να ερθω στο Αρεταιειο να με δει Ομως αποφασισα να ξεκουραστωκαι να παω μετα απο μερικες μερες apo φοβο μηπως κουραστω και το κανω χειροτερο επειδη μενω μακρια

Μαλλον ειναι αποκκολληση και περναει με ξαπλα (αποχη στο σεχ εννοειται)Θα soυ δωσει μαλλον και τα ultrogestan

Παρε τον στο κινητο και μην φοβασαι!

xtZRp3.png

malina, εγω παίρνω ήδη utrogestan απο την αρχή της εγκυμοσύνης και μάλιστα 4 την ημέρα, και το sex το εχω ξεχασει εδω και 2,5 μήνες. Οσο για την ξάπλα δυστυχώς θα αργήσω λίγο γιατί ειμαι στη δουλεια και θα ειμαι σπιτι στις 18:00.

Δηλαδή εσενα σου περασε μετα απο λιγες μέρες ξάπλα?

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

κοριτσακι μου τι κανετε/??εμεις εδω τα ιδια μας..με την μικρη ουτε που καταλαβαινω πως περνουν οι μερες...να ρωτησω κατι???:tongue::tongue::tongue::tongue:στην κουνια χρησιμοποιουμε μαξιλαρακι η τιποτα εντελως??

Διαφημίσεις

malina, εγω παίρνω ήδη utrogestan απο την αρχή της εγκυμοσύνης και μάλιστα 4 την ημέρα, και το sex το εχω ξεχασει εδω και 2,5 μήνες. Οσο για την ξάπλα δυστυχώς θα αργήσω λίγο γιατί ειμαι στη δουλεια και θα ειμαι σπιτι στις 18:00.

Δηλαδή εσενα σου περασε μετα απο λιγες μέρες ξάπλα?

Στη δευτερη εγκυμοσυνη ναι Αλλα σταματησα τη δουλεια και μονο ξαπλα

Στην πρωτη που κουραζομουν παρα το αιμα ερχοταν και εφευγε εγινε μεγαλη αποκολληση και ευτυχως γλυτωσα την αποβολη

Θα παρεις αδεια απο τη δουλεια Να πας στο γιατρο να σου τη γραψει

Πηρες τηλεφωνο;

Θα σου ελεγα να παρεις ενα ταξακι να φυγεις απο τη δουλεια Κανονισε να σε δει ο γιατρος να σου γραψει την αδεια και μετα σπιτι και ξαπλα

Μην το αφηνεις

xtZRp3.png

κοριτσακι μου τι κανετε/??εμεις εδω τα ιδια μας..με την μικρη ουτε που καταλαβαινω πως περνουν οι μερες...να ρωτησω κατι???:tongue::tongue::tongue::tongue:στην κουνια χρησιμοποιουμε μαξιλαρακι η τιποτα εντελως??

Τιποτα Λαμπη μου Η κουνια πρεπει να μην εχει τιποτα μεσα εκτος απο τα σκεπασματα του μωρου Μαξιλαρι μετα το χρονο νομιζω

Η δικια μου παιζει στο παρκο της! Περιμενω να βγαλει κανα δοντι...αλλα δεν βλεπω φως...

xtZRp3.png

Στη δευτερη εγκυμοσυνη ναι Αλλα σταματησα τη δουλεια και μονο ξαπλα

Στην πρωτη που κουραζομουν παρα το αιμα ερχοταν και εφευγε εγινε μεγαλη αποκολληση και ευτυχως γλυτωσα την αποβολη

Θα παρεις αδεια απο τη δουλεια Να πας στο γιατρο να σου τη γραψει

Πηρες τηλεφωνο;

Θα σου ελεγα να παρεις ενα ταξακι να φυγεις απο τη δουλεια Κανονισε να σε δει ο γιατρος να σου γραψει την αδεια και μετα σπιτι και ξαπλα

Μην το αφηνεις

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου. Ναι μιλησα στο γραφείο με την μαία, μου είπε να ξεκουραστώ και να συνεχισω τα utrogestan και να τους παρω αν δω πολύ αίμα. Το ίδιο και ο γιατρός της εξωσωματικής. Αυτός μου είπε να μην ανησυχώ αλλά να ξεκουραστώ. Αυριο δεν θα παω δουλειά οπότε απο σήμερα ξεκούραση μέχρι Δευτέρα. Πιστεύω καλά θα είμαι τότε.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Γεια σου Gitsvictoria!Όλα καλά με το doppler και τον Xασιάκο?Μάλλον δεν έχεις γυρίσει ακόμη,γι αυτό δεν μου έγραψες νέα.

Εγώ θα γεννήσω με καισαρική,γιατί κάνω ενέσεις.Ο Χασιάκος έβρισκε τον μπέμπη μου ,αδύνατο και με έβαλε να κάνω τεστ θρομβοφιλίας.Μου λείπει η πρωτείνη S και ξεκίνησα από τις 9/3 και κάνω 1α κάθε πρωί.Κι εγώ ήθελα να γεννήσω με φυσιολογικό τοκετό ,αλλά,για το καλό του μπέμπη μου ,την δέχτηκα την καισαρική.Περιμένω νέα σου!Καλό βράδυ!

Καλησπερα σε ολα τα κορητσια!

Διμιστα και'εγω κανω ενεσουλες (6000 ιυ το πρωι και 4000 ιυ το βραδι) λογο θρομβοφιλιας και το γνωριζει ο Χσιακος.Οτα τον ρωτεισα για το φυσιολογικο τοκετο μου ειπαι και βεβαια μπωρεις να το εχεις!Οταν κανεις επισκλιριδιο ξερω οτι πρεπει να εχεις κανει την τελευταια ηπαρινη 24 ωρες πριν.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το embryocare δεν δίνει πλέον dvd!

Χθές ανέβηκα για να κλείσω ραντεβού για το Β επιπέδου, και μου είπαν ότι ο Ελευθεριάδης κατάργησε τα dvd!

Ωραία λέω και εγώ θα πάρω τηλ να πάω να κάνω την εξέταση στο λητώ (μιας και είναι και στο Λητώ ο Ελευθεριάδης) Μου είπαν και στο Λητώ ότι ο συγκεκριμένος γιατρός δεν δίνει dvd!

Ερώτηση: Η εξέταση στο λητώ με τον Κ. Ελευθεριάδη στοιχίζει 100ευρώ ενώ στο embryocare 150ευρώ! Αν πάω να κάνω την εξέταση στο λητώ πειράζει? Ντρέπομαι βρε κορίτσια, αλλά από την άλλη γιατί να δώσω παραπάνω 50ευρώ?

y6FAp2.png

bg1132613.jpg

Διαφημίσεις

Χθές ανέβηκα για να κλείσω ραντεβού για το Β επιπέδου, και μου είπαν ότι ο Ελευθεριάδης κατάργησε τα dvd!

Ωραία λέω και εγώ θα πάρω τηλ να πάω να κάνω την εξέταση στο λητώ (μιας και είναι και στο Λητώ ο Ελευθεριάδης) Μου είπαν και στο Λητώ ότι ο συγκεκριμένος γιατρός δεν δίνει dvd!

Ερώτηση: Η εξέταση στο λητώ με τον Κ. Ελευθεριάδη στοιχίζει 100ευρώ ενώ στο embryocare 150ευρώ! Αν πάω να κάνω την εξέταση στο λητώ πειράζει? Ντρέπομαι βρε κορίτσια, αλλά από την άλλη γιατί να δώσω παραπάνω 50ευρώ?

Δεν το ηξερα αλλιως θα ειχα παει και'γω στο Λιτο.

Μήπως στο ΛΗΤΩ είναι χωρίς το papp-a? Πάντως στο embryocare η τιμή των 150 ευρώ περιλαμβάνει και το papp-a. Το ξέρω σίγουρα, γιατί πήγε η ξαδέλφη μου πριν από 2 μήνες στο embryocare και πλήρωσε 150 για αυχενική και papp-a.

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

Ιonelita και Yioupi θα τον ξαναρωτήσω ,γιατί μου είπε καισαρική.Και εσείς είχατε αδύνατο μωράκι ή σας έλειπε η πρωτείνη S?Μπορεί να μου είπε για καισαρική και για τους 2 λόγους.1α γνωστή μου γέννησε με καισαρική επειδή έκανε τις ίδιες ενέσεις.Δεν είχε τον Χασιάκο.

Κάνω τις innohep 0,45 ml.Εσείς ποιες κάνατε?

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλησπέρα Gitsvictoria!Πως είσαι σήμερα?

Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά με το ντόππλερ!

Αυτή που έκανε σαν υστερική είναι 1α ξανθιά?Και όταν φώναζε ήταν μπροστά και άλλοι?Και γιατί φώναζε?Αν πράγματι ήταν τόσο η πίεση σου,εσύ τι φταις και σου φώναζε?

Από δω και πέρα να την παίρνεις μόνη σου ή να πηγαίνεις σε γνωστό σου φαρμακείο.Να μην στην ξαναμετρήσει αυτή η υστερικιά και πάντα να πηγαίνεις τουαλέτα.Και γω την μετράω.Πριν την μετρήσω πάντα πηγαίνω τουαλέτα.

Εύχομαι καλά αποτελέσματα από τις αυριανές εξετάσεις.

Καλά έκανες και τα είπες.Σίγουρα ξεθύμανες!Καλό υπόλοιπο απόγευμα!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλησπέρα Gitsvictoria!Πως είσαι σήμερα?

Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά με το ντόππλερ!

Αυτή που έκανε σαν υστερική είναι 1α ξανθιά?Και όταν φώναζε ήταν μπροστά και άλλοι?Και γιατί φώναζε?Αν πράγματι ήταν τόσο η πίεση σου,εσύ τι φταις και σου φώναζε?

Από δω και πέρα να την παίρνεις μόνη σου ή να πηγαίνεις σε γνωστό σου φαρμακείο.Να μην στην ξαναμετρήσει αυτή η υστερικιά και πάντα να πηγαίνεις τουαλέτα.Και γω την μετράω.Πριν την μετρήσω πάντα πηγαίνω τουαλέτα.

Εύχομαι καλά αποτελέσματα από τις αυριανές εξετάσεις.

Καλά έκανες και τα είπες.Σίγουρα ξεθύμανες!Καλό υπόλοιπο απόγευμα!

Dimista μου καλησπέρα. Που λές μια καστανή είναι. Έλα μου ντέ. Μάλλον ήθελε να το παίξει γιατρός, τι να πώ. Τέλος πάντων, εγώ συνεχίζω και την παίρνω και είναι μια χαρά. Θα σου πώ παρασκευή ή δευτέρα για τα αποτελέσματα. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα!!!!!!!!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...