Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Κοριτσια εκλεισα Δευτερα πρωι ραντεβου για υστεροσαλπιγγογραφια στο Λητω. Θα πρεπει μετα να βρω τον γιατρο για να του δωσω τα αποτελεσματα και να μου πει ποτε θα κανουμε το χειρουργιο.

Καλά αποτελέσματα, blue velvet μου!!!!!! Και γρήγορα μανούλα εύχομαι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalispera se oles

to xero oti i erotisi mou einai asxeti me olo to forum alla exo agxothei ligo kai den vrisko akri pouthena

tha grapso to paidaki mou 2,5 xronon se paidiko stathmo stin peuki

eimai anamesa se dio to frou-frou kai to childrens club

please an xerei kamia apo esas kati gia autous peite mou mia apopsi

euxaristo kai sorry gia to asxeto tis olis ipothesis!

Μανούλα 1,δυστυχώς δεν τα γνωρίζω για να σε βοηθήσω!!! Εύχομαι καλά ξεμπερδέματα!!!

Michel να εισαι δυνατη κουκλα μου και να μην χανεις το κουραγιο σου

Εχεις περασει παρα πολλα Να ξερεις ειμαστε διπλα σου

Θα υπαρξουν απαντησεις...δεν μπορει...

Για ακομη μια φορα ψηλα το κεφαλι!

xtZRp3.png

Kαλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

Ευχαριστώ πολύ evi 26!Nα σαι καλά!Να ζήσει η κορούλα σου!Μακάρι και το δικό μου να είχε γεννηθεί και να ήταν 9 μηνών.Με έχει πιάσει ανυπομονησία.Δεν λέει να φτάσει η ημερομηνία.Τα 2 πρώτα τρίμηνα πέρασαν γρήγορα .Το τρίτο τρίμηνο ήταν το πιο βαρετό.Και τώρα που είμαι στον μήνα μου ,βαριέμαι πολύ!

Gitsvictoria περιμένω νέα σου από το doppler και από τον Xασιάκο.Το πρώτο σου παιδί είναι ?Νόμιζα το 2ο.Όλες που γινόμαστε για πρώτη φορά μητέρα,τις ίδιες ανησυχίες έχουμε.Οπότε μην αγχώνεσαι που έχεις ανησυχίες.Ο φυσιολογικός τοκετός στο πρώτο μωρό κρατάει 12 με 14 ώρες.Η καισαρική κρατάει 45 λ.Μην ανησυχείς θα έχεις καλό τοκετό.

Mama Katerina άμα έχουμε την ίδια ώρα σίγουρα θα συναντηθούμε.Μπορεί να σε έχω ξαναδεί και να μην το ήξερα ότι είσαι εσύ.Γράψε μου ώρα όταν μάθεις.Στις 3/4 θα είμαι 37 βδομάδων και 4 ημερών.Εσύ?Και τι παιδάκι έχεις?

Καλό βράδυ σε όλα τα κορίτσια!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Ευχαριστώ πολύ evi 26!Nα σαι καλά!Να ζήσει η κορούλα σου!Μακάρι και το δικό μου να είχε γεννηθεί και να ήταν 9 μηνών.Με έχει πιάσει ανυπομονησία.Δεν λέει να φτάσει η ημερομηνία.Τα 2 πρώτα τρίμηνα πέρασαν γρήγορα .Το τρίτο τρίμηνο ήταν το πιο βαρετό.Και τώρα που είμαι στον μήνα μου ,βαριέμαι πολύ!

Gitsvictoria περιμένω νέα σου από το doppler και από τον Xασιάκο.Το πρώτο σου παιδί είναι ?Νόμιζα το 2ο.Όλες που γινόμαστε για πρώτη φορά μητέρα,τις ίδιες ανησυχίες έχουμε.Οπότε μην αγχώνεσαι που έχεις ανησυχίες.Ο φυσιολογικός τοκετός στο πρώτο μωρό κρατάει 12 με 14 ώρες.Η καισαρική κρατάει 45 λ.Μην ανησυχείς θα έχεις καλό τοκετό.

Mama Katerina άμα έχουμε την ίδια ώρα σίγουρα θα συναντηθούμε.Μπορεί να σε έχω ξαναδεί και να μην το ήξερα ότι είσαι εσύ.Γράψε μου ώρα όταν μάθεις.Στις 3/4 θα είμαι 37 βδομάδων και 4 ημερών.Εσύ?Και τι παιδάκι έχεις?

Dimista μου καλησπέρα. Ναί είναι το πρώτο μου παιδάκι. 12-14 ώρες?:shock: Καλέ θα πεθάνω. Θα γίνω σαν το κοριτσάκι απο τον εξορκιστή, ξέρεις που γύρναγε το κεφάλι του:tongue:!!!!! Αχ μακάρι να κρατήσει λιγότερο και φυσικά να γεννήσω με φυσιολογικό τοκετό. Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!!!!!!!! Αύριο πάω για doppler και μετά χασιάκο. Θα σε ενημερώσω!!!!!! Καλό βράδυ!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μην πανικοβάλλεστε!!! Ο τοκετός μπορεί να κρατήσει και πολύ λιγότερο (αλλά και περισσότερο μεταξύ μας)...Ουσιαστικά όμως το δύσκολο κομμάτι είναι τα τελευταία 20 περίπου λεπτά...Μέχρι να φτάσετε εκεί ό πόνος είναι παροδικός και με μικρή ένταση. "Παλεύεται"!!! Καλή δύναμη σε όλες!

Μην πανικοβάλλεστε!!! Ο τοκετός μπορεί να κρατήσει και πολύ λιγότερο (αλλά και περισσότερο μεταξύ μας)...Ουσιαστικά όμως το δύσκολο κομμάτι είναι τα τελευταία 20 περίπου λεπτά...Μέχρι να φτάσετε εκεί ό πόνος είναι παροδικός και με μικρή ένταση. "Παλεύεται"!!! Καλή δύναμη σε όλες!

Athina15 καλημέρα. Ελπίζω να αντέξω,ε ναι λοιπόν είμαι φοβιτσιάρα μέχρι εκεί που δεν πάει. Έλεγα σε κάτι φίλες μου μήπως γίνω σαν την βάσια τρυφίλλη στην ταινία "φαλακρός μαθητής" με τον βέγγο, που γεννούσε και χαστούκιζε τον βέγγο και έβριζε:tongue:!!!!!! Θα δείξει!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!!!

Γεια σου Gitsvictoria!Όλα καλά με το doppler και τον Xασιάκο?Μάλλον δεν έχεις γυρίσει ακόμη,γι αυτό δεν μου έγραψες νέα.

Εγώ θα γεννήσω με καισαρική,γιατί κάνω ενέσεις.Ο Χασιάκος έβρισκε τον μπέμπη μου ,αδύνατο και με έβαλε να κάνω τεστ θρομβοφιλίας.Μου λείπει η πρωτείνη S και ξεκίνησα από τις 9/3 και κάνω 1α κάθε πρωί.Κι εγώ ήθελα να γεννήσω με φυσιολογικό τοκετό ,αλλά,για το καλό του μπέμπη μου ,την δέχτηκα την καισαρική.Περιμένω νέα σου!Καλό βράδυ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

αυριο μπαινω στην 36 εβδομαδα, το γιατρο μας τον ειδα την περασμενη δευτερα, η μικρη μου ηταν 2900 κ το λιγοτερο που θα βγει ειναι 3500(!!!!!) μιλησαμε για την αμοιβη του, με ρωτησε που θες να γεννησεις του ειπα στο αρεταιειο κ μου ειπε 1000 εκεινος κ 200 ο αναισθησιολογος .....

υπαρχει κατι νεοτερο σχετικα με το προβλημα που αναφερε η κοπελα την περασμενη εβδομαδα??

επιπλεον, θα'θελα να μου πει καποια κοπελα που γεννησε προσφατα στο αρεταιειο, αν εχει αλλαξει κατι με το rooming-in και ποτε στο φερνουν στο δωματιο το μωρο την πρωτη φορα, γιατι απο καπου ακουσα οτι δεν στο φερνουν στο δωματιο αλλα εσυ πας σε ενα ειδικο χωρο.........

το θεμα ειναι πως θα με παρουν τελευταια στιγμη να μου πουν την ωρα αν και υποπτευομαι πως θα ειναι βραδυ:).. θα σου γραψω την κυριακη μολις μαθω και αν το δεις καλως! εγω στις 3/4 θα κλεινω την 35η εβδομαδα ειναι το δευτερο και ειναι παλι κοριτσακι οπως και το πρωτο!!! και τωρα με εχει πιασει και ενας χαζος φοβος επειδη την πρωτη τη γεννησα φυσιολογικα κ τωρα ξερω τι με περιμενει!:rolleyes:

curls γεννησε πριν ενα μηνα η νυφη μου και το παιδι το ειχε απο την πρωτη μερα μαζι αυτο που λες γινοτανε παλια πριν 4 χρονια που γεννησα την πρωτη κορη μου τωρα το μωρο το εχεις μαζι κανονικα!!!!με το καλο!

Διαφημίσεις

αυριο μπαινω στην 36 εβδομαδα, το γιατρο μας τον ειδα την περασμενη δευτερα, η μικρη μου ηταν 2900 κ το λιγοτερο που θα βγει ειναι 3500(!!!!!) μιλησαμε για την αμοιβη του, με ρωτησε που θες να γεννησεις του ειπα στο αρεταιειο κ μου ειπε 1000 εκεινος κ 200 ο αναισθησιολογος .....

υπαρχει κατι νεοτερο σχετικα με το προβλημα που αναφερε η κοπελα την περασμενη εβδομαδα??

επιπλεον, θα'θελα να μου πει καποια κοπελα που γεννησε προσφατα στο αρεταιειο, αν εχει αλλαξει κατι με το rooming-in και ποτε στο φερνουν στο δωματιο το μωρο την πρωτη φορα, γιατι απο καπου ακουσα οτι δεν στο φερνουν στο δωματιο αλλα εσυ πας σε ενα ειδικο χωρο.........

Καλημέρα,

βασικά εξαρτάται από το πως θα γεννήσεις. Αν γεννήσεις με ΦΤ το μωρό θα σου το φέρουν στο δωμάτιο στο τρίωρο (αφού πρώτα του δώσουν το ζαχαρόνερο:confused::confused:). Αν όμως γεννήσεις με ΚΤ τότε θα πρέπει να τους δείξεις ότι μπορείς να αυτοεξυπηρετηθείς για να στο φέρουν. Αυτό τώρα ποικίλει από κοπέλα σε κοπέλα.

Σου εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε καλά και να κρατήσεις γρήγορα (όταν έρθει η ώρα) το μωράκι σου στην αγκαλίτσα σου:mad:

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Γεια σου Gitsvictoria!Όλα καλά με το doppler και τον Xασιάκο?Μάλλον δεν έχεις γυρίσει ακόμη,γι αυτό δεν μου έγραψες νέα.

Εγώ θα γεννήσω με καισαρική,γιατί κάνω ενέσεις.Ο Χασιάκος έβρισκε τον μπέμπη μου ,αδύνατο και με έβαλε να κάνω τεστ θρομβοφιλίας.Μου λείπει η πρωτείνη S και ξεκίνησα από τις 9/3 και κάνω 1α κάθε πρωί.Κι εγώ ήθελα να γεννήσω με φυσιολογικό τοκετό ,αλλά,για το καλό του μπέμπη μου ,την δέχτηκα την καισαρική.Περιμένω νέα σου!Καλό βράδυ!

Dimista μου καλημέρα. Που λές χθές δεν μπόρεσα να σου απαντήσω γιατί ήμουν κουρασμένη και νευριασμένη. Ο μπέμπης σου μια χαρά θα είναι μην ανυσηχείς!!!!!:D Που λές κορίτσι μου και κορίτσια, χθές πήγα στον ελευθεριάδη και έκανα το ντόπλερ. Ολα πολύ καλά κορίτσια, άψογα και οι εξετάσεις που είχα κάνει. Που λέτε βγαίνοντας έξω μου λέει μια κοντούλα η οποία δεν γνωρίζω αν είναι μαία ή γραμματέας, να μου πάρει την πίεση. Εντωμεταξύ ήθελα να κάνω πιπί μου αλλά λέω άστο για μετά. Μου την παίρνει και ξαφνικά αρχίζει να φωνάζει σαν υστερική. Είχα 15,5 με 7 και αυτή μου είπε ότι είχα 16. Μου την ξαναπαίρνει σε δευτερόλεπτα και είχα 14,5 με 7. Ξανά τα ίδια. Που λέτε μου άστραψε το μάτι:mad: σύν ότι με φόβισε. Σαν υστερική έκανε. Εντωμεταξύ της λέω, ξέρετε την παίρνω κάθε μέρα την πίεση μου και έχω μεγαλή 10,50 με 12,50 και μικρή 6-7 απλώς το πιεσόμετρο είναι καρπού. Ξανά υστερία αυτή διότι αυτά είναι αναξιόπιστα και μόνο μπράτσου. Τέλος πάντων κατεβαίνω κάτω και με βλέπει η βοηθός του χασιάκου. Αφού με βλέπει-είμαι στον όγδοο και το πρήξιμο μου είναι αναιπαίσθητο-είδε και τα πόδια μου που φοράω μπότες, μου λέει, χαλάρωσε. Συνέχισε να παίρνεις την πίεση σου με το πιεσόμετρο σου και που και που πήγαινε σε κανένα γνωστό σου φαρμακοποιό να στην παίρνει με πιεσόμετρο μπράτσου. Η γυναίκα ήταν χαλαρή. Βέβαια μου ξαναέδωσε εξετάσεις αίματος και ούρων, θα πάω αύριο, αλλά μου την βίδωσε ή άλλη στο embryocare. Κάποιος πρέπει να της πεί να είναι πιο χαλαρή με τις γκαστρούλες. Σύν όταν πήγα στο σπίτι και ξαναμέτρησα την πίεση μου ήταν κανονική προς χαμηλη. (το πιεσόμετρο τώρα το αγόρασα, είναι καινούργιο). Βέβαια ο αντρούλης μου, μου είπε να χαλαρώσω και να μην ακούω κανένα. Αυτά που λέτε, συγγνώμη για το μεγάλο πόστ αλλά ήθελα να τα πώ να ξεθυμάνω. Α είπα για το πιπί μου επίτηδες γιατί έμαθα όταν θές να πάς τουαλέτα, πρώτα πάς και ύστερα σου μετράνε την πίεση γιατί και ένα απλό κατούρημα στην ανεβάζει. Δεν το ήξερα. Φιλιά!!!!!!!!:)

Κ εγώ έκανα ενέσεις κ γέννησα φυσιολογικα....

Δεν καταλαβαίνω γιατί σου είπε για καισαρικη, αφού το γνωρίζει οτι οι ηπαρίνες δεν επηρρεάζουν την επισκληρίδιο ακόμα κ αν έχουν γίνει λίγες ώρες πριν...

Κορίτσια βοήθεια,

μολις είδα αίμα στο σερβιετάκι μου, το κατάλαβα ότι κατι ετρεξε 2 φορές, πηγα τουαλετα και το ειδα. Ειμαι 9 εβδ. και 5 ημερών. Σημερα δεν εχει ο Χασιακος ιατρείο. Θα ειναι καποια κοπέλα εκεί όμως, να την παρω σε 1 ωρα που ανοιγουν να τον καλέσουν εκείνοι? Δεν θελω να τον παρω εγω,γιατί ακομη δεν με εχει εξετασει σαν εγκυο, θα με δει μετα την αυχενική και δεν ξερω αν θα με θυμάται.Με εβλεπε ως τώρα ο γιατρος της εξωσωματικής. Τωρα θελω όμως να μιλήσω με το Χασιάκο γιατί τελείωσα ουσιαστικά με το κεντρο εξωσωματικής. Τι να κάνω? Να τον πάρω κατευθείαν μπας και μου πει να παω Αρεταίειο να με δεί?

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...