Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

..Βικουλα,εχεις απολυτα δικιο! Εκει που περασα ενα διημερο σχετο δραμα,με τον φοβο οτι "με ξεχασε"...τελικα επιμενοντας να τον βρω στο τηλεφωνο,μου ξακαθαρισε οτι "δεν με ξεχασε" και για τον λογο το οτι επαιρνα σαλοσπιρ,μεχρι προχθες,δεν γινεται να με βαλει χειρουργειο τοσο συντομα,και οτι πρεπει να περασει μια εβδομαδα απο την ημερα που σταματησα αυτα τα χαπια ,για να μπορει να γινει η "αποξεση"(στην δικη μου την περιπτωση,μιλαω)....

.........τελικα,εχω ηρεμησει και περιμενω υπομονετικα να περασουν λιγες μερες και την τριτη θα του τηλεφωνησω παλι να μου πει τις λεπτομερειες!

.....οσο να'ναι ...για να πω την αληθεια,φοβαμαι λιγο...αλλα πιο πολυ ειναι ψυχολογικοι οι λογοι...που θελω να παω ...να τελειωσει επιτελους,αυτος ο εφιαλτης,με το εμβρυακι μου.(αφου δεν ηταν γραφτο να ζησει..!!!!)..και να προχωρησω παρα κατω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπερα κοριτσια.Βικουλα,μην νιωθεις ασχημα,πολυ καλα εκανες και μας το ειπες,εγω τουλαχιστον σ'ευχαριστω που με ενημερωσες κι αυτο γιατι το σαββατοκυριακο που θα παω θα εχω την ευκαιρια να το συζητησω απο κοντα με τον ιδιο.Να'σαι καλα.Ευχομαι να πανε ολα καλα στην αδελφουλα σου και συντομα να κρατατε το γιαβρακι σας αγκαλιτσα!

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ και σου εύχομαι τα καλύτερα!!!!:D:D

Άντε να τον κρατήσουμε επιτέλους!!!!:tongue::D

MHK7mlG.jpgMHK7p2.png

Michel μου, όλα θα περάσουν... Κι εύχομαι γρήγορα ξανά εγκυούλα!!!

Να έχεις εμπιστοσύνη στον κ. Χασιάκο. Κάθε κίνηση που κάνει είναι μελετημένη. Άλλο αν έχουμε φθάσει στο σημείο να έχουμε χάσει την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό του λόγω των ιστοριών που διαβάζουμε από εδώ και από εκεί...

Κορίτσια εμένα με είδε χθές ο Χασιάκος(πήγα στο Αρεταίειο) τον πήρα τηλ να του πω ότι έφτασα και μου είπε οτι έχει καισαρική και να περιμένω... Οπότε κάνει καισαρικές στο Αρεταίειο!!!!

καλησπερα σε ολες κοριτσια!!! εχω ξαναγραψει πριν ενα μηνα περιπου αλλα κανεις δεν μου απαντησε! :(

Με λενε κατερινα εχω κι εγω τον γιατρο μας και ειμαι στη 34η εβδομαδα στο δευτερο κοριτσακι μου! σας παρακολουθω πολυ καιρο και δεν σας κρυβω πως εχω αγχωθει πολυ! πρωτον για το περιστατικο που αναφερε η κοπελα με το μωρο (τραγικο!:shock:) η αληθεια ειναι πως εχω απολυτη εμπιστοσυνη στο γιατρο μας γιατι γεννησα σε αυτον πριν 4 χρονια και την πρωτη μου τη κορη δεν αμφισβητω το ποσο εξαιρετος γιατρος ειναι αλλα αλλα μετα σκεφτομαι πως ειναι ανθρωπος και οντως καποια στιγμη θα τυχει να μην μπορει να ειναι σε ενα απο τα 3 νοσοκομεια κι αυτο μπορω να πω πως με αγχωνει αρκετα!!! μετα ακουω και αυτα για το αρεταειο οτι εχει γινει ψιλο μπαχαλο εκει μεσα και παλι αγχωνομαι σε μια εβδομαδα εχω ραντεβου μαζι του και νομιζω πως ηρθε η ωρα να μιλησουμε για ολα αυτα!!! και κατι αλλο που θελω να ρωτησω αν ξερει καποια στο ρεα τι τιμες παιζουν και η τιμη του γιατρου αλλαζει απο οτι θα διναμε στο αρεταιειο? ευχαριστω κοριτσια ελπιζω να τα λεμε!;)

Διαφημίσεις

Κοριτσια,καλησπερα.Πηγα στο γιατρο σημερα και τον ρωτησα για το Αρεταιειο και τους ειδικευομενους.Το θεμα θα εχει λυθει μεσα στην εβδομαδα μου ειπε δηλ.θα πληρωθουν οι ειδικευομενοι τις εφημεριες τους και δεν θα υπαρχει προβλημα.

Mamakaterina,στο Ρεα ο φυσιολογικος τοκετος σε 3κλινο για 3βραδια κοστιζει 1780 τελικη τιμη(με το Φ.Π.Α. δηλαδη)και η καισαρικη κοστιζει 1980 για 4βραδια.Επιπλεον,θα πληρωσεις καποιες εξετασεις για το μωρο που καστιζουν 250ευρω και ειναι εξεταση απο ωρλ,ορθ και οφθ. καθως και εξετασεις αιματος για 45 μεταβολικα νοσηματα.Η αμοιβη του γιατρου στο ιδιωτικο ειναι 1500

NXbrp3.png

Κοριτσια,καλησπερα.Πηγα στο γιατρο σημερα και τον ρωτησα για το Αρεταιειο και τους ειδικευομενους.Το θεμα θα εχει λυθει μεσα στην εβδομαδα μου ειπε δηλ.θα πληρωθουν οι ειδικευομενοι τις εφημεριες τους και δεν θα υπαρχει προβλημα.

Mamakaterina,στο Ρεα ο φυσιολογικος τοκετος σε 3κλινο για 3βραδια κοστιζει 1780 τελικη τιμη(με το Φ.Π.Α. δηλαδη)και η καισαρικη κοστιζει 1980 για 4βραδια.Επιπλεον,θα πληρωσεις καποιες εξετασεις για το μωρο που καστιζουν 250ευρω και ειναι εξεταση απο ωρλ,ορθ και οφθ. καθως και εξετασεις αιματος για 45 μεταβολικα νοσηματα.Η αμοιβη του γιατρου στο ιδιωτικο ειναι 1500

σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!!!!!!!!:)

Καλησπερα εκλεισα και εγω ραντεβου με τον Χασιακο τον Απριλη γιατι δεν ειμαι εγκυος να με δει,τι εξετασεις εχω κανει ,την γνωμη του τι εφταιξε την προηγουμενη φορα σαν πιο εμπειρος απο οτι ακουω απο εσας αλλα να μου πει και ποτε επιτρεπεται να αρχισω νεα προσπαθεια:D.Ομως αυτο που ειπετε για αρεταιειο σιγουρο ειναι???Γιατι 4 μηνες πριν πηρε στο γραφειο του μια κοπελα εγκυος γνωστη μου και οι κοπελες ειπαν οτι πλεον ξεγεννα μονο στο Λητω.....Στο αρεταιειο ειναι αλλα δεν κανει τοκετους....Αλλαξε κατι απο τοτε??

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια και σε σένα Gitsvictoria!

Gitsvictoria έχω αρχίσει ήδη γιατί Π.Η.Τ. έχω 20/4.

Εχτές μας φέρανε την αλλαξιέρα και την κούνια και μετά πήγα με τον άντρα μου στα Jumbo και αγοράσαμε αυτοκόλλητα τοίχου.Όσο φτιάχνουμε το δωμάτιο τόσο πιο όμορφο γίνεται και είμαι πολύ χαρούμενη που κοντεύει!

Με το καλό να παραλάβεις τα τελευταία πράγματα του μωρού σου και με το καλό να αγοράσεις τα τελευταία πράγματα.

Στον Χασιάκο πήγα εχτές.1α χαρά το βρήκε!Είναι 2.400γρ.Μου είπε ότι έχω πολύ αμνιακό υγρό και ότι το μωρό καλοπερνάει.Τώρα θα ξαναπάω στις 3/4.

Τα δικά σου νέα?Καλό βράδυ Gitsvictoria και στα υπόλοιπα κορίτσια!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Nα ρωτησω κοριτσια? Ο γιατρος δεχεται Σαββατα? Αν επισης εγω θελω να τον βρω Δευτερα πρωι ας πουμε να του δειξω καποιες εξετασεις, υπαρχει δυνατοτητα να τον βρω, ή θα πρεπει να παω απογευμα απο το ιατρειο του?

Διαφημίσεις

Εχτές μας φέρανε την αλλαξιέρα και την κούνια και μετά πήγα με τον άντρα μου στα Jumbo και αγοράσαμε αυτοκόλλητα τοίχου.Όσο φτιάχνουμε το δωμάτιο τόσο πιο όμορφο γίνεται και είμαι πολύ χαρούμενη που κοντεύει!

Με το καλό να παραλάβεις τα τελευταία πράγματα του μωρού σου και με το καλό να αγοράσεις τα τελευταία πράγματα.

Στον Χασιάκο πήγα εχτές.1α χαρά το βρήκε!Είναι 2.400γρ.Μου είπε ότι έχω πολύ αμνιακό υγρό και ότι το μωρό καλοπερνάει.Τώρα θα ξαναπάω στις 3/4.

γεια σου 3/4 εχω κι εγω ραντεβου λες να συναντηθουμε!??? :-P

σε ποια εβδομαδα εισαι?

Dimista μου καλημέρα. Άντε κοντεύεις:-P!!! Το μπεμπέ σου θα είναι πασχαλιάτικο δώρο:D!!!!! Εγώ θα πάω την τετάρτη στον ελευθεριάδη να κάνω το doppler, να δούμε και τον μικρό, και μετά κατευθείαν θα πάω στον χασιάκο να μου γράψει την άδεια και να μιλήσουμε για τον τοκετό. Δεν σου κρύβω ότι με έχουν πιάσει οι ανυσυχίες μου, του τύπου θα γίνω καλή μάνα ή θα έιμαι κουκουρούκου? Επίσης σκέφτομαι να έχω ένα καλό τελείωμα της εγκυμοσύνης και να έχω ένα καλό τοκετό,διότι ακούω πως για τις πρωτότοκες μανούλες ο τοκετος μπορεί να διαρκέσει εκατό ώρες-που λέει ο λόγος. Όπως κατάλαβες έχω τις κλασικές ανυσυχίες. Πολλά φιλιά κοριτσάκι μου!!!!!!!!

Κοριτσια εκλεισα Δευτερα πρωι ραντεβου για υστεροσαλπιγγογραφια στο Λητω. Θα πρεπει μετα να βρω τον γιατρο για να του δωσω τα αποτελεσματα και να μου πει ποτε θα κανουμε το χειρουργιο.

kalispera se oles

to xero oti i erotisi mou einai asxeti me olo to forum alla exo agxothei ligo kai den vrisko akri pouthena

tha grapso to paidaki mou 2,5 xronon se paidiko stathmo stin peuki

eimai anamesa se dio to frou-frou kai to childrens club

please an xerei kamia apo esas kati gia autous peite mou mia apopsi

euxaristo kai sorry gia to asxeto tis olis ipothesis!

ΑΧ, αυτό το "καλοπερνάει" μου το έλεγα και για τη δικιά μου την μπεμπούλα...

Άντε με το καλό κοριτσάκι μου!!! Εμάς πλέον είναι 9 μηνών κοριτσάκι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...