Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Βικούλα, οταν λες οτι σας ειπε πως θα δώσετε τα ίδια λεφτά εννοείς μόνο για το μαιευτήριο έτσι? Η αμοιβή του ούτως ή άλλως ποτέ δεν άλλαζε. Ξέρω ότι στο Αρεταίειο μια γεννα αναλόγως το δωμάτιο πάει περίπου έως 400 ευρώ για 4 νύχτες. Πόσο σας το έκανε στο Ρέα? Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις πμ?

Γιατί απορείτε τόσο όμως? Μπορεί τελευταία να έγινε αυτό. Εαν όντως δεν επιβαρύνεστε πολύ οικονομικά γιατί ανησυχείτε?

Ευχομαι με το καλό να πάνε όλα, και με ένα πόνο στην αδελφή σου.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1700ε μας είπε ότι θα μας κοστίσει το μαιευτήριο μαζί με την αμοιβή του,απλά όταν τον είχε ρωτήσει η αδερφή μου πόσα θέλει στο Αρεταίειο της είχε απαντήσει τίποτα.

Άρα εμείς υπολογίζαμε πολύ λιγότερα από 1700ε και όταν μας το ανακοίνωσε μας ήρθε κεραυνός εν αιθρία όχι για τίποτα άλλο αλλά γιατί δεν γίνεται να βρούμε απ΄τη στιγμή στην άλλη τόσα χρήματα.

Στα δημόσια,πληρώνεις και νοσήλεια έτσι δεν είναι;;

Απορώ,γιατί αυτή η ξαφνική εξέλιξη με βάζει σε υποψίες και σκέφτομαι μπας και παίζονται συμφέροντα και σε φέρνουν προτετελεσμένου ώστε να μην έχουμε περιθώρια για άλλη επιλογή.

MHK7mlG.jpgMHK7p2.png

1700ε μας είπε ότι θα μας κοστίσει το μαιευτήριο μαζί με την αμοιβή του,απλά όταν τον είχε ρωτήσει η αδερφή μου πόσα θέλει στο Αρεταίειο της είχε απαντήσει τίποτα.

Άρα εμείς υπολογίζαμε πολύ λιγότερα από 1700ε και όταν μας το ανακοίνωσε μας ήρθε κεραυνός εν αιθρία όχι για τίποτα άλλο αλλά γιατί δεν γίνεται να βρούμε απ΄τη στιγμή στην άλλη τόσα χρήματα.

Απορώ,γιατί αυτή η ξαφνική εξέλιξη με βάζει σε υποψίες και σκέφτομαι μπας και παίζονται συμφέροντα και σε φέρνουν προτετελεσμένου ώστε να μην έχουμε περιθώρια για άλλη επιλογή.

1700 θα δίνατε στο αιρετειο? δεν νομιζω.... ειναι σιγουρο αυτο οτι δεν κανει γεννες ποια???? γιατι εκει ελεγα να γεννησω με τον χασιακο :shock:

1700 θα δίνατε στο αιρετειο? δεν νομιζω.... ειναι σιγουρο αυτο οτι δεν κανει γεννες ποια???? γιατι εκει ελεγα να γεννησω με τον χασιακο :shock:

Μα αυτό λέω κι εγώ....Δεν πιστεύω 1700ε να μας στοίχιζε στο Αρεταίειο....

pfffff.....Δεν ξέρω τι να πω!!!

MHK7mlG.jpgMHK7p2.png

Βικούλα έχετε δίκιο. Ειναι ασχημο όταν δεν το ειχες υπολογίσει ξαφνικά να βρείς τόσα λεφτά. Απο την τιμή καταλαβαίνω ότι εκείνος δεν θα πάρει τίποτα και αυτή είναι η τιμή του οικονομικού τρίκλινου. Ναί, στα δημόσια πληρώνεις και νοσήλεια όπως σου είπα παραπάνω.

Ομως, βγάλτε το από το μυαλό σας, σε καμιά περίπτωση δεν έγινε επίτηδες αυτό από τον κο Χασιάκο ώστε να σας κάνει να πάτε στο ΡΕΑ. Ειναι πολύ σωστός γιατρός όπως ξέρεις , καθόλου φιλοχρήματος και δεν θα έκανε κάτι τέτοιο σε καμμία έγκυο κυρίως αφού ήξερε ότι εχει και οικονομικό πρόβλημα για να προωθήσει μάλιστα και ένα καινούργιο μαιευτήριο το οποίο πιστεύω κανένα λόγω διαφήμισης δεν έχει.

Ειμαι σίγουρη ότι αυτό έχει να κάνει με προβλήματα του Αρεταίειου, ίσως μόνο αυτήν την εποχή, ίσως και για πάντα από εδώ και πέρα.

Αντε, να δεχτείτε αύριο το αγγελούδι σας.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Διαφημίσεις

Μα αυτό λέω κι εγώ....Δεν πιστεύω 1700ε να μας στοίχιζε στο Αρεταίειο....

pfffff.....Δεν ξέρω τι να πω!!!

Οχι κοπέλα μου. Στο Αρεταίειο δεν θα πληρώνατε τον Χασιάκο και αυτό εννοούσε μάλλον όταν σας είπε τίποτα. Εννοείται ότι θα πληρώνατε το Αρεταίειο,ειναι λιγα τα λεφτα για τετράκλινο όμως, νομίζω γυρω στα 200-250 ευρώ για 4 μερες.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Βικούλα έχετε δίκιο. Ειναι ασχημο όταν δεν το ειχες υπολογίσει ξαφνικά να βρείς τόσα λεφτά. Απο την τιμή καταλαβαίνω ότι εκείνος δεν θα πάρει τίποτα και αυτή είναι η τιμή του οικονομικού τρίκλινου. Ναί, στα δημόσια πληρώνεις και νοσήλεια όπως σου είπα παραπάνω.

Ομως, βγάλτε το από το μυαλό σας, σε καμιά περίπτωση δεν έγινε επίτηδες αυτό από τον κο Χασιάκο ώστε να σας κάνει να πάτε στο ΡΕΑ. Ειναι πολύ σωστός γιατρός όπως ξέρεις , καθόλου φιλοχρήματος και δεν θα έκανε κάτι τέτοιο σε καμμία έγκυο κυρίως αφού ήξερε ότι εχει και οικονομικό πρόβλημα για να προωθήσει μάλιστα και ένα καινούργιο μαιευτήριο το οποίο πιστεύω κανένα λόγω διαφήμισης δεν έχει.

Ειμαι σίγουρη ότι αυτό έχει να κάνει με προβλήματα του Αρεταίειου, ίσως μόνο αυτήν την εποχή, ίσως και για πάντα από εδώ και πέρα.

Αντε, να δεχτείτε αύριο το αγγελούδι σας.

Ελπιζω ναναι μονο αυτη την εποχη αλλιως καηκαμε...:shock:

ΒΙΚΟΥΛΑ, το Αρεταίειο στοιχίζει γύρω στα 400 ευρώ το τρίκλινο για 5 μέρες. Άρα, καταλαβαίνω ότι στο ΡΕΑ θα πληρώσετε μόνο το μαιευτήριο και δεν θα πάρει αμοιβή ο Χασιάκος.

Δυστυχώς, βγαίνετε εκτός προϋπολογισμού, γιατί αν σας είχε πει ότι και στο Αρεταίειο δεν ήθελε αμοιβή, θα σας έβγαινε το πολύ 400 ευρώ, ενώ τώρα χρειάζεστε άλλα 1.300 ευρώ. Αν όμως στο Αρεταίειο πληρώνατε τον Χασιάκο, υπολογίστε ότι θα δίνατε 1.000 στον Χασιάκο και 200 στον αναισθησιολόγο και 400 στο δωμάτιο, άρα σύνολο 1.600, οπότε έτσι είναι μία η άλλη.

Δεν νομίζω όμως ότι ο Χασιάκος το κάνει επίτηδες, για να σας κατευθύνει στο ΡΕΑ. Χαζός είναι να αφήσει τα λεφτά να τα πάρει το ΡΕΑ και να μην τα πάρει ο ίδιος ξεγεννώντας στο Αρεταίειο?

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια.Ευχομαι ολες να ειστε καλα.

Διαβαζοντας το μηνυμα της Βικουλας θορυβηθηκα γιατι ειμαι ηδη στον μηνα μου και υπολογιζα να γεννησω στο Αρεταιειο.Πηρα τηλ.στο ιατρειο και ρωτησα μια απο τις κοπελες σχετικα με αυτην την εξελιξη.Μου ειπε οτι φυσιολογικους τοκετους κανει κανονικα και μαλιστα εκανε 2 το πρωι.Το θεμα ειναι στις καισαρικες γιατι απεργουν οι ειδικευομενοι οποτε προφανως γι'αυτο προφανως ειπε στην κοπελα για το ΡΕΑ.

Παντως εγω οταν τον ρωτησα ποσα παιρνει μου ειπε 1200 στο Αρεταιειο και 1500 σε ΛΗΤΩ ή ΡΕΑ.Αυτα ξερω.Αν καποια κοπελα μαθει κατι νεοτερο ας μας πει,εχω κατααγχωθει.Κοντευουν η ωρα να γεννησω και ανατρεπονται ολα.Δηλαδη,αν ξεκινησεις για φυσιολογικο στο Αρεταιειο και ''χτυπα ξυλο'' κατι προκυψει και πρεπει να γινει καισαρικη,τι γινεται;Θα σκασω κοριτσια!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Tώρα καραγχώθηκα. Δηλαδή την απεργία των ειδικευόμενων θα την πληρώσουμε εμείς; Εγώ βέβαια γενναω τον Ιούνιο αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί επειδή κάποιοι απεργούν θα πρέπει να χρυσοπληρώσουμε εμείς μια γέννα.Πόσω μάλλον την καισαρική που ούτως΄ή άλλως κ,οστίζει περισσότερο.

Άσχετο: Την καμπύλη ζαχάρου την καλύπτει το δημόσιο;

Επίσης, όσες είχατε συσπάσεις μήτρας από τον 5ο μήνα ο κ.Χασιάκος σας είπε να κάνετε καρδιοτοπογράφημα;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

T

Άσχετο: Την καμπύλη ζαχάρου την καλύπτει το δημόσιο;

Επίσης, όσες είχατε συσπάσεις μήτρας από τον 5ο μήνα ο κ.Χασιάκος σας είπε να κάνετε καρδιοτοπογράφημα;

Για να την καλυπτει το τεβε θα την καλυπτει το δημοσιο σιγουρα

Παρε σ ενα μικροβιολογικο και ρωτα

Οταν εχεις συαπσεις το καρδιοτοκογραφ δειχνει τις συσπασεις Ποσο συχνες και μεγαλες ειναι Ομως σε τοσο μικρο μηνα το μηχανημα δεν πιανει ολες τις συσπασεις

Η γνωμη μου ειναι παρε χαρτι στυλο και κατεγραφε τις συσπασεις σου πχ 11.15 συσπαση διαρκειας 10 δευτερολεπτων 13.00 συσπαση διαρκειας 10 δευτερολεπτων και ενημερωνε το γιατρο για τη συχνοτητα τους

Να ξεκουραζεσαι πολυ πολυ Και μην αγχωνεσαι προσπαθησε τουλαχιστον να ξεχνιεσαι

xtZRp3.png

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια.Ευχομαι ολες να ειστε καλα.

Διαβαζοντας το μηνυμα της Βικουλας θορυβηθηκα γιατι ειμαι ηδη στον μηνα μου και υπολογιζα να γεννησω στο Αρεταιειο.Πηρα τηλ.στο ιατρειο και ρωτησα μια απο τις κοπελες σχετικα με αυτην την εξελιξη.Μου ειπε οτι φυσιολογικους τοκετους κανει κανονικα και μαλιστα εκανε 2 το πρωι.Το θεμα ειναι στις καισαρικες γιατι απεργουν οι ειδικευομενοι οποτε προφανως γι'αυτο προφανως ειπε στην κοπελα για το ΡΕΑ.

Παντως εγω οταν τον ρωτησα ποσα παιρνει μου ειπε 1200 στο Αρεταιειο και 1500 σε ΛΗΤΩ ή ΡΕΑ.Αυτα ξερω.Αν καποια κοπελα μαθει κατι νεοτερο ας μας πει,εχω κατααγχωθει.Κοντευουν η ωρα να γεννησω και ανατρεπονται ολα.Δηλαδη,αν ξεκινησεις για φυσιολογικο στο Αρεταιειο και ''χτυπα ξυλο'' κατι προκυψει και πρεπει να γινει καισαρικη,τι γινεται;Θα σκασω κοριτσια!

Η αδερφή μου δεν θα γεννήσει με Καισαρική,απλά επειδή σήμερα έχει ΠΗΤ και πόνοι δεν την έχουν πιάσει ακόμα,της είπε ότι θα της κάνει εισαγωγή για πρόκληση στο Ρέα.

Έμαθα ότι με ραντεβού δεν έχει δικαίωμα να βάλει καμία γυναίκα στο Αρεταίειο,όχι μόνο ο Χασιάκος,αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει και σας το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη!!

Ηρέμησε σε παρακαλώ,δεν ήθελα να προκαλέσω πανικό σε καμία κοπέλα,ο Χασιάκος απέδειξε ότι δεν πρόκειται να αφήσει καμία κοπέλα ξεκρέμαστη!

Ό,τι σου λέει,αυτό και ισχύει!!;);)

MHK7mlG.jpgMHK7p2.png

Για να την καλυπτει το τεβε θα την καλυπτει το δημοσιο σιγουρα

Παρε σ ενα μικροβιολογικο και ρωτα

Οταν εχεις συαπσεις το καρδιοτοκογραφ δειχνει τις συσπασεις Ποσο συχνες και μεγαλες ειναι Ομως σε τοσο μικρο μηνα το μηχανημα δεν πιανει ολες τις συσπασεις

Η γνωμη μου ειναι παρε χαρτι στυλο και κατεγραφε τις συσπασεις σου πχ 11.15 συσπαση διαρκειας 10 δευτερολεπτων 13.00 συσπαση διαρκειας 10 δευτερολεπτων και ενημερωνε το γιατρο για τη συχνοτητα τους

Να ξεκουραζεσαι πολυ πολυ Και μην αγχωνεσαι προσπαθησε τουλαχιστον να ξεχνιεσαι

Σ' ευχαριστώ πολύ!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Kαλησπερα κοριτσια.Βικουλα,μην νιωθεις ασχημα,πολυ καλα εκανες και μας το ειπες,εγω τουλαχιστον σ'ευχαριστω που με ενημερωσες κι αυτο γιατι το σαββατοκυριακο που θα παω θα εχω την ευκαιρια να το συζητησω απο κοντα με τον ιδιο.Να'σαι καλα.Ευχομαι να πανε ολα καλα στην αδελφουλα σου και συντομα να κρατατε το γιαβρακι σας αγκαλιτσα!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...