Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα Gitsvictoria!Πήρα τηλ. στο Λητώ και ρώτησα τις ώρες επισκεπτηρίου.Το πρωί είναι 10 με 1 και το απόγευμα 6 με 9.Καλό επισκεπτήριο έχει και το Λητώ.Το μεσημέρι βάλαμε στο δωμάτιο του μπέμπη μας 1α παιδική κουρτίνα και 1 φωτιστικό.Η παιδική κουρτίνα έχει τον Τουίτι και το φωτιστικό είναι γαλάζιο και έχει πάνω 1 τραινάκι.Μου αρέσει συνέχεια να πηγαίνω στο δωμάτιο να τα βλέπω!

Αthina σέβομαι την γνώμη σου για τον θηλασμό ,πάντα σέβομαι την γνώμη και την άποψη όλων των ανθρώπων σε οποιοδήποτε θέμα,αλλά σε μένα γιατί μου την έγραψες?

Gitsvictoria θα τα ξαναπούμε.Καλό βράδυ σε σένα και στα υπόλοιπα κορίτσια!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Gitsvictoria!Πήρα τηλ. στο Λητώ και ρώτησα τις ώρες επισκεπτηρίου.Το πρωί είναι 10 με 1 και το απόγευμα 6 με 9.Καλό επισκεπτήριο έχει και το Λητώ.Το μεσημέρι βάλαμε στο δωμάτιο του μπέμπη μας 1α παιδική κουρτίνα και 1 φωτιστικό.Η παιδική κουρτίνα έχει τον Τουίτι και το φωτιστικό είναι γαλάζιο και έχει πάνω 1 τραινάκι.Μου αρέσει συνέχεια να πηγαίνω στο δωμάτιο να τα βλέπω!

Αthina σέβομαι την γνώμη σου για τον θηλασμό ,πάντα σέβομαι την γνώμη και την άποψη όλων των ανθρώπων σε οποιοδήποτε θέμα,αλλά σε μένα γιατί μου την έγραψες?

Gitsvictoria θα τα ξαναπούμε.Καλό βράδυ σε σένα και στα υπόλοιπα κορίτσια!

Dimista καλησπέρα!! Βλέπω έχεις αρχίσει ήδη. Εγώ θα τα παραλάβω προς τα τέλη Απριλίου. Θα πάω βέβαια αρχές απριλίου να πάρω τα τελευταία πράγματα. Πως περνάει ο καιρός!!!!! Περιμένω νέα σου μόλις πάς στον Χασιάκο. Πολλά φιλιά!!!! Καλό βράδυ!!!!!!:-P

...πρεπει να ευχαριστησω και απο εδω εδω την "καλια9",που μου εστειλε π.μ με το ονομα της κυριας που ζητουσα! ευτυχως...γιατι ειχα αρχισει να πιστευω οτι.....ηταν ολα της φαντασιας μου,και δεν υπαρχει!....(μα,τοσες κοπελες που πανε χασιακο,και να μην τη ξερουνε.....εκτος αν ειναι πολυ καινουργια!.....τελος παντων...καινουργια η παλια,μια χαρα ηταν,ευγενικοτατη!!!!)...

poios kserei....mallon!

...ο χασιακος ελειπε και η κοπελα στην υποδοχη μου ειπε,"θα σας δει η κυρια..ταδε!",-στο ιατρειο που ειναι διπλα απο τη τουαλετα.Με ειδε,ειπε θα ενημερωσει τον ιατρο,και θα με παρουν τηλ.να μου πουν λεπτομερειες για την συνεχεια.

..Ματαια περιμενα χθες βραδυ...ακομα και στην τουαλετα μαζι το ειχα το κινητο.Ευτυχως καπου πηγα χθες,με τον ανδρα μου,για να ξεχαστω(..μμ..που λεει ο λογος),περασε η ωρα,...περασε και η μερα.....νυχτωσε.....ξημερωσε...και ο ιατρος πουθενα!

......μολις παει 2 ωρα θα τον παρω εγω τηλ,γιατι ,εναν φοβο τον εχω για να πω την αληθεια,αφου η καρδουλα του σταματησε την κυριακη,και χειρουργειο θα κανω μαλλον το σαββατο....φοβαμαι μην παθω καμια αιμοραγια στα καλα καθουμενα!!!!

......εχω σταματησει φυσικα και τα χαπια....και οσο να'ναι φοβαμαι!!!

Άσε, ξέρω βλακεία θα γράψω αλλά τώρα το χρειάζεσαι το τσιγάρο.

QUOTE]

......τι θα μου ελεγες για το τσιγαρο?...οτι απαγορευεται ?..ξερω,παραλιγο να φαω και προστιμο,πριν κανα μηνα.....αλλα που θα παει...θα προσαρμοστουμε καποια στιγμη!....

.......αυταααααααα......

Διαφημίσεις

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε καταλαβαίνω... Έχω χάσει δύο εμβρυάκια πριν αποκτήσω την κόρη μου και δυστυχώς το ένα από τα δύο εξωμήτριο, που μου στοίχισε τη μία μου σάλπιγγα...

Ρε κορίτσια βοηθήστε αν ξέρετε σας παρακαλώ!

Σήμερα το πρωί είχε ραντεβού η αδερφή μου στο Αρεταίειο για να τη δει ο Χασιάκος διότι αύριο της έχει δώσει ΠΗΤ.

Την ρώτησε πού θα γεννήσει(μας έκανε εντύπωση αφού ήξερε την οικονομική μας κατάσταση και ήταν επόμενο να μην πάει σε ιδιωτικό),του απαντάει στο Αρεταίειο και απλά την ενημέρωσε πως δεν κάνει τοκετούς πια στο συγκεκριμένο μαιευτήριο,δεν θα ΄χει λέει ειδικευόμενους και άλλα τέτοια κουλά.

Σαν αποτέλεσμα, η εισαγωγή θα γίνει αύριο το βράδυ στο "Ρέα" με το καλό,της εξήγησε ότι τα λεφτά που θα δίναμε στο δημόσιο τα ίδια ακριβώς θα δώσουμε και στο ιδιωτικό-μας έκανε καλή τιμή-.

Εμείς τώρα απορούμε γιατί να μας ειδοποιήσει τελευταία στιγμή και από πότε δεν κάνει τοκετούς στο Αρεταίειο όταν μας είχε διαβεβαιώσει ότι παραμένει εκεί!

Όποια κοπέλα ξέρει κάτι,παρακαλώ πολύ να μου πει και ΄μενα τι γίνεται,μπας και τον αδικούμε κάπου!

MHK7mlG.jpgMHK7p2.png

Michel μου, μάλλον το Σάββατο θα σου κάνει απόξεση. Μην ανησυχείς, δεν παθαίνεις τίποτε. Αλλά πάρε τηλ. τον Χασιάκο στο κινητό. Και στο ιατρείο μπορείς να πάρεις αλλά δεν θα τον βρεις σήμερα, γιατί τις Πέμπτες δεν κάνει ιατρείο, θα βρεις όμως τις γραμματείς.

Για το τσιγάρο δεν είχα να πω κάτι άλλο, παρά μόνο αυτό που είπα, ότι δηλ. το χρειάζεσαι, εξάλλου κι εγώ τα ίδια έκανα.

Βικούλα, αυτή η εξέλιξη, δηλ. ότι δεν κάνει τοκετούς στο Αρεταίειο, είναι μάλλον εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, γιατί μέχρι πρόσφατα έκανε τοκετούς στο Αρεταίειο. Αφού όμως σας θα στοιχίσει το ίδιο και το ΡΕΑ, δεν υπάρχει πρόβλημα. Με το καλό να γεννήσει η αδελφούλα σου τον μπεμπάκο της.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...