Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kalimera Gitsvictoria!1a xara eimai!Esu?To Rea to eida apo eksw opws sou eipa apo to autokinito kai mou arese polu!Polu sugxrono!San ksenodoxeio!Telika den tha paw na dw pws einai mesa,giati,kateliksa Litw.To Litw einai konta sto spiti mou.To ekana kai gia tous goneis mou kai ton antra mou gia na mporoun na pigainoerxontai!

Euxaristo akougetai to rooming in,alla,kalutera pou den to dialekses,giati, xreiazomaste kai ksekourasi!Sto spiti tha to xortasoume arketa to mwraki mas.Sto Litw den exw rwtisei tis wres episkeptiriou.

Tin Kuriaki tha paw Xasiako kai tha dw ton mpempi mou kai isws mou pei imerominia gennas.Tha sou pw nea.Kali upoloipi mera!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Kalimera Gitsvictoria!1a xara eimai!Esu?To Rea to eida apo eksw opws sou eipa apo to autokinito kai mou arese polu!Polu sugxrono!San ksenodoxeio!Telika den tha paw na dw pws einai mesa,giati,kateliksa Litw.To Litw einai konta sto spiti mou.To ekana kai gia tous goneis mou kai ton antra mou gia na mporoun na pigainoerxontai!

Euxaristo akougetai to rooming in,alla,kalutera pou den to dialekses,giati, xreiazomaste kai ksekourasi!Sto spiti tha to xortasoume arketa to mwraki mas.Sto Litw den exw rwtisei tis wres episkeptiriou.

Tin Kuriaki tha paw Xasiako kai tha dw ton mpempi mou kai isws mou pei imerominia gennas.Tha sou pw nea.Kali upoloipi mera!

Dimista μου καλημέρα. Που λές συμφωνώ μαζί σου για το rooming in. Και οι μάνες έχουν ψυχή:-P!!!! Όσο αφορά το μαιευτήριο επέλεξα το ΡΕΑ για τους ίδιους λόγους που επέλεξες και εσύ το ΛΗΤΩ. Γιατί για εμένα δεν έχει και ιδιαίτερη διαφορά, απο θέμα απόστασης, μια και μένω Βύρωνα. Αλήθεια εσύ πότε με το καλό έχεις ΠΗΤ? Περιμένω νέα σου κοριτσάκι μου. Εγώ έχω ΠΗΤ 30/5. Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!:-P

Κορίτσια, νομίζω ότι μπορεί να κάνει μία μανούλα και επιλεκτικό rooming in!!! Δηλαδή να ζητήσει να έχει το μωράκι της στο δωμάτιο, αλλά όταν επιθυμεί να ξεκουραστεί να το παίρνουν οι μαίες!! Ρωτήστε το!!

Κορίτσια, νομίζω ότι μπορεί να κάνει μία μανούλα και επιλεκτικό rooming in!!! Δηλαδή να ζητήσει να έχει το μωράκι της στο δωμάτιο, αλλά όταν επιθυμεί να ξεκουραστεί να το παίρνουν οι μαίες!! Ρωτήστε το!!

Καλησπέρα Evi26, τι κάνεις? Που λές αυτό που ρώτησα εγώ το ΡΕΑ είναι ότι επειδή θέλω αποκλειστικό μητρικό θηλασμό, σου φέρνουν το μπεμπέ με το που κάνει ουα!!!! τώρα για αυτό που λές δεν το ρώτησα και δεν το γνωρίζω. Καλό μεσημέρι!!!!!:-P

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Evi26, τι κάνεις? Που λές αυτό που ρώτησα εγώ το ΡΕΑ είναι ότι επειδή θέλω αποκλειστικό μητρικό θηλασμό, σου φέρνουν το μπεμπέ με το που κάνει ουα!!!! τώρα για αυτό που λές δεν το ρώτησα και δεν το γνωρίζω. Καλό μεσημέρι!!!!!:-P

Καλησπέρα,

δε ξέρω ποιες είναι οι εμπειρίες των άλλων κοριτσιών αλλά μου φαίνεται δύσκολο να επιτευχθεί ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ μητρικός θηλασμός χωρίς rooming in. Μακάρι το ΡΕΑ να αποτελεί φωτεινή εξαίρεση

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Καλησπέρα,

δε ξέρω ποιες είναι οι εμπειρίες των άλλων κοριτσιών αλλά μου φαίνεται δύσκολο να επιτευχθεί ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ μητρικός θηλασμός χωρίς rooming in. Μακάρι το ΡΕΑ να αποτελεί φωτεινή εξαίρεση

Kikar μου καλησπέρα. Που λές το ΡΕΑ έχει και rooming in κάτι το οποίο δεν πρόκειται να το κάνω γιατί δικαιούμαι και εγώ ξεκούραση σαν άνθρωπος μέχρι να πάω σπίτι (ξέρω ότι θα φανώ άσπλαχνη μάνα αλλά θα το ξεπεράσω) . Πάντως, επειδή γέννησε πρόσφατα φίλη της κουνιάδας μου, όντως υποστηρίζουν τον μητρικό θηλασμό. Καλό μεσημέρι.

κοριτσια που εισαστε ονλαιν,σας παρακαλωω πειτε μου αν ξερετε,πως τη λενε την γλυκεια κυρια που ειναι συνεργατης του κ.χασιακου,η ξανθια(δελβενακιωτη?...η..καταλαβα εγω λαθος το ονομα της!)

.πηγα σημερα στο ιατρειο τελικα,γιατι μου το ακυρωσε το ραντεβου στο νοσοκομειο,αλλα και στο ιατρειο του,δεν ειχε παει ακομα(ειχε αλλο ενα εκτακτο περιστατικο),και με ειδε αυτη η κυρια,της οποιας το ονομα δεν το συγκρατησα σωστα(ημουν τοσο ζαλισμενη και στον κοσμο μου,που δεν θυμαμαι τιποτα!).

.πειτε μου ,γιατι θα γινω ρεζιλι αν με παρει ο χασιακος να μου πει την ημερομηνια αποξεσης,θα χρειαστει να του πω ποια με ειδε στο ιατρειο του!!!!!!!!!

.πωω...πωωωω...τι επαθα η γυναικα.......

Michel, δεν το γνωρίζω αλλά θα πεις απλά ότι σε είδε η συνεργάτης του της οποίας δυστυχώς δε συγκράτησες το όνομα....Μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο...

Kikar έχεις απόλυτο δίκιο: αποκλειστικός θηλασμός χωρίς rooming in δε γίνεται ακόμα και αν υπάρχει καλή διάθεση αρχικά από το προσωπικό του μαιευτηρίου...

gitsvictoria και dimista: συγγνώμη αν φανώ απόλυτη αλλά για να καταφέρετε να θηλάσετε αποκλειστικά στο μωρό πρέπει να είναι μέχρι τουλάχιστον τις πρώτες 40 ημέρες κολλημένο πάνω σας. Τα νεογέννητα (με εξάιρεση ελάχιστες περιπτώσεις) δεν πεινούν ανά τρίωρα ή τετράωρα. Μπορεί να φάνε και μετά από 15 ή 30 λεπτά να θέλουν πάλι... Το οποίο σημαίνει ότι ή θα του δώσουν ξένο γάλα ή θα το αφήσουν να κλαίει...Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει πάντα κάποια μαία "απίκο" για να πηγαινοφέρνει τα μωρά γαιτί ουσιαστικά μόνο αυτό θα πρέπει να κάνει...

Καταλαβαίνω ότι θα θέλετε να ξεκουραστείτε 3 ημέρες στο μαιευτήριο αλλά δεν έχει κανένα νόημα αφού με το που θα γυρίσετε στο σπίτι θα κουράζεστε για πάντα!!!

Επιπλέον δε αναλογιστείτε το σοκ που υφίστανται τα μωρά όταν βρίσκονται σ' ένα εντελώς ξένο περιβάλλον χωρίς την αγκαλιά της μαμάς τους, με άλλα μωρά που κλαίνε γύρω τους...

Σεβαστό αν δε συμφωνείτε, εσεις αποφασίζετε αλλά αισθάνθηκα ότι έπρεπε να πω τη γνώμη μου...

Michel, δεν το γνωρίζω αλλά θα πεις απλά ότι σε είδε η συνεργάτης του της οποίας δυστυχώς δε συγκράτησες το όνομα....Μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο...

Kikar έχεις απόλυτο δίκιο: αποκλειστικός θηλασμός χωρίς rooming in δε γίνεται ακόμα και αν υπάρχει καλή διάθεση αρχικά από το προσωπικό του μαιευτηρίου...

gitsvictoria και dimista: συγγνώμη αν φανώ απόλυτη αλλά για να καταφέρετε να θηλάσετε αποκλειστικά στο μωρό πρέπει να είναι μέχρι τουλάχιστον τις πρώτες 40 ημέρες κολλημένο πάνω σας. Τα νεογέννητα (με εξάιρεση ελάχιστες περιπτώσεις) δεν πεινούν ανά τρίωρα ή τετράωρα. Μπορεί να φάνε και μετά από 15 ή 30 λεπτά να θέλουν πάλι... Το οποίο σημαίνει ότι ή θα του δώσουν ξένο γάλα ή θα το αφήσουν να κλαίει...Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει πάντα κάποια μαία "απίκο" για να πηγαινοφέρνει τα μωρά γαιτί ουσιαστικά μόνο αυτό θα πρέπει να κάνει...

Καταλαβαίνω ότι θα θέλετε να ξεκουραστείτε 3 ημέρες στο μαιευτήριο αλλά δεν έχει κανένα νόημα αφού με το που θα γυρίσετε στο σπίτι θα κουράζεστε για πάντα!!!

Επιπλέον δε αναλογιστείτε το σοκ που υφίστανται τα μωρά όταν βρίσκονται σ' ένα εντελώς ξένο περιβάλλον χωρίς την αγκαλιά της μαμάς τους, με άλλα μωρά που κλαίνε γύρω τους...

Σεβαστό αν δε συμφωνείτε, εσεις αποφασίζετε αλλά αισθάνθηκα ότι έπρεπε να πω τη γνώμη μου...

Athina μου καλησπέρα, που λές εννοείται και πρέπει να πείς την γνώμη σου. Δημοκρατία έχουμε. Πάντως για εμένα σόκ υφίστανται τόσο η μαμά όσο και το μπεμπέ. Πάντως εγώ αυτό πρόκειται να ακολουθήσω στο μαιευτήριο. Τώρα αν μπούμε στην λογική ποιά είναι η καλή η μάνα και ποιά η κακιά, εγώ θα σου πώ κάτι: Καλή μάνα για εμένα είναι αυτή που πραγματικά δείχνει την αγάπη της ασχέτως αν το έχει γεννήσει ή όχι και αν το έχει θηλάσει ή όχι.

Διαφημίσεις

Κάλα δεν τίθετα ζήτημα για το ποια είναι καλή μάνα ή όχι ...Αυτά είναι αστεία...Απλά επειδή έχω δει πολλές φορές κοπέλες να απογοητεύονται που δεν τα κατάφεραν να θηλάσουν παρ'οτι το επιθυμούσαν ήθελα να αναφέρω ένα λάθος που γίνεται συχνά. Τώρα για το σοκ πάλι θα διαφωνήσω...Θα το πάθεις ούτως ή άλλως ή στο μαιευτήριο ή στο σπίτι...Νομίζω καλύτερα στο μαιευτήριο που θα έχεις και βοήθεια από ειδικευμένο προσωπικό...Καλή τύχη!

Κάλα δεν τίθετα ζήτημα για το ποια είναι καλή μάνα ή όχι ...Αυτά είναι αστεία...Απλά επειδή έχω δει πολλές φορές κοπέλες να απογοητεύονται που δεν τα κατάφεραν να θηλάσουν παρ'οτι το επιθυμούσαν ήθελα να αναφέρω ένα λάθος που γίνεται συχνά. Τώρα για το σοκ πάλι θα διαφωνήσω...Θα το πάθεις ούτως ή άλλως ή στο μαιευτήριο ή στο σπίτι...Νομίζω καλύτερα στο μαιευτήριο που θα έχεις και βοήθεια από ειδικευμένο προσωπικό...Καλή τύχη!

Athina μου να είσαι καλά κοπέλα μου και σε ευχαριστώ για τις ευχές σου. Που λές ας γεννήσω με το καλό, να ειμαι εγώ και το μωρό μου καλά και όλα βρίσκονται και γίνονται.

Michel, δεν την ξέρω την κυρία που σε είδε αλλά μην αγχώνεσαι για τέτοιες λεπτομέρειες. Δεν θα χρειαστεί να του πεις ποια κυρία σε είδε, γιατί αυτός θα ξέρει ήδη ποια σε είδε καθώς και κάθε λεπτομέρεια που σε αφορά.

που εισαι ,βρε ..φαντασμα! εισαι μεσα τωρα η εισαι οφ ?(γιατι σε δειχνει οφ-λαιν)και εγω χρειαζομαι επι τοπου μια πληροφορια...και δεν μπορω να τη βρω....λες να ηταν ολο αυτο στην φαντασια μου,σημερα?...........λες να μην υπαρχει αυτη η κυρια?.........ωωωωχχχχ.......παναγιτσα μου,τι επαθααα...

.το ονομα μου εδωσα μονο,και μου φερανε το φακελο,ολο απο το εμβρυοαρτ,με ολα τα στοιχεια....τα'παιξα λιγο!....ευτυχως με ειδε αμεσως !..αλλα πως τη λενε βρε παιδι μου.....ειναι συζυγος του κ.τουτουζα του χειρουργου(μονο αυτο θυμαμαι!!!)

που εισαι ,βρε ..φαντασμα! εισαι μεσα τωρα η εισαι οφ ?(γιατι σε δειχνει οφ-λαιν)και εγω χρειαζομαι επι τοπου μια πληροφορια...και δεν μπορω να τη βρω....λες να ηταν ολο αυτο στην φαντασια μου,σημερα?...........λες να μην υπαρχει αυτη η κυρια?.........ωωωωχχχχ.......

Μέσα είμαι, λέγε!

Υπάρχει η κυρία αλλά μάλλον εγώ δεν την γνωρίζω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...