Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βασιλική μου, πάρε τηλ στο ιατρείο του και θα σε ενημερώσουν για όλα αυτά που ρωτάς!!!

Σου εύχομαι ο Χασιάκος να είναι ο τυχερός σου, όπως ήταν και για πολλές από εμάς!!!

Βασιλική, σου εύχομαι να μείνεις έγκυος γρήγορα. Σου στέλνω θετική ενέργεια...Κορίτσια τώρα που μπήκα και εγώ στον 8ο μήνα νοιώθω ανησυχία για την υγεία του μωρού. Είναι τόσο κρίμα που η β' επιπέδου είναι ουσιαστικά μόνο στατιστικά στοιχεία και όχι εμπεριστατωμένες διαπιστώσεις. Ας ευχηθούμε υγεία σ'όλα τα μωράκια

ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΚΑΝΩ ΥΠΕΡΗΧΟ ΕΣΩ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΥΣΤΕΡΟΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ , ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΣΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΟΥ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΧ ΕΜΒΡΥΟ ΑΡΤ ΓΙΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΧΑΣΙΑΚΟΣ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΧΑΣΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΜΒΡΥΟ ΑΡΤ?

Καλημερα Βασιλική. Θα ελεγα να σε δει πρωτα ο Χασιακος, να δει προηγούμενές σου εξετάσεις (φανταζομαι τα εχεις κάνει όλα αυτά?), να μιλησετε για την περιπτωσή σου και να σου προτείνει εκείνος τι κρινει καλύτερο. Βεβαια προσπαθείς τοσα χρόνια οποτε καλά κάνεις και σκεφτεσαι την εξωσωματική. Εγω εκανα εξωσωματική με την προτροπή του (αφου ειδε την σαλπιγγογραφια και το σπερμοδιαγραμμα) και τωρα ειμαι εγκυος χάρη σε αυτόν και το Embryoart φυσικά. Τον υπερευχαριστώ γιατί αν ημουν σε άλλο γιατρό ακόμη θα παιδευόμουν με θεραπείες συζύγου και σπερματεγχυσεις.

Γενικά τα ραντεβού για νεους πελάτες αργούν πολύ. Πιστευω όμως ότι αν εξηγησεις στις κοπέλες τον λόγο που θελεις να σε δει, οτι 15 χρονια δεν εχεις μεινει εγκυος και θελεις την γνωμη του, θα σου κλείσουν πιο γρήγορα ραντεβού. Αν πάλι οχι, σου λεω χωρις φόβο να πας τοτε κατευθείαν στο Embryoart και να ζητησεις ραντεβού με τον Κο Μακρακη ή τον Κο Μουστακαριά. Ειναι και αυτοί πολύ σωστοί επιστήμονες, ανθρωπινοι, και θα εξετασουν την περιπτωση σου χωρις να θελουν ντε και καλά να σε ριξουν στην εξωσωματική. Κοιτουν τους πελατες σαν ανθρωπους και όχι σαν χρήμα.

Ααα και η επισκεψη στον Χασιακο ειναι 40 Ευρώ.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερααα..να ρωτησω..μεχρι ποτε μπορει το μωρακι να κοιμαται στο πορτ μπεμπε??εμενα την εχει βρει εκει κ δεν την εχω βαλει ακομη στην κουνια της..3μιση μηνων ειναι...

Λαμπη μου το καλυτερο θα ειναι να τη βαλεις σιγα σιγα στην κουνια της γιατι το στρωμα θα ειναι καλυτερο και θα κοιμαται πιο ανετα Οσο αργεις ισως αργοτερα δυσκολευτει να προσαρμοστει

Τωρα αυτο που ρωτας εξαρταται απο το μεγεθος του πορτ μπεμπε και του μωρου σου

Φιλακια στα πατουσακια!!!!

xtZRp3.png

Λαμπη μου εγω ειχα καλαθουνα στην κορη μου και την ειχα μεχρι 3,5μηνων...βεβαια για υπνο το μεσημερικαι το βραδυ την εβαζα στην κουνια της και ολη την υπολοιπη μερα στην καλαθουνα στο σαλονι...σον γιο μου ομως που δεν ειχα κουνια(κοιμοταν η μικρη ακομα)τον ειχα μεχρι 3,5μηνων στην καλαθουνα μονο αλλα μετα τον εβαλα στην κουνια και χαιροτανε υπνο γιατι ειχε περισσοτερο χωρο να απλωθει.....

:-D

Εμείς την βάλαμε από την αρχή στην κούνια της τη μικρή. Δε χρησιμοποιήσαμε καθόλου πορτ μπεμπέ!!!

Συμφωνώ με την Efoulito ότι αν πει η Βασιλική το ιστορικό της, ότι προσπαθεί 15 χρόνια, θα την δεχτούν άμεσα!!

Vanillablue μου, αυτό το άγχος είναι απολύτως φυσιολογικό!!! Έτσι ένιωθα κι εγώ γιατί είχα αποφασίσει να μην κάνω αμνιοπαρακέντηση και μόνο στις στατιστικές βασιστήκαμε για την υγεία της μικρής. Από αυτά που έψαξα μπορώ να σου πω ότι ουσιαστικά είναι αδύνατον να μην έχει βρεθεί ένα δείγμα είτε στην αυχενική είτε στη β επιπέδου και το παιδί να έχει κάτι...

Ειδικά ο κ. Ελευθεριάδης δεν έχει πέσει ποτέ έξω...

Gitsvictoria ti kaneis?To Savvato piga 1a volta me ton antra mou stin N.Smurni.Gia na pame N.Smurni pigame apo Suggrou.Apo to autokinito eidame to Rea.Teleio maieutirio!Fantazomai pws tha einai mesa!Eisai tuxeri pou 1 tetoio maieutirio exei polu kales times!To rooming in ti einai?Kalo mesimeri!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Geia sou Vasiliki!Sou euxomai me ton ko Xasiako na meineis amesws egkuos!1a fili tis adelfis mou den kserw posa xronia prospathouse kai allaze sunexeia giatrous .Eixe apogoiteutei pou den emene .Otan pige ston Xasiako emeine polu grigora.Den kserw leptomereies na sou pw.To mono pou kserw einai oti emeine polu grigora!Euxomai na meineis suntoma egkuos me tin voitheia tou Xasiakou!Einai foveros kai oikonomikos.Stis episkepseis pairnei 40 euro.Exw plirwsei mono 2 episkepseis.Apo tin 3h kai meta den mas pairnei tipota.Den kserw an alla koritsia plirwnoun.Se mena olo tipota leei!Kalo mesimeri!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Gitsvictoria ti kaneis?To Savvato piga 1a volta me ton antra mou stin N.Smurni.Gia na pame N.Smurni pigame apo Suggrou.Apo to autokinito eidame to Rea.Teleio maieutirio!Fantazomai pws tha einai mesa!Eisai tuxeri pou 1 tetoio maieutirio exei polu kales times!To rooming in ti einai?Kalo mesimeri!

Dimista μου καλό απόγευμα, τι κάνεις? που λές πήγα και το είδα το ΡΕΑ και ρώτησα για τις τιμές. Όντως μέσα είναι πολύ καλό και το προσωπικό δείχνει πολύ ευγενικό. Πήγαινε να το δείς και εσύ. Οι επισκέψεις επιτρέπονται απο το πρωί (δεν ξέρω ακριβώς ώρα) εώς το βράδυ στις 20:30. Εμείς πήγαμε το απόγευμα. Είναι δίπλα στο ξενοδοχείο Metropolitan και στο Ευγενίδειο Ίδρυμα. Rooming in λέγεται η 24ωρη, ας πούμε εγκατάσταση, του μωρού σου δίπλα σου. Δηλαδή το έχεις 24 ώρες το 24ωρο. Το ΡΕΑ το έχει αυτό. Που λές θα πάω εκεί γιατί οι γονείς μου και η αδερφή μου μένουν Καλλιθέα και οπότε τους βολεύει. Ήταν να πάω στο Λητώ αλλά μακρία βρε παιδάκι μου. Εγώ μένω Βύρωνα.

Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!!

κοριτσια καλημερααα..να ρωτησω..μεχρι ποτε μπορει το μωρακι να κοιμαται στο πορτ μπεμπε??εμενα την εχει βρει εκει κ δεν την εχω βαλει ακομη στην κουνια της..3μιση μηνων ειναι...

O δικός μου 3,5 μηνών δεν χώραγε και αναγκάστηκα να του πάρω λίκνο. Μου έδινε την αίσθηση ότι "πνιγόταν" χωροταξικά. Σε κάνα μήνα που θα γίνει 6 μηνών θα πάει στη κούνια του μαζί με τον αδερφό του ;)

..βρε κοριτσια πως μπορει κανεις να βρει τον χασιοακο ,γιατι με τις κοπελες που εχει στην υποδοχη....δυστυχως δεν μπορω να συννενοηθω καθολου! δεν εχω δει πιο...αγγενεστατα πλασματα!!!! το κινητο δεν το σηκωνει,προφανως εξεταζει! αλλα πρεπει να τον βρω οπωσδηποτε! ΣΗΜΕΡΑ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...