Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν πριν δεν έκανες καμία άσκηση, ο οργανισμός είναι λογικό τώρα που ξεκίνησες να προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, οπότε μπορεί να επηρέασε τον κύκλο σου εφόσον ξεκίνησες πριν συμβεί η ωορρηξία κι να την καθυστέρησε. Έχεις μέρες καθυστέρηση; για να ηρεμήσεις κλείσε έναν υπέρηχο στον γυναικολόγο σου να σε δει.

Είμαι στα μέσα του κύκλου χωρίς ίχνος συμπτωμάτων κύκλου. Φαίνεται σαν να μην έχω οιστρογόνα, δεν έχω καν υγρά τα κλασικά. Ναι ξεκίνησα ενώ ήμουν αδιάθετη. Έκανα τον Οκτώβριο. Αλλά ναι αν δεν μου ερεθει σε 2 εβδομάδες ή δεν ξεκινήσουν κάποια συμπτώματα γόνιμων ημερών θα πάω σίγουρα. Έχω και περίεργα συμπτώματα και σκέφτηκα μην έχω κύστη. Και ναι έχω να γυμναστώ 6 μήνες. 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Καλημερα εφουλιτο δεν ξερω να σου απαντησω δυστυχως...αλλα πρεπει σιγουρα να κανεις αμνιοπαρακεντηση???και γιατι αν επιτρεπετε???

Annia μου λόγω ηλικίας θελω να την κάνω. Εκλεισα τα 35 τον Φεβρουάριο. Ξερω οτι μπορεί το ποσοστό απο την αυχενική και το παπΑ να ειναι χαμηλό, αλλά και αν τύχει να είμαστε σε αυτό το ποσοστό? Δυστυχώς 100% μόνο με αμνιοπαρακεντηση μπορει να εισαι σίγουρος.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ότι ο Ελευθεριάδης γελούσε μαζί μου και μου είπε ότι όλα είναι καλά...

εγώ ειχα κάνει κ την β' επιπέδου εκεί κ ο ίδιος μου συνέστησε αμνιο γι'αυτό κ ειχα χασει τον ύπνο μου
Annia μου λόγω ηλικίας θελω να την κάνω. Εκλεισα τα 35 τον Φεβρουάριο.100% μόνο με αμνιοπαρακεντηση μπορει να εισαι σίγουρος.
Εγώ ήμουν 28χρ. τότε, την συστήνω με 1000, την ασφάλεια που σου δίνει η άμνιο δεν στην δίνει ΄τιποτα

Ναι, κοριτσάκια μου, συμφωνώ, αυχενικές, β επιπέδου, άμνιο κτλ αλλά δυστυχώς 100% η υγεία του παιδιού φαίνεται στη γέννα... Ούτε η αμνιοπαρακέντηση δε στο εξασφαλίζει αυτό!!!

Γι αυτό λέμε "Παναγία μου" να πάνε όλα καλά μέχρι την τελευταία στιγμή, τη γέννα, αλλά και μετά με την ανάπτυξη του παιδιού. Δε σας κρύβω ότι παρακολουθώ τη μικρούλα μου βήμα-βήμα για να διαπιστώσω την υγιή ανάπτυξή της... Έχω διαβάσει πολλά και είμαι λίγο φοβισμένη...

Διαφημίσεις

κοιτα ευη μου εννοειτε οτι ολα φαινονται στην γεννα και οταν μεγαλωνει το παιδι αλλα αν κατσουμε και διαβαζουμε οοοολα αυτα που γραφουν και λοιπα τοτε καηκαμε θα πεσουμε σε καταθλιψη και στο τελος θα τρελαθουμε....

:-D

Δε σας κρύβω ότι παρακολουθώ τη μικρούλα μου βήμα-βήμα για να διαπιστώσω την υγιή ανάπτυξή της... Έχω διαβάσει πολλά και είμαι λίγο φοβισμένη...

Εχεις δίκιο ...δυστυχώς όταν γινόμαστε μαμάδες ξέρουμε ότι δεν θα περάσει λεπτό που να μην φοβόμαστε για την υγεία τους. Και αν φευγουν κ μονα τους εκτός σπιτιού ειναι ακόμη χειρότερα... πχ.Οταν ο μεγάλος μου πάει εκπαιδευτικές εκδρομές με το σχολειο όλη τη μέρα ειμαι σε αναμμένα κάρβουνα ότι κάτι θα συμβεί

ναι βρε δεν σου την λεω απλα και εγω αν ψαξω πχ για την κηλη που ειχα κοιταξα στο ιντερνετ και ρωτησα μερικους που ειχαν το ιδιο προβλημα και ειχα τρελαθει απο το αγχος μου...καλο ειναι να εχουμε μια ιδεα και να μην ειμαστε σε ενα ροζ συνεφακι,για ολα...ευτυχως που η ιατρικη εξελισετε και προλαβαινουμε πολλα απο μια απλη εξεταση....

ναι βρε δεν σου την λεω απλα και εγω αν ψαξω πχ για την κηλη που ειχα κοιταξα στο ιντερνετ .

Εχω κι εγώ τον πόνο μου.... ο χειρούργος που ειδε την Ανδρεινα μου είπε ότι δεν πονάει η μικρη μου κ όταν γινει με το καλό η εγχείρηση δεν θα έχει μελλοντικά προβλήματα.. Εσύ με την γέννα και την κοιλιά όταν μεγαλωνε ειχες θέματα;;

Διαφημίσεις

Αυτό με τις εκδρομές ξέρετε πώς το σκέφτομαι?????....... Για τις βόλτες της αργότερα πωπωπω Είμαι μια φρικαρισμένη μάνα!!!!Και κορόιδευα τη δικιά μου μάνα πανάθεμά με!!!!!

Αυτό με τις εκδρομές ξέρετε πώς το σκέφτομαι?????....... Για τις βόλτες της αργότερα πωπωπω Είμαι μια φρικαρισμένη μάνα!!!!Και κορόιδευα τη δικιά μου μάνα πανάθεμά με!!!!!

αστα ειναι να μην χτυπήσει το τηλ. από άγνωστο νουμερο την μέρα που πάει εκδρομή... κανω το σταυρό μου πριν κ μετά απαντώ....και δεν είμαι κ φρικαρισμένη υποτίθεται... το παιζω μανα κουλ

Εχω κι εγώ τον πόνο μου.... ο χειρούργος που ειδε την Ανδρεινα μου είπε ότι δεν πονάει η μικρη μου κ όταν γινει με το καλό η εγχείρηση δεν θα έχει μελλοντικά προβλήματα.. Εσύ με την γέννα και την κοιλιά όταν μεγαλωνε ειχες θέματα;;

βρε συ την κηλη την εμφανισα στον 7μηνα της 2εγκυμοσυνης και μετα απο 1χρονο απο την γεννα εκανα χειρουργειο η ενοχληση που ειχα ηταν οταν εσκυβα η τεντωνομουν μαζευομουν με τραβουσε παρα πολυ.....

Γειά σου Βασιλική. Σου ευχομαι να τελειώσει το βασανό σου με ενα μωρο στην αγκαλιά. Ειναι φοβερός ο χρονος που προσπαθείς για παιδάκι.

Τι εννοείς εξωσωματική μέσω ΙΚΑ? Εαν εννοεις να κανεις την εξωσωματική στο Αρεταιειο εμενα μου ειχε πει ο Χασιακος ότι εκει δεν υπαρχει η απαραιτητη υποδομή. Δεν χανεις να τον ρωτήσεις ωστε να σου προτεινει και καποιον εκει. Εαν την κανεις ιδιωτικά στο Embryoart (το οποιο στο συστήνω ανεπιφύλακτα), ναι μεν θα πληρωσεις με πολυ καλή τιμή σε σχεση με αλλα κεντρα την εξωσωματική αλλά τα φαρμακα θα τα παρεις απο το ΙΚΑ και χωρις επιτροπή αν δεν θελεις να ταλαιπωρηθείς.

ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΚΑΝΩ ΥΠΕΡΗΧΟ ΕΣΩ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΥΣΤΕΡΟΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ , ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΣΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΟΥ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΧ ΕΜΒΡΥΟ ΑΡΤ ΓΙΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΧΑΣΙΑΚΟΣ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΧΑΣΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΜΒΡΥΟ ΑΡΤ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...