Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ta filicine τα επαιρνα πριν μεινω εγκυος γιατι η διατροφη μου ηταν φτωχη σε φυλλικο οξυ..απλα μετα μου ειπε να τα συνεχισω

Ultrogestan δεν μου εδωσε..μεχρι που επαθα μια μικρη αποκολληση την 8η εβδομαδα..και μετα τα επαιρνα μεχρι την 20η περιπου

Οταν πηγα για τον πρωτο υπερηχο ειδαμε οτι ημουν στην 6η εβδομαδα και μου εδωσε τοτε το σιδηρο και το ασβεστιο(αν δεν πινω δυο ποτηρια γαλα) το οποιοο ασβεστιο και δεν το πηρα ποτε Αργοτερα του ειπα να παρω και μαγνησιο γιατι εχω ιστορικο προωρου τοκετου και συμφωνησε

Ευχομαι και πιστευω οτι αυτη τη φορα θα αγκαλιασεις το μωρακι σου!!

ευχαριστω πολυ λινα μου..ειμαι αρκετα συγκρατημενη κ περιμενω να περασουν οι μερες...θυμασαι με τι χοριακη ειχες ξεκινησει??

Κοριτσάρες μου,να σας ρωτήσω κάτι?Τα μηχανήματα υπερήχων είναι καλά στο Αρεταίειο,γιατί θα πάω αύριο εκεί να με δει ο γιατρούλης μας???

Απ' ότι ξέρω το μηχάνημα που έχει στο ιατρείο είναι πάρα πολύ καλό, του Αρεταίειου δεν είναι τόσο καλό αλλά μην ανησυχείς, γιατί ό,τι είναι να δει, θα το δει και σ' αυτό το μηχάνημα. Η ξαδέλφη μου πήγαινε συχνά στο Αρεταίειο και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Απλώς με το μηχάνημα του ιατρείου βλέπει στην αρχή αρχή της εγκυμοσύνης που είναι πολύ μικρό το σποράκι. Για παράδειγμα, εμένα με το μηχάνημα του ιατρείου είδε στην 5η εβδομάδα τον σάκο, που κανονικά δεν θα έπρεπε να τον δει, γιατί η χοριακή ήταν 600. Μετά από τρεις μέρες είδε ξεκάθαρα τον σάκο και εμβρυικά στοιχεία, ενώ πήγα μετά και σε έναν φίλο μου γυναικολόγο και του έδειξα τον υπέρηχο από τον Χασιάκο και εντυπωσιάστηκε από το μηχάνημά του, μου είπε ότι είναι από τα κορυφαία!

Αλλά, πραγματικά, μην άγχεσαι, αν υπήρχε θέμα με το μηχάνημα του Αρεταίειου, δεν θα έβλεπε τις έγκυες εκεί, θα τις έβλεπε όλες στο ιατρείο του.

Και ΄γω πήγα πριν μερικούς μήνες στο Αρεταίειο, μια χαρά μου φάνηκε το μηχάνημα, τουλάχιστον δεν είδα το γιατρό να δυσκολεύεται σε κάτι! Μην αγχώνεσαι καθόλου!

Κοριτσάκι μου, τι κάνεις? Σε χάσαμε εντελώς. Τι κάνει το μπεμπάκι σου? Είδατε φύλο? Σε ποιο μήνα είσαι τώρα?

Διαφημίσεις

Απ' ότι ξέρω το μηχάνημα που έχει στο ιατρείο είναι πάρα πολύ καλό, του Αρεταίειου δεν είναι τόσο καλό αλλά μην ανησυχείς, γιατί ό,τι είναι να δει, θα το δει και σ' αυτό το μηχάνημα. Η ξαδέλφη μου πήγαινε συχνά στο Αρεταίειο και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Απλώς με το μηχάνημα του ιατρείου βλέπει στην αρχή αρχή της εγκυμοσύνης που είναι πολύ μικρό το σποράκι. Για παράδειγμα, εμένα με το μηχάνημα του ιατρείου είδε στην 5η εβδομάδα τον σάκο, που κανονικά δεν θα έπρεπε να τον δει, γιατί η χοριακή ήταν 600. Μετά από τρεις μέρες είδε ξεκάθαρα τον σάκο και εμβρυικά στοιχεία, ενώ πήγα μετά και σε έναν φίλο μου γυναικολόγο και του έδειξα τον υπέρηχο από τον Χασιάκο και εντυπωσιάστηκε από το μηχάνημά του, μου είπε ότι είναι από τα κορυφαία!

Αλλά, πραγματικά, μην άγχεσαι, αν υπήρχε θέμα με το μηχάνημα του Αρεταίειου, δεν θα έβλεπε τις έγκυες εκεί, θα τις έβλεπε όλες στο ιατρείο του.

Κοριτσάκι μου, τι κάνεις? Σε χάσαμε εντελώς. Τι κάνει το μπεμπάκι σου? Είδατε φύλο? Σε ποιο μήνα είσαι τώρα?

δλδ εγω κοριτσια που ειναι το πρωτο μου ραντεβου κ ειμαι περιπου 6-7 εβδομαδων δεν θα δει τιποτα στον υπερηχο??ηθελα να με δει ο γιατρος μας που με εχει χειρουργησει κιολας κ εκλεισα στο αρεταιειο ραντεβου..η αλλη μου επιλογη ηταν να με δει ο μουστακαριας στο ιατρειο αλλα προτημησα το πρωτο..αλλα η αννα μαρια δεν θα το γνωριζε αυτο??αυτη μου εκλεισε το ραντεβου

δλδ εγω κοριτσια που ειναι το πρωτο μου ραντεβου κ ειμαι περιπου 6-7 εβδομαδων δεν θα δει τιποτα στον υπερηχο??ηθελα να με δει ο γιατρος μας που με εχει χειρουργησει κιολας κ εκλεισα στο αρεταιειο ραντεβου..η αλλη μου επιλογη ηταν να με δει ο μουστακαριας στο ιατρειο αλλα προτημησα το πρωτο..αλλα η αννα μαρια δεν θα το γνωριζε αυτο??αυτη μου εκλεισε το ραντεβου

Λάμπη,

εγώ είμαι στην 14η εβδομάδα και έχω πάει ήδη δύο φορές στο Αρεταίειο. Την πρώτη φορά που πήγα ήμουν 6 εβδομάδων και ακούσαμε την καρδούλα και τη δεύτερη φορά είδαμε το μπεμπάκι. Μην ανησυχείς καθόλου. Ούτως ή άλλως είναι πολύ νωρίς ακόμη όποτε το μόνο που θα μπορέσεις να δεις εσύ είναι κάτι που αναβοσβήνει στο μόνιτορ (σίγουρα ο κ. Χασίακος βλέπει περισσότερα από ότι εμείς).

Τη δεύτερη φορά επειδή το μωρό δε φαινόταν καλά (ώστε να το καταλάβω και εγώ ) του ζήτησα και έκανα κολπικό υπέρηχο και όλα ήταν μια χαρά.

Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και προετοιμάσου για δυνατές συγκινήσεις.

Πολλά φιλιά

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Λάμπη,

εγώ είμαι στην 14η εβδομάδα και έχω πάει ήδη δύο φορές στο Αρεταίειο. Την πρώτη φορά που πήγα ήμουν 6 εβδομάδων και ακούσαμε την καρδούλα και τη δεύτερη φορά είδαμε το μπεμπάκι. Μην ανησυχείς καθόλου. Ούτως ή άλλως είναι πολύ νωρίς ακόμη όποτε το μόνο που θα μπορέσεις να δεις εσύ είναι κάτι που αναβοσβήνει στο μόνιτορ (σίγουρα ο κ. Χασίακος βλέπει περισσότερα από ότι εμείς).

Τη δεύτερη φορά επειδή το μωρό δε φαινόταν καλά (ώστε να το καταλάβω και εγώ ) του ζήτησα και έκανα κολπικό υπέρηχο και όλα ήταν μια χαρά.

Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και προετοιμάσου για δυνατές συγκινήσεις.

Πολλά φιλιά

ευχαριστω πολυ για τις ευχες..εκει εχει μεγαλη αναμονη??την πρωτη φορα δεν σου εκανε κολπικο υπερηχο??το δευτερο ραντεβου ποτε γινεται?σε ποια εβδομαδα??

Λάμπη μου, κακώς έγραψα αυτά που έγραψα, γιατί σας κάνω και ανησυχείτε. Το σούπερ μηχάνημα που έχει στο ιατρείο έδειξε σε κύηση 5 εβδομάδων με χοριακή 600 τον εμβρυακό σάκο, που άλλα μηχανήματα δεν τον δείχνουν. Μιλάμε τώρα για μια προβληματική κύηση αρχής εξαρχής, δεν μιλάμε για μια φυσιολογική κύηση 7 εβδομάδων που θα δει σάκο, έμβρυο και θα ακούσει καρδιά.

Επίσης, εμένα με ξαναείδε, όταν ήμουν 6 εβδομάδων, στο Αρεταίειο και μου είπε ότι ο σάκος μίκρυνε και όλα τέλειωσαν κι ότι είναι θέμα χρόνου να αποβληθεί μόνο του.

Οπότε, μην ανησυχείς, δεν είναι ανόητος ο γιατρός μας να βλέπει τις γυναίκες σε μηχάνημα που δεν είναι καλό.

Α, και μην ξεχάσω, μετά την αποβολή ο γιατρός μας πάλι στο Αρεταίειο με είδε και μου είπε ότι η μήτρα καθάρισε εντελώς και τον ρώτησα αν πρέπει να κάνω χοριακή να δω πότε θα μηδενίσει και μου είπε ότι δε χρειάζεται, γιατί θα μηδενίσει. Τελικά έκανα χοριακή και όντως είχε μηδενίσει, όπως ακριβώς μου τα είπε ο γιατρός μας.

Καμία ανησυχία δεν πρέπει να έχεις για το μηχάνημα του Αρεταίειου, ούτε εσύ, ούτε καμία άλλη κοπέλα.

Άντε, και με το καλό να το δεις και να ακούσεις την καρδούλα του. Μην ξεχάσεις να μας γράψεις τα νέα του.

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ για τις ευχες..εκει εχει μεγαλη αναμονη??την πρωτη φορα δεν σου εκανε κολπικο υπερηχο??το δευτερο ραντεβου ποτε γινεται?σε ποια εβδομαδα??

Λάμπη και το πρώτο γίνεται κολπικά. Εμένα μου ζήτησε να με ξαναδεί τρεις εβδομάδες μετά για το επόμενο πήγαμε δηλαδή στην 9η εβδομάδα. Η κουμπάρα μου που είναι επίσης έγκυος στην 6η εβδομάδα ο γιατρός της της είπε ότι θα τη δει σε 2 εβδομάδες οπότε μην ανησυχήσεις. Τον πρώτο καιρό σε βλέπει λίγο πιο συχνά και μετά πας περίπου μια φορά το μήνα (θα δεις ότι θα σου λείψει το συχνό:P).

Στο Αρεταίειο εξαρτάται από το τι θα συναντήσεις. Πηγαίνεις στο πίσω κτίριο και εκεί υπάρχει μια κοπέλα που ζητά ονόματα και κρατάει σειρά. Μπορεί να πας και να είσαι πρώτη αλλά ο γιατρός να είναι στο χειρουργείο οπότε σίγουρα θα περιμένεις. Πάντως όσες φορές έχω πάει max η αναμονή είναι 30-40 λεπτά.

Ότι άλλο σου έρθει στο μυαλό ρώτα, μην το σκέφτεσαι καν.

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

Λάμπη και το πρώτο γίνεται κολπικά. Εμένα μου ζήτησε να με ξαναδεί τρεις εβδομάδες μετά για το επόμενο πήγαμε δηλαδή στην 9η εβδομάδα. Η κουμπάρα μου που είναι επίσης έγκυος στην 6η εβδομάδα ο γιατρός της της είπε ότι θα τη δει σε 2 εβδομάδες οπότε μην ανησυχήσεις. Τον πρώτο καιρό σε βλέπει λίγο πιο συχνά και μετά πας περίπου μια φορά το μήνα (θα δεις ότι θα σου λείψει το συχνό:P).

Στο Αρεταίειο εξαρτάται από το τι θα συναντήσεις. Πηγαίνεις στο πίσω κτίριο και εκεί υπάρχει μια κοπέλα που ζητά ονόματα και κρατάει σειρά. Μπορεί να πας και να είσαι πρώτη αλλά ο γιατρός να είναι στο χειρουργείο οπότε σίγουρα θα περιμένεις. Πάντως όσες φορές έχω πάει max η αναμονή είναι 30-40 λεπτά.

Ότι άλλο σου έρθει στο μυαλό ρώτα, μην το σκέφτεσαι καν.

soy eyxomai me to kalo να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλια..εχω περασει πολλα κ φοβαμαι ακομη κ τωρα οτι θα παω κ δεν θα μου πει καλα νεα..ειχα 2 παλλινδρομες την χρονια που μας περασε κ μετα πηγα στον χασιακο κ με χειρουργησε για διαφραγμα στην μυτρα..ηταν δυσκολη επεμβαση οπως μ ου εδωσε να καταλαβω ο γιατρος κ ολα παλι ειναι πιθανα..αλλα καμια φορα κ αυτος ειναι κουρασμενος κ μιλαει με μισολογα..

soy eyxomai me to kalo να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλια..εχω περασει πολλα κ φοβαμαι ακομη κ τωρα οτι θα παω κ δεν θα μου πει καλα νεα..ειχα 2 παλλινδρομες την χρονια που μας περασε κ μετα πηγα στον χασιακο κ με χειρουργησε για διαφραγμα στην μυτρα..ηταν δυσκολη επεμβαση οπως μ ου εδωσε να καταλαβω ο γιατρος κ ολα παλι ειναι πιθανα..αλλα καμια φορα κ αυτος ειναι κουρασμενος κ μιλαει με μισολογα..

Λάμπη ειλικρινά καταλαβαίνω και το φόβο και την ανησυχία και είναι αλήθεια ότι κάθε μέρα που περνάει αγχώνεσαι ακόμη περισσότερο. Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Σκέψου ότι με το ιστορικό που έχεις και το ξέρει ο γιατρός αν ανησυχούσε θα σε είχε ήδη φωνάξει για να σε παρακολουθεί.

Την Πέμπτη έχεις ραντεβού?

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Λάμπη ειλικρινά καταλαβαίνω και το φόβο και την ανησυχία και είναι αλήθεια ότι κάθε μέρα που περνάει αγχώνεσαι ακόμη περισσότερο. Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Σκέψου ότι με το ιστορικό που έχεις και το ξέρει ο γιατρός αν ανησυχούσε θα σε είχε ήδη φωνάξει για να σε παρακολουθεί.

Την Πέμπτη έχεις ραντεβού?

ναι την πεμπτη εχω κ τωρα σκεφτομαι να παρω δευτερα την βοηθο του τηλ μηπως μπορω να παω τεταρτη που εχει ρεπο ο αντρας μου..ας ειναι κ αργα, στο ιατρειο του..λες κ ογιατρος γνωριζει οτι ειμαι εγω εγκυος??καθε φορα που παιρνω τηλ οι κοπελες με ρωτουν ολο τα ιδια κ τα ιδια..αμφιβαλω αν εχει ενημερωθει ο γιατρος για εμενα προσωπικα

ναι την πεμπτη εχω κ τωρα σκεφτομαι να παρω δευτερα την βοηθο του τηλ μηπως μπορω να παω τεταρτη που εχει ρεπο ο αντρας μου..ας ειναι κ αργα, στο ιατρειο του..λες κ ογιατρος γνωριζει οτι ειμαι εγω εγκυος??καθε φορα που παιρνω τηλ οι κοπελες με ρωτουν ολο τα ιδια κ τα ιδια..αμφιβαλω αν εχει ενημερωθει ο γιατρος για εμενα προσωπικα

Λογικά οι κοπέλες θα έχουν ενημερώσει το φάκελό σου και έπειτα τον κ.Χασιάκο. Εγώ τουλάχιστον ένιωσα ότι το ήξερε όταν πήγα και με είδε. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να ηρεμήσεις λίγο είναι να πάρεις αύριο ένα τηλέφωνο (προτιμότερο είναι να μιλήσεις με την Αναστασία) και να τους εξηγήσεις ακριβώς το ιστορικό. Αν κρίνω από τη δική μου περίπτωση θα ενημερώσουν σίγουρα το γιατρό και θα επικοινωνήσουν μαζί σου.

Άντε καλή επιτυχία μόνο και μόνο για να ξε-αγχωθείς λίγο

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...