Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελος καλο ολα καλα!!!!!

Να χαιρεσαι το κουκλι σου!!!!! Φανταζομαι τη φρικη που περασες

γαλλική μυτούλα λοιπόν!!!!!φαντάζομαι την αγωνία σου... τέλος καλά όλα καλά!!!!!!να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!!!!

Σας ευχαριστώ οτι καλύτερο εύχομαι κ σε σας.. όντως έχει πολύ μικρή κ γαλλική μυτούλα το κοριτσάκι μου:tongue:

τζεσικακι δεν ξερω αν με θυμασε τι κανουν τα παιδακια σου???εσυ ολα καλα????μιλουσαμε καποτε στο φατσοβιβλιο αλλα μετα σε εχασα...

χιχι πως δεν σε θυμάμαι!!! Καλά εισαι;;; :D

δεν εχω κανει καισαρικη εκανα ομως ομφαλοκηλη και εχω μια τομη γυρω στα 7-9εκ.....και στην ακρη εχω ενα σπυρακι η μαλλον σαν σπυρακι ο γιατρος μου ειπε οτι θα φυγει,αλλα ποτε βρε κοριτσια????
κορίτσι πότε την έκανες την επέμβαση;;; Τωρα ενήλικη φαντάζομαι... εμενα έχει η κορούλα μου εκ γενετής κ μου είπαν να την παω του χρονου για επέμβαση, εσυ την είχες ή σου βγήκε μετά;

Διαφημίσεις

εμεαν λογο κληρονομικοτητας εχει η μανα μου..την απεκτησα μετα την 2εγκυμοσυνη που πηρα 24κιλα το βοδακι,ναι την εκανα στις 1/2δηλαδη πριν 1,5μηνα....αλλα στην αριστερη μερια στο τελος της τομης εχω κατι σαν σπυρακι μικρο μεν αλλα φαινεται...

:-D

Διαφημίσεις

Gitsvictoria εγω γεννησα με καισαρικη, η προετοιμασία κ το χειρουργείο άψογο, ενιωθα σαν να μου εκαναν μασαζ, με μουσικη κ αψογο προσωπικο. (μου θυμισε λιγο νιπ-τακ, χαχαχα). Εμεινα σε οικονομικο δίκλινο (αλλά τελικά ήμουν μονη μου - σαν μονοκλινο δλδ), 4 διανυκτερευσεις έκανα, το προσωπικο άψογο, εξυπηρετικότατο, σου παρεχουν τα πάντα εκτός από τα προσωπικα σου είδη (οδοντοβουρτσα, ξυραφάκι, κτλ) κ τα ρούχα σου (πυτζάμες, νυχτικο, ρούχα εξόδου δικά σου κ του μωρού). Παντόφλες σου δίνουν εκεί. Τα πάντα είναι πεντακάθαρα, εχεις τηλ, ιντερνετ κ τηλεόραση δική σου! Εγω είχα ζητήσει αποκλειστικό θηλασμό κ μου εφερναν τον μπεμπη καθε 3 ωρες, ειχα δηλώσει κ rooming in αλλα λόγω καισαρικής κ δύσκολης αναρρωσης τελικα δεν το ζήτησα. Το παιδί βεβαια μου το αφηναν οποτε ήθελα..Γενικά ειναι όλοι πολύ συνεργασιμοι, με το χαμόγελο στα χείλη κ με βοήθησαν πολύ στο θέμα θηλασμού.

Vanillablue η τομή δεν φαίνεται εκει που είναι, εχει γίνει κ πλαστική. Οπως ανεφερα η στιγμή της καισαρικής ήταν ιδιαιτερα ευχαριστη εμπειρία, εγω είχα πρόβλημα με την αναρρωση, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες καθως είναι θέμα οργανισμού πιστεύω. Πάντως αν σε βοηθάει, θα το ξανάκανα /ω ευχαρίστως!

:)

SoHappy σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Οπότε εάν κατάλαβα καλά (διότι μικρή ήμουν ξανθιά:P) όταν λένε στην καισαρική 4 ημέρες εννοούν 4 διανυχτερεύσεις άρα και στον φυσιολογικό τοκετό όταν λένε 3 ημέρες εννοούν το αντίστοιχο. Πάντα μιλάω για το οικονομικό πακέτο.

Ευχαριστώ πολύ, πολύ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 36ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ .ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ. ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΛΟΓΩ ΥΠΟΘΥΡΟΕΙΔΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ 10Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΕΣΩ ΙΚΑ. ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΣΙΑΚΟ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Ή ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ?

ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 94, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ- 2106440686

2106448475

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ http://www.embryoart.gr/gr/embryoart/doctors.htm KAI EΔΩ http://www.embryocare.gr/EMBRYOCAR_UNCON.html.....

:-D

Annia μου, δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά τι εννοείς σαν σπυράκι!!! Σε πονάει κιόλας όταν το πιέζεις??? Νομίζω ότι το θέμα της ομφαλοκήλης δημιουργείται από τον οργανισμό δυστυχώς...

Jesgk μου, θυμάμαι εμείς είχαμε ρινικό οστό 5,4 mm στη β επιπέδου, είχα δει λοιπόν κι εγώ στο ίντερνετ κάποιες φυσιολογικές μετρήσεις και είδα ότι ήμασταν στο 10% της ανάπτυξης. Πήγα να τρελαθώ, πήρα τηλ στο Embryocare και εννοείται ότι ο Ελευθεριάδης γελούσε μαζί μου και μου είπε ότι όλα είναι καλά... Τελικά κι εμένα γεννήθηκε με μία γαλλική μυτούλα κουκλίστικη :)))) Αν θες στείλε μου το όνομά σου να γίνουμε κι εμείς φίλες στο face!!!!

Αγαπητή Βασιλική, σου εύχομαι ό,τι καλύτερο και γρήγορα μανούλα!!!Είναι άτιμος ο θυρεοειδής, αλλά για όλα υπάρχουν λύσεις. Δεν ξέρω αν ξέρεις ότι ο Χασιάκος ειδικεύεται στην υπογονιμότητα για ενδοκρινολογικούς λόγους...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 36ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ .ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ. ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΛΟΓΩ ΥΠΟΘΥΡΟΕΙΔΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ 10Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΕΣΩ ΙΚΑ. ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΣΙΑΚΟ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Ή ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ?

ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Γειά σου Βασιλική. Σου ευχομαι να τελειώσει το βασανό σου με ενα μωρο στην αγκαλιά. Ειναι φοβερός ο χρονος που προσπαθείς για παιδάκι.

Τι εννοείς εξωσωματική μέσω ΙΚΑ? Εαν εννοεις να κανεις την εξωσωματική στο Αρεταιειο εμενα μου ειχε πει ο Χασιακος ότι εκει δεν υπαρχει η απαραιτητη υποδομή. Δεν χανεις να τον ρωτήσεις ωστε να σου προτεινει και καποιον εκει. Εαν την κανεις ιδιωτικά στο Embryoart (το οποιο στο συστήνω ανεπιφύλακτα), ναι μεν θα πληρωσεις με πολυ καλή τιμή σε σχεση με αλλα κεντρα την εξωσωματική αλλά τα φαρμακα θα τα παρεις απο το ΙΚΑ και χωρις επιτροπή αν δεν θελεις να ταλαιπωρηθείς.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...