Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Σιγουρα η καισαρικη ειναι θεμα οργανισμου αλλα πως να το κανουμε ειναι και θεμα γιατρου

Ο Χασιακος πρεπει να κανει πολυ καλη δουλεια Ολες οι κοπελες που ηταν σε αυτον ηταν σε παρα πολυ καλη κατασταση απο την πρωτη μερα Το ιδιο κι εγω Αν μαλιστα τη συγκρινω με την πρωτη μου καισαρικη (που σερνομουν απο τους πονους για 1 μηνα) καμια σχεση

Η τομη μου εμενα εγινε χαλια λογω δερματικης αντιδρασης που παθαινω σε καθε τομη μετα απο καθε επεμβαση.. και δυστυχως δεν γινεται τιποτα

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Efoulito μου, ο Χασιάκος απ'όσο ξέρω δεν κάνει αμνιοπαρακέντηση, αλλά κάνει ο Ελευθεριάδης ο οποίος έχω μάθει ότι έχει και εξαιρετικό χέρι!!!!!!

Annia μου, θα σε μαλώσω!!!!!!!! Με τι ασχολείσαι, κοπέλα μου!!!!! Η Demie μπορεί να μην τρώει κουτόχορτο, αλλά δεν τρώμε ούτε κι εμείς...

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ;

Σιγουρα η καισαρικη ειναι θεμα οργανισμου αλλα πως να το κανουμε ειναι και θεμα γιατρου

Ο Χασιακος πρεπει να κανει πολυ καλη δουλεια Ολες οι κοπελες που ηταν σε αυτον ηταν σε παρα πολυ καλη κατασταση απο την πρωτη μερα Το ιδιο κι εγω Αν μαλιστα τη συγκρινω με την πρωτη μου καισαρικη (που σερνομουν απο τους πονους για 1 μηνα) καμια σχεση

Η τομη μου εμενα εγινε χαλια λογω δερματικης αντιδρασης που παθαινω σε καθε τομη μετα απο καθε επεμβαση.. και δυστυχως δεν γινεται τιποτα[/QUOT\

Ακριβώς τα ίδια κι εγώ με την πρώτη καισαρική, σερνόμουν 1 μήνα!!!!!!Με τη γέννα μου τίποτα, σαν να μην έκανα καισαρική!!!!!!!

Αυτό με το δερματικό που λες είναι όταν ο οργανισμός σου αντιδρά στο υλικό του "φερμουάρ" που βάζουν εσωτερικά για την πλαστική??

Κάνε κάτι άλλο, άνθρωπέ μου!!!!!!Τι θες κι εσύ εδώ στη γυναικοπαρέα άνδρας άνθρωπος??Εδώ μιλάμε για καισαρικές, μωράκια, σουτιέν θηλασμού... Τι δουλειά έχεις εσύ με όλα αυτά??

Κορίτσια καλημέρα!

έχει κάνει κάποια κοπέλα αμνιοπαρακέντηση με το γιατρό μας? Το κάνει ο ίδιος? Πού? Πόσο περίπου? Εχω ένα μήνα ακόμη αλλά όπως είπα όλα τα ψάχνω από νωρίς.

Kαλημέρα, κι εγώ το 2008 που έκανα άμνιο ήταν στον κο Ελευθεριάδη (είχα 2 δείκτες για χρωμοσωμικές αλλά όλα καλά) , όντως δεν κατάλαβα τίποτα κ παρότι μετά συνιστάται ξεκούραση από το άγχος μου δεν έκατσα ουτε λεπτό κ δεν ειχα κανένα πόνο. Εχει ελαφρύ χέρι.. Θυμάμαι πως ο γιατρος μου μου ειχε πει κάτι για να την κάνω στο νοσοκομείο αλλά ουτε καν τον άκουγα εκείνη την ώρα κ κατέβηκα αμέσως στο embryoart (σε παράκρουση ήμουν όπως καταλάβατε)

Διαφημίσεις

Εκανες παραπονα για τον γιατρο μας;; Μηπως δεν εισαι υπαρκτο προσωπο;; Μηπως συνομωτεις για την ηθικη εξοντωση του;; Ελα μιλα καθαρα Demi ολες σ εχουμε καταλαβει:tongue:

Να καταθεσεις δηλωση ιατρικης υπακοης και μεταμελειας Και θα το σκεφτουμε σοβαρα να μην σε ξαναειρωνευτουμε εδω:tongue::tongue:

xtZRp3.png

Κοριτσάκι μου, αν επιτρέπεται, τι δείκτες είχες??? Φαντάζομαι τι πέρασες μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα...
Στη β' επιπέδου το ρινικό οστό ήταν πολύ μικρότερο από το φυσιολογικό κ ένα θέμα με την τριγλώχινα βαλβίδα με οδήγησαν στην άμνιο, την έκανα στις 11μμ στις 17/9/08.. πέρασα εφιαλτικές στιγμές όχι για την εξέταση αλλά σαφώς για τα αποτελέσματα... ότι εκκλησία δεν με ειχε δει μέχρι τότε με ειδε εκεινες τις 4 μέρς που περίμενα τα αποτελεσματα.

Kαλημέρα, κι εγώ το 2008 που έκανα άμνιο ήταν στον κο Ελευθεριάδη (είχα 2 δείκτες για χρωμοσωμικές αλλά όλα καλά) , όντως δεν κατάλαβα τίποτα κ παρότι μετά συνιστάται ξεκούραση από το άγχος μου δεν έκατσα ουτε λεπτό κ δεν ειχα κανένα πόνο. Εχει ελαφρύ χέρι.. Θυμάμαι πως ο γιατρος μου μου ειχε πει κάτι για να την κάνω στο νοσοκομείο αλλά ουτε καν τον άκουγα εκείνη την ώρα κ κατέβηκα αμέσως στο embryoart (σε παράκρουση ήμουν όπως καταλάβατε)

Τελος καλο ολα καλα!!!!!

Να χαιρεσαι το κουκλι σου!!!!! Φανταζομαι τη φρικη που περασες

Πολυ χαιρομαι οταν υπαρχει happy end σε τετοιες καταστασεις

xtZRp3.png

Κάνε κάτι άλλο, άνθρωπέ μου!!!!!!Τι θες κι εσύ εδώ στη γυναικοπαρέα άνδρας άνθρωπος??Εδώ μιλάμε για καισαρικές, μωράκια, σουτιέν θηλασμού... Τι δουλειά έχεις εσύ με όλα αυτά??

Τελικά πιστεύω πως αυτό που επιδιώκεις σε αυτό το φόρουμ είναι να υπάρχει μία συνεχή αντιπαράθεση με όλους και όλα! Αναμοχλεύεις, προκαλείς, προσβάλεις, ερίζεις και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο και τί επιδιώκεις. Τωρα που με προκαλείς που αποσκοπείς; Θες να μου εξηγήσεις; Διάβαζω το φόρουμ αλλά απέχω από την αναγραφή post προς χάριν της ηρεμίας του. Και ξαφνικά παρά την αποχή μου μην έχοντας τί αλλο να κάνεις εσύ και η annia με προκαλείτε. Πραγματικά δεν σε ενδιαφέρουν οι μανούλες. Τζερτζελές σε ενδιαφέρει να γίνεται μόνο. Σε έχουν καταλάβει ακόμη και πολλές από τις δήθεν φίλες σου...

Διαφημίσεις

Τελος καλο ολα καλα!!!!!

Να χαιρεσαι το κουκλι σου!!!!! Φανταζομαι τη φρικη που περασες

Πολυ χαιρομαι οταν υπαρχει happy end σε τετοιες καταστασεις

σ'ευχαριστώ πολύ.. σε όλες ευχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα σε αυτές τις εξετάσεις... ήταν εφιαλτικό

Αυτό με το δερματικό που λες είναι όταν ο οργανισμός σου αντιδρά στο υλικό του "φερμουάρ" που βάζουν εσωτερικά για την πλαστική??

Δεν ξερω τι φταιει να σου πω την αληθεια.. Γενικα το δερμα μου ειναι παραπολυ ευαισθητο Οταν ειχα αφαιρεσει μια ελια ειχα παθει το ιδιο Πιθανοτατα να ειναι αυτο που λες

xtZRp3.png

Εκανες παραπονα για τον γιατρο μας;; Μηπως δεν εισαι υπαρκτο προσωπο;; Μηπως συνομωτεις για την ηθικη εξοντωση του;; Ελα μιλα καθαρα Demi ολες σ εχουμε καταλαβει:tongue:

Να καταθεσεις δηλωση ιατρικης υπακοης και μεταμελειας Και θα το σκεφτουμε σοβαρα να μην σε ξαναειρωνευτουμε εδω:tongue::tongue:

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Βρείτε σε ποιο σημείο κατηγόρησα τον γιατρό και κερδίζεις 1000€. Αλλά φαίνεται και σένα ο τζερτζελές σε ενδιαφέρει...

Στη β' επιπέδου το ρινικό οστό ήταν πολύ μικρότερο από το φυσιολογικό κ ένα θέμα με την τριγλώχινα βαλβίδα με οδήγησαν στην άμνιο, την έκανα στις 11μμ στις 17/9/08.. πέρασα εφιαλτικές στιγμές όχι για την εξέταση αλλά σαφώς για τα αποτελέσματα... ότι εκκλησία δεν με ειχε δει μέχρι τότε με ειδε εκεινες τις 4 μέρς που περίμενα τα αποτελεσματα.

γαλλική μυτούλα λοιπόν!!!!!φαντάζομαι την αγωνία σου... τέλος καλά όλα καλά!!!!!!να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!!!!

ρε κοριτσια ασχετο αλαλ ειδα οτι συζητητατε για καιασαρικες και στο αλλο παρεντς που εγραψα δεν ειδα απαντηση...δεν εχω κανει καισαρικη εκανα ομως ομφαλοκηλη και εχω μια τομη γυρω στα 7-9εκ.....και στην ακρη εχω ενα σπυρακι η μαλλον σαν σπυρακι ο γιατρος μου ειπε οτι θα φυγει,αλλα ποτε βρε κοριτσια????

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...