Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Μαλίνα, το τελευταίο να σου πω για να κλείσουμε το θέμα: Το λάθος μου είναι ότι επαναλαμβάνω την άποψή μου, γιατί βγαίνω εκτός από τα ρούχα μου (είναι θέμα χαρακτήρα), κάποιες άλλες κοπέλες πιο ψύχραιμες έγραψαν ουσιαστικά τις ίδιες απόψεις με μένα, απλώς τις έγραψαν μία φορά και στη συνέχεια δεν ξανασχολήθηκαν και καλά έκαναν, όπως το βλέπω εκ των υστέρων!!! Φαίνομαι εγώ, γιατί γράφω συχνά, αλλά δεν είμαι μόνο εγώ!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαλίνα, το τελευταίο να σου πω για να κλείσουμε το θέμα: Το λάθος μου είναι ότι επαναλαμβάνω την άποψή μου, γιατί βγαίνω εκτός από τα ρούχα μου (είναι θέμα χαρακτήρα), κάποιες άλλες κοπέλες πιο ψύχραιμες έγραψαν ουσιαστικά τις ίδιες απόψεις με μένα, απλώς τις έγραψαν μία φορά και στη συνέχεια δεν ξανασχολήθηκαν και καλά έκαναν, όπως το βλέπω εκ των υστέρων!!! Φαίνομαι εγώ, γιατί γράφω συχνά, αλλά δεν είμαι μόνο εγώ!!!!!!!

evi26 καλησπέρα. Καταρχήν ηρεμία. Ότι έγινε, έγινε. Δεν μπόρουμε δυστυχώς να αλλάξουμε τίποτα τώρα. Είμαι και εγώ γκαστρούλα στον 7ο μήνα και ναι μπορώ να πώ, πως τέτοιες ιστορίες με επηρεάζουν. Η αλήθεια δε είναι ότι ο αντρούλης μου, μου έχει βάλει χέρι που είμαι μέλος σε τέτοια forum γιατί όπως μου έχει πεί επανηλλημένως, επηρεάζομαι και δεν με αφήνουν να "χορτάσω" την εγκυμοσύνη μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει και άδικο. Τέλος πάντων. Εδώ είμαστε για ενημέρωση και στήριξη και όχι για να κρίνουμε και να κατακρίνουμε. Στο λέω εγώ που έχω κατακριθεί επειδή, ξέροντας δυστυχώς τα προβλήματα των δημοσίων νοσοκομείων, και όχι μόνο των μαιευτηρίων, επι της ευκαιρίας διάβασα σήμερα στην real news τα χάλια των δημοσίων που έχουν δυστυχώς έλειψη φαρμάκων, έχω αποφασίσει να γεννήσω σε ιδιωτικό Εδώ μου την είπαν επειδή είμαι αντίθετη στην πολιτική των δημοσίων μαιευτηρίων που σου έχουν τα μωρά σου δίπλα σου 24 τι 24ωρο. Επειδή το έχω ζήσει μέσω φίλης μου η οποία σημειωτέον έχει και άλλο παιδάκι οπότε ξέρει απο μωρά, η γυναίκα υπέφερε. Τέλος πάντων, το τι θα κάνει η κάθε γυναίκα είναι στο χέρι της. Όπως επίσης αυτά που λένε πως τα δύσκολα περιστατικά τα πάνε στα δημόσια, δυστυχώς δεν θέλω να σας την χαλάσω αλλά επειδή η προαναφερόμενη φίλη δουλεύει στα χειρουργεία σε δημόσιο αλλά έχοντας περάσει και απο ιδιωτικό, αλλά επειδή έχω και θείο γιατρό που έχει περάσει και απο τα δύο, πλέον αυτό δεν ισχύει. Ίσχυε κάποτε. Τώρα όλα τα ιδιωτικά έχουν καλύτερες μονάδες απλώς φεύγουν απο τα ιδιωτικά σε δύσκολες περιπτώσεις λόγω κόστους και μόνο γι'αυτό. Τι θέλω να σου πω με αυτό. Λέγοντας αυτά, που στην τελική δημοκρατία έχουμε και η κάθε μία λέει εδώ την άποψη της, έφαγα τέτοια επίθεση λές και τις είχα βρίσει ή θα μου δίνανε αυτές τα λεφτά για να πάω να γεννήσω. Κοινώς χαλάρωσε.

Καλό μεσημέρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Συγνώμη που επιμένω στο θέμα. Είμαι όμως 31 εβδομάδων και ο άντρας μου λείπει ταξίδι και πρέπει να ξέρω τί μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσω. Ράνια, αν ξέρεις μου απαντάς σε παρακαλώ. Η εν λόγω κοπέλα που έχασε το μωράκι της 40+4 ήταν στο νοσοκομείο για πρόκληση, της είχαν σπάσει τα νερά ή είχε προγραμματήσει καισαρική για το πρωΐ ούτως ή άλλως; Οποια κοπέλα αν ξέρει ας μου πει τί συμβαίνει αν πάθεις αποκόλληση..Αιμοραγείς; Πονάς; Συγνώμη αν γίνομαι κουραστική. Φοβάμαι μην κάνω εγώ κάποιο λάθος και δεν αντιμετωπίσω έγκαιρα μια κρίσιμη κατάσταση.

Ασχετο..ξέρει καμιά σας που μπορώ να βρω μαξιλάρι εγκυμοσύνης (όχι θηλασμού), αυτά που είναι μακριά για να τα καβαλάς; Η κοιλίτσα μου έχει βαρύνει πολύ. Φιλάκια σ'όλες

Συγνώμη που επιμένω στο θέμα. Είμαι όμως 31 εβδομάδων και ο άντρας μου λείπει ταξίδι και πρέπει να ξέρω τί μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσω. Ράνια, αν ξέρεις μου απαντάς σε παρακαλώ. Η εν λόγω κοπέλα που έχασε το μωράκι της 40+4 ήταν στο νοσοκομείο για πρόκληση, της είχαν σπάσει τα νερά ή είχε προγραμματήσει καισαρική για το πρωΐ ούτως ή άλλως; Οποια κοπέλα αν ξέρει ας μου πει τί συμβαίνει αν πάθεις αποκόλληση..Αιμοραγείς; Πονάς; Συγνώμη αν γίνομαι κουραστική. Φοβάμαι μην κάνω εγώ κάποιο λάθος και δεν αντιμετωπίσω έγκαιρα μια κρίσιμη κατάσταση.

Ασχετο..ξέρει καμιά σας που μπορώ να βρω μαξιλάρι εγκυμοσύνης (όχι θηλασμού), αυτά που είναι μακριά για να τα καβαλάς; Η κοιλίτσα μου έχει βαρύνει πολύ. Φιλάκια σ'όλες

Vanillablue καταρχήν καλησπέρα. Δεύτερον θα σε παρακαλέσω κάτι το οποίο μου το έχει πεί ο αντρούλης μου και φίλες μου, ηρέμησε. Μην βάζεις με το νού σου όλο το κακό. Τίποτα δεν θα πάθεις. Αλλά ακόμη και αν σου συμβεί κάτι, να ενημερώσεις κάποιον συγγενή η φίλο σου που του έχεις εμπιστοσύνη, να είναι σε αναμονή και να πάρεις εσύ η ο δικός σου άνθρωπος τον γιατρό. Επίσης θα ήθελα να παρακαλέσω όλα τα κορίτσια που είναι μέσα εδώ στο forum, ότι δεν λέω καλό είναι να ενημερωνόμαστε αλλά να υπάρχουν και όρια. Δηλαδή απο ότι έχω καταλάβει η vanillablue έχει τρομάξει η κοπέλλα και ίσως και άλλες. Vanillablue μου ηρέμησε κοριτσάκι μου και απόλαυσε την υπόλοιπη εγκυμοσύνη σου. Όσο αφορά το μαξιλαρι που λές, αν δεν κάνω λάθος μπορείς να πάς στα καταστήματα που είναι για εμάς τις γκαστρούλες ή να πάρεις ένα κανονικό μαξιλάρι απο κάποιο κλασικό κατάστημα. Ρώτα πάντως και τον γιατρό. Καλό μεσημέρι. Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε όλα τα κορίτσια. Παρακολουθω καθημερινα το θέμα αυτο, κ αποφασησα να παρεμβω γιατι πραγματικα οπως κ παλαιότερα θεωρω ότι όλο αυτο που γίνεται μονο αγχος μπορεί να προκαλεσει στις υποψήφιες μανούλες. Δεν θα μπω στην διαδικασία να γράψω έναν παιάνα για τον γιατρό (αν και χαρη σε αυτον κραταω εδω κ 2 εβδομαδες τον μικρό μου πριγκηπα στην αγκαλια μου κ χαρη στο φορουμ απο όπου κ ανακαλυψα τον συγκεκριμένο γιατρό), το μονο που θελω να καταθεσω είναι ότι οι ωρες πριν τον τοκετο ηταν αρκετα δύσκολες λόγω όλων αυτων που ειχαν ειπωθει μεσα στο φορουμ (απο άλλα μέλη που μπήκαν με σκοπο να καταγγείλουν τον Χασιακο?να πανικοβάλουν όλες εμας?.....)

Σίγουρα μπορεί να καταθετει καθε ένας την αποψή του, αλλα θα μπορούσε να ειναι σε άλλο τοπικ. Υπάρχει τόπικ που ειναι για καταγγελίες αν δεν κανω λάθος, δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλουμε τις εγκυμονοούσες που για τον α ή β λόγο αποφάσησαν να εχουν γιατρό τον Χασιάκο...

Ldp5p3.png

Καλησπερα σε όλα τα κορίτσια. Παρακολουθω καθημερινα το θέμα αυτο, κ αποφασησα να παρεμβω γιατι πραγματικα οπως κ παλαιότερα θεωρω ότι όλο αυτο που γίνεται μονο αγχος μπορεί να προκαλεσει στις υποψήφιες μανούλες. Δεν θα μπω στην διαδικασία να γράψω έναν παιάνα για τον γιατρό (αν και χαρη σε αυτον κραταω εδω κ 2 εβδομαδες τον μικρό μου πριγκηπα στην αγκαλια μου κ χαρη στο φορουμ απο όπου κ ανακαλυψα τον συγκεκριμένο γιατρό), το μονο που θελω να καταθεσω είναι ότι οι ωρες πριν τον τοκετο ηταν αρκετα δύσκολες λόγω όλων αυτων που ειχαν ειπωθει μεσα στο φορουμ (απο άλλα μέλη που μπήκαν με σκοπο να καταγγείλουν τον Χασιακο?να πανικοβάλουν όλες εμας?.....)

Σίγουρα μπορεί να καταθετει καθε ένας την αποψή του, αλλα θα μπορούσε να ειναι σε άλλο τοπικ. Υπάρχει τόπικ που ειναι για καταγγελίες αν δεν κανω λάθος, δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλουμε τις εγκυμονοούσες που για τον α ή β λόγο αποφάσησαν να εχουν γιατρό τον Χασιάκο...

So happy καλησπέρα, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Δεν σου κρύβω ότι και εγώ έχω επηρεαστεί κατά καιρούς απο διάφορα θέματα αλλά πλέον έχω μάθει να ακούω μεν αλλά να είμαι ήρεμη δε. Μωρέ τελικά έχει δίκιο ο αντρούλης μου:D!!! καλό μεσημέρι!!!!!!!!!!

Vanillablue καταλαβαινω πως νιωθεις, απλα θεωρω ότι το συγκεκριμένο θλιβερο γεγονός είχε άλλη αιτιολογία, την οποία δυστυχως δεν μπορούμε να ξέρουμε ούτε να μαθουμε. Επειδή κ εγω είχα πανικοβληθεί διαβαζοντας διάφορες καταγγελιες που είχαν γραφτει σε αυτον το τόπικ για τον γιατρό μας, θα σε συμβούλευα, να μην τα διαβαζεις. Εγω γεννησα εκτακτως με καισαρική πριν 2 εβδομαδες, (40 ημερες κύησης), κ όλα πηγαν καλα. Να σκέφτεσαι θετικά!

Για το μαξιλαρι εγκυμοσύνης, εγω αγορασα της Theraline-μετα απο πολυ ψαξιμο- κ πραγματικά βρηκα την υγεια μου! Τωρα το χρησιμοποιώ παρα πολύ κ στον θηλασμό! Αν θυμαμαι καλα το είχα αγοράσει γύρω στα 80 ευρω απο το Λητω..

Ldp5p3.png

So happy καλησπέρα, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Δεν σου κρύβω ότι και εγώ έχω επηρεαστεί κατά καιρούς απο διάφορα θέματα αλλά πλέον έχω μάθει να ακούω μεν αλλά να είμαι ήρεμη δε. Μωρέ τελικά έχει δίκιο ο αντρούλης μου:D!!! καλό μεσημέρι!!!!!!!!!!

Gitsvictoria εγω γεννησα πριν 2 εβδομαδες με καισαρική με τον Χασιακο στο ΡΕΑ...Νομίζω είχες ρωτησει αν κάποιο κορίτσι είχε εμπειρία...Τι θα ήθελες να μαθεις?

Ldp5p3.png

Gitsvictoria εγω γεννησα πριν 2 εβδομαδες με καισαρική με τον Χασιακο στο ΡΕΑ...Νομίζω είχες ρωτησει αν κάποιο κορίτσι είχε εμπειρία...Τι θα ήθελες να μαθεις?

SoHappy καλησπέρα, λοιπόν πήγα τις προάλλες και είδα το μαιευτήριο και μου άρεσε πάρα πολύ σύν ότι το προσωπικό απο ότι είδα ήταν πολύ ευγενικό. Να σε ρωτήσω, επειδή θα πάρω το οικονομικό πακέτο με το καλό, όταν λένε σε ΦΤ 3 ημέρες και σε ΚΤ 4 ημέρες, εννοούν 2 διανυκτερεύσεις στο πρώτο και 3 στο δεύτερο? Δεύτερον, το προσωπικό κατά την γνώμη σου όντως είναι ευγενικό ή εμένα μου φάνηκε? α, αν έχουν εμπειρία. Επίσης τι πρέπει να πάρω μαζί μου? Χίλια συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά πρώτη φορά μανούλα όσο να είναι έχω κάποιες απορίες.

Διαφημίσεις

gitvictoria, σ'ευχαριστώ που είσαι τόσο καθησυχαστική. Υπόσχομαι να έχω τα λογικά μου μέχρι να γεννήσω το μικρούλι μου. Μετά βλεπουμε! SoHappy, το μαξιλάρι θα το πάρω οπωσδήποτε, ευχαριστώ για την πληροφορία. Παρεμπιπτόντως και εγώ με καισαρική θα γεννήσω σίγουρα, το πού δεν το έχουμε ακόμη συζητήσει με τον κ.Χ. Η καισαρική σου σε πόνεσε πολύ όπως λένε; Η ουλή είναι ειδεχθής;;

vanillablue, μην ανυσηχείς για την καισαρική... Και εγώ για ιατρικούς λόγους έκανα τελικά καισαρική με τον Χασιακό. Η πρώτη μέρα ήταν δύσκολη, γιατί δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, μόνο να κάτσω ανασηκωμένη. Πόνους ιδιαίτερους δεν είχα, γιατί μου έδιναν παυσίπονα σε τακτά χρονικά διαστήματα και μπορούσα να ζητήσω και επιπλεόν δόση επισκληριδίου, σε περίπτωση που οι πόνοι δεν ήταν υποφερτοί. Μέσα σε 24 ώρες από την επέμβαση, σηκώθηκα. Αυτό ήταν το δύσκολο κομμάτι, η προσπάθεια να λειτουργήσουν ξανά οι μύες της κοιλιακής χώρας. Περπάτησα άμεσα, γιατί ήθελα να πάω να δω το μωράκι μου. Όσο πιο πολύ κινούμουν τόσο πιο ανώδυνό γινόταν... Μέσα σε 2 ημέρες ήμουν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και στις 3 ημέρες από την επέμβαση μπόρεσα και έκανα μπάνιο. Τώρα, 3 μήνες μετά από την καισαρική, η τομή μόλις που φαίνεται...

bunbunard20101223_-6_My+child+is.png

Είναι αυτά που λέω............................

Vanilla κοριτσάκι μου βγάλε κάθε κακή σκέψη από το μυαλό σου!!!!!!!!!Όλα θα πάνε καλά!!!!!

Δεν ξέρω τι να κάνω για να σε πείσω αλλά σε λίγες μέρες θα σου έχουν λυθεί όλες οι απορίες!!!!!

Μην ασχολείσαι άλλο με αυτήν την ιστορία που έστω κι αν δεχθώ ότι είναι αληθινή έχει πολλά κενά στην εξιστόρησή της!!!!!!

Κι εγώ με καισαρική γέννησα. Στην καισαρική είναι όλα θέμα οργανισμού. Για παράδειγμα, εγώ όταν είχα περάσει εξωμήτριο κύηση- με άλλο γιατρό- επειδή δε με πήρε χαμπάρι εγκαίρως, είχα κάνει λαπαρασκόπηση και αμέσως μετά λαπαροτομία, πονούσα πολύ, πάρα πολύ...

Στην καισαρική γέννησα 2 τα ξημερώματα περίπου, το επόμενο πρωί ήμουν όρθια, χωρίς βοήθεια και θήλαζα το παιδάκι μου!!!

Όλα θα πάνε καλά!!!Θα το δεις!!!

Gitsvictoria εγω γεννησα με καισαρικη, η προετοιμασία κ το χειρουργείο άψογο, ενιωθα σαν να μου εκαναν μασαζ, με μουσικη κ αψογο προσωπικο. (μου θυμισε λιγο νιπ-τακ, χαχαχα). Εμεινα σε οικονομικο δίκλινο (αλλά τελικά ήμουν μονη μου - σαν μονοκλινο δλδ), 4 διανυκτερευσεις έκανα, το προσωπικο άψογο, εξυπηρετικότατο, σου παρεχουν τα πάντα εκτός από τα προσωπικα σου είδη (οδοντοβουρτσα, ξυραφάκι, κτλ) κ τα ρούχα σου (πυτζάμες, νυχτικο, ρούχα εξόδου δικά σου κ του μωρού). Παντόφλες σου δίνουν εκεί. Τα πάντα είναι πεντακάθαρα, εχεις τηλ, ιντερνετ κ τηλεόραση δική σου! Εγω είχα ζητήσει αποκλειστικό θηλασμό κ μου εφερναν τον μπεμπη καθε 3 ωρες, ειχα δηλώσει κ rooming in αλλα λόγω καισαρικής κ δύσκολης αναρρωσης τελικα δεν το ζήτησα. Το παιδί βεβαια μου το αφηναν οποτε ήθελα..Γενικά ειναι όλοι πολύ συνεργασιμοι, με το χαμόγελο στα χείλη κ με βοήθησαν πολύ στο θέμα θηλασμού.

Vanillablue η τομή δεν φαίνεται εκει που είναι, εχει γίνει κ πλαστική. Οπως ανεφερα η στιγμή της καισαρικής ήταν ιδιαιτερα ευχαριστη εμπειρία, εγω είχα πρόβλημα με την αναρρωση, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες καθως είναι θέμα οργανισμού πιστεύω. Πάντως αν σε βοηθάει, θα το ξανάκανα /ω ευχαρίστως!

:)

Ldp5p3.png

ουφ διαβαζω διαβαζω και τελειωμο δεν εχει.......Βεβαια δεν προλαβαινω να τα διαβασω ολα....παντως κοριτσια ειμαι λιγο επιφυλακτικη στο να πιστεψω οαλ αυτα γιατι 2,5χρονια στο φορουμ εχω διαβασει ιστοριες για αγριους που λενε.......Καταρχην η κοπελα ετοιμογεννη και με αιμμοραγια και δεν την πηρανε εσπευμενα για καισαρικη????Μου φαινετε τελειως παραλογο,δηλαδη δεν πεφτανε οι παλμοι απο το μωρο???Δεν την ειχανε σε καρδιοτοκογραφο γιατι εμενα οταν με πιασανε οι πονοι παροτι ημουν σε δωματιο ειχα καρδιοτοκογραφο.....Βαλτε με και εμενα στις δυσπιστες τι ναπω.....Παντως ενα σκηνικο οταν γεννησα την κορη μου ηταν μια κοπελα 32χρ.που γεννησε λιγες ωρες πριν απο μενα ενα υγιεστατο αγορακι με καισαρικη αλλα πεθανε στο χειρουργειο,γιατρος της δεν ηταν ο χασιακος.....Αλλα σε καμια περιπτωση δνε εφταιγε ο γιατρος της αλλα το γεγονος οτι ειχε καποιο σοβαρο προβλημα στην καρδια και δεν επρεπε καν να μεινει εγκυος......Δεν το λεω αυτο γαι να τρομαξω καμια εγκυουλα απλα ηταν η εμπειρια της δικης μου γεννας γιατι αυτη τη κοπελα την ειδα μιλησαμε.....

Τεσπα ας αλλαξω θεμα,οι εγκυουλες και τα μωρακια μας τι κανουν?

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...