Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Κορίτσια,η αδερφή μου γεννάει με το καλό την ερχόμενη εβδομάδα στο Αρεταίειο και ήθελα να σας ρωτήσω αν πρέπει να αγοράσουμε Pampers.

Όταν έκανα πρακτική στο Αλεξάνδρας το μαιευτήριο προσέφερε τις πάνες,στο Αρεταίειο ακολουθούν άλλη τακτική;

Εγω γεννησα τον Ιανουαριο. Εχουν εκει παμπερς δε χρειαζεται να παρετε. Με το καλο!

xhbDp2.png863np2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το Φεβρουάριο προσπάθησα να βρω μέσω της τεχνολογίας κάτι για τον αναφερόμενο γιατρό και ανακάλυψα το συγκερκιμένο ΦΟΡΟΥΜ. Σε τακτά χρονικά διαστήματα το επισκέπτομαι και μέχρι σήμερα απλά διαβάζω χωρίς να τολμώ να επέμβω, αλλά προσπαθόντας ταυτόγχρονα να δώσω απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα που υπάρχουν μέσα μου. Τυγχάνει να είμαι φίλη της κοπέλας για την οποία αναφέρεται η χρήστης "ΡΑΝΙΑ". Δυστυχώς και χωρίς να αναφερθώ σε λεπτομέρειες όλα αυτά είναι αλήθεια. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που διαβάζω το φόρουμ, κυρίως κάποια βράδια που αφού βάλω τα δικά μου παιδιά για ύπνο και σερφάροντας στο internet για τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες, σκέφτομαι τη φίλη μου, που της ήταν μοιραίο να μη γίνει ακόμα μανούλα.

Δεν χρειάζεται να πανικοβληθούν οι μέλλουσες μαμάδες, απλά να μην επαναπαύονται ("πίστευε και μη, ερεύνα"). Η παρέμβαση μου αποβλέπει αποκλειστικά και το λέω με κλάματα ψυχής (πιστέψτε με) αν είναι δυνατόν να ενημερωθεί ο κάθε γιατρός να μην προτιμάει την ποσότητα και υστερεί στην ποιότητα και στην έγκαιρη παρέμβαση του (θέλω να πιστεύω άθελα του), γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω, πώς αφήνεις μια άψογη εγκυμοσύνη να φτάσει στις 40W+4 ημέρες και να χαθεί έτσι ξαφνικά και απρόσμενα ένας άγγελος 3,800 κιλά. Πόσο πρέπει να φτάσει ένα μωρό για να θεωρηθεί μια πρωτότοκη νέα μάνα ότι είναι ετοιμόγενη? Πόσο πρέπει να περιμένει? Θλίβομαι και απλά εύχομαι πότε σε καμιά γυναίκα να μη συμβεί αυτό εν έτη 2011 μέσα στο Νοσοκομείο.

koritsia kalispera !!!

sugnwmi pou merdeuomai alla einai krima na uparxeii tosi entasi min mallwnetai...

to mono pou prepei na kserete einai oti den uparxei giatros pou na min exei antimetwpisei kapoio paromoio peristatiko me auto pou exei anafer8ei, se olous tous giatrous exei tuxei akomi kai stous kaluterous auto de simainei oti an tuxei kati tetoio o giatros den einai kalos....

atuximata einai auta ta opoia mporoun na sumboun sto ka8e giatro an8rwpoi einai ki autoi kai prospa8oun gia to kalutero nomizw... bebaia ok uparxoun kai giatroi pou se blepoun mono san xrima kai de se logariazoun apla egw 8elw na kataliksw sto gegonos na min fobountai ta koritsia gi auto pou diabasan i akousan...

mporei i kopela pou sigoura oloi euxomaste na to kseperasei kai na ginei kala na parousiase kapoio allo provlima to opoio o giatros i oi giatroi den mporesan na entopisoun,

makari na pane ola kala gia tin kopela kai na tis dwsei pisw o 8eos to aggelaki pou exase...

den prepei na katigoroume tipota kai kanenan ean den to zoume emeis oi idioi, kai fusika oute ton giatro, ola ginontai gia kapoio logo ton opoio mono o 8eos ton kserei...

na anaferw oti egw eimai stin prospa8eia na apoktisw to 1o mou paidaki den exw kamia sxesi me ton sugkekrimeno giatro prwti fora eida to onoma tou eimai polu makria apo tnn poli tou.

egw diladi pou exw paei panw apo 7 giatrous gia na mou dwsoun auto pou po8w toso polu kai den ta katafere kaneis mexri twra prepei na tous bgalw axristous?????? apla ki autoi prospa8oun......

na eiste kala koritsia kai euxomai to kalutero gia oles sas!!!!!!!

Διαφημίσεις

Kai τι συμπερασμα βγαζεις σερλοκ Evi?

...

Δε μ αρέσει αυτή η εικόνα, Μαλίνα, είτε είναι αληθινή η ιστορία είτε όχι- όποια ιστορία και να ναι αυτή!!! Από εκεί και πέρα άσε τις ειρωνίες και άφησε τον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματά του!!!

Και για να γίνω πιο συγκεκριμένη:

Έχω αναφέρει ξανά ότι πιστεύω ότι κανένας γιατρός δεν είναι θεός, αλλά όπως πολλές κοπέλες έχουν αναφέρει, δεν είναι σωστό για κάποιο λάθος του ή για κάποιο δυσάρεστο γεγονός που ήταν πέρα από τις δυνάμεις του να διασείρεται με αυτό τον τρόπο!!!Κι εσύ, Μαλίνα, έπρεπε να ήσουν η πρώτη που θα το έλεγε αυτό!!! Επίσης, κανένας δε θα μου το βγάλει από το μυαλό- και δεν είναι μόνο δική μου άποψη αυτή- ότι όοοοοολες αυτές οι παρεμβάσεις- αν όχι όλες- που γίνονται εδώ μέσα είναι αγνές!!!

Επομένως, τα περί "σέρλοκ", κα Μαλίνα, δε θα τα κρίνω, γιατί δε θέλω να πω κάτι που θα σε στεναχωρήσει... Όπως ζητάτε κάποιοι να γίνουν σεβαστές όλες οι απόψεις, απαιτώ λοιπόν κι εγώ να είναι σεβαστές όοοοοολες οι απόψεις!!!!!

Νομίζω ότι σε σένα προσωπικά δεν έχω κάνει κανένα ειρωνικό χαρακτηρισμό και δε σου επιτρέπω να κάνεις ούτε σε μένα!!

Αλλά εσύ έπρεπε όταν έχεις δει τι γίνεται εδώ μέσα από ψεύτικα ποστ - κι όχι μόνο στο τόπικ μας- να είσαι πιο προσεκτική και να μην ειρωνεύεσαι!!!!!

Από εκεί και πέρα, επαναλαμβάνω, επειδή αυτό το τόπικ το διαβάζουν και εγκυμονούσες των οποίων οι ορμόνες δεν τους επιτρέπουν να σκεφτούν λογικά πάντοτε, θα έπρεπε να το σεβαστούμε. Θα μου πείτε δεν πρέπει να λέγονται αυτές οι ιστορίες?? Ναι ΑΛΛΑ!!!!!!Όταν πρόκειται για περιπτωσιολογία καλό θα ήταν να μη δίνουμε τέτοιες διαστάσεις, γιατί έχω επικοινωνήσει με μία εγκυμονούσα η οποιά υποφέρει αυτή τη στιγμή και κλαίει!!!!!!!!

Κατάλαβες, κα Μαλίνα??? Είσαι και μάνα και δεν επιτρέπεται τέτοια συμπεριφορά!!!!!!!Εδώ δεν προστατεύουμε κανένα Χασιάκο και κανένα γιατρό, εδώ στηρίζουμε η μία την άλλη είτε είναι στην προσπάθεια είτε είναι έγκυος, που απλώς τυχαίνει να έχουμε τον ίδιο γιατρό!!!

...

Δε μ αρέσει αυτή η εικόνα, Μαλίνα, είτε είναι αληθινή η ιστορία είτε όχι- όποια ιστορία και να ναι αυτή!!! Από εκεί και πέρα άσε τις ειρωνίες και άφησε τον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματά του!!!

Αυτο κανω εδω και καιρο Αφηνω αβιαστα τον καθενα να βγαλει τα συμπερασματα του

Δεν πεφτω να κριτικαρω καθε ποστ που για καποιο λογο δεν μου αρεσει

Δεν συμπεριφερομαι σαν να ειναι τσιφλικι μου το τοπικ

Ο μονος λογος που αναφερομαι σ εσενα (με τον ειρωνικο χαρακτηρισμο) ειναι οτι εσυ απευθυνθηκες στα υπολοιπα μελη του φορουμ (με κεφαλαια γραμματα λιγο πιο πριν) να σου πουν τη γνωμη τους

Σου υπενθυμιζω οτι την ειρωνια την εχεις χρησιμοποιησει πολυ συχνα οταν κατι που διαβαζεις εδω δεν σου αρεσει

Το θεμα δεν ειναι ο Χασιακος Κανεις μας δεν αμφισβητει το ποσο καλος γιατρος ειναι

Το θεμα εισαι εσυ που την πεφτεις σε οποιον εκφραζει κοσμια διαφορετικη αποψη

xtZRp3.png

!Όταν πρόκειται για περιπτωσιολογία καλό θα ήταν να μη δίνουμε τέτοιες διαστάσεις, γιατί έχω επικοινωνήσει με μία εγκυμονούσα η οποιά υποφέρει αυτή τη στιγμή και κλαίει!!!!!!!!

Κ!

Για ποιες διαστασεις μιλας; Καταλαβες οτι ενας ανθρωπος πεθανε; Εστω χωρις ο γιατρος να εχει ευθυνη;

Η γυναικα που το εζησε απο κοντα φανταζεσαι τι ειδε; Μαλλον οχι Γιατι εσυ εχεις την τυχη να αγκαλιαζεις το μωρακι σου και κλεινεις τα ματια σε οτι δεν εχεις (και δεν σου ευχομαι ποτε) να ζησεις

Ταυτιζεσαι με τις εγκυουλες του τοπικ που εχουν ανυσηχησει Γιατι δεν μπαινεις για μια στιγμη μονο στη θεση αυτηςι που εχασε το μωρο της..

Οι εγκυες σημερα δεν ζουν στα συννεφα Ξερουν οτι υπαρχουν καποιες ελαχιστες πιθανοτητες να μην παει κατι καλα Και ας ειναι ο γιατρος αστερι (που ειναι)

Κι εγω εκλαιγα στην εγκυμοσυνη μου οταν διαβαζα για αποβολες και προωρους τοκετους και πολλα αλλα ασχημα Αλλα δεν εκλεισα τα αυτια και τα ματια

Ολες οι εγκυες ας γνωριζουν οτι ο Χασιακος ειναι πολυ καλος γιατρος Για τα υπολοιπα ο Θεος και η συγκυρια

xtZRp3.png

Νομίζω ότι με τον ίδιο τρόπο που την "έπεσα" όπως λες σε κάποιους που έχουν διαφορετική γνώμη με μένα μου την έπεσαν κι εμένα κάποιοι άλλη επειδή είχα διαφορετική γνώμη!!!!!!

Επίσης μη διαστρεβλώνεις αυτά που σου γράφω: Δεν είπα ότι δε σκέφτομαι τη μητέρα και τη κάθε μητέρα που είχε την ατυχία και τη δυστυχία να χάσει το παιδί της, αλλά δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι μπαίνουν και ετοιμόγεννες τρομοκρατούνται και πλαντάζουν στο κλάμα με αυτά που διαβάζουν!!!Αυτές να τις αγνοήσουμε??

Κι αν υποννοείς εμένα για το "τσιφλίκι" κάνεις πολύ μεγάλο λάθος, γιατί αν δεις τα ποστ μου από παλιότερα, από το parents, θα δεις ότι πέρασα πολλά και όταν τα ξεπέρασα στήριζα και συνεχίζω να στηρίζω υποψήφιες μητέρες!!! Δεν μπορώ όμως να παραβλέψω ότι ο κ. Χασιάκος έχει πολλούς εχθρούς που τον ζηλεύουν και θέλουν να του χαλάσουν το όνομα και γι' αυτό απαντώ πολλές φορές καχύποπτα και δύσπιστα, γιατί έχω ακούσει πολλά εκτός φόρουμ... Αυτό είναι "τσιφλίκι"? Το να μην αντέχεις να αδικείται ένας τόσο αξιόλογος άνθρωπος; Ένας άνθρωπος που έχει δώσει τη ζωή του στην επιστήμη του; Σ' έναν άνθρωπο που θέλει να βλέπει τις γυναίκες να λάμπουν τα πρόσωπά τους από την ευτυχία της μητρότητας??

Τι ενόχλησε απ όλα αυτά που έγραψα??? Η δυσπιστία μου??? Πώς να μην έχω δυσπιστία με όλα αυτά που έχουμε διαβάσει κατά καιρούς εδώ μέσα?? Πώς να πιστέψω αβίαστα κάθε ιστορία που παρουσιάζεται???

Άλλο το ένα, άλλο το άλλο!!! Τον πόνο αυτής της μάνας και οποιαδήποτε μάνας που έχει χάσει το μωράκι της από εμβρυάκι μέχρι ολόκληρο μωρό μόνο όποια το έχει ζήσει μπορεί να το καταλάβει!!!Κι εγώ δυστυχώς το έχω ζήσει 2 φορές και στη μία μάλιστα πήγα να χάσω τη ζωή μου!! Επομένως, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προσπαθείτε κάποια μέλη να κάνετε μάθημα ευαισθησίας!!!!!!

Η γνώμη μου είναι ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΟΓΕΝΝΕΣ!!!!!! Το ότι όλες έχουμε στην άκρη του μυαλού μας ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά μέχρι το τέλος δε σημαίνει ότι πρέπει να τις βομβαρδίζουμε με εφιάλτες και δυσάρεστες ιστορίες!!!!!!

Θα συμβούλευα λοιπόν τις ετοιμόγεννες, καλύτερα να μην παρακολουθούν ούτε αυτό το τόπικ ούτε άλλες δύσκολες στιγμές μέχρι να γεννήσουν!!!!!!

Διαφημίσεις

Ο Χασιακος δεν εχει αναγκη καμια υποστηριξη απο εμας

Ο ιδιος ισως να παρακαλουσε καποια ευκολα περιστατικα να πανε σε αλλον γιατρο για να προλαβαινει να βλεπει λιγο την οικογενεια του (υποθετω..δεν το ρωτησα ποτε)

ΔΕν χαλαει η φημη ενος γιατρου μεσα απο ενα τοπικ

Ο ιδιος δινει καθημερινα εξετασεις στην πραξη

Το θεμα αυτο θα ειχε κλεισει (με την γυναικα που εχασε το μωρο) αν εσυ δεν επεμενες τοσο να βγαλεις τα γραφομενα της ψεμματα και να κανεις υποθεσεις

Οπως λες εσυ τη γνωμη σου ετσι αποφασισα να τη λεω κι εγω

Οι εγκυμονουσες ξερουν οτι εχουν εναν απο τους καλυτερους γιατρους της Αθηνας Κατα τ αλλα οπως εγραψα και πριν παιζει ρολο ο Θεος και η συγκυρια

Προσωπικα δεν ειδα να γινεται εδω βομβαρδισμος απο ασχημα περιστατικα Δυο αν δεν κανω λαθος εχουν αναφερθει( αυτο με το μωρο και το αλλο με το ραψιμο) και καποια παραπονα

Αυτα περι ζηλειας σορυ αλλα μου θυμιζουν τουρκικο σηριαλ (ναι εχω δει!)

xtZRp3.png

Αυτά περί ζήλειας δε συμβαίνουν σε τουρκικά μόνο σίριαλ (που δεν έχω δει) και για να το αναφέρω κάτι ξέρω, κάτι έχω ακούσει!!!

Μόνη σου λες ότι έχεις δικαίωμα να λες ελεύθερα την άποψή σου!!!Εγώ δεν έχω το ίδιο δικαίωμα?? Δεν έχω δικαίωμα να δυσπιστώ???

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος που μπαίνει και καταγράφει μία ιστορία για έναν γιατρό μπαίνει στη διαδικασία αν απαντήσει. Εγώ δε θα απαντούσα, θα έγραφα την καταγγελία μου και θα έφευγα!!!!

Το ότι ο κ. Χασιάκος δεν έχει την ανάγκη κανενός να τον στηρίξει, αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει δικαίωμα κάποια ασθενής του να αντιδρά όταν βλέπει ότι τους τελευταίους μήνες μηνιαίως παρουσιάζεται μία τέτοια ιστορία (είτε είναι αληθινή είτε όχι)!!

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς μιλάς για ελευθερία άποψης, όταν με κρίνεις γιατί υπερασπίζω τον Χασιάκο!!!Δικαίωμά μου δεν είναι??? Δεν το έχει ανάγκη ναι!!!!!! Είμαι ελεύθερος άνθρωπος όμως να εκφραστώ??? Νομίζω ότι είμαι και κανένας δεν έχει δικαίωμα να μου το απαγορεύσει!!!!

Τέτοιες ιστορίες θα ξαναγραφτούν και κανένας δεν έχει δικαίωμα να το απαγορεύσει ακόμα κι όταν πρόκειται για ιστορίες επιστημονικής φαντασίας!!! Με τον ίδιο τρόπο μπορώ κι εγώ ν' ανταπαντώ και να λέω τη γνώμη μου ότι ή συμφωνώ ή ότι διαφωνώ!!!!!!

Δεν μπορώ να καταλάβω όμως, Μαλίνα, γιατί αντιδράς μ' εμένα που απλώς δε δέχομαι αβίαστα κάποια πράγματα, ενώ όποια κοπέλα εμφανίζεται που έχει μια ιστορία να πει είσαι συγκαταβατική!!! Κι εσύ επιλεκτική είσαι σε αυτή την περίπτωση δυστυχώς!!!

Βρε κορίτσια...μη συνεχίζετε την αντιπαράθεση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος και κανένα όφελος.

Δε θέλω να αναμοχλεύω το θέμα, αλλά αν όλα έγιναν όπως μας έχουν αναφέρει και οι δύο κοπέλες, παρότι το γεγονός είναι τραγικό και εύχομαι καμία εγκυος να μην ξαναζήσει κάτι ανάλογο, συγγνώμη αλλά εγώ δε βλέπω κάποια ευθύνη ή αμέλεια του γιατρού (ως προς το περιστατικό πάντα). Είχε μια εγκυμονούσα με τέλεια εγκυμοσύνη, χωρίς καμία ένδειξη ότι κάτι θα πάει στραβά, της έκανε εισαγωγή 40+3 ημέρες ώστε να βρίσκεται εντός του μαιευτηρίου (μήπως αν δεν ήταν ήδη στο Αρεταίειο θα μπορούσε να κινδυνέψει και η ζωή της κοπέλας;) και να προβεί σε πρόκληση την επόμενη, της έκαναν έλεγχο δύο φορές (αν δεν κάνω λάθος) με τον καρδιοτοκογράφο και όλα έδειχναν άψογα... Τώρα το πότε τον ειδοποίησαν για την άσχημη εξέλιξη και το να προλάβαινε να βρίσκεται εκεί δεν το γνωρίζω... Πάντως δε νομίζω ότι ήταν υποχρεωμένος από πριν να είναι εκεί στους ελέγχους ρουτίνας και στην εισαγωγή. Πράγματι αν μετά δεν συμπαραστάθηκε στην οικογένεια αυτό είναι πολύ μεμπτό και σίγουρα όλες μας το καταδικάζουμε.

Επίσης θέλω να αναφέρω ότι σύμφωνα με τον Π.Ο.Υ. ο γιατρός πρέπει να επεμβαίνει γαι πρόκληση τοκετού μονο και εάν βλέπει κάποιο κίνδυνο γαι μητέρα και μωρό.(Όι εβδομάδες τοκετού δε λένε τίποτα από μόνες τους από τη στιγμή που είναι λίγο δύσκολο να καθοριστεί με ακρίβεια η ακριβής ημερομηνία σύλληψης). Κάτι βέβαιο που για να είμαι ειλικρινής ο Χασιάκος δεν το τηρεί δεδομένου ότι τόσο σ' εμένα όσο και σε όλες τις γνωστές μου μόλις έμπαιναν στην 39 εβδόμάδα μας συνέστηνε να μπούμε με πρόκληση. Εγώ γέννησα 40+3 φυσιολογικά και είχα μια ψιλοκόντρα γι' αυτό με το γιατρό... γαιτί σύμφωνα με τα όσα έχω διαβάσει και η πρόκληση (όπως βέβαια και η καισαρική κρύβει πολλούς κινδύνους).

Το κακό είναι ότι χάθηκε ένα μωρό και δεν ξέρω αν υπάρχουν λόγια παρηγορητικά γι' αυτή την κοπέλα (είτε φταίει ένας γιατρός είτε όχι).Όποτε καλό είναι να κλείσει το θέμα εδώ...

Αυτά περί ζήλειας δε συμβαίνουν σε τουρκικά μόνο σίριαλ (που δεν έχω δει) και για να το αναφέρω κάτι ξέρω, κάτι έχω ακούσει!!!

Μόνη σου λες ότι έχεις δικαίωμα να λες ελεύθερα την άποψή σου!!!Εγώ δεν έχω το ίδιο δικαίωμα?? Δεν έχω δικαίωμα να δυσπιστώ???

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος που μπαίνει και καταγράφει μία ιστορία για έναν γιατρό μπαίνει στη διαδικασία αν απαντήσει. Εγώ δε θα απαντούσα, θα έγραφα την καταγγελία μου και θα έφευγα!!!!

Το ότι ο κ. Χασιάκος δεν έχει την ανάγκη κανενός να τον στηρίξει, αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει δικαίωμα κάποια ασθενής του να αντιδρά όταν βλέπει ότι τους τελευταίους μήνες μηνιαίως παρουσιάζεται μία τέτοια ιστορία (είτε είναι αληθινή είτε όχι)!!

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς μιλάς για ελευθερία άποψης, όταν με κρίνεις γιατί υπερασπίζω τον Χασιάκο!!!Δικαίωμά μου δεν είναι??? Δεν το έχει ανάγκη ναι!!!!!! Είμαι ελεύθερος άνθρωπος όμως να εκφραστώ??? Νομίζω ότι είμαι και κανένας δεν έχει δικαίωμα να μου το απαγορεύσει!!!!

Τέτοιες ιστορίες θα ξαναγραφτούν και κανένας δεν έχει δικαίωμα να το απαγορεύσει ακόμα κι όταν πρόκειται για ιστορίες επιστημονικής φαντασίας!!! Με τον ίδιο τρόπο μπορώ κι εγώ ν' ανταπαντώ και να λέω τη γνώμη μου ότι ή συμφωνώ ή ότι διαφωνώ!!!!!!

Δεν μπορώ να καταλάβω όμως, Μαλίνα, γιατί αντιδράς μ' εμένα που απλώς δε δέχομαι αβίαστα κάποια πράγματα, ενώ όποια κοπέλα εμφανίζεται που έχει μια ιστορία να πει είσαι συγκαταβατική!!! Κι εσύ επιλεκτική είσαι σε αυτή την περίπτωση δυστυχώς!!!

Βεβαια κι εχεις δικαιωμα να λες τη γνωμη σου οπως ολοι Ομως απο την αρχη σε καθε τετοια ιστορια εξαπολυεις ειρωνιες και επιμενεις τοοσο πολυ που προσωπικα εμενα μ εχεις κουρασει Αποψη μου και στην καταθετω

Για αυτο που λες οτι εσυ στη θεση της θα εκανες την καταγγελια και θα εφευγες εχω να σου πω οτι ολος ο κοσμος δεν σκεφτεται με τον ιδιο τροπο και αντιδρα αναλογα

Εννοειται δικαιωμα σου να υπερασπιζεσαι τον γιατρο με τον τροπο που θεωρεις εσυ σωστο Αλλα μην κρινεις αβιαστα οποιον εχει παραπονα απο αυτον Και στην τελικη να τον κρινεις αμα το θελεις αλλα να δεχεσαι και κριτικη επι των κρισεων σου

xtZRp3.png

Όσα αναφέρεις, Αθηνά, είναι όχι απλώς σωστά, αλλά εξαιρετικά!!!!!

Όταν διαβάζουμε τέτοιες ιστορίες φορτιζόμαστε συναισθηματικά και η καθεμία αντιδρά με τον τρόπο της!!!! Η απώλεια ενός μωρού, ενός ανθρώπου, είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να ζήσει άνθρωπος!!!!!!

Όπως λες όμως πολύ σωστά, όταν δεν ξέρουμε τα ιατρικά δεδομένα ή τι έγινε πραγματικά (ανέφερες ήδη ότι δεν ξέρουμε αν συμπαραστάθηκε ο κ. Χασιάκος- και εννοείται ότι αν δε συμπαραστάθηκε είναι απαράδεκτο- το γνωρίζουμε όμως??? όχι)

Αυτός ήταν ο λόγος που αντέδρασα σ' εκείνο το ποστ, γιατί συνοδευόταν με σχόλια που υποννούσαν: "Ανοίξτε τα μάτια σας", "πώς εμπιστεύεστε τέτοιο γιατρό" κτλ.

Αυτή η κριτική σε καμία περίπτωση δεν αγγίζει το μέγεθος του πόνου της απώλειας του γονιού όχι μόνο της συγκεκριμένης κοπέλας, αλλά του κάθε γονιού που θα ζήσει τέτοια δυστυχία!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...