Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Curls, an den tin exeis ftiaksei akoma prepei mexri to telos tis 35hs vdomadas na tin exeis ftiaksei.Gia tin mpempa sou min agxwnesai.Auta pou xreiazetai o mpempis mou tha mou ta feroun otan einai na vgw apo to maieutirio.

Gia ton mpempi mou tha mou feroun 1 fanelaki,1 formaki,1a forma eksodou,1 skoufaki kai 1 zeugari gantakia.Ta gantakia tha ta parw apo tin 1h mera giati ta mwra ksunontai.Mono gia pampers den eimai sigouri.An exeis makria mallia pare kai kokkalakia mazi sou!Auta tha valw gia ton mpempi mou.Den nomizw na xreiazetai kati allo.Kai gia ton eauto sou nomizw oti sta eipa ola.An den tin exeis ftiaksei akoma,min agxwnesai exeis ligo xrono akomi!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

dimistra:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΣΤΣΙ ΜΟΥ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΜΠΕΡΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ! ΜΟΝΟ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΔΩΡΑΚΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ! ΦΙΛΙΑ!ΑΚΥΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΛΗΤΩ! ΕΜΕΝΑ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ!

Διαφημίσεις

dimistra: ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ! ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ!Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑ Κ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ!ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΗΤΩ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!

Geia sou,Gitsvictoria.Kala eisai? Tin teleutaia fora pou piga ston k.Xasiako ton rwtisa gia to Rea,giati to skeftika gia to Rea parolo pou eixa apofasisei Litw kai mou eipe pws einai polu kala kai ta 2.Kai to Litw kai to Rea!Milaw kai se allo cafe kai tha gennisoun kai alla koritsia sto Rea giati exoun akousei pol

u kala log

ia!Tin gnwmi tou Xasiakou tin empisteuomai.Na ton rwtiseis kai su otan pas kai rwta kai kapoia gnwsti sou,an exeis kapoia gnwsti pou prokeitai na gennisei sto Rea i exei gennisei sto Rea.Kalo mesimeri!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Geia sou,Gitsvictoria.Kala eisai? Tin teleutaia fora pou piga ston k.Xasiako ton rwtisa gia to Rea,giati to skeftika gia to Rea parolo pou eixa apofasisei Litw kai mou eipe pws einai polu kala kai ta 2.Kai to Litw kai to Rea!Milaw kai se allo cafe kai tha gennisoun kai alla koritsia sto Rea giati exoun akousei pol

u kala log

ia!Tin gnwmi tou Xasiakou tin empisteuomai.Na ton rwtiseis kai su otan pas kai rwta kai kapoia gnwsti sou,an exeis kapoia gnwsti pou prokeitai na gennisei sto Rea i exei gennisei sto Rea.Kalo mesimeri!

Dimista μου καλησπέρα. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Που λές έχω ήδη μιλήσει με τον Χασιάκο. Μου πρότεινε και εμένα Λητώ ή Ρέα. Το αρεταίειο μου το ψιλοαπόκλεισε, ειδικά όταν τον ρώτησα που είναι καλύτερο για τα νεογνά. Βέβαια την απόφαση μου για το Ρέα την είχα πάρει πρίν τον ρωτήσω. Πήγα και το είδα. Είναι σούπερ με πολύ καλές τιμές. Σύν ότι όποια κοπέλα θέλει έχει και rooming in. Βέβαια εγώ δεν θα το προτιμήσω και ας έχουν αντίρρηση κάποιες κοπελιές. Τέλος πάντων, καλό μεσημέρι και καλή ξεκούραση.

Αν και δεν συμμετέχω συχνά, παρακολουθώ το forum, αφού ο κ. Χασιάκος είναι και δικός μου γιατρός. Με βάση αυτά που διάβασα τις τελευταίες μέρες, θα ήθελα να καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου από την γέννηση του γιού μου…

Είχα μια εγκυμοσύνη τέλεια… Χωρίς συμπτώματα και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα… Όλες οι εξετάσεις ήταν κάτι παραπάνω από τέλειες…

Όλα αυτά όμως, μέχρι να μπω στον μήνα μου… Μέσα σε δύο εβδομάδες, τα αμνιακά μου υγρά μειώθηκαν στα κατώτατα φυσιολογικά και το παιδί σταμάτησε να παίρνει βάρος… Το περιβάλλον της μήτρας έγινε αφιλόξενο για το μωράκι μου…

Σύνδρομο Υπολειπόμενης Ενδομήτριας Ανάπτυξης, ολιγάμνιο και εγώ άμεσα για εξετάσεις θρομβοφιλίας, οι οποίες βγήκαν θετικές… ύπουλη μορφή που εμφανίζεται στο τρίτο τρίμηνο της κύησης….

Από εκείνη τη στιγμή η κύηση έγινε κύηση υψηλού κινδύνου… Μέσα σε όλα τα άλλα ανέβασα και πίεση… Κατεπείγουσα εισαγωγή στο Αρεταίειο. Με προετοίμασαν για τοκετό και με ανέβασαν στην αίθουσα όπου με σύνδεσαν με καρδιοτοκογράφο και πιεσόμετρο… Αυτό έγινε κοντά στα μεσάνυχτα… Ο Χασιάκος ήρθε λίγο αργότερα, ξημερώματα Πέμπτης και μέχρι το Σάββατο που έμεινα στο νοσοκομείο ήταν διαρκώς εκεί… και πάντα ενημερωμένος και για τα αποτελέσματα των εξετάσεων μου αλλά και για τα nst… (ακόμη και στους διαδρόμους που τον συναντούσα και χωρίς να έχει μπροστά του το φάκελο μου…). Σταθεροποιούμαι και με κατεβάζουν σε θάλαμο…

Το Σάββατο το πρωί και αφού τα αποτελέσματα όλων των εξετάσεων ήταν καλά, τον παρακάλεσα να μου δώσει εξιτήριο γιατί η παραμονή μου στο νοσοκομείο που προσέθετε αρκετό στρες.

Πράγματι, μου επέτρεψε να φύγω αλλά με τον όρο να πηγαίνω στο Αρεταίειο 2 φορές τη μέρα για nst… και παράλληλα να με βλέπει και ο ίδιος. Όπως μου εξήγησε, αν ο μικρός έδειχνε την παραμικρή δυσφορία στο καρδιοτοκογράφημα θα μπαίναμε για καισαρική άμεσα.

Βέβαια, την Τετάρτη έκανα ξανά εισαγωγή ώστε να πάρουμε τον μπέμπη με προγραμματισμένη καισαρική..

Διαβάζοντας διάφορα papers σχετικά με την κατάσταση μου, κατάλαβα τι φοβόταν … τον ενδομήτριο θάνατο… ο ίδιος ήθελε να προχωρήσουμε την Τρίτη σε καισαρική, ( το μωρό λόγω μεγέθους δεν θα άντεχε το στρες της φυσιολογικής γέννας…) αλλά εγώ τον παρακάλεσα για την Πέμπτη, οπότε θα έμπαινα και στην 38η εβδομάδα… Συμφώνησε μόνο με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στα τοκογραφήματα.. Τελικά, σήμερα κρατάω το βασανάκι μου αγκαλιά…

Από τη στιγμή που στην εγκυμοσύνη που παρουσιάστηκαν επιπλοκές, ήταν εκεί δίπλα μου.. Η παρακολούθηση έγινε καθημερινή και ήταν πάντα τρυφερός και καθησυχαστικός μαζί μου. Έμεινα στο νοσοκομείο 1 εβδομάδα μετά την γέννα, μέχρι να πάρω το ΟΚ από τους παιδιάτρους για να μπορέσουμε να φύγουμε… μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων και όλες τις μέρες ήταν εκεί… όποτε τον χρειάστηκα, τον βρήκα… και σε μεγάλο βαθμό το ότι αυτή τη στιγμή έχω το μικράκι μου, το οφείλω σε αυτόν τον άνθρωπο… Όπως μου είπε και ο αιματολόγος, δεν είναι πολλοί οι γιατροί που μπορούν να αναγνωρίσουν τα σημάδια της θρομβοφιλίας που συνδέεται με το iugr. Και βέβαια, θα πρέπει να τονίσω ότι ο κίνδυνος δεν ήταν μόνο για το παιδί αλλά και για μένα κατά τη διάρκεια της λοχείας…

Τέλος καλό όλα καλά… Αυτό όμως που έμαθα από τη δική μου εμπειρία είναι ότι καμία εγκυμοσύνη δεν είναι ανέφελη…. Δυστυχώς, πρόβλημα μπορεί να προκύψει οποιαδήποτε στιγμή και κανένας γιατρός, όσο καλός και αν είναι δεν μπορεί πάντα να προβλέψει την εξέλιξη της, μέχρι να ακουστεί το πρώτο κλάμα του μωρού. Στη δική μου περίπτωση ήμουν τυχερή που γιατρός μου είναι ο Χασιάκος. Αισθάνομαι ότι έκανε ότι καλύτερο και για μένα αλλά και για το μπέμπη μου…

Δεν αμφισβητώ ότι το γεγονός που αναφέρθηκε μπορεί να είναι αληθινό, όμως η ρήξη του πλακούντα είναι κάτι που δεν μπορεί να προβλεφθεί, ούτε μέσα από τους υπέρηχους στο τέλος της κύησης μπορεί να φανεί με ακρίβεια το μέγεθος που έχει το μωράκι. Και στο εξωτερικό, πολλές φορές μια εγκυμοσύνη μπορεί να φτάσει και μέχρι τις 42 εβδομάδες, χωρίς να παρέμβουν οι γιατροί…

Πάντως, όταν με το καλό έρθει η ώρα, τον ίδιο γιατρό θα εμπιστευτώ και για το δεύτερο παιδάκι μου….

bunbunard20101223_-6_My+child+is.png

Κορίτσια,η αδερφή μου γεννάει με το καλό την ερχόμενη εβδομάδα στο Αρεταίειο και ήθελα να σας ρωτήσω αν πρέπει να αγοράσουμε Pampers.

Όταν έκανα πρακτική στο Αλεξάνδρας το μαιευτήριο προσέφερε τις πάνες,στο Αρεταίειο ακολουθούν άλλη τακτική;

MHK7mlG.jpgMHK7p2.png

Κορίτσια,η αδερφή μου γεννάει με το καλό την ερχόμενη εβδομάδα στο Αρεταίειο και ήθελα να σας ρωτήσω αν πρέπει να αγοράσουμε Pampers.

Όταν έκανα πρακτική στο Αλεξάνδρας το μαιευτήριο προσέφερε τις πάνες,στο Αρεταίειο ακολουθούν άλλη τακτική;

Pera απο τα δωρα των εταιριων το Αρεταιειο το καλοκαιρι που γεννησα εγω παρειχε δωρεαν τις πανες Δεν νομιζω οτι θα σου χρειαστουν Με το καλο το ανηψακι!

xtZRp3.png

Pera απο τα δωρα των εταιριων το Αρεταιειο το καλοκαιρι που γεννησα εγω παρειχε δωρεαν τις πανες Δεν νομιζω οτι θα σου χρειαστουν Με το καλο το ανηψακι!

Το πολύ-πολύ αν χρειαστούν,πάμε και αγοράζουμε επί τόπου.

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ,να σου ζήσει και 'σενα το μωρουδάκι σου!!!:D:D

MHK7mlG.jpgMHK7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...