Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

evi26:ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ 40 ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΧΑΣΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ!ΜΠΡΑΒΟ!ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΙ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ!ΑΛΛΑ ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ!ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΝΩ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!ΕΓΩ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ! ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ?ΕΤΣΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΨΙΕΣ?ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙ!ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

Ράνια Παπ, ασχολείσου με κάτι άλλο, κοπέλα μου, τώρα!!!!!Το καθήκον σου το έκανες, έχεις το μέτωπό σου καθαρό!!!!! Προσωπικά δεν έχω ανάγκη ούτε να πάρω να το διασταυρώσω ούτε τίποτα, γιατί απλώς δε μ'ενδιαφέρει!!!! Εγώ άλλον Χασιάκο έζησα, άλλον Χασιάκο ξέρω και θα τον εμπιστευτώ και στο δεύτερό μου παιδί!!!!Από εκεί και πέρα εσύ μπήκες και ενημέρωσες... Όποια κοπέλα θέλει να ψάξει το ιστορικό του κ. Χασιάκου είναι ελεύθερη!!!!!!!!Όποια δεν τον εμπιστεύεται επίσης είναι ελεύθερη να αλλάξει γιατρό!!!!!Δε νομίζω άλλωστε ότι παρακαλάει καμία από εμάς ο Χασιάκος...

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλες!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου δεν καταλαβαίνω γιατί τρώγεστε! Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος.

1ο Ο γιατρός μου δεν έχει καμία σχέση με το Χασιάκο ή το αρεταίειο

2ο η Μακροσωμία

ΜΑΚΡΟΣΩΜΙΑ

"Το 70% των LGA εμβρύων γεννιούνται από μητέρες χωρίς διαταραχή ανοχής της γλυκόζης και ο μεγαλύτερος κίνδυνος εμφάνισης νεογνικής μακροσωμίας είναι η παχυσαρκία της μητέρας. Η εμβρυική μακροσωμία λόγω διαβήτη της μητέρας διαφέρει από τη μακροσωμία εμβρύων μη διαβητικών μητέρων στη συχνότητα εμφάνισης δυστοκίας ώμων, η οποία οφείλεται κυρίως σε διαφορετικά μορφολογικά χαρακτηριστικά των εμβρύων. Πάντως, παρά τη συσχέτιση δυστοκίας ώμων και μακροσωμίας, τα περισσότερα έμβρυα με μακροσωμία δεν εμφανίζουν δυστοκία ώμων.(7)

Ο Landon διαπίστωσε ότι η περίμετρος της κεφαλής (HC) και το μήκος του μηριαίου (FL) δεν διαφέρουν ανάμεσα στα μακροσωμικά και φυσιολογικά αναπτυσσόμενα έμβρυα, αλλά ότι υπάρχει διαφορά στην περίμετρο της κοιλίας ανάμεσα στις δύο αυτές ομάδες εμβρύων μετά την 32η εβδομάδα, σε διαδοχικά υπερηχογραφήματα. Επειδή, όμως, δεν υπάρχει πάντοτε η δυνατότητα για περισσότερα του ενός υπερηχογραφήματα για αξιολόγηση της ανάπτυξης του εμβρύου, μία μοναδική μέτρηση περιμέτρου της κοιλίας (ΑC) του εμβρύου μεγαλύτερη από δύο σταθερές αποκλίσεις είναι αξιόπιστη στην ανίχνευση μακροσωμικών εμβρύων. Έχει βρεθεί ότι ο λόγος σωματομετρικών μετρήσεων μπορεί να ανακαλύψει τα μακροσωμικά έμβρυα με μεγαλύτερη ακρίβεια, σε σχέση με τον υπολογισμό μόνο του εμβρυικού βάρους. Έτσι, όταν ο λόγος του μήκους του μηριαίου προς την περίμετρο της κοιλίας (FL/AC) είναι μικρότερος του 21%, το έμβρυο θεωρείται μακροσωμικό.(:cool:

Συνεπώς, όταν στην κλινική πράξη διαπιστώνεται μακροσωμία, επιβάλλεται η διερεύνηση της μητέρας με καμπύλη σακχάρου για την ύπαρξη ή μη διαβήτη της κύησης. Άλλα στοιχεία που συνηγορούν στην πιθανή ύπαρξη διαβήτη της κύησης, είναι το πολυυδράμνιο (μονήρης αμνιακός θύλακας >8cm) και πλακούντας με πάχος >4cm. Συνίσταται η παρακολούθηση των μακροσωμικών εμβρύων με υπερηχογράφημα κάθε 15 ημέρες.(1) Τελευταία, έγιναν ογκομετρικές μελέτες, με το υπερηχογράφημα τριών διαστάσεων - 3D, του βραχιονίου, του μηριαίου οστού και της κοιλίας και διαπιστώθηκε ότι το υπολογιζόμενο εμβρυικό βάρος ανταποκρίνεται στο πραγματικό βάρος γέννησης.(9)"

πηγή: http://www.iatrikionline.gr/EL_M_2_2005/9.htm

3ο Μιλάτε για 60 εκ βρέφος και το αποτέλεσμα της μέτρησης έγινε με το μάτι, από μια φωτογραφία?

4ο Σε καμία περίπτωση δεν είναι οι ειδικευόμενοι μόνοι τους, πάντα πρέπει αν υπάρχει και ένας πιο έμπειρος στο γκρούπ, αν όχι ο Χασιάκος κάποιος άλλος.

5ο Το ύψος των γονιών δεν έχει σχέση με τη μακροσωμία ή το πόσο ψηλό θα γίνει μετά το παιδί (Να ξαναθυμηθούμε τη Βιολογία του σχολείου)

6ο Δεν υπάρχουν προβλήματα στη γέννα λόγω μακροσωμίας. Γίνονται οι απαραίτητες μετρήσεις για να κριθεί αν μπορεί αν γίνει φυσιολογικός τοκετός χωρίς πολλά προβλήματα. Σύμφωνα με μια έρευνα το 88% των γυναικών θα γεννήσουν φυσιολογικά χωρίς πρόβλημα.

7ο Η μακροσωμία οφείλεται στον διαβήτη κύησης. Η μακροσωμία επίσης φαίνεται από τα υπερηχογραφήματα και μερικές εβδομάδες πρίν τη γέννα.

8ο Η δυσκολία με τη μακροσωμία δεν είναι το ύψος του παιδιού αλλά το βάρος του (πάχος) πάνω από 4-4.5 κιλά υπάρχουν ανατομικές δυσκολίες (αυτός ήταν ο λόγος που και η μητέρα μου είχε κάνει καισαρική, ήμουν 51εκ αλλά 4.4 κιλά θρεφτάρι)

9ο Ακόμα και γυναικολόγοι να είμασταν χωρίς να έχουμε όλες τις ιατρικές ενδείξεις δε θα μπορούσαμε να κρίνουμε σωστά το περιστατικό.

Για αυτό λοιπόν, ψυχραιμία!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Αμ γεια σου, κοπέλα μου!!!!!!

*Σε καμία περίπτωση δεν είναι οι ειδικευόμενοι μόνοι τους, πάντα πρέπει αν υπάρχει και ένας πιο έμπειρος στο γκρούπ, αν όχι ο Χασιάκος κάποιος άλλος* Αυτό εννοούσα όταν έλεγα ότι δεν είναι δυνατόν να αφήσουν μία κοπέλα να χάσει το παιδάκι της με αυτόν τον τρόπο!!!!!

Ευτυχώς που μίλησε ένας άνθρωπος αντικειμενικά, γιατί μόνο ότι τα παίρνουμε από τον Χασιάκο δεν κατηγορηθήκαμε...

Κι όπως είπε και η Ιόλη, εδώ στις αποβολές στεναχωριέται, θα άφηνε ένα παιδάκι να πεθάνει...

Εδώ εγώ που είχα ιστορικό εξωμήτριας κύησης και τον έπαιρνα τηλέφωνο κάθε φορά που νόμιζα ότι μου συμβαίνει κάτι κακό και με δεχόταν Κυριακές μεσημέρια για υπέρηχο...

Μα μία ανθρώπινη ζωή να χαθεί έτσι στα καλά καθούμενα???

Όποιος γνωρίζει λίγο τον τρόπο που λειτουργούν τα δημόσια νοσοκόμεια ξέρει ότι υπάρχει ΠΑΝΤΑ (ή τουλάχιστον ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει) εφημερεύων και κάποιος επιμελητής.

Θα σας πω μια ιστορία όπως την έζησα εγώ στο Αρεταίειο γιατί τελικά τίποτα δεν είναι απλό. Εγώ γέννησα στις 07/10 ημέρα Πέμπτη. Ο κ. Χασιάκος ήρθε στις 09.00 το πρωί και όπως καταλαβαίνετε ήταν στο τρέξιμο γιατί είχε τοκετούς σε όλες τις αίθουσες (τέσσερις στον αριθμό) και μια προγραμματισμένη καισαρική. Πέμπτες θυμίζω κάνει και ιατρείο στο Αρεταίειο.

Εκείνη την ημέρα ήμουν η μόνη που γέννησα με ΦΤ οπότε καταλαβαίνετε την αγωνία του που έβλεπε τις υπόλοιπες κοπέλες να μην κάνουν διαστολή. Αργά το βράδυ (κατά τις 02.00) ξεκίνησαν να κατεβαίνουν οι κοπέλες που τελικά έκαναν καισαρική. Λίγο μετά ακούμε μια κοπέλα (που δυστυχώς το μωράκι της δε ζούσε) να ουρλιάζει από τον πόνο και να τη μεταφέρουν ευσπεσμένα πάνω έχοντας ουσιαστικά γεννήσει μόνη της.

Ο κ. Χασιάκος ήταν δευτερόλεπτα μακριά αλλά δεν τον ειδοποίησε κανείς. Ούτε η προισταμένη που είχε βάρδια ούτε ο ειδικευόμενος που εφημέρευε στην αίθουσα.

Περιττό να σας περιγράψω ότι είχαμε ανατριχιάσει όλοι. Το επόμενο πρωί αυτό που ακουγόταν στο διάδρομο ήταν ότι ο Χασιάκος άφησε την κοπέλα να γεννήσει μόνη της. Να σημειωθεί ότι από την Πέμπτη ο άνθρωπος έλειψε για λίγο την Παρασκευή και έφυγε από το Αρεταίειο την Κυριακή το βράδυ

Ο μοναδικός λόγος που αποφάσισα να τη μοιραστώ μαζί σας αυτήν την ιστορία είναι γιατί κουράστηκα.

Δε ξέρω αν σας έχει ρωτήσει ποτέ ο κ. Χασιάκος τι γράφουμε γι'αυτόν. Εμένα με έχει ρωτήσει και όλο χαρά του είχα απαντήσει τα καλύτερα. Πιστεύω ότι είναι τουλάχιστον άδικο γι'αυτόν να ΄μην αναγνωρίζεται η προσφορά του. Από την αλλη εγώ ξέρω τι μου έχει δώσει και αυτό μου είναι αρκετό για να του χρωστώ αιώνια ευγνωμοσύνη

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!evi 26 ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΣ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΝ κ.ΧΑΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΩ! ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΕΚΠΛΗΞΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ!!!!!!!ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΜΟΥ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ(9/2/11) ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΧΑΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο κ. ΧΑΣΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! "Ο κ. ........... & Ο κ. .............. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΑΝ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕ Η ΟΧΙ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ!ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ!

Α! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ (ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ) ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΤΕ ΖΗΤΑΕΙ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΞΙΟΔΟΤΕΙ Η ΙΔΙΑ!!!!!

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΣΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!

###ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΣ Η ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΝ ΕΞΑΛΛΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΠΕ:ΠΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ! ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ! ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ! Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!

ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΣΑ Κ ΕΓΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΕΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 3 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ 3 ΜΑΖΙ!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΜΑΙ!!! ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΦΗΣΑΝ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΒΑΛΤΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ!

ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ!!! ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΒΙΩΣΕ ΚΙΟΛΑΣ!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!

Geia sas koritsia ti kanete?

Diavasa sta grigora oti kapoia kopela exei kanei parapona gia ton k.Xasiako kai den sumfwnw me auta pou diavasa.Gia mena o Xasiakos einai korufi!Stis 20 Martiou mpainw ston mina mou,ton Aprili gennaw to 1o mou paidi kai mexri twra mou feretai apsoga!Den tha ton allaza me tipota!Oute tis episkepseis den plirwnw!Oi kopeles pou exete parapona giati den allazete giatro?

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Ράνια, αυτό με τους εφημερεύοντες και τους ειδικευόμενους δεν το αναφέρω μόνο εγώ απ ό,τι βλέπεις. Παρ' όλα αυτά συνεχίζεις να απευθύνεσαι μόνο σε μένα!!!!!!!!

Επίσης, εγώ γράφω εδώ γιατί έχω ένα μωράκι 8 μηνών και είτε λέμε τις αγωνίες μας με άλλες μανούλες είτε βοηθάμε νέες εγκυμονούσες!!Επομένως, το να λες ότι κι εγώ δεν ασχολούμαι με την οικογένειά μου δεν κολλάει!!!!Όσες είμαστε εδώ είμαστε γιατί ακριβώς γράφουμε για τα μωρά μας ή την εγκυμοσύνη μας ή τους υπερήχους μας κτλ.

Εσύ έγινες μέλος για να καταγγείλεις τον Χασιάκο και αυτό είναι δικαίωμά σου!!!!

Αυτό που έχω να πω άλλη μία φορά- το έχουν αναφέρει ήδη 1-2 άλλες κοπέλες- όταν δεν ξέρουμε το περιστατικό, όταν δεν ξέρουμε τι συνέβη, όταν δεν ξέρουμε πόσο συχνά παρακολουθούσε μία ασθενή ο κ. Χασιάκος, όταν δεν ξέρουμε... δεν ξέρουμε.. .δεν ξέρουμε... γράφουμε αυτό που ακούσαμε χωρίς να κάνουμε επίθεση στα άλλα μέλη που στο κάτω κάτω εμπιστεύονται τον κ. Χασιάκο και στο κάτω κάτω έχουν δικαίωμα ακόμα και να δυσπιστούν όταν αυτό που έζησαν δε συγκρίνεται με καμία τέτοιου είδους ιστορία είτε είναι αληθινή είτε είναι ψεύτικη είτε έχει επιλεκτικές πληροφορίες!!

Όταν βλέπεις λοιπόν ότι σου απαντούν κι άλλα μέλη και έχουν τις ίδιες απορίες με μένα καλό είναι να μην επιτίθεσαι μόνο σε μένα και να ανοίγεις τα μάτια σου και να διαβάζεις και τις άλλες αναρτήσεις!!!

Τον ρόλο σου τον επιτέλεσες??Έδωσες τις πληροφορίες που ήθελες και καλά έκανες???

Το να γράφουν λοιπόν οι περισσότερες κοπέλες ότι συνεχίζουν να εμπιστεύονται τον κ. Χασιάκο εσένα ποιος είναι ο προβληματισμός σου???

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ:

ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΕΞΙΣΤΟΡΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΠΕΛΑΤΙΣΣΕΣ Ο ΧΑΣΙΑΚΟΣ?

Η συνέχεια θα μπορούσε να ήταν: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΚΕΝΑΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ???

Ο νοών νοείτω...

Διαφημίσεις

evi 26! ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο κ. ΧΑΣΙΑΚΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΧΟΣ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΡΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΕΣ!!!ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΝΑΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ (ΠΑΡΑΪΑΤΡΙΚΟ)-ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΟΥ!!!!! ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ!

efoulito, μπορείς να κάνεις την εξέταση σου στο ΡΕΑ μιας και ο Ελευθεριάδης είναι και στο Λητώ και στο ΡΕΑ!

Τον ρώτησα εγώ η ίδια! Πάρε τηλ να το διασταυρώσεις!

elena, ευχαριστώ για την ενημέρωση. Πηρα στο ΡΕΑ και εχεις δίκιο. Τι καλά. Πολύ χάρηκα. Θα μου το ελεγαν και οι κοπελες απο το ιατρείο του γιατρού μας αλλά παντα ψαχνομαι νωρίτερα και τωρα ησύχασα.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Geia sou Curls!

Eimai stin 35h vdomada kai 2 imerwn.Tin valitsa tin etoimasa otan eimouna stin 34h vdomada kai 5 imerwn.Sugkekrimena 14/3.Isws genname idia imerominia.Egw,exw mpempi gennaw sto Litw stis 20 Apriliou.

Stin valitsa evala:2 nuxtikies,1 kontomaniko mplouzaki,1a rompa,2 zeugaria pantofles,eswrouxa,1a petseta proswpou kai 1a mpaniou,1a vourtsa,1 afroloutro,meik up,krema proswpou kai mantilakia.Episis tha parw mazi mou periodika.A!Episis,evala 1 zeugari kaltses ,1a odontokrema kai 1a odontovourtsa kai 2 paketa servietes maxi.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Geia sou Curls!

Eimai stin 35h vdomada kai 2 imerwn.Tin valitsa tin etoimasa otan eimouna stin 34h vdomada kai 5 imerwn.Sugkekrimena 14/3.Isws genname idia imerominia.Egw,exw mpempi gennaw sto Litw stis 20 Apriliou.

Stin valitsa evala:2 nuxtikies,1 kontomaniko mplouzaki,1a rompa,2 zeugaria pantofles,eswrouxa,1a petseta proswpou kai 1a mpaniou,1a vourtsa,1 afroloutro,meik up,krema proswpou kai mantilakia.Episis tha parw mazi mou periodika.A!Episis,evala 1 zeugari kaltses ,1a odontokrema kai 1a odontovourtsa kai 2 paketa servietes maxi.

dimista αλλά και οι υπόλοιπες κοπέλες μη ξεχασετε το φορτιστή του κινητού σας:P

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...