Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Malina μου, κοπέλα μου, να σε ρωτήσω κάτι???Πήρες στο Αρεταίειο και διασταύρωσες αυτή την ιστορία???Πώς είσαι τόσο σίγουρη ότι έγινε έτσι??

Εvi μου αν ηταν συκοφαντια δεν θα εγραφε την ημερομηνια εισαγωγης και ολα τα αλλα στοιχεια

Ειχα γραφτει κι εγω σε ενα φορουμ παλαιοτερα για να ενημερωσω κοπελες σχετικα με τον γιατρο που ειχα στην 1η μου εγκυμοσυνη(γεννουσα προωρα και νοσηλευομουνα και 2 εβδομαδες πριν και ο κυριος αφαντος) Καποιες αντεδρασαν ασχημα αλλα εγω τα ειχα καλα με τη συνειδηση μου

Δεν εχω γνωστους στο Αρεταιειο για να επιβεβαιωσω ή οχι το περιστατικο αυτο αλλα επειδη εχω περασει κατι αναλογο στην 1η μου εγκυμοσυνη πιστευω πως μπορουν ολα να συμβουν και απο τους καλυτερους γιατρους

Εστω και μια πιθανοτητα να υπηρχε να ειναι αληθεια δεν θα μπορουσα να μιλησω σκληρα για κατι τοσο φρικτο

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και για να μην παρεξηγηθώ να πω ευθέως ότι θεωρώ απαράδεκτο ακόμα κι αν η ιστορία αληθεύει ως ένα βαθμό να μπαίνει κάποιος και να ταράζει ένα τόπικ που είναι γεμάτο με κοπέλες ετοιμόγεννες!!!

κυρία Ράνια, την κοπέλα που έχασε το παιδάκι της την λυπήθηκες... Τις κοπέλες που είναι έτοιμες να γεννήσουν και τους έχεις στείλει την ψυχή στην άλλη άκρη της γης δεν τις λυπάσαι!!!!!!

ΝΤΡΟΠΗ!!!τίποτε άλλο δεν έχω να πω!!!!!!!!

Evi μου καταρχήν καλησπέρα. Δεύτερον, ηρεμία. Όποια κοπέλλα θέλει να διασταυρώσει αυτήν την τραγική ιστορία, το σωστό είναι να πάρει τηλέφωνο το Αρεταίειο ή να ρωτήσει τον ιδιο τον γιατρό. Η αλήθεια είναι ότι σαν γκαστρούλα και εγώ (θα γεννήσω τον Μάιο) όσο να είναι ταράζομαι, δεν το κρύβω, αλλά επειδή είμαι σε 3 forum και έχω ακούσει διάφορα έχω μάθει να ακούω μέν αλλά να κάνω ένα "ξεσκαρτάρισμα" απο όλα. Δεν το κρύβω ότι έχω κατηγορηθεί επειδή θα γεννήσω σε ιδιωτικό, συγκεκριμένα στο ΡΕΑ και όχι σε δημόσιο και επειδή είμαι κατά του 24ωρου που σου "επιβάλουν" τα δημόσια. Επίσης πως γίνεται σε όλα τα forum όλες οι μέλλουσες και μή μαμάδες να είναι οι τέλειες με τα τέλεια μωρά, δεν το έχω καταλάβει ακόμα και φυσικά τα ξέρουν όλα. Εγώ πάλι επειδή δεν τα γνωρίζω όλα πάντα λέω σε όλες τις κοπελιές να ρωτάνε τον γιατρό τους. Εδώ είμαστε για να λέμε την άποψη μας (άσχετα αν κάποιοι συμφωνούν ή όχι) και όχι να την επιβάλλουμε και να κατακρίνουμε και να προσβάλλουμε ενίοτε. Ο αναμάρτητος πρώτος τη λίθω βαλλέτω. Επίσης δεν είμαστε εδώ για να τρομοκρατούμε τον κόσμο. Διότι αν σας πώ και εγώ όταν έκανα επέμβαση ινωμυόματος στο Αρεταίειο πρίν ένα χρόνο τι τράβηξα και τι είδα όπως και τί ειδα στο Αλεξάνδρας πρίν δύο χρόνια που γέννησε μια φίλη μου, είμαι σίγουρη ότι δεν θα σας άρεσε καθόλου. Όχι τα δημόσια έχουν κάτι αλλά με τις μειώσεις του προσωπικού είναι λογικό να χωλαίνουν κάπου.

Συγγνώμη για το μεγάλο πόστ. Καλό μεσημέρι.:D

Μαλινάκι, μπήκες να ενημερώσεις για κάτι που έζησες ΕΣΥ και ενημέρωσες ΕΣΥ!!!

Όχι για κάτι που άκουσες στο μαιευτήριο που ήσουν!!Εμάς πρόσφατα πολύ στενοί φίλοι μας έπαθαν διπλή από έναν γιατρό σε ιδιωτικό μαιευτήριο!!!!Δεν μπήκα ποτέ να γράψω το όνομα του γιατρού γιατί θεωρώ απαράδεκτο να γράψω για κάποιον κάτι κακό εφόσον δεν το έζησα η ίδια, δεν ξέρω με ακρίβεια τα δεδομένα της περίπτωσης και σε καμία περίπτωση δε θέλω να ταράξω ετοιμόγεννες κοπέλες που τον έχουν εμπιστευτεί!!!!!!

Εννοείται πως οι γιατροί δεν είναι τέλειοι και λάθη κάνουν, αλλά εδώ μας παρουσιάζεται ένας Χασιάκος που δεν εμφανίστηκε ούτε να ζητήσει συγγνώμη για την απώλεια ενός ανθρώπου!!!!!!Τόσο τέρας είναι ο Χασιάκος????Μα είναι δυνατόν???? Δε θα το είχε καταλάβει ούτε μία μας????

Επίσης το ότι γράφει ημερομηνία και ώρα αυτό δε λέει τίποτα κατά τη γνώμη μου για την αλήθεια του γεγονότος!!!!!!

Και το ξαναλέω είναι δυνατόν σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο να αφήσουν ένα παιδί να πεθάνει???????????? Δε μιλάμε εδώ για ένα απλό ιατρικό λάθος, μιλάμε για αμέλεια και παρουσιάζονται οι γονείς ψύχραιμοι για αυτή την απαράδεκτη αμέλεια ενός γιατρού!!!!!!!

Μα είναι δυνατόν να μην παρουσιαζόταν στη γέννα μου και να ήμου τρα λα λι λα λο????????

Ξέρετε τι ζημιά θα είχα κάνει σε έναν τέτοιο γιατρό??????????

Γι αυτό μου φαίνεται παράξενη όλη αυτή η ιστορία!!!!!!!!!!!

και παρουσιάζονται οι γονείς ψύχραιμοι για αυτή την απαράδεκτη αμέλεια ενός γιατρού!!!!!!!

Μα είναι δυνατόν να μην παρουσιαζόταν στη γέννα μου και να ήμου τρα λα λι λα λο????????

Ξέρετε τι ζημιά θα είχα κάνει σε έναν τέτοιο γιατρό??????????

Γι αυτό μου φαίνεται παράξενη όλη αυτή η ιστορία!!!!!!!!!!!

\

Ευη αυτο που λες ακουγεται παραξενο αλλα δεν ειναι Λυπαμαι που μιλαω παλι απο προσωπικη εμπειρια Προσωπικα ημουνα θυμα και ιατρικου λαθους απο εναν γιατρο στο Ελενα και αμελειας απο τον δευτερο στο Αρεταιειο (οχι τον Χασιακο, αλλον)

Τζακ ποτ δηλαδη Ειναι τετοιο το αδειασμα που νιωθεις και το σοκ που εγω τουλαχιστον μονο ευχαριστω δεν του ειπα οταν ηρθε να με δει (ο δευτερος)

Καθε ανθρωπος βεβαια αντιδρα διαφορετικα

xtZRp3.png

Βρε κορίτσια, ας μην αρχίσει πάλι μια ακόμα αντιπαράθεση σχετικά με τον είναι καλός γιατρός ο Χασίακος, πως συμπεριφέρεται κλπ κλπ. Φυσικά και μια εγκυμοσύνη και ένας τοκετός κρύβουν κινδύνους τόσο για τη μητέρα όσο και για το μωρό... Δε θα μπω στη διαδικασία να ψάξω αν το άνω περιστατικό είναι αληθές ή όχι...Μπορεί να είναι και αληθές...αλλά δε θα βγάλω συμπεράσματα αφού δεν ξέρω λεπτομέρειες...

Δυστυχώς, κάποιες φορές υπάρχουν και απώλειες. Το ξέρω ότι είναι τραγικό να συμβαίνει αυτό αλλά το να γινόμαστε γιατροί και να αρχίζουμε να κατηγορούμε τους γύρω μας γιατί δεν έπραξαν το ένα ή το άλλο, το βρίσκω ανευ ουσίας....Άν ο γιατρός είχε πάρει αυτό το μωρό νωρίτερα ίσως να τον κατηγορούσαν γιατί χωρίς εμφανή λόγο έκανε καισαρική ή πρόκληση τοκετού. Εγώ αυτό που ξέρω από πολλούς φίλους και συγγενείς γιατρούς είναι ότι ο Χασιάκος είναι "κορυφή". Και μου αρκεί. Δεν είναι όμως Θεός ούτε πανταχού παρόν...

Διαφημίσεις

Τώρα που βρήκα λίγο χρόνο θα σου πω αναλυτικά τι χρειάστηκα τελικά

2 νυχτικά

1 πιτζάμα

παντόφλες + σαγιονάρες (για το μπάνιο)

νεσεσέρ με τα καλλυντικά & τα αξεσουάρ μπάνιου

πετσέτες - πάρε αρκετές γιατί δε στεγνώνουν εύκολα

σεντονάκια (αυτά πιο πολύ τα πήρα γιατί διάβασα ότι κάποιες κοπέλες είχαν θέματα με την καθαριότητα, αν και χτες έκανα μια βόλτα και δε μπόρεσα να βρω διαφορές από τα ιδιωτικά μαιευτήρια)

σακούλες για άπλυτα

κρέμα για τις θηλές

θήλαστρο (ξέρεις τώρα το δικό μου κόλλημα)

πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

ληξιαρχική πράξη γάμου

καθισματάκια τουαλέτας

σερβιέτες λοχείας

σερβιέτες κανονικές

χάρτινα εσώρουχα (δε ξέρω αν τελικά θα βολέψουν) - μια χαρά με βόλεψαν

μωρομάντηλα - δε χρειάστηκαν

μαντηλάκια για να καθαρίζουν οι επισκέπτες τα χεράκια τους - τα ξέσκισα γιατί παρόλο που έχει υγρό στην είσοδο αν το κρεββάτι σου είναι κοντά στο παράθυρο ποιος να πηγαίνει να καθαρίσει τα χέρια του:confused:

μαξιλάρι θηλασμού (δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτό)

κινητό

φορτιστή

φωτογραφική μηχανή

βιβλία (πήρα το βιβλίο της Πατσούρου για το θηλασμό στην περίπτωση που πέσω σε καμιά περίεργη προισταμένη)

προίκα της μπέμπας (από pampers μέχρι ρούχα εξόδου) - πραγματικά χρειάζονται εσώρουχα και ρουχαλάκια. Στο χώρο που πλένουν τα μωρά έχουν pampers και σαμπουάν οπότε δε χρειάζεται να πάρεις δικά σου. Το μόνο που τους τελειώνει είναι οι αποστειρωμένες γάζες και τις χρειάζεσαι για τον αφαλό του μωρού. Εννοείται μπουρνουζάκια και πετσέτες για το μωρό καθως και σεντονάκια για το πυρεξάκι του.

Αν θυμηθώ κάτι άλλο θα επανέλθω

curls εγώ σουτιέν πήρα από έξω. Πες μου αν θες να σου στείλω τη διεύθυνση

για ότι άλλο θες πες μας

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Βρε κορίτσια, ας μην αρχίσει πάλι μια ακόμα αντιπαράθεση σχετικά με τον είναι καλός γιατρός ο Χασίακος, πως συμπεριφέρεται κλπ κλπ. Φυσικά και μια εγκυμοσύνη και ένας τοκετός κρύβουν κινδύνους τόσο για τη μητέρα όσο και για το μωρό... Δε θα μπω στη διαδικασία να ψάξω αν το άνω περιστατικό είναι αληθές ή όχι...Μπορεί να είναι και αληθές...αλλά δε θα βγάλω συμπεράσματα αφού δεν ξέρω λεπτομέρειες...

Δυστυχώς, κάποιες φορές υπάρχουν και απώλειες. Το ξέρω ότι είναι τραγικό να συμβαίνει αυτό αλλά το να γινόμαστε γιατροί και να αρχίζουμε να κατηγορούμε τους γύρω μας γιατί δεν έπραξαν το ένα ή το άλλο, το βρίσκω ανευ ουσίας....Άν ο γιατρός είχε πάρει αυτό το μωρό νωρίτερα ίσως να τον κατηγορούσαν γιατί χωρίς εμφανή λόγο έκανε καισαρική ή πρόκληση τοκετού. Εγώ αυτό που ξέρω από πολλούς φίλους και συγγενείς γιατρούς είναι ότι ο Χασιάκος είναι "κορυφή". Και μου αρκεί. Δεν είναι όμως Θεός ούτε πανταχού παρόν...

Αθηνά μου, συμφωνώ με κάθε λέξη που έγραψες!!!!!!!!

evi26:ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΙΑΤΡΟ! ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΛΑ! ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΣ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ!ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝΑ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΜΑ Κ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑ ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ!ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΤΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΕΣ! ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ! ΓΙΑΤΙ ΜΕ 3 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ Ε ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ........!!!ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕΝΩ ΕΠΑΡΧΙΑ!ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ?ΕΓΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ. Η ΛΕΞΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΙ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ! ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ!

ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΑΠΟ 1 ΓΙΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ! ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ!ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ? ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!

ΕΓΩ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ (ΝΟΜΙΚΑ ΕΝΝΟΩ) ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΓΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!!!!ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΜΥΝΗΣΗ? ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ! ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ? ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ? ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΙΣ ΒΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ! ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΜΑ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ! ΕΣΥ ΤΙΣ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΗ?ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ? ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ? ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ! Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΟΣΜΟ!ΦΙΛΙΑ!

Αγαπητή Ράνια, ναι, το καταλάβες τελικά παίρνω ποσοστά από τον κ. Χασιάκο να τον υπερασπίζω σε αυτό το φόρουμ!!!!!!!!

Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί εσύ με τόσο πάθος κάνεις επίθεση σ' ένα γιατρό που στο κάτω κάτω δεν τον γνωρίζεις!!!!!Μπες κάνε την καταγγελία σου και φύγε!!!Τι μπαινοβγαίνεις να ανταπαντάς!!!!!Τι σε κόφτει???

Και πού ξέρεις τόσες λεπτομέρειες για ιστολογικές κτλ???Πρόλαβες να τα μάθεις όλα αυτά ενώ νοσηλευόταν η αδελφή σου και έφερε στον κόσμο έναν καινούργιο άνθρωπο???Πιο πολύ ασχολείσαι με τον Χασιάκο παρά με την οικογένειά σου!!!!!!!!

Σε καμία περίπτωση δεν κάνω επίθεση!!!Προσπαθώ απλώς να καταλάβω αυτά που γράφεις τουλάχιστον τα μισά δε βγάζουν νόημα και αν θες στα επαναλαμβάνω:

1. Ενώ υπάρχει στο Αρεταίειο τοκογράφος πώς είναι δυνατόν να αφήσουν ένα μωρό να πεθάνει???

2. Πώς είναι δυνατόν έτσι επειδή του κάπνισε ένας γιατρός να μην εμφανιστεί σε μια γέννα και μετά να μην εμφανιστεί να ζητήσει καν συγγνώμη???

3. Ένα μωρό δεν πεθαίνει επειδή είναι 60 πόντους ή επειδή είναι βαρύ!!!!

4. Ο Χασιάκος δε θα άφηνε ποτέ μία κοπέλα να φάει τόσο τις μέρες της!!!Εμένα με είχε κάθε 2-3 μέρες και με κοιτούσε και γέννησα με πρόκληση στις 39 και 1 μέρες!!!

και πολλά πολλά άλλα!!!!!!!!

Επίσης επειδή έχω στείλει άλλες 5 γνωστές και φίλες και τις έχει σώσει, δεν έχουν βιώσει τίποτα από αυτά που περιγράφεις κι εγώ βέβαια δε βίωσα τέτοια αναισθησία, το αντίθετο μάλιστα, αυτός είναι ο λόγος που είμαι τόσο δύσπιστη!!!

Τέσπα, επειδή στο τέλος θα παρεξηγηθώ κιόλας-έχω παρεξηγηθεί ήδη-

Αγαπητή Ράνια, κατηγόρησε ελεύθερα τον κ. Χασιάκο κι εγώ δεν πρόκειται να σ'ενοχλήσω ξανά, όχι τίποτα άλλο γιατί όπως λες θα πρέπει να αρχίσω να του ζητάω και ποσοστά για την υπεράσπιση...

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως δεν πιστεύω λέξη.

Δεν αμφισβητώ ότι το περιστατικό είναι αληθές, όμως δεν πιστεύω ότι ο Χασιάκος θα άφηνε μια γυναίκα αβοήθητη να την ξεγεννήσουν οι ειδικευόμενοι κι αυτός να κάθεται σπίτι του. Και ακόμη περισσότερο να μην εμφανιστεί μετά να μιλήσει στην οικογένεια.

Ο Χασιάκος που ξέρω εγώ θα αντιδρούσε και θα συμπεριφερόταν διαφορετικά.

Ο Χασιάκος που ξέρω εγώ, πριν από 2,5 μήνες που ήμουν έγκυος με έβλεπε κάθε βδομάδα, για να διαπιστώσουμε αν όλα πάνε καλά. Ο Χασιάκος που ξέρω εγώ, μόλις διαπίστωσε ότι παλλινδρόμησε η κύηση, στενοχωρήθηκε περισσότερο κι απ' τον πατέρα μου και την άλλη μέρα μου έκανε απόξεση και μόλις ξύπνησα ήταν στο πλευρό μου να με στηρίξει.

Είναι δυνατόν να μην ήταν στο πλευρό μιας ετοιμόγεννης? Χώρια που στο Αρεταίειο έχουν καρδιοτοκογράφο - όπως είπε και μια άλλη κοπέλα πιο πάνω - και βλέπουν τι γίνεται.

Κάτι άλλο συνέβη, που προφανώς δεν γνωρίζουμε, και το μωράκι χάθηκε.

Αποκλείεται να χάθηκε εξαιτίας του Χασιάκου.

evi26:ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ 40 ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΧΑΣΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ!ΜΠΡΑΒΟ!ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΙ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ!ΑΛΛΑ ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ!ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΝΩ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!ΕΓΩ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ! ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ?ΕΤΣΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΨΙΕΣ?ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙ!ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

curls εγώ σουτιέν πήρα από έξω. Πες μου αν θες να σου στείλω τη διεύθυνση

για ότι άλλο θες πες μας

kikar αν στα στειλανε σε ευλογο χρονο, γιατι κατα καιρους ακουω κατι τρελα με τις παραδοσεις απο το internet, στειλε μου την διευθυνση...... ευχαριστω!!!!!!

Καλησπερα. Λιγες μερες αφου γεννησα κ γυρισα σπιτι μου ακουσα για αυτο το ατυχες περιστατικο αλλα δεν ηξερα αν αληθευει παρολο που η πηγη ηταν ας πουμε εγκυρη. Εφοσον παρακολουθουσα το τοπικ ελεγα οτι ισως καποιος να το αναφερει αν οντως ισχυει. Δεν ηθελα να το πω εγω γτ απλα το ακουσα απο καποιον κ δεν ημουν εκει. Τωρα επαληθευτηκε σε μενα σαν γεγονος. Παρολαυτα αυτο που εχω να πω ειναι οτι κανεις δεν μπορει να ξερει τι ακριβως συνεβη εκτος απο το ζευγαρι κ το γιατρο οποτε ας μην τρομοκρατουμε τις εγκυουλες που παρακολουθουν το τοπικ. Θυμαμαι οτι οσο ημουν εγκυος κ ακουγα κατι κακο ειτε για το αρεταιειο ειτε για το γιατρο εκλαιγα κ σκεφτομουν ολο ασχημα πραγματα. Δε θα θελα να περασει το ιδιο καποια κοπελα, δεν ειναι κ οτι καλυτερο.. Στεναχωρηθηκα βαθυτατα βεβαια οταν ακουσα το συγκεκριμενο,ημουν κ λεχωνα,καταλαβαινετε.. Παρολαυτα ειχα μια τελεια εμπειρια κ εμεινα πολυ ευχαριστημενη κ δε θα παραλειψω αυριο που εχω ραντεβου με το γιατρο να τον ευχαριστησω πολυ. Ο λογος που εγραψα ειναι για να πω πως η καθε εμπειρια ειναι ξεχωριστη κ αν κατι παει στραβα συντρεχουν διαφοροι παραγοντες. Βεβαια ο πρωτος που κατηγορουν ειναι ο γιατρος που μπορει να φταιει αλλα μπορει κ οχι απλα ειναι ο πρωτος που σου ερχεται στο μυαλο οταν δεν παει κατι καλα σ αυτες τις περιπτωσεις. Οι κοπελες που περιμενουν να γεννησουν μην σκεφτονται ασχημα γτ κανουν κακο στον εαυτο τους κ στο μωρακι τους. Το θεμα ειναι οι ιδιες αν τον εμπιστευονται, αλλιως δεν τους εμποδιζει κανεις να αλλαξουν γιατρο. Εγω τον εμπιστευτηκα κ θα τον ξαναεμπιστευτω.

Curls εγω δοκιμασα ενα σουτιεν που το πηρα μεσα απο το μαγαζι στο ιασω,δε θυμαμαι πως το λενε αλλα εχει κ στο μητερα. Ειναι αρκετα καλο κ συγκρατει το στηθος ειδικα οταν πρωτοερχεται το γαλα που βαραινει πολυ. Συγνωμη για το μεγαλο ποστ.

xhbDp2.png863np2.png

Curls εγω δοκιμασα ενα σουτιεν που το πηρα μεσα απο το μαγαζι στο ιασω,δε θυμαμαι πως το λενε αλλα εχει κ στο μητερα. Ειναι αρκετα καλο κ συγκρατει το στηθος ειδικα οταν πρωτοερχεται το γαλα που βαραινει πολυ. Συγνωμη για το μεγαλο ποστ.

ευχαριστω chrifili, μαλλον θα επισκευτω το ιασω...:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...