Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

vanillablue:Δηλαδή την ξεγέννησε ο εφημερεύοντας γιατρός και όχι ο Χασιάκος;;Τί φρίκη είναι και τούτη πάλι...Δεν μπορώ να το φανταστώ ότι απλά την παράτησε έτσι. Ξέρεις τίποτα άλλο;

(ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ Η ΙΔΙΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΦΙΛΙ ΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ΦΡΙΚΗ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ-! ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΚΕΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΕΙΠΕ "ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΠΟΝΤΟΥΣ ΨΗΛΟ! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ????"

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΧΤΥΠΙΟΤΑΝ Κ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΕΤΣΙ!ΑΨΟΓΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕΧΡΙ 7ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ!

ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΑΙΤΙΟ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ Η ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ! ΧΑΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΜΕΓΕΘΟΥΣ(3.800 & ΠΟΛΥ ΨΗΛΟ)!ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΚΥΗΣΗ (40 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ & 4 ΗΜΕΡΕΣ)

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ (ΕΤΣΙ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ!Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ!

Δεν είχα καταλάβει πως το μωρό πέθανε. Εχω πάθει σόκ, πάγωσα. Ασε τον Χασιάκο, οι υπόλοιποι γιατροί που ήταν εκεί γιατί το άφησαν να συμβεί;; Μόλις έγινε η αποκόλληση πώς και δεν έκαναν κατεπείγουσα καισαρική; Παλμογράφο δεν έχουν στο Αρεταίειο; Το 2011; Να κοντέψεις να πεθάνεις σαν να ξεγεννάς μόνη σου σε χωριό; Κορίτσια τι γίνεται εδώ; Κοντεύω να τρελαθώ-του έχω πολλή εμπιστοσύνη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Efoulito, γιατί δεν πας στον Ελευθεριάδη?? Είναι εξαιρετικός!!!

Θα ήθελα να πω ότι καλό είναι να μη γράφονται "φρικιαστικές" ιστορίες σ'ένα φόρουμ που διαβάζουν ετοιμόγεννες!Είναι άκαρδο! Τώρα πώς γίνεται ο Χασιάκος κάποιες να τις εγκαταλείπει και να τις αφήνει να πεθαίνουν τα παιδιά τους και σε κάποιες να συμπεριφέρεται όχι μόνο ως εξαιρετικός επιστήμονας αλλά και ως άνθρωπος είναι απορίας άξιο!!!

Φαίνεται είναι επιλεκτικός και διαλέγει αν του αρέσει η φάτσα σου ή όχι!!!

Φαίνεται ο Χασιάκος έχει δύο πρόσωπα, του γιατρού που έχει σώσει χιλιάδες ζωές και του γιατρού δολοφόνου...

Σε πιο ασφαλή χέρια δε θα μπορούσα να έχω την μπεμπούλα μου κι αν κάνω δεύτερο παιδάκι πάλι τον ίδιο γιατρό θα επιλέξω, κι ας ακούγονται ιστορίες για αγρίους!!! Το γιατί:

Δεν έζησα τίποτα από αυτά που αναφέρονται σε αυτές τις 2-3 ιστορίες που έχουν περιγραφεί και παρουσιαστεί...Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα, έζησα έναν άνθρωπο τίμιο, έμπιστο, καλόψυχο, ευαίσθητο, επιστημονάρα και ήρωα!!!

Από εκεί και πέρα όποια κοπέλα τα διαβάζει αυτά και φοβάται, υπάρχουν πολλοί τρόποι να τα διασταυρώσει, να τηλεφωνήσει στο ιατρείο του Χασιάκου να ρωτήσει γιατί φέρθηκε τόσο απαίσια σε αυτήν την κοπέλα ή να πάρει και στο Αρεταίειο, αφού μας δώσει η κυρία Ράνια την ακριβή ημερομηνία του συμβάντος να το διασταυρώσουν!!!

Προσωπικά άλλες 100 ιστορίες τέτοιες να διαβάσω γιατρό δεν αλλάζω, γιατί είμαι πρώτον δύσπιστη και δεύτερον έχω τελείως διαφορετική εμπειρία από αυτό που περιγράφεται!!!

Vanillablue, νομίζω ότι με όλα αυτά τα εύλογα ερωτήματα που έκανες έχεις δώσει εμμέσως απαντήσεις στον εαυτό σου... Από εκεί και πέρα επειδή κάποια πράγματα έχουν καταντήσει αστεία, μπορείς να εμπιστευτείς το δικό σου ένστικτο για τον γιατρό σου...

Evitsa μου, το ξερω οτι ο Ελευθεριαδης ειναι εξαιρετικός, το θεμα μου ειναι οικονομικό.

Η αυχενική κοστιζει 150 ευρω στο embryocare και εγω θα πληρωσω 70 ευρώ στο ΡΕΑ γιατι ειμαι δημοτης Π.Φαληρου. Το ιδιο και με ολες τις εξετασεις της εγκυμοσύνης. Θα πληρωνω τα μισά.

Εvi μου συμφωνώ σε όσα εγραψες σχετικά με αυτήν την νεα καταγγελία της κοπελας.

Και ναι, ας μας πει και το όνομα της ατυχούς κοπέλας να το διασταυρώσουμε.

Εγω πιστεύω ότι κανείς δεν ξέρει ακριβώς τι συνέβει, οπότε δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Επίσης με κανένα γιατρό, μα με κανέναν!, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Πρέπει με κάποιον να προχωρήσεις.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Vanillablue, νομίζω ότι με όλα αυτά τα εύλογα ερωτήματα που έκανες έχεις δώσει εμμέσως απαντήσεις στον εαυτό σου... Από εκεί και πέρα επειδή κάποια πράγματα έχουν καταντήσει αστεία, μπορείς να εμπιστευτείς το δικό σου ένστικτο για τον γιατρό σου...

Evi, έχω πάει σε 9-10 διαφορετικούς γυναικολόγους. Στον κ. Χασιάκο έμεινα γιατί ήταν ο μόνος που δεν είπε ψέματα, έχει τα διαπιστευτήρια και την εμπειρία και εκφράζει την αποψή του για το τί πρέπει να κάνεις χωρίς να πετάει την μπάλα σε εσένα για να είναι καλυμμένος για παν ενδεχόμενο. Σε καμία περίπτωση δεν τον έχω ικανό να προβεί σε κάτι αποτρόπαιο όπως αυτό που περιγράφει στο πόστ η Ράνια. Σε 2 μήνες γεννάω και φοβάμαι για πρώτη φορά μ'αυτά που διαβάζω. Είναι δυνατόν κάποιος να σπείρει τέτοιες φρικιαστικές φήμες; Θα ήθελα όντως να ρωτήσω τα κορίτσια στο γραφείο αλλά θα ήταν τόσο προσβλητικό. Ειλικρινά τα πράγματα αυτά ακούγονται τρελά.

Διαφημίσεις

Efoulito μου, πολύ καλή φάση αυτό!!!Μια χαρά τότε!!!Πιστεύω ότι αν ρωτήσεις τον Χασιάκο ποιον εμπιστεύεται για τις εξετάσεις θα σου πει τον καλύτερο στο Ρέα!!!Καλή επιτυχία!!!

Vanillablue μου, θέλεις να σου πω κάτι; Σε λίγο καιρό θα μας γράψεις την εμπειρία του τοκετού σου με τα πιο φωτεινά γράμματα και τις πιο ευτυχισμένες στιγμές!!!!!!Αν βγω ψεύτρα μπες να με βρίσεις!!Έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή γιατρού και σε αυτό να μείνεις!!!

Αν ντρέπεσαι στα κορίτσια του γιατρού, πάρε στο Αρεταίειο για να δεις κατά πόσο ευσταθεί η παραπάνω ιστορία!!!

Εσύ να σκέφτεσαι τώρα το μπεμπάκι σου και να ξέρεις ότι το έχεις στα καλύτερα χέρια!!!

Efoulito μου, πολύ καλή φάση αυτό!!!Μια χαρά τότε!!!Πιστεύω ότι αν ρωτήσεις τον Χασιάκο ποιον εμπιστεύεται για τις εξετάσεις θα σου πει τον καλύτερο στο Ρέα!!!Καλή επιτυχία!!!

Vanillablue μου, θέλεις να σου πω κάτι; Σε λίγο καιρό θα μας γράψεις την εμπειρία του τοκετού σου με τα πιο φωτεινά γράμματα και τις πιο ευτυχισμένες στιγμές!!!!!!Αν βγω ψεύτρα μπες να με βρίσεις!!Έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή γιατρού και σε αυτό να μείνεις!!!

Αν ντρέπεσαι στα κορίτσια του γιατρού, πάρε στο Αρεταίειο για να δεις κατά πόσο ευσταθεί η παραπάνω ιστορία!!!

Εσύ να σκέφτεσαι τώρα το μπεμπάκι σου και να ξέρεις ότι το έχεις στα καλύτερα χέρια!!!

ο

Γλυκιά μου Evi σ'ευχαριστώ που με καθησυχάζεις-και εγώ έτσι έχω φανταστεί τη γέννηση του μωρού μου μόνο που τώρα μ'έλουσε κρύος ιδρώτας..Τί εννοείς ότι αυτό έχει καταντήσει αστείο; Εχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο;

Κορίτσια εγώ περιμένω το πρώτο μου μωράκι, ας μιλήσουν οι πιο έμπειρες λοιπόν. Γίνεται να γεννηθεί ένα μωράκι 60 πόντους. Στο google που ψάχνω δε βρίσκω τίποτα παρόμοιο. Ράνια είσαι σίγουρη για το μέγεθος;;

Vanilitsa μου, σου έχω στείλει προσωπικό πμ μήνυμα!!!

Εμένα πάντως που είμαστε και οι δύο ψηλοί γεννήθηκε 50,5 πόντους!!!Λέτε τελικά να είναι το παιδί μου κοντό???60 πόντοι, αυτό δεν είναι παιδί είναι ελεφαντάκι!!!χαχαχαχαχαχα

Άντε πέσε και κοιμίσου βρε κοριτσάκι και ταλαιπωρείς το παιδάκι σου αδίκως!!!!

καλημερα,

ειμαι στην 34 εβδομαδα κ δεν εχω ετοιμασει ακομα την βαλιτσα, ουτε την δικια μου ουτε της μπεμπας μου,

εσεις ποτε την ετοιμασατε? γιατι ολοι με αγχωσαν οτι δεν προλαβαινω.........:-(

αν καποια κοπελα εχει γεννησει προσφατα στο Αρεταιιο, μπορει να μου πει τι πρεπει να παρω μαζι μου για το μωρο μου? αναλυτικα, αν γινετε, γιατι ειμαι πρωταρα κ εντελως ασχετη.......:confused:

επιπλεον, χθες πηγα στην prenatal κ κοιταξα για σουτιεν θηλασμου, αλλα ειδα οτι δεν εχουν καθολου ενισχυση, πως θα το κρατησει το στηθος οταν βαρυνει με το καλο??? εσεις τι σουτιεν πηρατε????

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ Η ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 9/2/11 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ(Η ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ) ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 4:30 Π.Μ. ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ (10/2/2011-ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΡΘΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΑΙΓΕ ΤΟ ΜΩΡΟ). Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΚΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΛΑΜΟ 2 ΤΟΥ 1ΟΥ ΟΡΟΦΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ (ΗΤΑΝ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΡΑΔΙΑ)! ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΗΤΑΝ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ! ΣΤΙΣ 7:00 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΩΝΑΞΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΟ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ! ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο κ. ΧΑΣΙΑΚΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 6:30 Π.Μ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ! ΠΩΣ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΠΑΙΔΙΑ( Η ΚΟΠΕΛΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 1,80 KAI O AΝΤΡΑΣ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1,90)!ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΜΕΖΟΥΡΑ ΕΓΩ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΩ ΤΟ ΜΩΡΟ! ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΠΕ Η ΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ Κ ΦΩΤΟ! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟ ΘΑΛΑΜΟ 5 (ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ) ΤΟΥ 1ΟΥ ΟΡΟΦΟΥ!ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ ΑΝ Κ ΤΟ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ-ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΓΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ! ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΤΡΟΜΑΞΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΝΙΩΣΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΟΣΕΣ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ!ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ Κ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΛΛΑ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ!ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ Η ΤΟΝ ΙΔΙΟ (ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ) Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ!!!ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ!!!ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!ΦΙΛΙΑ!!

###ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΕΣ ΚΥΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑΣ! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!

Ευχομαι αυτη η μανουλα να το ξεπερασει..οσο γινεται Να εχει δυναμη και να βιωσει τη μητροτητα στο μελλον μακρια απο τις εικονες φρικης που εζησε

Ρανια σου εχω στειλει προσωπικο μυνημα Αν θελεις απαντησε μου

xtZRp3.png

Ράνια, μας λες τώρα δηλαδή ότι ήταν τόσοι γιατροί μέσα στο Αρεταίειο και άφησαν ένα παιδάκι να πεθάνει??Θα μας τρελάνεις τελείως??Εδώ εγώ είχα τηλεφωνήσει στο Χασιάκο όταν είχα φάει τούμπα στον 9ο λίγες μέρες πριν γεννήσω και μου είπε να πάω επειγόντως στο Αρεταίειο για καρδιοτοκογράφημα και εσύ μου λες τώρα ότι άφησε ένα παιδάκι να πεθάναι ο Χασιάκος???

ΈΝΑ θα σου πω δεν πιστεύω λέξη απ όσα λες!!!!!!!Όποια έχει αμφιβολίες μπορεί να τηλεφωνήσει στο Αρεταίειο να ρωτήσει!!!Από την άλλη με προβληματίζει πολύ που θυμάσαι με τόση λεπτομέρεια τις ώρες κτλ.

Επίσης να σου πω ότι μόνο και μόνο που γράφτηκες σ ένα φόρουμ για να κατηγορήσεις έναν γιατρό αυτό τα λέει όλα!!! Επίσης όταν βλέπεις ότι γράφουν κάποιες κοπέλες ετοιμόγεννες που αγωνιούν και το συνεχίζεις δείχνεις ότι έχεις άλλα προβλήματα στο μυαλό σου!!!

Εντάξει μας είπες τις πληροφορίες σου, μπορεί να πάρει όποια κοπέλα θέλει το ιατρείο του Χασιάκου ή το Αρεταίειο... Από εκεί και πέρα εσύ τι προσπαθείς να πετύχεις ακριβώς με το να μπαίνεις και να απαντάς???Δεν έχεις με κάτι άλλο να ασχοληθείς???

Έχουμε ετοιμόγεννες κοπέλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν το βλέπει κανείς αυτό????????????

Άντε γιατί έχει καταντήσει η ιστορία πολύ αστεία από ένα σημείο και μετά!!!!!!!!!!

Και για να μην παρεξηγηθώ να πω ευθέως ότι θεωρώ απαράδεκτο ακόμα κι αν η ιστορία αληθεύει ως ένα βαθμό να μπαίνει κάποιος και να ταράζει ένα τόπικ που είναι γεμάτο με κοπέλες ετοιμόγεννες!!!

κυρία Ράνια, την κοπέλα που έχασε το παιδάκι της την λυπήθηκες... Τις κοπέλες που είναι έτοιμες να γεννήσουν και τους έχεις στείλει την ψυχή στην άλλη άκρη της γης δεν τις λυπάσαι!!!!!!

ΝΤΡΟΠΗ!!!τίποτε άλλο δεν έχω να πω!!!!!!!!

Ευχομαι αυτη η μανουλα να το ξεπερασει..οσο γινεται Να εχει δυναμη και να βιωσει τη μητροτητα στο μελλον μακρια απο τις εικονες φρικης που εζησε

Ρανια σου εχω στειλει προσωπικο μυνημα Αν θελεις απαντησε μου

Malina μου, κοπέλα μου, να σε ρωτήσω κάτι???Πήρες στο Αρεταίειο και διασταύρωσες αυτή την ιστορία???Πώς είσαι τόσο σίγουρη ότι έγινε έτσι??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...