Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

...κοριτσια,που θα βρω εμπειριες αυχενηκης στον χασιακο?ποιος τις κανει εκει,ειναι ειδικευμενος σε αυτα,? αιματολογο εχει το κεντρο,που να ρυθμιζει την δοση ηπαρινης?

(αν εχετε την καλοσυνη,απαντηστε μου,γιατι με ενδιαφερει πολυυυ...)

michel μου καλησπέρα. Όταν θα πάς στον χασιάκο θα σου κλείσουν ραντεβού με την embryocare που είναι στο ίδιο κτίριο στον 6ο. Εκεί θα σου κάνει αυχενική ο κος Ελευθεριάδης και τα κορίτσια θα σου πάρουν αίμα για το τέστ παπΑ. Τώρα για την δόση ηπαρίνης δεν γνωρίζω. Αμα είναι όταν θα πάς ρώτα.

Ελπίζω να σε βοήθησα. Καλό απόγευμα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

...κοριτσια,που θα βρω εμπειριες αυχενηκης στον χασιακο?ποιος τις κανει εκει,ειναι ειδικευμενος σε αυτα,? αιματολογο εχει το κεντρο,που να ρυθμιζει την δοση ηπαρινης?

(αν εχετε την καλοσυνη,απαντηστε μου,γιατι με ενδιαφερει πολυυυ...)

Καλησπέρα,

αιματολόγο δεν εχει το κέντρο αλλά ο κ. Χασιάκος συνεργάζεται με τον κ. Νόδαρο που έχει ιατρειο στην Πανόρμου

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Για την αυχενική ισχύει ό,τι σου έγραψαν παραπάνω, ο Ελευθεριάδης είναι πιστοποιημένος στο Fetal Medicine του Νικολαϊδη που ανακάλυψε την αυχενική διαφάνεια και είναι εξαιρετικός. Όσο για τον αιματολόγο διαλέγεις όποιον θες εσύ. Εγώ είχα μία εξαιρετική στο Λαϊκό Νοσοκομείο!!!

Κοριτσια καλημέρα,

εγω σκεφτομαι να ρωτησω στο ιατρειο του Χασιακου εαν μπορω να κανω την αυχενική στο ΡΕΑ γιατί ειμαι δημότης Π.Φαλήρου και θα πληρωσω μονο 50 ευρώ. Δεν ξερω αν στην τιμή ειναι και το παπΑ. Πως μπορω να μαθω αν αυτοι που θα το κανουν στο Ρεα θα ειναι πιστοποιημένοι στο Fetal Medicine? Ναι καινούργιο μαιευτήριο είναι αλλά ότι λάμπει δεν ειναι χρυσός. Και ποιος μου λέει οτι το προσωπικό δεν είναι άπειροι. Λετε να τους ρωτησω στα ισα αν εχουν την πιστοποιηση ή να μαθω το ονομα αυτουνου που θα το κάνει?

Τι λέτε εσείς κορίτσια? Τι να κάνω? Ενταξει εχουμε δυσκολίες αλλά αν ειναι να γινει σωστη εξέταση δεν θα σκεφτώ τα λεφτά. Αλλα απο την άλλη γιατί και στο ΡΕΑ να μην κανουν σωστή δουλειά?

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Ειναι τοσο σημαντική εξέταση η αυχενική όσο η β-επιπεδου και το doppler μετά?

Το λέω γιατί ότι αποτελεσμα και αν μου βγάλει η αυχενική για το doppler την αμνιοπαρακεντηση εχω αποφασίσει ότι θα την κάνω ούτως ή άλλως, λόγω και του ότι ειμαι 35. Θελω να πω να μην ανησυχώ αν στο Ρεα δεν κανουν και τελεια δουλειά. Ουφ, δεν ξέρω.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Διαφημίσεις

efoulito, καλημέρα.

Να ρωτήσεις είτε τον Χασιάκο είτε στο ΡΕΑ ποιο είναι το όνομα του γιατρού ή των γιατρών που κάνουν αυχενική διαφάνεια.

Μετά θα μπεις στο site του Fetal Medicine να δεις αν το όνομά του συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των πιστοποιημένων γιατρών.

Περίμενε λίγο να ψάξω να βρω το site.

https://courses.fetalmedicine.com/lists?course=9

efoulito, δες στην παραπάνω λίστα τα ονόματα των γιατρών που είναι πιστοποιημένοι.

Πάτα στο βελάκι να σου βγάλει Greece και θα σου εμφανίσει όλους τους γιατρούς που έχουν πιστοποιηθεί, ακόμη κι αυτούς που τώρα κάνουν την εκπαίδευση και ψάξε να βρεις αν υπάρχει το όνομα του γιατρού στο ΡΕΑ.

Ευχαριστώ Ιολάκι μου,

το ειχα ξαναδει το site αλλά δεν ειχα καταφερει να βρω την λιστα των ιατρών. Εσύ μου εδωσες την σελίδα που σε πάει ακριβώς εκεί.

Εσύ πως πας? Εισαι καλά?

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Ευχαριστώ Ιολάκι μου,

το ειχα ξαναδει το site αλλά δεν ειχα καταφερει να βρω την λιστα των ιατρών. Εσύ μου εδωσες την σελίδα που σε πάει ακριβώς εκεί.

Εσύ πως πας? Εισαι καλά?

Δε βαριέσαι, efoulito μου, μια έτσι και μια αλλιώς, την παλεύω πάντως.

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΣΙΑΚΟ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΠΤ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΤΟΥ 1ΟΥ ΟΡΟΦΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ!ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ! Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 9/2/11!

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΦΑΝΤΟΣ! ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΗΜΑ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ Η ΙΔΙΑ! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΛΙ ΑΦΑΝΤΟΣ!ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ!ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.............. ΣΤΙΣ 4:30 Π.Μ. ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ (Η ΚΥΗΣΗ ΗΤΑΝ 40 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ & 4 ΗΜΕΡΩΝ) ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΨΗΛΟ (ΠΕΡΙΠΟΥ 60 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΝ)ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΑΛΛΟ!!!!!!ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΛΩΡΟ Κ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ!ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ! Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΚΡΑΤΑΓΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΜΑΖΙ!ΜΑΧΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΠΩΣ ΕΝΙΩΣΑ!ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ! ΜΑΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ Κ Η ΙΔΙΑ Η ΚΟΠΕΛΑ!ΕΙΧΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΑΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ & ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ! ΕΙΧΑΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!O Δ/ΝΤΗΣ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ Ο κ. ΚΡΕΑΤΣΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ! ΤΙ ΝΑ ΠΩ! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.................... ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΟΣ!ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!!

Καλησπέρα Vanillablue. Εγώ μπήκα σήμερα στην 29η εβδομάδα και την 31η έχω να πάω να κάνω και εγώ doppler στο embryocare με τον Ελευθεριάδη. Μετά θα κατέβω στον Χασιάκο για την άδεια. Που λές εμένα ΠΗΤ είναι 30/5 αλλά δεν ξέρω γιατί, έχω μία υποψία ότι θα γεννήσω νωρίτερα. Εγώ με το καλό θα πάω στο ΡΕΑ. Εσύ σε ποιό μαιευτήριο θα πάς?

Καλησπέρα gitsvictoria, η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω συζητήσει ακόμη με το γιατρό. Αναρρωτίέμαι άν ο εκείνος θα το αναφέρει στην επόμενη μας εξέταδη. Ο ίδιος σου πρότεινε το Ρέα; Σκεφτόμουν για Αρεταίειο αλλά φρίκαρα με το πρόσφατο πόστ ότι ο γιατρός ήταν άφαντος...Δεν ξέρω τι να σκεφτώ μ'αυτά που ακούω καμιά φορά. Εμένα ΠΗΤ είναι μέσα Μαΐου. Ειλικρινά τώρα δεν ξέρω αν έχεις πιο πολλές πιθανότητες να τον έχεις δίπλα σου αν πας σε ιδιωτική κλινική...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΣΙΑΚΟ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΠΤ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΤΟΥ 1ΟΥ ΟΡΟΦΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ!ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ! Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 9/2/11!

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΦΑΝΤΟΣ! ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΗΜΑ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ Η ΙΔΙΑ! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΛΙ ΑΦΑΝΤΟΣ!ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ!ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.............. ΣΤΙΣ 4:30 Π.Μ. ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ (Η ΚΥΗΣΗ ΗΤΑΝ 40 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ & 4 ΗΜΕΡΩΝ) ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΨΗΛΟ (ΠΕΡΙΠΟΥ 60 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΝ)ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΑΛΛΟ!!!!!!ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΛΩΡΟ Κ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ!ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ! Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΚΡΑΤΑΓΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΜΑΖΙ!ΜΑΧΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΠΩΣ ΕΝΙΩΣΑ!ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ! ΜΑΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ Κ Η ΙΔΙΑ Η ΚΟΠΕΛΑ!ΕΙΧΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΑΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ & ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ! ΕΙΧΑΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!O Δ/ΝΤΗΣ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ Ο κ. ΚΡΕΑΤΣΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ! ΤΙ ΝΑ ΠΩ! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.................... ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΟΣ!ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!!

Δηλαδή την ξεγέννησε ο εφημερεύοντας γιατρός και όχι ο Χασιάκος;;Τί φρίκη είναι και τούτη πάλι...Δεν μπορώ να το φανταστώ ότι απλά την παράτησε έτσι. Ξέρεις τίποτα άλλο;

Καλησπέρα gitsvictoria, η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω συζητήσει ακόμη με το γιατρό. Αναρρωτίέμαι άν ο εκείνος θα το αναφέρει στην επόμενη μας εξέταδη. Ο ίδιος σου πρότεινε το Ρέα; Σκεφτόμουν για Αρεταίειο αλλά φρίκαρα με το πρόσφατο πόστ ότι ο γιατρός ήταν άφαντος...Δεν ξέρω τι να σκεφτώ μ'αυτά που ακούω καμιά φορά. Εμένα ΠΗΤ είναι μέσα Μαΐου. Ειλικρινά τώρα δεν ξέρω αν έχεις πιο πολλές πιθανότητες να τον έχεις δίπλα σου αν πας σε ιδιωτική κλινική...

Vanillablue καλησπέρα. Που λές καλό θα ήταν να μην επηρεαζόμαστε στην κατάσταση μας που είναι και πολύ ευαίσθητη. Όχι ότι αμφισβητώ αυτά που είπε η προηγούμενη κοπέλλα, προς θεού για να μην παρεξηγηθώ, αλλά ποτέ κανείς δεν γνωρίζει τι παίζεται. Το θέμα είναι ότι ο γιατρός μας, μου είπε όταν τον ρώτησα που είναι καλύτερα για τα νεογνά, ότι καλό θα ήταν να πάω Λητώ ή Ρέα και ουχί Αρεταίειο. Η αλήθεια είναι ότι είχαν ακουστεί πολλά για το Αρεταίειο όσο αφορά για μικρόβια στα νεογνά.

Τέλος πάντων, καλό θα ήταν να χαλαρώσουμε και να του έχουμε εμπιστοσύνη. Σίγουρα δεν είναι θεός, άνθρωπος είναι, χωρίς πάλι να θέλω να παρεξηγηθώ απο την προηγούμενη κοπέλλα. Καλό απόγευμα. -ΥΣ.Θα πάω σήμερα στο Ρεα να δώ τους χώρους. Ά και κάτι άλλο για να μην μασάτε. Αυτά που λέγανε παλιά ότι τις δύσκολες καταστάσεις τις πάνε στα δημόσια, πλέον δεν ισχύει. Πλέον τα ιδιωτικά νοσοκομεία έχουν τα πιό σύγχρονα μηχανήματα με άριστους γιατρούς. Απλώς οι περισσότεροι πάνε στα δημόσια λόγω κόστους το οποίο είναι πάρα πολύ λογικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι αμφισβητώ τα δημόσια, το λέω για να μην παρεξηγηθώ. Απλώς το τόνισα αυτό γιατί έχω ακούσει πολλά κουλά και επειδή ο θείος μου είναι γιατρός, η κουμπάρα μου νοσηλεύτρια και έχουν περάσει και οι δύο και απο δημόσια και ιδιωτικά μου έχουν πεί κάποια πράγματα και στην τελική κάτι ξέρουν παραπάνω.

vanillablue:Δηλαδή την ξεγέννησε ο εφημερεύοντας γιατρός και όχι ο Χασιάκος;;Τί φρίκη είναι και τούτη πάλι...Δεν μπορώ να το φανταστώ ότι απλά την παράτησε έτσι. Ξέρεις τίποτα άλλο;

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΦΡΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΤΠΤ!ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ! Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ! ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΠΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΞΕΓΕΝΝΗΣΑΝ 2 ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ! Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΙ! Ο ΧΑΣΙΑΚΟΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΚΕΝΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ!ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 10/2/2011 ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ! ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΗΓΕ ΓΙΑ 1 ΛΕΠΤΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ Δ/ΝΤΗ(ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ο Δ/ΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ Κ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΣΕΚΟΥΡΙΤΙ ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ) Κ Ο Δ/ΝΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΗΓΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ! ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΜΑΘΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ! Η ΜΑΜΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΟΡΙΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΓΙΑΤΡΟ! ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ! Η ΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΕΙΔΕ ΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕ(ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ Η ΙΔΙΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΦΙΛΙ ΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ΦΡΙΚΗ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ-! ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΚΕΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΕΙΠΕ "ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΠΟΝΤΟΥΣ ΨΗΛΟ! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ????"

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΧΤΥΠΙΟΤΑΝ Κ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΕΤΣΙ!ΑΨΟΓΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕΧΡΙ 7ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ!

ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΑΙΤΙΟ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ Η ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ! ΧΑΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΜΕΓΕΘΟΥΣ(3.800 & ΠΟΛΥ ΨΗΛΟ)!ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΚΥΗΣΗ (40 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ & 4 ΗΜΕΡΕΣ)

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ (ΕΤΣΙ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ!Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ! ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΟΣΕΣ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ! Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΕΠΑΘΕ ΣΟΚ!ΚΡΑΤΑΓΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΗ!ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ! ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ! ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΜΕ!ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΠΤ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 500 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ Η ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ! ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...