Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια κ χρονια πολλα σε ολες μας..χθες γυρισα απο το χωριο κ εχω νεα να σας πω....ειμαι εγκυος παλι μετα απο δυο παλλινδρομες που ειχα τον περασμενο χρονο λογο διαφραγματος στην μητρα...εμπιστευτηκα τον γιατρο μας κ θελω να ελπιζω οτι τωρα ολα θα πανε καλα αν κ ο μουστακαριας που με ειχε εξετασει πριν φυγω για πασχα κ δεν ημουν εγκυος,απλα αυτος μου ειπε ποτε θα εχω γονιμες κ επιασα σπορακι μου φανηκε συγκρατημενος για το αποτελεσμα της επεμβασης...εχω για πρωτη φορα ραντεβου με τον γιατρο μας την αλλη πεμπτη κ επειδη το ιατρειο του το κανει ο μουστακαριας μου ειπε η βοηθος του να παω στο αρεταιοιο αφου ηθελα να με δει ο γιατρος που μου ειχε κανει την επεμβαση.. μακαρι να εχω καλα νεα κ τοτε να σας πω...για την ιστορια την επεμβαση μου την ειχε κανει ο χασιακος τον σεπτεμβρη στο λητω...στο αρεταιοιο που θα παω απογευμα ξερετε αν εκει πας με ραντεβου η με σειρα προταιρεοτητας οπως στα νοσοκομεια??εχει εκει καλα μηχανηματα για να με εξετασει ο γιατρος μας???περιμενουμε πολυ ωρα??φιλακια σε ολες σας...

Αγάπη μου γλυκιά, συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου. Σε καταλαβαίνω απόλυτα, νιώθεις ανασφαλής, φοβάσαι αλλά πρέπει να προχωρήσεις και να πιστέψεις ότι αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά.

Πολλές κοπέλες μετά την αφαίρεση διαφράγματος έμειναν έγκυες και όλα πήγαν καλά. Κι εγώ έκανα στο Λητώ αφαίρεση διαφράγματος με τον κ. Χασιάκο τον Φεβρουάριο και τώρα προσπαθώ να μείνω έγκυος, βέβαια δεν τα έχω καταφέρει ακόμη αλλά ελπίζω για το καλύτερο.

Στο Αρεταίειο θα πας στο μαιευτήριο στο ισόγειο και θα ρωτήσεις που εξετάζει ο κ. Χασιάκος, θα το βρεις εύκολα, μόνο αυτός εξετάζει εκεί. Δεν πας με ραντεβού ή με σειρά προτεραιότητας όπως στα άλλα νοσοκομεία, ο γιατρός βλέπει εκεί για διευκόλυνση, γιατί η Πέμπτη είναι η μέρα που έχει χειρουργεία, απλώς φρόντισε να ενημερώσεις στο ιατρείο του κ. Χασιάκου ότι θα πας στο Αρεταίειο την Πέμπτη το απόγευμα, ώστε να φροντίσουν να του βάλουν στην τσάντα του το ιστορικό σου.

Μόλις πας εκεί, θα δώσεις το όνομά σου στη βοηθό του (ίσως είναι εκεί η Άννα Μαρία, αν δεν είναι αυτή εκεί, θα είναι κάποια άλλη), ώστε να σε βάλουν στη σειρά. Δεν περιμένεις πολύ, γιατί ο γιατρός δεν καθυστερεί ιδιαίτερα στο Αρεταίειο, καθώς βλέπει μόνο εγκύους και τελειώνουν αμέσως. Το μηχάνημα δεν ξέρω αν είναι καλό αλλά σημασία έχει ότι θα σε δει ο κ. Χασιάκος και αυτός ξέρει.

Καλή επιτυχία γλυκιά μου, εύχομαι να μας πεις τα πιο ευχάριστα νέα, εγώ προσωπικά περιμένω με αγωνία, γιατί έχω κι εγώ δυο παλλίνδρομες και αφαίρεση διαφράγματος, οπότε αντιλαμβάνεσαι ότι οι περιπτώσεις μας είναι όμοιες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ιολη μου η βοηθος του η μπενεκου-μπακανου δεν θυμαμαι το ονομα της μου προτεινε να παω στο αρεταιοιο για να με δει ο χασιακος αφου ειδε οτι ηθελα να με εξετασει αυτος.. μου ειπε 7μιση το απογευμα να ειμαι εκει αλλα μπορει κ να περιμενω ετσι μου ειπε...χοριακες εκενα 3. η πρωτη 280 η δευτερη 800 κ η τριτη 2600 περιπου...απ οτι μου ειπε η βοηθος του θα ακουσουμε κ καρδουλα αν θελει ο θεος στο ραντεβου...αφου ειχες 2 εγκυμοσινες σιγουρα θα μεινεις πολυ συντομα αλλα θελει το χρονο της η μυτρα να επανερθει...εμενα το διαφραγμα ηταν πολυ μεγαλο κ σκληρο κ εφτανε ως τον κολπο κ εχει βελτιωθει τωρα σε μεγαλο βαθμο αλλα ολα ειναι παλι πιθανα...θα δω βεβαια τι θα μου πει ο γιατρος μας...ο μουστακαριας με αγχωσε με μ-----ες...τελος παντων...αν δεις προηγουμενα μνμ θα καταλαβεις..τωρα παιρνω ουτρογκεσταν κ φιλισιν...οταν εχω νεα θα σου πω..οτι θελεις ρωταμε..φιλακια

ιολη μου η βοηθος του η μπενεκου-μπακανου δεν θυμαμαι το ονομα της μου προτεινε να παω στο αρεταιοιο για να με δει ο χασιακος αφου ειδε οτι ηθελα να με εξετασει αυτος.. μου ειπε 7μιση το απογευμα να ειμαι εκει αλλα μπορει κ να περιμενω ετσι μου ειπε...χοριακες εκενα 3. η πρωτη 280 η δευτερη 800 κ η τριτη 2600 περιπου...απ οτι μου ειπε η βοηθος του θα ακουσουμε κ καρδουλα αν θελει ο θεος στο ραντεβου...αφου ειχες 2 εγκυμοσινες σιγουρα θα μεινεις πολυ συντομα αλλα θελει το χρονο της η μυτρα να επανερθει...εμενα το διαφραγμα ηταν πολυ μεγαλο κ σκληρο κ εφτανε ως τον κολπο κ εχει βελτιωθει τωρα σε μεγαλο βαθμο αλλα ολα ειναι παλι πιθανα...θα δω βεβαια τι θα μου πει ο γιατρος μας...ο μουστακαριας με αγχωσε με μ-----ες...τελος παντων...αν δεις προηγουμενα μνμ θα καταλαβεις..τωρα παιρνω ουτρογκεσταν κ φιλισιν...οταν εχω νεα θα σου πω..οτι θελεις ρωταμε..φιλακια

Λάμπη, η Άννα Μαρία νομίζω ότι λέγεται Μπακάνου. Σωστά σου είπε να πας στο Αρεταίειο. Οι χοριακές σου είναι τέλειες. Εμένα το διάφραγμα ήταν μικρό και γι' αυτό φοβάμαι μήπως τελικά δεν ήταν η παλλινδρόμηση μόνο λόγω διαφράγματος. Τέλος πάντων θα δούμε.

Το utrogestan σου είπε ο Χασιάκος ή η βοηθός του να το πάρεις ή το παίρνεις από μόνη σου? Ρωτάω γιατί κι εγώ αναρωτιέμαι αν σε επόμενη εγκυμοσύνη θα πρέπει να πάρω ή όχι ουτροτζεστάν.

Λάμπη μου, όλα καλά θα πάνε. Εμένα την προηγούμενη φορά φάνηκε από την αρχή ότι δεν θα πάει καλά λόγω κακής αύξησης χοριακών. Μην ανησυχείς λοιπόν.

δεν εχεις κανει κ αλλες εξετασεις για να αποκλεισεις κατι αλλο που μπορει να ευθυνεται??οχι καλε το φαρμακα μου ειπε ο γιατρος να τα παιρνω εφοσον θα εχω θετικη χοριακη,το φιλισιν ο παιρνω ερκετους μηνες τωρα,κανει καλο λενε κ μου το προτεινε κ ο γιατρος..εγω εχω κανει για θρομβοφιλια κ καποιες αλλες μετα τις παλλινδρομες κ ολες ηταν καλες... ο γιατρος επιμενει οτι υπευθυνο ηταν το διαφραγμα...αν εσενα ηταν μικρο τοτε σιγουρα θα σου πανε καλα την επομενη φορα...εμενα ηταν πολυ σπανια περιπτωση οπως ειπε ο γιατρος...για να δουμε...αυτη η βοηθος του πολυ καλη παντως ηταν μαζι του κ στο λητω οταν εκανα την επεμβαση.

Διαφημίσεις

Λάμπη, σου εύχομαι μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη !

Το ξέρω, είναι δύσκολο, αλλά προσπαθησε να μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε καλά, θα δεις ! Εξάλλου, έχουμε τον καλύτερο γιατρό του κόσμου !

Ιόλη μου τι κάνεις ; Χαθήκαμε ε ; Όλα καλά ;

Λάμπη μου σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Σχετικά με τα μηχανήματα στο Αρεταίειο είναι μια χαρά. Εκεί με έβλεπε ο γιατρός μας τον Αύγουστο μέχρι και αρχές Σεπτέμβρη (όταν είχε ξεκινήσει η εγκυμοσύνη μου). Οπότε μην αγχώνεσαι για τα μηχανήματα.

Οντως η Άννα-Μαρία λέγεται Μπακάνου, ακόμη και να μην είναι εκείνη στο Αρεταίειο θα είναι κάποιος άλλος. Οπως και να έχει όταν φτάσεις στο Αρεταίειο πες ότι έχεις ραντεβού με τον κ. Χασιάκο, λογικά θα είναι και άλλες κοπέλες έγκυες και θα περιμένουν.

Περιμένουμε με αγωνία τα αυριανά σου αποτελέσματα!

Καλησπέρα Ιλιαχτίδα μου και Ιολίτσα!

vrowp3.png

cwGLp3.png

pik μου δεν εχω αυριο ραντεβου αλλα την αλλη πεμπτη...σας ευχαριστω για τις ευχες σας..:P:p:p:p

Ολα καλα θα σου πανε να δεις!!!!!!

Λαμπρινη εσυ εισαι;; εδω Λινα η apis

Φιλακια πολλα!!!!!

xtZRp3.png

δεν εχεις κανει κ αλλες εξετασεις για να αποκλεισεις κατι αλλο που μπορει να ευθυνεται??οχι καλε το φαρμακα μου ειπε ο γιατρος να τα παιρνω εφοσον θα εχω θετικη χοριακη,το φιλισιν ο παιρνω ερκετους μηνες τωρα,κανει καλο λενε κ μου το προτεινε κ ο γιατρος..εγω εχω κανει για θρομβοφιλια κ καποιες αλλες μετα τις παλλινδρομες κ ολες ηταν καλες... ο γιατρος επιμενει οτι υπευθυνο ηταν το διαφραγμα...αν εσενα ηταν μικρο τοτε σιγουρα θα σου πανε καλα την επομενη φορα...εμενα ηταν πολυ σπανια περιπτωση οπως ειπε ο γιατρος...για να δουμε...αυτη η βοηθος του πολυ καλη παντως ηταν μαζι του κ στο λητω οταν εκανα την επεμβαση.

Έχω κάνει εξετάσεις μόνο για θρομβοφιλία, θυρεοειδή και την υστεροσκόπηση. Εσύ, τι άλλες εξετάσεις έχεις κάνει? Αν θυμάσαι και μπορείς να μου πεις, γράψε μου, γιατί θέλω να τον ρωτήσω μήπως πρέπει να κάνω εξετάσεις και ξέχασε να μου τις δώσει. Φιλισίν παίρνω κι εγώ.

Λάμπη, σου εύχομαι μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη !

Το ξέρω, είναι δύσκολο, αλλά προσπαθησε να μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε καλά, θα δεις ! Εξάλλου, έχουμε τον καλύτερο γιατρό του κόσμου !

Ιόλη μου τι κάνεις ; Χαθήκαμε ε ; Όλα καλά ;

Ηλιαχτιδάκι μου, χαθήκαμε εντελώς. Κι εγώ δεν πολυμπαίνω, προσπαθώ να κάνω αποτοξίνωση από το φόρουμ και το ίντερνετ αλλά στο φαν κλαμπ μπαίνω κάθε μέρα να μαθαίνω νέα σας.

Λάμπη μου σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Σχετικά με τα μηχανήματα στο Αρεταίειο είναι μια χαρά. Εκεί με έβλεπε ο γιατρός μας τον Αύγουστο μέχρι και αρχές Σεπτέμβρη (όταν είχε ξεκινήσει η εγκυμοσύνη μου). Οπότε μην αγχώνεσαι για τα μηχανήματα.

Οντως η Άννα-Μαρία λέγεται Μπακάνου, ακόμη και να μην είναι εκείνη στο Αρεταίειο θα είναι κάποιος άλλος. Οπως και να έχει όταν φτάσεις στο Αρεταίειο πες ότι έχεις ραντεβού με τον κ. Χασιάκο, λογικά θα είναι και άλλες κοπέλες έγκυες και θα περιμένουν.

Περιμένουμε με αγωνία τα αυριανά σου αποτελέσματα!

Καλησπέρα Ιλιαχτίδα μου και Ιολίτσα!

pik, τι κάνει το μπεμπάκι σου? Πώς τα πας? Προλαβαίνεις καθόλου να κοιμηθείς? Είναι ήσυχο?

Και βέβαια περιμένουμε με αγωνία να ολοκληρώσεις την αφήγηση του τοκετού σου στο word και να μας το ανεβάσεις να μάθουμε την εμπειρία σου.

Φιλακια πολλα!!!!!

μαλίνα, τι κάνεις? Πώς περνάει ο καιρός, λίγο σου έμεινε ακόμη, για να γνωριστείς με το κοριτσάκι σου.

Διαφημίσεις

Φιλακια πολλα!!!!!

εγω ειμαι φιλεναδα..να σε ρωτησω..εσενα τι φαρμακα σου ειχε δωσει ο γιατρος στην αρχη της εγκυμοσινης??εμενα προς το παρον φιλισιν κ ουτρογκεσταν..2 την μερα των 200..

κ εγω για θρομβοφιλια εχω κανει κ κατι αλλες γενικες καθε φορα μετα απο τις παλλινδρομες...σε ποια εβδομαδα ειχες τις παλλινδρομες??εγω 6-7 εβδομαδα

Την πρώτη παλλίνδρομη τη διαπίστωσα στην 7η εβδομάδα που πήγα για πρώτη φορά να με δει και βρέθηκε κενός σάκος. Ακολούθησε απόξεση και η ιστολογική εξέταση έδειξε μερική μύλη κύηση. Μετά έκανα έλεγχο θρομβοφιλίας.

Τη δεύτερη παλλίνδρομη την κατάλαβα από την αρχή. Ήμουν 4 εβδομάδων και 5 ημερών και οι χοριακές δεν ανέβαιναν. Πήγα 5 εβδομάδων στον κ. Χασιάκο και είδε κάτι που έμοιαζε με σάκο. Μετά ξαναπήγα 5 εβδ. και 3 ημερών και είδε το σάκο με εμβρυικά στοιχεία. Ξαναπήγα 6 εβδομάδων και είδε ότι ο σάκος είχε μικρύνει. Μετά αποβλήθηκε χωρίς απόξεση.

Μετά μου έκανα υστεροσκόπηση και αφαιρέθηκε το διάφραγμα που βρέθηκε.

Εσύ άκουσες καρδούλα σε κάποια από τις εγκυμοσύνες?

Μετά τις παλλίνδρομες τι είδους γενικές εξετάσεις σου έδινε να κάνεις? Εμένα δεν μου είπε τίποτε.

αχ τι να σου πω τωρα,διαφορες εξετασεις. απο απλες εξετασεςι αιματος για κυταρομεγαλοιοιο,τοξαπλασμα κ αλλες.. ειναι ολοκληρο πακετο που ο γιατρος σου κρινει ανπρεπει κ ποιες να κανεις..εγω ακουσα την δευτερη φορα καρδουλα κ μετα απο μια εβδομαδα που ξαναπηγα, τιποτα...κ μετα επισκεφτηκα τον χασιακο κ μου μιλησε για διαφραγμα κ εκανα την επεμβαση..μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε

εγω ειμαι φιλεναδα..να σε ρωτησω..εσενα τι φαρμακα σου ειχε δωσει ο γιατρος στην αρχη της εγκυμοσινης??εμενα προς το παρον φιλισιν κ ουτρογκεσταν..2 την μερα των 200..

Ta filicine τα επαιρνα πριν μεινω εγκυος γιατι η διατροφη μου ηταν φτωχη σε φυλλικο οξυ..απλα μετα μου ειπε να τα συνεχισω

Ultrogestan δεν μου εδωσε..μεχρι που επαθα μια μικρη αποκολληση την 8η εβδομαδα..και μετα τα επαιρνα μεχρι την 20η περιπου

Οταν πηγα για τον πρωτο υπερηχο ειδαμε οτι ημουν στην 6η εβδομαδα και μου εδωσε τοτε το σιδηρο και το ασβεστιο(αν δεν πινω δυο ποτηρια γαλα) το οποιοο ασβεστιο και δεν το πηρα ποτε Αργοτερα του ειπα να παρω και μαγνησιο γιατι εχω ιστορικο προωρου τοκετου και συμφωνησε

Ευχομαι και πιστευω οτι αυτη τη φορα θα αγκαλιασεις το μωρακι σου!!

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...