Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!Τι κάνετε?Καλως σας βρήκα όλες.

Gitsvictoria exw mpempi kai einai to 1o mou.Simera tha paw na to dw stis 10 to vradu!Tou tuxane polles gennes auto to S-K.Gi auto den mporei nwritera.Esu,ti perimeneis kai pote me to kalo gennas?Euxomai kai se sena me 1 pono!O Xasiakos ektos apo Litw,Aretaieio kai Rea prepei na exei analavei kai Iasw kai Mitera.1a fili tis adelfis mou,pou gennise simera,nomizw pws gennise sto Mitera.Trexei kai den ftanei o Xasiakos.1a kopela pou gennise sto Aretaieio tin idia wra o Xasiakos ksegennise 6 me 7 kopeles stin seira.Kathe fora pou pigainw sto iatreio tou perimenw 1a me 2 wres gia na me dei.Auto einai to arnitiko tou.Kata ta alla einai polu kalos!Oute tis episkepseis den plirwnw.Mono 2 fores plirwsa.Aurio tha grapsw ta simerina nea.Kalo vradu se oles!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!Τι κάνετε?Καλως σας βρήκα όλες.

Gitsvictoria exw mpempi kai einai to 1o mou.Simera tha paw na to dw stis 10 to vradu!Tou tuxane polles gennes auto to S-K.Gi auto den mporei nwritera.Esu,ti perimeneis kai pote me to kalo gennas?Euxomai kai se sena me 1 pono!O Xasiakos ektos apo Litw,Aretaieio kai Rea prepei na exei analavei kai Iasw kai Mitera.1a fili tis adelfis mou,pou gennise simera,nomizw pws gennise sto Mitera.Trexei kai den ftanei o Xasiakos.1a kopela pou gennise sto Aretaieio tin idia wra o Xasiakos ksegennise 6 me 7 kopeles stin seira.Kathe fora pou pigainw sto iatreio tou perimenw 1a me 2 wres gia na me dei.Auto einai to arnitiko tou.Kata ta alla einai polu kalos!Oute tis episkepseis den plirwnw.Mono 2 fores plirwsa.Aurio tha grapsw ta simerina nea.Kalo vradu se oles!

dimista καλησπέρα!!!! ελπίζω όλα καλά με το μπεμπέ σου. περιμένω νέα σου. και εγώ μπέμπη έχω και η ΠΗΤ μου είναι 30/5 αλλά με βλέπω 2 εβδομάδες νωρίτερα-τώρα το γιατί δεν ξέρω αλλά έχω μία υποψία. Όντως ο Χασιάκος ούτε εμένα παίρνει λεφτά και ναί και εγώ περιμένω 1 με 2 ώρες αλλά εδώ και 13 χρόνια που είναι γιατρός μου το έχω συνηθήσει:-P!!!!

καλό βράδυ!!!!!!!:D

κοριτσια εχω ερωτηση...:tongue::tongue::tongue::tongue:της μπουμπους μου την πεφτουν αρκετες τριχουλες απο τα μαλλακια της..ειναι φυσιολογικο αυτο??:?::?:

Καλησπερα κοριτσακια......λαμπη μου ειναι απολυτως φυσιολογικο αλλαζει τα μαλλακια της κοιλιας αλλα θα βγαζει αλλα καινουρια....Μην αγχωνεσαι....

:-D

κοριτσια εχω ερωτηση...:tongue::tongue::tongue::tongue:της μπουμπους μου την πεφτουν αρκετες τριχουλες απο τα μαλλακια της..ειναι φυσιολογικο αυτο??:?::?:

Απόλυτα φυσιολογικό. Εγώ ξύπνησα ένα πρωί και είχε χάσει τα μαλλάκια της πίσω από το ένα αυτί. Πλέον έχουμε τα διπλάσια:P

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τις συμβουλές για την περίοδο της νηστείας απο τις πιο έμπειρες. Τελικά ακολουθώ δική μου μέθοδο. Εκανα τον άντρα μου πειραματόζωο. φτιαχνω ό,τι θελω(θαλασσινά πχ), τον βάζω να τα φάει, περίμενω μερικές ώρες να δω αν θα πάθει λιστερίωση και μετά τα τρώω όλα! Είμαι τελείως γουρούνα. Κλάψ δεν κρατιέμαι...

Εχθές πήγα για το doppler. Είμαι στην 30η βδομάδα και το μικρό μου το βρήκε 1600γρ. Είναι καμιά άλλη κοπελίτσα που γεννά τον Μάΐο; Φιλάκια στα μωράκια σας

Ευχαριστώ για τις συμβουλές για την περίοδο της νηστείας απο τις πιο έμπειρες. Τελικά ακολουθώ δική μου μέθοδο. Εκανα τον άντρα μου πειραματόζωο. φτιαχνω ό,τι θελω(θαλασσινά πχ), τον βάζω να τα φάει, περίμενω μερικές ώρες να δω αν θα πάθει λιστερίωση και μετά τα τρώω όλα! Είμαι τελείως γουρούνα. Κλάψ δεν κρατιέμαι...

Εχθές πήγα για το doppler. Είμαι στην 30η βδομάδα και το μικρό μου το βρήκε 1600γρ. Είναι καμιά άλλη κοπελίτσα που γεννά τον Μάΐο; Φιλάκια στα μωράκια σας

Καλησπέρα Vanillablue. Εγώ μπήκα σήμερα στην 29η εβδομάδα και την 31η έχω να πάω να κάνω και εγώ doppler στο embryocare με τον Ελευθεριάδη. Μετά θα κατέβω στον Χασιάκο για την άδεια. Που λές εμένα ΠΗΤ είναι 30/5 αλλά δεν ξέρω γιατί, έχω μία υποψία ότι θα γεννήσω νωρίτερα. Εγώ με το καλό θα πάω στο ΡΕΑ. Εσύ σε ποιό μαιευτήριο θα πάς?

Kalispera se ola ta koritsia!

Kalispera kai se sena gitsvictoria!Me ton mpempi mou ola kala!Kathe mina o Xasiakos ton evriske adunato.Kai epeidi ton evriske adunato me evale kai ekana eksetasi thromvofilias.Kai epeidi eixa elleipsi apo tin prwteini S ksekinisa eneseis.Kane 1a tin imera.Extes pou piga to mwraki mou to vrike 1a xara sta kila.Einai 2080.Exei parei thesi apo telos Flevari apo to Savvato ksekinisa suspaseis kai mou eipe oti upologizei oti tha gennisw stis 38 vdomades.Esu pote tha pas Xasiako na deis ton mpempi sou?Pigaineis kai su S-K? Exeis kai alla paidakia kai pigaineis 13 xronia?Otan pas Xasiako na mou peis kai ta dika sou nea.Euxomai ta kalutera kai apo sena!

Gitsvictoria kai otan kaneis to doppler na mou peis nea!O kos Eleutheriadis polu kalos!Kai goiteutikos!Sumfwneis?Kalo vradu!

Dimista μου καλησπέρα. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Άντε με το καλό ο μπεμπούλης σου!!!!!! Όλα καλά θα πάνε, θα δείς !!!!!!!!Μπεμπούλης δεν έιναι? δεν έκανα κανένα λάθος. Ναι ο κος Ελευθεριάδης όντως είναι γοητευτικός. Που λές είναι το πρώτο μου παιδάκι. Ο Χασιάκος με παρακολουθεί εδώ και 13 χρόνια το ίδιο την μαμά μου και την αδερφή μου. Την έχει ξεγεννήσει και τις 2 φορές. Τώρα είμαι στην 29η εβδομάδα και στις 30/5 θα κάνω και εγώ το doppler και μετά θα πάω κατευθείαν στον χασιάκο για να με δεί και προφανώς να μου γράψει την άδεια. Ο μπεμπούλης μου ευτυχώς έχει ας πούμε πρόωρη ανάπτυξη. Πρίν 2,5 εβδομάδες ζύγιζε 1 κιλό οπότε λογικά δεν θα ζυγίζει τουλάχιστον 1,5? Θα δείξει. Για να καταλάβω, εσύ πότε με το καλό γεννάς? Εγώ έχω ΠΗΤ 30/5 και όπως σου είπα θα πάω στο ΡΕΑ (η αλήθεια είναι ότι ο γιατρός μας μου είπε ή αυτό ή το ΛΗΤΩ όταν τον ρώτησα που είναι καλύτερο για τα νεογνά. Κοινώς το ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ μου το ψιλοαπόκλεισε. Η αλήθεια είναι ότι έχω άσχημε εμπειρία απο πέρσυ που έκανα μια επέμβαση για ινωμύωμα σύν ότι έχω ακούσει για κάποιο θέμα με τα νεογνά.) Εσύ με το καλό πού? Καλό βράδυ!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Kalimera Gitsvictoria kai sta upoloipa koritsia!

Gitsvictoria mpempoulis einai.Nomizw pws einai polu kala ta kila tou mpempouli sou.O Xasiakos ti sou eipe gia ta kila tou; 1 κilo itane otan eisouna 27 bdomadwn;an nai, einai polu kala ta kila tou.Twra pote tha ksanapas ;PHT einai stis eikosi Apriliou.Tha gennisw sto Litw.Ki egw sto Aretaieio skeftomouna alla akousa oti kleinei suxna logw mikroviwn.Kai ektws apo auto exw akousei duo periptwseis apo duo kopeles pou gennisan sto Aretaieio tis ksegennise o Xasiakos kai tin mia tin ksegennise me alles eksi kai tin alli me alles efta.Emena auto den mou aresei.Protimw tin wra tis gennas na eimai moni mou.Gi auto protimisa Litw.An douleueis kai esu kai o antras sou kalutera na pas Litw i Rea.Egw den douleuw kai epeidi tha paw Litw kai tou eipa oti den douleuw mou eipe oti tha mou kanei kali timi!Polu kala feretai o Xasiakos!Kalo mesimeri!

Kalimera Gitsvictoria kai sta upoloipa koritsia!

Gitsvictoria mpempoulis einai.Nomizw pws einai polu kala ta kila tou mpempouli sou.O Xasiakos ti sou eipe gia ta kila tou; 1 κilo itane otan eisouna 27 bdomadwn;an nai, einai polu kala ta kila tou.Twra pote tha ksanapas ;PHT einai stis eikosi Apriliou.Tha gennisw sto Litw.Ki egw sto Aretaieio skeftomouna alla akousa oti kleinei suxna logw mikroviwn.Kai ektws apo auto exw akousei duo periptwseis apo duo kopeles pou gennisan sto Aretaieio tis ksegennise o Xasiakos kai tin mia tin ksegennise me alles eksi kai tin alli me alles efta.Emena auto den mou aresei.Protimw tin wra tis gennas na eimai moni mou.Gi auto protimisa Litw.An douleueis kai esu kai o antras sou kalutera na pas Litw i Rea.Egw den douleuw kai epeidi tha paw Litw kai tou eipa oti den douleuw mou eipe oti tha mou kanei kali timi!Polu kala feretai o Xasiakos!Kalo mesimeri!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Άντε με το καλό. Το λητώ έχει κάνει ανακαίνηση και απο ότι έχω μάθει έχει γίνει σούπερ. Με το καλό και με ένα πόνο που λέει και η μαμά μου. Που λές θα πάω για ντόμπλερ στις 30/3 και μετά κατευθείαν στον χασιάκο. Ο χασιάκος όταν είδε το βάρος του μπέμπη μου, μου είπε ότι έχει πρόωρη ανάπτυξη και θα γίνει παίδαρος. Τώρα που θα πάω θα δούμε ξανά τον "κύριο". Που λές στο ΡΕΑ θα πάω, ειδικά τώρα που εχει και το κλειστό οικονομικό πακέτο. Διότι ναι μεν δουλεύουμε και οι δύο αλλά τα λεφτά που βγάζουμε δεν είναι και τίποτα τρομερό. Αυτά κοριτσάκι μου. Καλό μεσημέρι.

βρε κοριτσια να ρωτησω:tongue::tongue::tongue::tongue:ποτε αρχιζουν τα δοντακια στα μωρακια??η μικρη μου ειναι 3μιση μηνων κ εχει 2 μερες τωρα πολυ γκρινια κ βαζει ολο το χερι μεσα στο στομα κ πιανει τα μαγουλα με νευρα...δεν ξερω για να δω αν οντων φουσκωνουν τα ουλα της...εχει γινει πολυ νευρικη...

...κοριτσια,που θα βρω εμπειριες αυχενηκης στον χασιακο?ποιος τις κανει εκει,ειναι ειδικευμενος σε αυτα,? αιματολογο εχει το κεντρο,που να ρυθμιζει την δοση ηπαρινης?

(αν εχετε την καλοσυνη,απαντηστε μου,γιατι με ενδιαφερει πολυυυ...)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...