Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΡΕΑ?

Manoula1 αν μπείς στο site του ΡΕΑ τα έχει όλα αναλυτικά. Όταν θα μπείς, θα επιλέξεις τιμοκατάλογο, κάτι τέτοιο. Εκέί τα έχει όλα.

Καλή ημέρα να έχεις!!!!:D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

Θα ηθελα να ρωτήσω όσες γεννήσατε στο Αρεταίειο αν πήρατε το επίδομα τοκετού. Ισχυει ότι αν γεννήσεις σε δημόσιο δεν το παίρνεις?

Καλε, ποιοι τα διαδιδουν αυτα;;; Εννοειται οτι παιρνεις ο,τι δινει το ταμειο σου

xtZRp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Θα ηθελα να ρωτήσω όσες γεννήσατε στο Αρεταίειο αν πήρατε το επίδομα τοκετού. Ισχυει ότι αν γεννήσεις σε δημόσιο δεν το παίρνεις?

Δεν ισχύει. Εγώ που έχω ασφάλιση δημοσίου, το πήρα από τον Ο.Π.Α.Δ. τρεις μήνες περίπου από τότε που υπέβαλα την αίτηση.

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Καλησπέρα κορίτσια.

\

καλησπέρα σε όλες τα κορίτσια!!

efoulito μου εγώ είμαι ασφαλισμένη στο ΙΚΑ , λοιπον μολις μπορεσα να παω στο ικα και συγκεκριμενα στις παροχες , κατεθεσα ολα τα χαρτια δηλ ληξιαρχικη πραξη γεννησης και το βιβλιαριο οπου ασφαλισα το μπεμπη μου πηρα την ιδια στιγμη το επίδομα και ότι άλλο ήταν να πάρω!!!!!

Ελπίζω να σε βοήθησα , ότι απορίες εχεις εδω ειμαστε όλες να βοήθησουμε

Φιλακια

κοριτσια μου εχει γραψει ο γιατρος μας οτι στην επομενη επισκεψη που κ το μωρο μου θα εχει κλεισει 4 μηνωννα κακουμε το πρωτο εμβολιο..αυτο θα πρεπει να το παρω εγω..γνωριζεται αν το εχουν τα φαρμακεια η αν πρεπει να τους πω απο ποιο πριν να το εχουν ???ποσες μερες πριν πρεπει να το εχω κ τι συντηρηση θελει??ρωταω χαζα αλλα σορυυυυυ.........:shock::shock::shock::shock:

Kalispera koritsia!Exw kanei eggrafi sto parents cafe stis manoules Apriliou tou 2011,alla 1h fora grafw sto fun club tou Xasiakou.Stis 20/3,mpainw ston mina mou.PHT exw 20/4.Me ton Xasiako eimai para polu euxaristimeni.Tha gennisw sto Litw .Tis eidikes eksetaseis,tis ekana sto Litw me ton ko Eleutheriadi.Kai oi 2 tous foveroi einai.Yparxei kapoia kopela pou na gennaei sto Litw 20/4?Oles ton Xasiako exete?

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

κοριτσια μου εχει γραψει ο γιατρος μας οτι στην επομενη επισκεψη που κ το μωρο μου θα εχει κλεισει 4 μηνωννα κακουμε το πρωτο εμβολιο..αυτο θα πρεπει να το παρω εγω..γνωριζεται αν το εχουν τα φαρμακεια η αν πρεπει να τους πω απο ποιο πριν να το εχουν ???ποσες μερες πριν πρεπει να το εχω κ τι συντηρηση θελει??ρωταω χαζα αλλα σορυυυυυ.........:shock::shock::shock::shock:

Το αγοραζεις το απογευμα αν ειναι να ερθει ογιατρος το επομενο πρωι πρωι και το συντηρεις στην πορτα του ψυγειου σου Εμεις γιατι αρχισαμε τα εμβολια απο 2 μηνων;;;;:(

xtZRp3.png

Το αγοραζεις το απογευμα αν ειναι να ερθει ογιατρος το επομενο πρωι πρωι και το συντηρεις στην πορτα του ψυγειου σου Εμεις γιατι αρχισαμε τα εμβολια απο 2 μηνων;;;;:(

Και εμείς δύο μηνών ξεκινήσαμε. Μια χαρά διατηρούνται στο ψυγείο

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Kalispera koritsia!Exw kanei eggrafi sto parents cafe stis manoules Apriliou tou 2011,alla 1h fora grafw sto fun club tou Xasiakou.Stis 20/3,mpainw ston mina mou.PHT exw 20/4.Me ton Xasiako eimai para polu euxaristimeni.Tha gennisw sto Litw .Tis eidikes eksetaseis,tis ekana sto Litw me ton ko Eleutheriadi.Kai oi 2 tous foveroi einai.Yparxei kapoia kopela pou na gennaei sto Litw 20/4?Oles ton Xasiako exete?

Καταρχήν καλησπέρα και καλώς όρισες. Ναί, απο ότι κατάλαβες έχουμε όλες γιατρό τον Χασιάκο:lol:. Εγώ με το καλό θα γεννήσω στο ΡΕΑ αλλά που θα παέι θα βρεθεί κανένα κοριτσάκι που θα γεννήσει στο ΛΗΤΩ περίπου την ίδια ημερομηνία με εσένα.

Σου εύχομαι με το καλό και με ένα πόνο. Αλήθεια έχεις μπεμπούλη ή μπεμπούλα?

telika o xasiakos einai kai sta 3 nosokomeia? kai aretaieio kai lito kai rea?

kala pou kineitai me mixani!

Μα γι'αυτό είναι κοκαλιασμένος:D, δεν προλαβαίνει ο άνθρωπος. Στο ΡΕΑ απο ότι γνωρίζω, πρέπει να μπήκε πρόσφατα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...