Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Kαλησπερα σε ολες κοριτσια,ευχομαι να ειστε καλα το ιδιο και τα μωρακια σας.Επειδη μαλλον θα γεννησω στο αρεταιειο,μπορει καποια κοπελα που γεννησε πρασφατα εκει να με διαφωτισει για το τι πρεπει να παρω μαζι μου για το μωρο.Αν ειναι ευκολο πειτε τα μου αναλυτικα δεν ξερω καν τα αυτονοητα π.χ.θα χρειαστω μπουρνουζι για το μωρο;αφρολουτρο;εχω αγχωθει γιατι δεν ξερω τιποτα

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

evi μου καλησπέρα. Ρίχνουν τα θαλασσινά την πίεση?:shock: δεν το ήξερα. μπορώ να πώ ότι έχω εντυπωσιαστεί. Πάντως επειδή το έχω ψάξει, η πορτοκαλάδα όχι δεν ανεβάζει την πίεση αλλά βοηθάει στο ρίξιμο της λόγω του καλίου που έχει όπως και η μπανάνα. Έχει ρωτήσει τον καρδιολόγο ο μπαμπάς μου. Απλώς αισθανόμαστε πιο "ανεβασμένες" όταν πίνουμε πορτοκαλάδα λόγω της βιταμίνης C :)!!! Κορίτσια καλό τριήμερο!!!!!!:D

Μια που είπατε για την πορτοκαλάδα θα συμφωνήσω και γω στο ότι δεν ανεβάζει την πίεση. Απλά όταν κάποιος δε νιώθει καλά ή ζαλίζεται τη δίνουμε επειδή αυξάνει άμεσα το σάκχαρο σε περίπτωση υπογλυκαιμίας και συνέρχεσαι πιο γρήγορα ακόμα και από το να φας λίγη ζάχαρη. Το πορτοκάλι είναι υδατάνθρακας και επειδή είναι σε υγρή μορφή απορροφάται πιο γρήγορα στον οργανισμό απ οτιδήποτε στερεό. Άρα και σε μια αδυναμία και ατονία ένας χυμός πορτοκάλι σου δίνει ενέργεια.

Καλό 3ήμερο κορίτσια!

Ναι βρε κορίτσια. Εχω και εγω αυτην την απορία.

Επίσης: Χταποδάκι? Καλαμαράκια? Γαρίδες σαγανάκι? Σουπιές? Οπως καταλαβατε σας εξιστορησα καποιο απο το μενού που θα φάω την Δευτέρα, γιαμ-γιαμ!!

eixa rotisei perisi pou eimoun egguos kai mou eipe trome ap'ola ta sarakostiana kanonika!!!!

uDLqp1.png

Πόσο μέτρο στα ψάρια? Αφου πρεπει να τρωμε 2 την εβδομαδα. Εγω τσιπουριτσα τρώω (ελληνική, ιχθυοτροφειου και ανοιχτής) και θα αρχισω τις σαρδελες (οχι κονσερβα εννοειται) που ειναι μικρο ψαρι με κοκκαλα και κανει πολυ καλό. Ααα και σολωμό τρώω που εχει Ω3. Μου αρεσει και η περκα αλλα θα ρωτησω το γιατρο. Νομιζω οτι ειναι εισαγωμενες.

de thelo na se agxoxo alla den uparxei xurotero psari apo auta tou uxthiotrofiou. eidika gia eggues einai oti seirotero. to ti tous taizoun den theleis na to xereis!

einai tiga sto antiviotiko.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Kαλησπερα σε ολες κοριτσια,ευχομαι να ειστε καλα το ιδιο και τα μωρακια σας.Επειδη μαλλον θα γεννησω στο αρεταιειο,μπορει καποια κοπελα που γεννησε πρασφατα εκει να με διαφωτισει για το τι πρεπει να παρω μαζι μου για το μωρο.Αν ειναι ευκολο πειτε τα μου αναλυτικα δεν ξερω καν τα αυτονοητα π.χ.θα χρειαστω μπουρνουζι για το μωρο;αφρολουτρο;εχω αγχωθει γιατι δεν ξερω τιποτα

Άντε κοπέλα μου με το καλό,

το θέμα το έχουμε συζητήσει αναλυτικά από την 53η σελίδα και πίσω. Πήγαινε εκεί και ρίξε μια ματιά και ότι άλλο θες πες μας:P

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Καλησπερα κ με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου! Γεννησα εκει πριν 40 μερες. Για το μωρο πρεπει να εχεις μαζι σου ρουχαλακια κ πετσετες. Καθε πρωι το παιρνει μια μαια για να το κανει μπανιο κ σου ζηταει ρουχα να το αλλαξει κ πετσετα(παρε 2 μηπως σου λερωθει). Αφρολουτρο κρεμες πανες κλπ εχει εκει. Νομιζω μωρομαντηλα δεν εχει.

xhbDp2.png863np2.png

Καλημέρα κοριτσάκι,

χαίρομαι που πήγε καλά χτες.

Στη βαλίτσα που ετοίμασα για το Αρεταίειο έχω βάλει τα εξής (ουσιαστικά έχω βάλει τα πάντα):

• 2 νυχτικά
  • 1 πιτζάμα
  • παντόφλες + σαγιονάρες (για το μπάνιο)
  • νεσεσέρ με τα καλλυντικά & τα αξεσουάρ μπάνιου
  • πετσέτες
  • σεντονάκια (αυτά πιο πολύ τα πήρα γιατί διάβασα ότι κάποιες κοπέλες είχαν θέματα με την καθαριότητα, αν και χτες έκανα μια βόλτα και δε μπόρεσα να βρω διαφορές από τα ιδιωτικά μαιευτήρια)
  • σακούλες για άπλυτα
  • κρέμα για τις θηλές
  • θήλαστρο (ξέρεις τώρα το δικό μου κόλλημα)
  • πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
  • ληξιαρχική πράξη γάμου
  • καθισματάκια τουαλέτας
  • σερβιέτες λοχείας
  • σερβιέτες κανονικές
  • χάρτινα εσώρουχα (δε ξέρω αν τελικά θα βολέψουν)
  • μωρομάντηλα
  • μαντηλάκια για να καθαρίζουν οι επισκέπτες τα χεράκια τους
  • μαξιλάρι θηλασμού (δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτό)
  • κινητό
  • φορτιστή
  • φωτογραφική μηχανή
  • βιβλία (πήρα το βιβλίο της Πατσούρου για το θηλασμό στην περίπτωση που πέσω σε καμιά περίεργη προισταμένη)
  • προίκα της μπέμπας (από pampers μέχρι ρούχα εξόδου)

Αν νομίζετε ότι έχω ξεχάσει κάτι πείτε μου αν και ο άντρας μου θα πηγαινοέρχεται:)

Τώρα που βρήκα λίγο χρόνο θα σου πω αναλυτικά τι χρειάστηκα τελικά

2 νυχτικά

1 πιτζάμα

παντόφλες + σαγιονάρες (για το μπάνιο)

νεσεσέρ με τα καλλυντικά & τα αξεσουάρ μπάνιου

πετσέτες - πάρε αρκετές γιατί δε στεγνώνουν εύκολα

σεντονάκια (αυτά πιο πολύ τα πήρα γιατί διάβασα ότι κάποιες κοπέλες είχαν θέματα με την καθαριότητα, αν και χτες έκανα μια βόλτα και δε μπόρεσα να βρω διαφορές από τα ιδιωτικά μαιευτήρια)

σακούλες για άπλυτα

κρέμα για τις θηλές

θήλαστρο (ξέρεις τώρα το δικό μου κόλλημα)

πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

ληξιαρχική πράξη γάμου

καθισματάκια τουαλέτας

σερβιέτες λοχείας

σερβιέτες κανονικές

χάρτινα εσώρουχα (δε ξέρω αν τελικά θα βολέψουν) - μια χαρά με βόλεψαν

μωρομάντηλα - δε χρειάστηκαν

μαντηλάκια για να καθαρίζουν οι επισκέπτες τα χεράκια τους - τα ξέσκισα γιατί παρόλο που έχει υγρό στην είσοδο αν το κρεββάτι σου είναι κοντά στο παράθυρο ποιος να πηγαίνει να καθαρίσει τα χέρια του:confused:

μαξιλάρι θηλασμού (δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτό)

κινητό

φορτιστή

φωτογραφική μηχανή

βιβλία (πήρα το βιβλίο της Πατσούρου για το θηλασμό στην περίπτωση που πέσω σε καμιά περίεργη προισταμένη)

προίκα της μπέμπας (από pampers μέχρι ρούχα εξόδου) - πραγματικά χρειάζονται εσώρουχα και ρουχαλάκια. Στο χώρο που πλένουν τα μωρά έχουν pampers και σαμπουάν οπότε δε χρειάζεται να πάρεις δικά σου. Το μόνο που τους τελειώνει είναι οι αποστειρωμένες γάζες και τις χρειάζεσαι για τον αφαλό του μωρού. Εννοείται μπουρνουζάκια και πετσέτες για το μωρό καθως και σεντονάκια για το πυρεξάκι του.

Αν θυμηθώ κάτι άλλο θα επανέλθω

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

Καλησπερα κ με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου! Γεννησα εκει πριν 40 μερες. Για το μωρο πρεπει να εχεις μαζι σου ρουχαλακια κ πετσετες. Καθε πρωι το παιρνει μια μαια για να το κανει μπανιο κ σου ζηταει ρουχα να το αλλαξει κ πετσετα(παρε 2 μηπως σου λερωθει). Αφρολουτρο κρεμες πανες κλπ εχει εκει. Νομιζω μωρομαντηλα δεν εχει.

Γράφαμε μαζί!

Να οου ζήσει το μωράκι σου

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

de thelo na se agxoxo alla den uparxei xurotero psari apo auta tou uxthiotrofiou. eidika gia eggues einai oti seirotero. to ti tous taizoun den theleis na to xereis!

einai tiga sto antiviotiko.

Δεν με αγχωνεις natassa μου. Προσεχω τα παντα στην διατροφή μου τώρα, προσπαθω να παιρνω βιταμινες πρωτεινες κλπ, αλλά απο ενα σημειο και μετα δεν μπορουν καποια πραγματα να ειναι στο χερι μου. Και που ξερω αν αγορασω και ακριβοπληρωσω την τσιπουρα ανοιχτής θαλάσσης ότι δεν θα ειναι ιχθυοτροφειου? Δυστυχως υπαρχει μεγαλη αισχροκερδια στα μαγαζια. Δυστυχως με τα ψαρια δεν τα εχω πολυ καλά μόνο με τα μεγαλα και με αυτα που δεν εχουν κοκκαλα. Θα προσπαθησω ομως να τρωω πιο πολυ σαρδελες. Εχει πολυ μικρα κοκκαλα και νομιζω μπορω να το αντεξω. Παντως καμμια φιλη μου στην εγκυμοσυνη δεν ετρωγε μόνο ψαρια ανοιχτης θαλασσης. Ολα τα παιδακια δόξα το Θεω γεννήθηκαν μια χαρά.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Διαφημίσεις

Όντως ο άνθρωπος απο την πολύ δουλειά έχει ρέψει, σαν τον άγιο ονούφριο έχει γίνει. Βέβαια ο Χασιάκος μια ζωή αδύνατος ήταν αλλά έχει παραγίνει. Να είναι καλά ο άνθρωπος. Πάντως εγώ με το καλό θα γεννήσω στο ΡΕΑ. Καμιά άλλη κοπέλλα που θα γεννήσει εκεί?:P

Κανένα κοριτσάκι που να γεννάει με τον Χασιάκο στο Ρέα?:rolleyes: Καλή ημέρα να έχετε!!!:D

Λέω να γεννήσω το επόμενο παιδάκι μου-όταν μου το στείλει ο Θεός- στο Ρέα! :)))))))))

Γέννησαν 2 φίλες μου πρόσφατα και έμειναν κατευχαριστημένες!!!Πήγα κι εγώ και έπαθα πλάκα!!!Με το καλό!!!

Λέω να γεννήσω το επόμενο παιδάκι μου-όταν μου το στείλει ο Θεός- στο Ρέα! :)))))))))

Γέννησαν 2 φίλες μου πρόσφατα και έμειναν κατευχαριστημένες!!!Πήγα κι εγώ και έπαθα πλάκα!!!Με το καλό!!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Μέσα Μαίου-με το καλό- θα γίνω και εγώ μανούλα και θα πάω στο ΡΕΑ να γεννήσω. Ελπίζω φυσιολογικά και με ένα πόνο, αλλιώς αν πονάω πολύ, με βλέπω να γίνομαι σαν το κοριτσάκι απο τον "εξορκιστή" που γυρνούσε το κεφάλι του? :D ένα τέτοιο πράγμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...