Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μελινα μου ευτυχως με το θεμα του θηλασμου δεν ειχα κανενα προβλημα γιατι η μικρη απο την αρχη ηταν πολυ συνεργασιμη..ειναι λιγο ζορι βεβαια γιατι δεν μπορω να παω πουθενα κ να την αφησω καπου...με τον υπνο τιποτα δεν εχω καταφερει..μια τρυπα στο νερο που λενε..επλιζω κατι να γινει κ εκει...εσενα η μπουμπου σου τωρα ειναι εχει μεγαλωσει αρκετα..αληθεια εχεις φεις μπουκ???:P:p

Poλυ χαιρομαι που δεν ταλαιπωρηθηκατε στο θηλασμο!! Η μπουμπου μου μεγαλωνει σκαρφαλωνει και κανει ζουζουνιες!!! Την ονομασαμε Αντιγονη!!!! Λαμπη μου δε με λενε Μελινα Μελινα ελεγαν το πρωτο μου μωρακι που εφυγε.. Λινα με λενε (μην το ψαχνεις απο που:-P) Λογαριασμο εχω κανει εναν για να μιλαω με τις μανουλες του καλοκαιριου απο το μαμμυ Αλλα δεν εχω εμπειρια στη χρηση του facebook.. Τα στοιχεια μου εκει ειναι ψευτικα..γιατι ο αντρας μου θεωρει το facebook τον μεγαλο αδερφο!!!

Θα σου στειλω pm

xtZRp3.png

Κορίτσια καλησπέρα.

Διαβάζω σχεδόν καθημερινά τα μηνύματά σας και χαίρομαι για τα καλά νέα σας!!!!

Να καλοσορίσω και εγώ με τη σειρά μου τα νέα μέλη και να συγχαρώ την εφουλιτο, με το καλό κουκλιτσα μου .

Λάμπη μου έχω μια συνάδερφο που είχε το ίδιο θέμα με σένα , για τον υπνο, θα την ρωτήσω και θα γράψω την δικη της εμπειρία!!!

Λάμπη μου εμένα ο μπεμπης μου έτρωγε ανα 3 ώρες απο το στήθος μου και περίπου στον 4ο μήνα σταματήσαμε το βραδυνό ξυπνημα . Αυριο είναι η πρωτη μας μέρα που θα φαμε κρεμούλα !!!!!!!!!!!! Ελπίζω να του αρέσει .

Κορίτσια να ρωτήσω κατι η γιατρος μου είπε να δωσω ρυζαλευρο , στο εμποριο βρήκα και με γευση βανιλια , το ίδιο είναι ? και εκεινο ελεγε απο 5 μηνών !!!

Εχω και εγω λογ/μο στο Facebook οποια κοπέλα θέλει ας μου στείλει να γίνουμε και φιλες εκει (γιατί κορίτσια σας θεωρώ φίλες μου ) !!!!!

Αυτά τα νέα απο εμένα!!!

Φιλάκια !!!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια καλησπέρα σε όλες. Το πρώτο μου μήνυμα. Είμαι 29 εβδομάδων!! Δεν το πιστεύω ότι ο γιατρός μας έχει fun club στο διαδίκτυο. Τυχαία το ανακάλυψα ψάχνοντας πληροφορίες για την κύηση. Ενθουσιάστηκα!!! Πάντως είναι περιπτωση ο κ. Χασιάκος. Ποτέ δεν κινδυνολογεί, λέει την άποψη του άμεσα χωρίς το γνωστό ναι μεν αλλά των γυναικολόγων (για να αποποιηθούν τυχόν ευθύνες αργότερα). Μου αρέσει που δεν είναι κόλακας και δεν αναλώνεται σε ανούσιες συζητήσεις με τις έγκυες αν και σε φίλες μου που τον έχουν επισκεπτεί αυτό δεν τους άρεσε επειδή άντιλαμβάνονται διαφορετικά το πώς "σε προσέχει" ένας γιατρός. Εχω δοκιμάσει 9 γυναικολόγους πριν απο αυτόν και όλοι έβγαζαν συμπεράσματα όχι βασισμένα σε επιστημονικά στοιχεία ή πείρα αλλά βασισμένα στη λαχτάρα τους να με φέρουν σε μια δυσμενή ψυχολογική κατάσταση ώστε να είμαι πιο ευάλωτη και να μπορούν να με χειραγωγήσουν άνετα-με το αζημίωτο. Την τσικνοπέμπτη δεν ένιωθα τις κινήσεις του μωρού και πήγα στο Αρεταίειο 0:30 να κάνω υπέρηχο. Ηταν εκεί! Μασώντας (σουβλάκι;) μου είπε ότι όλα οκ. Πότε ξεκουράζεται βρε κορίτσια; Φιλάκια σε όλες

Κορίτσια καλησπέρα σε όλες. Το πρώτο μου μήνυμα. Είμαι 29 εβδομάδων!! Δεν το πιστεύω ότι ο γιατρός μας έχει fun club στο διαδίκτυο. Τυχαία το ανακάλυψα ψάχνοντας πληροφορίες για την κύηση. Ενθουσιάστηκα!!! Πάντως είναι περιπτωση ο κ. Χασιάκος. Ποτέ δεν κινδυνολογεί, λέει την άποψη του άμεσα χωρίς το γνωστό ναι μεν αλλά των γυναικολόγων (για να αποποιηθούν τυχόν ευθύνες αργότερα). Μου αρέσει που δεν είναι κόλακας και δεν αναλώνεται σε ανούσιες συζητήσεις με τις έγκυες αν και σε φίλες μου που τον έχουν επισκεπτεί αυτό δεν τους άρεσε επειδή άντιλαμβάνονται διαφορετικά το πώς "σε προσέχει" ένας γιατρός. Εχω δοκιμάσει 9 γυναικολόγους πριν απο αυτόν και όλοι έβγαζαν συμπεράσματα όχι βασισμένα σε επιστημονικά στοιχεία ή πείρα αλλά βασισμένα στη λαχτάρα τους να με φέρουν σε μια δυσμενή ψυχολογική κατάσταση ώστε να είμαι πιο ευάλωτη και να μπορούν να με χειραγωγήσουν άνετα-με το αζημίωτο. Την τσικνοπέμπτη δεν ένιωθα τις κινήσεις του μωρού και πήγα στο Αρεταίειο 0:30 να κάνω υπέρηχο. Ηταν εκεί! Μασώντας (σουβλάκι;) μου είπε ότι όλα οκ. Πότε ξεκουράζεται βρε κορίτσια; Φιλάκια σε όλες

Καλώς ήρθες!

Δεν ξεκουράζεται. Χαριτολογώντας λέει ότι αν τύχει και κοιμηθεί πολλές ώρες ξυπνά κακόκεφος με νεύρα:D

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα.

Να καλοσορίσω και εγώ με τη σειρά μου τα νέα μέλη και να συγχαρώ την εφουλιτο, με το καλό κουκλιτσα μου .

Λάμπη μου έχω μια συνάδερφο που είχε το ίδιο θέμα με σένα , για τον υπνο, θα την ρωτήσω και θα γράψω την δικη της εμπειρία!!!

Λάμπη μου εμένα ο μπεμπης μου έτρωγε ανα 3 ώρες απο το στήθος μου και περίπου στον 4ο μήνα σταματήσαμε το βραδυνό ξυπνημα . Αυριο είναι η πρωτη μας μέρα που θα φαμε κρεμούλα !!!!!!!!!!!! Ελπίζω να του αρέσει .

Κορίτσια να ρωτήσω κατι η γιατρος μου είπε να δωσω ρυζαλευρο , στο εμποριο βρήκα και με γευση βανιλια , το ίδιο είναι ? και εκεινο ελεγε απο 5 μηνών !!!

Εχω και εγω λογ/μο στο Facebook οποια κοπέλα θέλει ας μου στείλει να γίνουμε και φιλες εκει (γιατί κορίτσια σας θεωρώ φίλες μου ) !!!!!

Αυτά τα νέα απο εμένα!!!

Φιλάκια !!!!!!!!!!!!!!!!

λαμπρινη αδαμοπουλου..αν βρεις 2 ιδια με την ιδια φωτο εγω ειμαι γιατι μπλοκαρα το ενα κ ανοιξα αλλο..φιλακια

Κορίτσια καλησπέρα.

Αυτά τα νέα απο εμένα!!!

Φιλάκια !!!!!!!!!!!!!!!!

:mad::x:x:x:x:x

Ναι βρε κορίτσια. Εχω και εγω αυτην την απορία.

Επίσης: Χταποδάκι? Καλαμαράκια? Γαρίδες σαγανάκι? Σουπιές? Οπως καταλαβατε σας εξιστορησα καποιο απο το μενού που θα φάω την Δευτέρα, γιαμ-γιαμ!!

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, θαλασσινά με μέτρο γιατί σε κάποιους ρίχνει την πίεση!!Αυτό που πρέπει να αποφεύγετε οπωσδήποτε είναι οτιδήποτε δεν είναι καλά μαγειρεμένο και ωμό, δηλαδή όχι όστρακα, ταραμά κτλ επειδή δεν έχουν μαγειρευτεί!!!

Καλή Κ. Δευτέρα να έχετε και προσοχή γιατί εγώ πέρυσι που ήμουν 4 μηνών έφαγα γαρίδες, λαδερά και τέτοια και μου έπεσε η πίεση και στο τσακ δεν έπεσα ξερή, μ έπιασε στον αέρα ο άνδρας μου...

Λάμπη μου, σ έψαξα στο face αλλά μου βγαίνει δυο λογαριασμοί ένας με φωτογραφία (είσαι απόφοιτος ιατρικής?) και μία χωρίς!!!!

Εκεί μπορείς επιτέλους να διαπιστώσεις ότι εγώ και η annia είμαστε διαφορετικά και αληθινά πρόσωπα!!!χαχαχαχαχα Σε πειράζω ε???Μη μου παρεξηγηθείς!!!!!

Εκεί μπορείς επιτέλους να διαπιστώσεις ότι εγώ και η annia είμαστε διαφορετικά και αληθινά πρόσωπα!!!χαχαχαχαχα Σε πειράζω ε???Μη μου παρεξηγηθείς!!!!!

Δηλαδη εγω που στο facebook eχω "ψευτικο" λογαριασμο δεν υπαρχω;;;;

Ευτυχως που η Λαμπη με ξερει και απο αλλου ..αλλιως κινδυνευα να πεσω σε ανυπαρξια:roll::P

Οσο για τα θαλασινα προσωπικα δεν ειχα φαει τιποτα (μη γελασετε αλλα το χταποδι θεωρω οτι μου φερνει γρουσουζια) Ταραμοσαλατα..κατι παιζει με τον ταραμα ..αλλα δεν θυμαμαι τι..ρωτηστε πριν φατε Και μην μου βαρυστομαχιασετε οι εγκυες Γενικα τα ψαρια με μετρο γιατι εχουν βαρεα μετταλα(μολυβδο) πλεον Ειδικα τα μεγαλα παχια ψαρια και ο,τι ερχεται απο τις μεγαλες θαλασσες (ατλαντικο και τα ρεστα)

Καλο τριημερο κοριτσακια μου!!!!!

xtZRp3.png

Πόσο μέτρο στα ψάρια? Αφου πρεπει να τρωμε 2 την εβδομαδα. Εγω τσιπουριτσα τρώω (ελληνική, ιχθυοτροφειου και ανοιχτής) και θα αρχισω τις σαρδελες (οχι κονσερβα εννοειται) που ειναι μικρο ψαρι με κοκκαλα και κανει πολυ καλό. Ααα και σολωμό τρώω που εχει Ω3. Μου αρεσει και η περκα αλλα θα ρωτησω το γιατρο. Νομιζω οτι ειναι εισαγωμενες.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Κορίτσια, θαλασσινά με μέτρο γιατί σε κάποιους ρίχνει την πίεση!!Αυτό που πρέπει να αποφεύγετε οπωσδήποτε είναι οτιδήποτε δεν είναι καλά μαγειρεμένο και ωμό, δηλαδή όχι όστρακα, ταραμά κτλ επειδή δεν έχουν μαγειρευτεί!!!

Καλή Κ. Δευτέρα να έχετε και προσοχή γιατί εγώ πέρυσι που ήμουν 4 μηνών έφαγα γαρίδες, λαδερά και τέτοια και μου έπεσε η πίεση και στο τσακ δεν έπεσα ξερή, μ έπιασε στον αέρα ο άνδρας μου...

Λάμπη μου, σ έψαξα στο face αλλά μου βγαίνει δυο λογαριασμοί ένας με φωτογραφία (είσαι απόφοιτος ιατρικής?) και μία χωρίς!!!!

evi μου καλησπέρα. Ρίχνουν τα θαλασσινά την πίεση?:shock: δεν το ήξερα. μπορώ να πώ ότι έχω εντυπωσιαστεί. Πάντως επειδή το έχω ψάξει, η πορτοκαλάδα όχι δεν ανεβάζει την πίεση αλλά βοηθάει στο ρίξιμο της λόγω του καλίου που έχει όπως και η μπανάνα. Έχει ρωτήσει τον καρδιολόγο ο μπαμπάς μου. Απλώς αισθανόμαστε πιο "ανεβασμένες" όταν πίνουμε πορτοκαλάδα λόγω της βιταμίνης C :)!!! Κορίτσια καλό τριήμερο!!!!!!:D

Καλώς ήρθες!

Δεν ξεκουράζεται. Χαριτολογώντας λέει ότι αν τύχει και κοιμηθεί πολλές ώρες ξυπνά κακόκεφος με νεύρα:D

Όντως ο άνθρωπος απο την πολύ δουλειά έχει ρέψει, σαν τον άγιο ονούφριο έχει γίνει. Βέβαια ο Χασιάκος μια ζωή αδύνατος ήταν αλλά έχει παραγίνει. Να είναι καλά ο άνθρωπος. Πάντως εγώ με το καλό θα γεννήσω στο ΡΕΑ. Καμιά άλλη κοπέλλα που θα γεννήσει εκεί?:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...