Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Curls μου,

α) Η μέση δεν πονάει επειδή θα κάνει κάποιος επισκληρίδειο- έχω ρωτήσει φίλο φυσιοκοθεραπευτή- είναι χαλαρά τα τοιχώματα της κοιλιάς, όταν γεννά η γυναίκα και δεν μπορεί να συγκρατήσει σωστά τα οστά της μέσης. Εμένα με πονούσε για 1 εβδομάδα περίπου αλλά 10 μέρες μετά τη γέννα γιατί είχα κουραστεί.

β) Είναι φυσιολογικό αυτό που νιώθεις... ορμόνες...

γ)στην αγορά κυκλοφορούν: αρκάδι, persil, proderm και planet. Όλα καλά είναι πάνω απ όλα αλλά προσωπικά προτιμώ το planet!!!

Άντε με το καλό, κοριτσάκι μου!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα

συγνωμη που διακοπτω την κουβεντα για κατι ασχετο,

ειμαι εγκυος στο πρωτο μου παιδακι και ειμαι στην 32η εβδομαδα, τον γιατρο μας θα τον ξαναδω 21 μαρτιου, αλλα εχω καποιες αποριες/ανησυχιες που θα'θελα αν μπορει καποια να μου πει συμφωνα με την εμπειρια της,

α) μου εχουν πει οτι σου κανουν επισκληριδιο κ στον φυσιολογικο τοκετο, καποιες λενε οτι οταν περασει η επιδραση της πονανε στην μεση για αρκετο καιρο, εχει συμβει αυτο σε σας? εγω εχω αρχες δισκοπαθειας κ λιγο την φοβαμαι την ολη διαδικασια

β) ενω η διαθεση μου ειναι πολυ καλη γενικα, υπαρχουν πρωινα σαν το τωρινο που ξυπναω κλαμενη χωρις συγκεγκριμενο λογο και χωρις να εχω δει κατι στον υπνο, μπορει να ειναι επιδραση απο τις ορμονες??

γ) αυτο τον καιρο ασχολουμε με τα ρουχαλακια κ τα προικια της κορης μου, βασικα ακομα στην αγορα ειμαι, αλλα σαν πρωταρα εχουν πεσει πανω ολες οι μαμαδες/γιαγιαδες του σογιου σχετικα με το πλυσιμο/στεγνωμα/σιδερωμα τους, αλλες μου λενε με υγρο απορρυμαντικο αλλες με το τις νιφαδες γνωστου πρασινου σαπουνιου κ αλλες με το κανονικο που πλενω κ τα δικα μας, οι μισες λενε να τα απλωσω μεσα στο σπιτι οι υπολοιπες κανονικα εξω, εσεις βρε κοριτσια τι κανατε???

curls γεια σου!

α)Δεν έκανα επισκληρίδιο αλλά σε μία φίλη μου (που έκανε) είχε μουδιάσει για λίγε μέρες το ένα της πόδι...Για πόνο στη μέση δεν ξέρω...Αν ρωτήσεις το γιατρό είναι βέβαιο πως θα σου πει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Είναι 100% υπέρ της επισκληριδίου. Εγώ δε συμφωνώ και έτσι δεν ακολούθησα τη συμβουλή του :wink:!

β) δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω...Δε μου έτυχε κάτι ανάλογο

γ) Τώρα που θα πλένεις τα ρουχαλάκια πριν φορεθούν μπορείς να χρησιμοποιήσεις και πράσινο σαπούνι. Μετά που θα λερώνονται καλύτερα κάποιο παιδικό απορρυπαντικό. Εγώ τα απλώνω μέσα όχι για τη γύρη αλλά για το καυσαέριο!

Με το καλό!

καλησπερα κοριτσια curls γεια σου

α)Εκανα επισκληριδιο αλλα η μεση μου δεν πονουσε απο αυτο,αλλα στην πρωτη γεννα μουδιασε το αριστερο μου ποδι γαι 6-7μερες,την δευτερη φορα απολυτως τιποτα....

β)Τα ιδια επαθα στην δευτερη εγκυμοσυνη μου,οι παλιοορμονες ειναι μην ανησυχεις..

γ)Εγω τα επλυνα με προδερμ απορυπαντικο-μαλακτικο και γενικα τα απλωνω ολα τα ρουχα μεσα γιατι τωρα τον χειμωνα μου μυριζουν καπνιλα απο το τζακι και αυτα...

:-D

kalispera se oles

kai ego otan gennisa ekana episkliridio kai mia xara ola kanena provlima

alla kai kapoia stigmi pou eixa mia atixia kai eprepe na diakopso tin egimosini ekana pali kai ola kala

paizei vevaia rolo poios tha stin kanei

stin proti emena itan i kathigitria me ton voitho tis

kai stin deuteri mia kopela pou teleione eidikotita opote theoro oti ixere ti ekane

prokeimenou na glitoso ton pono oute pou to skeftika

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα.να ρωτησω κατι???:lol::lol:την μικρη μου οπως σασ εχω πει την θυλαζω αποκλειστικα..σε μια εβδομαδα γινομαστε 3 μηνων...υπαρχει τροπος να κανω προγραμμα στον θυλασμο??γιατι τωρα ποια ειναι επιλεκτικη κ οχι οπως παλια που οταν την εβαζα στο στηθος ετρωγε..τωρα τρωει οποτε θελει αυτη κ δεν γκρινιαζει..πρεπει εγω να μαντεψω κ να την βαλω να φαει...ποσοι θυλασμοι την μερα αρκουν??οταν τελικα κοιμηθει γιατι οσες γνωριζεται εχουμε ενα θεμαμε τον υπνο μπορει να κοιμηθει κ 10 ωρες σερι...το βαρος τησ ειναι 6 κιλα...οποια εχει εμπειρια κ γνωση ας βοηθησει..φιλακιααααααα

κοριτσια καλημερα.να ρωτησω κατι???:lol::lol:την μικρη μου οπως σασ εχω πει την θυλαζω αποκλειστικα..σε μια εβδομαδα γινομαστε 3 μηνων...υπαρχει τροπος να κανω προγραμμα στον θυλασμο??γιατι τωρα ποια ειναι επιλεκτικη κ οχι οπως παλια που οταν την εβαζα στο στηθος ετρωγε..τωρα τρωει οποτε θελει αυτη κ δεν γκρινιαζει..πρεπει εγω να μαντεψω κ να την βαλω να φαει...ποσοι θυλασμοι την μερα αρκουν??οταν τελικα κοιμηθει γιατι οσες γνωριζεται εχουμε ενα θεμαμε τον υπνο μπορει να κοιμηθει κ 10 ωρες σερι...το βαρος τησ ειναι 6 κιλα...οποια εχει εμπειρια κ γνωση ας βοηθησει..φιλακιααααααα

Η μικρή σου έβαλε μονη της πρόγραμμα.. δεν υπάρχει λόγος να "μαντεύεις" πότε θέλει να φάει, θα στο δείχνει.... Οσο για τις 10 ώρες συνεχόμενου ύπνου... θήλασα αποκλειστικά 11 μήνες και από το 2ο μήνα κοιμόταν συνεχόμενα όλα τη νύχτα πέρνοντας πολύ καλό βάρος σε κάθε μας επίσκεψη στο παιδίατρο.

Η μικρή σου έβαλε μονη της πρόγραμμα.. δεν υπάρχει λόγος να "μαντεύεις" πότε θέλει να φάει, θα στο δείχνει.... Οσο για τις 10 ώρες συνεχόμενου ύπνου... θήλασα αποκλειστικά 11 μήνες και από το 2ο μήνα κοιμόταν συνεχόμενα όλα τη νύχτα παίρνοντας πολύ καλό βάρος σε κάθε μας επίσκεψη στο παιδίατρο.

Curls μου,

α) Η μέση δεν πονάει επειδή θα κάνει κάποιος επισκληρίδειο- έχω ρωτήσει φίλο φυσιοκοθεραπευτή- είναι χαλαρά τα τοιχώματα της κοιλιάς, όταν γεννά η γυναίκα και δεν μπορεί να συγκρατήσει σωστά τα οστά της μέσης. Εμένα με πονούσε για 1 εβδομάδα περίπου αλλά 10 μέρες μετά τη γέννα γιατί είχα κουραστεί.

β) Είναι φυσιολογικό αυτό που νιώθεις... ορμόνες...

γ)στην αγορά κυκλοφορούν: αρκάδι, persil, proderm και planet. Όλα καλά είναι πάνω απ όλα αλλά προσωπικά προτιμώ το planet!!!

Άντε με το καλό, κοριτσάκι μου!!!!!!

Έχει η δίκιο η Εύη , η μέση πονάει άσχετα από την επισκληρίδιο και συμβαίνει σε αρκετές γυναίκες...και αυτό έχει να κάνει με αυτό που είπε παραπάνω.

Διαφημίσεις

Λάμπη μου, μια χαρά τα πάτε κι έτσι να συνεχίσετε!!!!!Ό,τι περιγράφεις είναι απολύτως φυσιολογικό!!!!

Λάμπη αν κ θήλασα 2 χρόνια δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά...

Ρώτησε καλύτερα στο τοπικ του θηλασμού...

Γενικά όταν ένα μωρό θηλαζει αποκλειστικά μετράμε πάνες (ξέρεις ότι μπαίνει - βγαίνει:-D) κ στην ηλικία σας δεν θυμάμαι πόσες πάνες πρέπει να βρέχει...

Λαμπη μου μπραβο σου που τα καταφερες τοσο καλα με το θηλασμο!!!!!

Και η δικη μου απρογραμματιστη ηταν στην ηλικια της μπουμπους σου

Με τον βραδυνο υπνο καταφερες κατι;;

xtZRp3.png

Λαμπη μου μπραβο σου που τα καταφερες τοσο καλα με το θηλασμο!!!!!

Και η δικη μου απρογραμματιστη ηταν στην ηλικια της μπουμπους σου

Με τον βραδυνο υπνο καταφερες κατι;;

μελινα μου ευτυχως με το θεμα του θηλασμου δεν ειχα κανενα προβλημα γιατι η μικρη απο την αρχη ηταν πολυ συνεργασιμη..ειναι λιγο ζορι βεβαια γιατι δεν μπορω να παω πουθενα κ να την αφησω καπου...με τον υπνο τιποτα δεν εχω καταφερει..μια τρυπα στο νερο που λενε..επλιζω κατι να γινει κ εκει...εσενα η μπουμπου σου τωρα ειναι εχει μεγαλωσει αρκετα..αληθεια εχεις φεις μπουκ???:P:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...