Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Thank you για τις πληροφορίες.

Ευτυχώς δεν ειμαι καθόλου των αναψυκτικών ούτε του ποτού. Ενα ποτηρι κρασι την εβδομαδα και εγω ξερω οτι δεν πειράζει. Δεν θα τύχει και κάθε εβδομάδα. Εδω και το τσιγαρο σταμάτησα (αν και δεν ειμαι κανονική καπνίστρια, μου λειπει λιγο βεβαια).

Οσο για τη βαφή, αστα, είμαι μεσα στις ασπρες τρίχες. Εαν δεν τα βαψω τουλαχιστον μετα την αυχενική (και πιο αργά, να κρατηθώ δεν εχω προβλημα) δεν θα βλέπωμαι. Δεν ειναι θεμα κάλους ρε κορίτσια. Θα είμαι όντως χάλια. Αν ειναι οι ανταυγεις πιο αθώες θα κάνω τοτε ανταύγεις.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοίταξε το τσάι και ο καφές έχουν καφεϊνη που κανονικά πρέπει να αποφεύγονται στην εγκυμοσύνη γιατί δημιουργούν υπερδιέγερση!!Να προτιμάς καλύτερα άλλα ζεστά όπως χαμομηλάκια, τσάι του βουνού που δεν έχει καφεϊνή κτλ

Καλο ειναι να προσεχεις πολυ τα βοτανα Οκ λιγο χαμομηλι ή λιγο τσαι του βουνου Προσοχη σε φασκομηλο και σε τσαι που δεν γνωριζεις τι εχει Τους καφεδες καλυτερα να τους κοψεις ή πινε λιγο ντεκαφεινε

xtZRp3.png

THANK YOU, THANK YOU !!!!

Με βοήθησες πολύ. Να ναι καλά το internet!!

Μηπως ξέρεις αν κάνει που πίνω 2-3 τσάγια την ημέρα?

Καλυτερα να το κανεις 1 Γενικα να αποφευγεις πολλα απο το ιδιο Ακομα και φρουτα και λαχανικα Δεν ξερεις ποσο ψεκασμενα μπορει να ειναι Αν εχεις δυνατοτητα το 1ο τριμηνοπ βιολογικα καροτα πατατες κολοκυθια πορτοκαλια

xtZRp3.png

Συμφωνώ με το Μαλινάκι!!!!

Ξέχασα να σου πω Efoulito μου ότι την εγκυμοσύνη σου θα την μετράς σύμφωνα με την τελευταία περίοδο!!!Δεν έχει καμία σημασία πότε έκανες ωοληψία και εμβρυομεταφορά!!!

Thank you για τις πληροφορίες.

Ευτυχώς δεν ειμαι καθόλου των αναψυκτικών ούτε του ποτού. Ενα ποτηρι κρασι την εβδομαδα και εγω ξερω οτι δεν πειράζει. Δεν θα τύχει και κάθε εβδομάδα. Εδω και το τσιγαρο σταμάτησα (αν και δεν ειμαι κανονική καπνίστρια, μου λειπει λιγο βεβαια).

Οσο για τη βαφή, αστα, είμαι μεσα στις ασπρες τρίχες. Εαν δεν τα βαψω τουλαχιστον μετα την αυχενική (και πιο αργά, να κρατηθώ δεν εχω προβλημα) δεν θα βλέπωμαι. Δεν ειναι θεμα κάλους ρε κορίτσια. Θα είμαι όντως χάλια. Αν ειναι οι ανταυγεις πιο αθώες θα κάνω τοτε ανταύγεις.

Nα φορας κορδελλες και μαντηλια, θα σε βοηθήσει να είσαι όμορφη μέχρι να τα ξαναβάψεις! Καλη τύχη με την πολυπόθητη εγκυμοσύνη σου!

Διαφημίσεις

Καλημέρα efoulito, σου εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη.

Εγώ τους υπέρηχους τους πλήρωνα στο embryoart απλά δεν πλήρωσα ποτέ επίσκεψη στο γιατρο μας... δεν μου πήρε ποτε

Καλημερα!!

maira-nefeli, αγγελα, IΟLH, evi (σε επιασα απο τα μουτρα με τις ερωτήσεις)

ευχαριστω πολύ για τις ευχές σας.

Και άλλη ερώτηση. Δηλαδή εγω τωρα ποιον να ρωτήσω για το τι κάνει να τρώω και τί όχι, για βαφή μαλλιών ή ανταύγεις κτλ? Τον Μακράκη στο Embryoart? Αφου μετα θα με παρακολουθεί ο Χασιάκος. Μηπως να ρωτησω τα κορίτσια στο ιατρείο του?

Efoulito στην φάση που είσαι τώρα μπορείς να ρωτάς και τον Μακράκη για ο,τι θέλεις. Εμένα για παραδειγμα, τα gynotardyferon, που έπαιρνα για το σίδηρο, μου τα είχε δώσει ο Μακρακης από την 6η εβδομάδα...Γενικώς για όποια απορία είχα μέχρι τότε απευθυνόμουν στο Μακράκη.

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Κορίτσια καλημέρα κ καλή Παρασκευή να έχουμε εν όψη Σαβ/κου!

Χθές πήγα στο Embryo-care για την αυχενική διαφάνεια και δόξα το θεό όλα καλά!!!

Πρίν 2 χρόνια σχεδόν που είχα κάνει την ίδια εξέταση στο ίδιο κέντρο, μου είχαν δώσει και 1 dvd, που έδειχνε το μωράκι κ τις μετρήσεις του, καθώς και ένα φάκελο με αρκετές φωτογραφίες (ξέρετε αυτές τις γυαλιστερές που βγάζει ο υπέρυχος)! Να επισυμάνω ότι η εξέταση τότε στοίχιζε 100euro.

Δύο χρόνια μετά, μου λένε ότι δεν δίνουμε πλέον dvd, και μου έδωσαν μια φωτοτυπία Α4 (από τον εκτυπωτη της γραμματείας) με 4 φωτογραφίες! + ότι η εξέταση στοίχισε πλέον 150ευρώ!

Μπορεί να είναι βλακείες αυτά που σηζητάω, αλλά βρε κορίτσια, δεν μπορεί να πληρώνεις για σχεδόν 10' εξέτασης 150€, σε εναν σουπερ ντούπερ χώρο, κ να λαμβάνεις ένα απλό χαρτί Α4. Δεν σας κρύβω ότι με πείραξε. Όπως κ να χει χαίρομαι που το παιδάκι μου είναι καλά!

Θα ήθελα κι εγώ να πω με τη σειρά μου να πώ, ότι οι γραμματείς είναι επιεικώς απαράδεκτες, όσες φορές χρειάστηκα κάτι, πάντα έλεγαν θα με καλέσουν πίσω αλλά αυτό δεν συνέβαινε ποτέ!

Επίσης το τελευταίο που έμαθα πρόσφατα, είναι ο,τι ο γιατρός μας έχει κάνει καλύτερη συμφωνία με το Ρέα, κ το Λητώ χάνει σιγά σιγά έδαφος!

Efoulito, εύχομαι τα καλύτερα, συγχαρητήρια!!!!!!!!!!

y6FAp2.png

bg1132613.jpg

Διαφημίσεις

Γειά σου Αγγέλα, δεν ηξερα οτι εκανες και εσυ εξωσωματική. Δεν ειναι καταπληκτικός ο κος Μακράκης?

Ναι Efoulito είναι πράγματικα καταπληκτικος άνθρωπος. Σε στηρίζει και σε ενθαρρύνει παρα πολύ στην όλη διαδικασία και όπως έχεις διαπιστώσει κι εσύ, φαντάζομαι μπορεις να τον παιρνεις στο τηλέφωνο και να τον ρωτάς για οποιαδήποτε απορία έχεις. Οπως σου είπα τα σκευάσματα σιδήρου μου τα έγραψε εκείνος. Μπορεις να τον ρωτήσεις και θέματα σχετικα με τη διατροφή. Εγώ θυμάμαι πως τον είχα ρωτήσει σχετικά...

Επίσης, θυμάμαι, ότι τους υπερηχους στο Embryoart δεν τους πληρωνα.

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Κορίτσια καλημέρα κ καλή Παρασκευή να έχουμε εν όψη Σαβ/κου!

Χθές πήγα στο Embryo-care για την αυχενική διαφάνεια και δόξα το θεό όλα καλά!!!

Πρίν 2 χρόνια σχεδόν που είχα κάνει την ίδια εξέταση στο ίδιο κέντρο, μου είχαν δώσει και 1 dvd, που έδειχνε το μωράκι κ τις μετρήσεις του, καθώς και ένα φάκελο με αρκετές φωτογραφίες (ξέρετε αυτές τις γυαλιστερές που βγάζει ο υπέρυχος)! Να επισυμάνω ότι η εξέταση τότε στοίχιζε 100euro.

Δύο χρόνια μετά, μου λένε ότι δεν δίνουμε πλέον dvd, και μου έδωσαν μια φωτοτυπία Α4 (από τον εκτυπωτη της γραμματείας) με 4 φωτογραφίες! + ότι η εξέταση στοίχισε πλέον 150ευρώ!

Μπορεί να είναι βλακείες αυτά που σηζητάω, αλλά βρε κορίτσια, δεν μπορεί να πληρώνεις για σχεδόν 10' εξέτασης 150?, σε εναν σουπερ ντούπερ χώρο, κ να λαμβάνεις ένα απλό χαρτί Α4. Δεν σας κρύβω ότι με πείραξε. Όπως κ να χει χαίρομαι που το παιδάκι μου είναι καλά!

Θα ήθελα κι εγώ να πω με τη σειρά μου να πώ, ότι οι γραμματείς είναι επιεικώς απαράδεκτες, όσες φορές χρειάστηκα κάτι, πάντα έλεγαν θα με καλέσουν πίσω αλλά αυτό δεν συνέβαινε ποτέ!

Επίσης το τελευταίο που έμαθα πρόσφατα, είναι ο,τι ο γιατρός μας έχει κάνει καλύτερη συμφωνία με το Ρέα, κ το Λητώ χάνει σιγά σιγά έδαφος!

Efoulito, εύχομαι τα καλύτερα, συγχαρητήρια!!!!!!!!!!

ELENA ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΝΤΙΒΙΝΤΙ ΓΙΑΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΡΨΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΕΡΗΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ DVVD ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ''ΡΕΖΙΛΕΥΟΥΝ''Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ.....

:-D

Efoulito ακριβώς!!!!Είσαι 4 εβδομάδων ή αλλιώς 1 μήνα!!!

Ελενάκι,καλή επιτυχία στην αυχενική σου!!!!!!!!!!!!!! Ισχύει αυτό που γράφει η Annia. Όταν κάναμε εμείς πριν ένα χρόνο περίπου έδινε φωτογραφίες μόνο από τον υπέρηχο και όχι dvd!!!

καλημερα

συγνωμη που διακοπτω την κουβεντα για κατι ασχετο,

ειμαι εγκυος στο πρωτο μου παιδακι και ειμαι στην 32η εβδομαδα, τον γιατρο μας θα τον ξαναδω 21 μαρτιου, αλλα εχω καποιες αποριες/ανησυχιες που θα'θελα αν μπορει καποια να μου πει συμφωνα με την εμπειρια της,

α) μου εχουν πει οτι σου κανουν επισκληριδιο κ στον φυσιολογικο τοκετο, καποιες λενε οτι οταν περασει η επιδραση της πονανε στην μεση για αρκετο καιρο, εχει συμβει αυτο σε σας? εγω εχω αρχες δισκοπαθειας κ λιγο την φοβαμαι την ολη διαδικασια

β) ενω η διαθεση μου ειναι πολυ καλη γενικα, υπαρχουν πρωινα σαν το τωρινο που ξυπναω κλαμενη χωρις συγκεγκριμενο λογο και χωρις να εχω δει κατι στον υπνο, μπορει να ειναι επιδραση απο τις ορμονες??

γ) αυτο τον καιρο ασχολουμε με τα ρουχαλακια κ τα προικια της κορης μου, βασικα ακομα στην αγορα ειμαι, αλλα σαν πρωταρα εχουν πεσει πανω ολες οι μαμαδες/γιαγιαδες του σογιου σχετικα με το πλυσιμο/στεγνωμα/σιδερωμα τους, αλλες μου λενε με υγρο απορρυμαντικο αλλες με το τις νιφαδες γνωστου πρασινου σαπουνιου κ αλλες με το κανονικο που πλενω κ τα δικα μας, οι μισες λενε να τα απλωσω μεσα στο σπιτι οι υπολοιπες κανονικα εξω, εσεις βρε κοριτσια τι κανατε???

καλημερα

συγνωμη που διακοπτω την κουβεντα για κατι ασχετο,

ειμαι εγκυος στο πρωτο μου παιδακι και ειμαι στην 32η εβδομαδα, τον γιατρο μας θα τον ξαναδω 21 μαρτιου, αλλα εχω καποιες αποριες/ανησυχιες που θα'θελα αν μπορει καποια να μου πει συμφωνα με την εμπειρια της,

α) μου εχουν πει οτι σου κανουν επισκληριδιο κ στον φυσιολογικο τοκετο, καποιες λενε οτι οταν περασει η επιδραση της πονανε στην μεση για αρκετο καιρο, εχει συμβει αυτο σε σας? εγω εχω αρχες δισκοπαθειας κ λιγο την φοβαμαι την ολη διαδικασια

β) ενω η διαθεση μου ειναι πολυ καλη γενικα, υπαρχουν πρωινα σαν το τωρινο που ξυπναω κλαμενη χωρις συγκεγκριμενο λογο και χωρις να εχω δει κατι στον υπνο, μπορει να ειναι επιδραση απο τις ορμονες??

γ) αυτο τον καιρο ασχολουμε με τα ρουχαλακια κ τα προικια της κορης μου, βασικα ακομα στην αγορα ειμαι, αλλα σαν πρωταρα εχουν πεσει πανω ολες οι μαμαδες/γιαγιαδες του σογιου σχετικα με το πλυσιμο/στεγνωμα/σιδερωμα τους, αλλες μου λενε με υγρο απορρυμαντικο αλλες με το τις νιφαδες γνωστου πρασινου σαπουνιου κ αλλες με το κανονικο που πλενω κ τα δικα μας, οι μισες λενε να τα απλωσω μεσα στο σπιτι οι υπολοιπες κανονικα εξω, εσεις βρε κοριτσια τι κανατε???

Καλημέρα κοριτσάκι!

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου (άντε πλησιάζεις). Έχουμε και λέμε

α) εγώ γέννησα με ΦΤ και επισκληρίδιο και όλα πήγαν καλά. Δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα. Μήπως να ρωτούσες και τον κ.Χασιάκο την επόμενη φορά που θα τον δεις?

β) το πάθαινα και εγώ. Ειδικά προς το τέλος. Οι εφιάλτες που έβλεπα αλλά και τα πρωινά δάκρυα ήταν το κάτι άλλο. Και εγώ στις ορμόνες το απέδωσα οι οποίες ακόμα και τώρα σε μένα κάνουν πάρτυ αλλά δεν πειράζει:D

γ) Να σου πω ότι το γνωστό πράσινο σαπούνι εμένα με απογοήτευσε ακόμα και στις πρώτες πλύσεις φαντάσου τι γινόταν μετά με τα ατυχηματάκια που είχαμε. Πλέον το χρησιμοποιούμε μόνο στην πρόπλυση και αυτό μέχρι να μας τελειώσει. Αυτό με το άπλωμα μέσα ή έξω το είχε και η μαμά μου. Εγώ θα σου έλεγα μέσα για δύο άσχετους λόγους. Πρώτον μέσα τα προστατεύεις από τη γύρη που έχει ξεκινήσει και κάνει την εμφανίση της και δεύτερο από διάφορα ζωύφια που κυκλοφορούν (προχτές βρήκα σε πιτζαμακι της μπέμπας μια νεκρή μέλισσα η οποία είχε πλυθεί και είχε σιδερωθεί μια χαρά- τα καλά της εξοχής)

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...