Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Efoulito μου, συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!Ήμουν σίγουρη ότι όλα θα πάνε κατ ευχήν!!!!Καλή εγκυμοσύνη εύχομαι και ένα γερό παιδάκι!!!!!!

Να σου τα πω αναλυτικά: το σάκο θα τον δεις στο Embryoart, στη συνέχεια γύρω στην 7η εβδομάδα θα σε δει πάλι ο Μουστακαρίας για να δει αν εξελίσσεται η εγκυμοσύνη και ακούσετε καρδούλα. Αν ακούσετε καρδούλα που στο εύχομαι από την ψυχή μου σου κλείνουν μεταξύ 11ης- 13ης εβδομάδας αυχενική με τον Ελευθεριάδη και γύρω στη 17η εβδομάδα θα δεις τον Χασιάκο. Αυτή η σειρά τηρείται στις εξωσωματικές!

Να σου τονίσω βέβαια ότι ο Χασιάκος βλέπει αμέσως την αυχενική γιατί κατεβαίνει αυτόματα από το Embryocare κι έτσι αν κούφια η ώρα δουν κάτι περίεργο σε ενημερώνουν άμεσα, δεν περιμένεις μέχρι τη 17η εβδομάδα εννοείται!!!!!!!

Ό,τι άλλο χρειαστείς πες μου!!!!!

Ευούλα μου δηλαδή ο Χασιάκος θα με δει οταν θα μπω στον 5ο μήνα? Πολυ δεν ειναι?

Αρα να μην παρω για ραντεβού τώρα.

Να σε ρωτησω και κάτι άλλο? Η εμβρυομεταφορά έγινε στις 07 Φεβρουαρίου και η ωοληψία στις 04Φεβρουαρίου, οπότε υποθέτω γονιμοποίηση 04 ή 05 Φεβρουαρίου.

Αρα στην εξωσωματική πως μετράνε οι γιατροί την εναρξη της εγκυμοσυνης? Από εμβρυομεταφορά ή γονιμοποίηση? Δεν φαντάζομαι να μετρανε τις εβδομάδες από την τελευταία περίοδο?

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Διαφημίσεις

Michel μου, σου έχω γράψει ήδη απάντηση στο άλλο parents, εκεί που γράφεις για τις χοριακές σου!

Για να μην ξαναγράφω τα ίδια, θα σου πω εδώ ότι ο Χασιάκος δεν είναι για κουβέντα. Σ' αυτή τη φάση όμως εμπιστεύσου τον. Αν πάει καλά η εγκυμοσύνη, δες μετά με ποιον γιατρό θα συνεχίσεις. Αν δεν πάει καλά, εμπιστεύσου την άποψή του κι αν σου πει για απόξεση, να την κάνεις οπωσδήποτε μαζί του. Και μετά συνεχίζεις με άλλο γιατρό, αν δεν σου αρέσει, που απ' ότι καταλαβαίνω, μάλλον δεν σου αρέσει και δεν πρόκειται ο Χασιάκος να γίνει πιο ομιλητικός, αυτό ξέχνα το.

Κι εγώ θέλω κουβεντολόι αλλά αφού ο άνθρωπος δεν το 'χει με τις πολλές κουβέντες, το ξεχνάω κι εγώ, τον εμπιστεύομαι τυφλά και άμα θέλω κουβεντολόι πάω σε έναν άλλο φίλο μου γυναικολόγο και κουβεντιάζω με τις ώρες! Αλλά τον Χασιάκο δεν τον αφήνω.

By the way, σου γράφω στο άλλο φόρουμ ότι συμφωνώ με τη φίλη σου να εμπιστευτείς τον Χασιάκο, κατάλαβα ότι είναι η andro2 και τελικά, διαπιστώνω ότι όντως είναι αυτή η κοινή μας φίλη.

Αν σου έχει μιλήσει τώρα τελευταία, θα έχεις καταλάβει πόσο πολύ την έχει βοηθήσει ο Χασιάκος και πόσο σωστός έχει βγει σε όλα όσα της έχει πει.

Εύχομαι καλή επιτυχία!!!!!!!

Υ.Σ. Όσο για τα κορίτσια στο ιατρείο, πράγματι άτυχη είσαι, εμένα δεν μου έτυχε τέτοιο περιστατικό, μου έτυχε όμως να χαθεί το τηλεφώνημά μου κι ευτυχώς που πήρα τον ίδιο το Χασιάκο στο κινητό μετά από μέρες κι έκανα τη δουλειά μου χωρίς μεσάζοντες.

Τα κορίτσια εκεί μέσα πάντως δεν τα παρεξηγώ, έχουν δει κι έχουν ακούσει τόσα πολλά που δεν τους κάνει εντύπωση τίποτε (χωρίς όμως να θέλω να τις δικαιολογήσω, γιατί πιστεύω ότι είναι θέμα χαρακτήρα και παιδείας να είσαι σοβαρός ή τουλάχιστον να φέρεσαι με σοβαρότητα απέναντι στον πόνο του άλλου). Πάντως, εμένα δεν με ενδιαφέρει αν χαζογελάνε οι γραμματείς, αρκεί να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω τον Χασιάκο, και πίστεψέ με, μπορεί να μην έχω καταφέρει να γεννήσω (δε φταίει ο Χασιάκος σ' αυτό) αλλά τουλάχιστον με έχει βοηθήσει πολύ και νιώθω ασφαλής στα χέρια του, χωρίς να έχω υπόνοιες μήπως με έσφαξε κανένας χασάπης.

H αλήθεια είναι οτι είναι ολίγον απότομος ο κ.Χασιάκος και δεν είναι για πολλά πολλά. Ημουν κι εγώ ελαφρώς δυσαρεστημένη αλλά χθες που πήγα για την β' επιπέδου στο embryocare και μετά κατέβηκα να του την αφήσω, πραγματικά αναθεώρησα. Ενώ ως τότε με ξεπέταγε και μάλιστα την προηγούμενη φορά είχα απογοητευτεί με την συμπεριφορά του, χθες την ώρα που άφησα στα κορίτσια την Β' επιπέδου τους είπα οτι ο κ.Ελευθεριάδης μου είπε να προσέχω το βάρος μου. Μέχρι να τελειώσουν οι χαιρετούρες ο Χασιάκος, χωρίς να έχω ραντεβού, με φώναξε μέσα να με δει γιατί η μια κοπέλα αφήνοντάς του τον β επιπέδου του είπε και για τα κιλά. Απίστευτο ενδιαφέρον έδειξε ο άνθρωπος κι ας στενοχωρήθηκα με αυτά που άκουσα. Είμαι στην 22η εβδομάδα κι εχω βάλει 13 κιλά. Μου είπε για να μην σας ζαλίζω οτι μέχρι το επόμενο ραντεβου (21 Μαρτη) να έχω χάσει 3 κιλά. Αυτό είναι το ζόρι...Αντε να βρω διατροφολόγο τώρα. Μάλλον θα παρω την ενδοκρινολόγο μου μήπως με συστήσει σε κάποιον....

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλημερα!!

maira-nefeli, αγγελα, IΟLH, evi (σε επιασα απο τα μουτρα με τις ερωτήσεις)

ευχαριστω πολύ για τις ευχές σας.

Και άλλη ερώτηση. Δηλαδή εγω τωρα ποιον να ρωτήσω για το τι κάνει να τρώω και τί όχι, για βαφή μαλλιών ή ανταύγεις κτλ? Τον Μακράκη στο Embryoart? Αφου μετα θα με παρακολουθεί ο Χασιάκος. Μηπως να ρωτησω τα κορίτσια στο ιατρείο του?

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Efoulito μου, δεν ξέρω αν σου φαίνεται πολύ μακριά η 17η εβδομάδα. Πραγματικά όμως δεν είναι, γιατί ούτως ή άλλως η σημαντική εξέταση της αυχενικής δεν μπορεί να γίνει από τον Χασιάκο επομένως το να σου κάνει άλλο ένα ραντεβού δεν έχει νόημα. Επίσης πιο πριν δε σε βλέπει γιατί επειδή έχεις κάνει εξωσωματική η εξέλιξη της κύησης πρέπει να διαπιστωθεί από τον εξωσωματικό σου... Όσο για τις ερωτήσεις εννοείται πως θα πάρεις στο ιατρείο του και έχει κατευθύνει τις κοπέλες να δίνουν απαντήσεις πάνω σε τέτοια ερωτήματα που είναι καθημερινά και συχνά!!!

Να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι αν πλήρωνα στο Embryoart. Είναι τόσο θολή αυτή η περίοδος στο μυαλό μου λόγω της αγωνίας μου αν θα πάνε όλα καλά!!!Νομίζω κάποιες ναι και κάποιες όχι κάτι τέτοιο...

Διαφημίσεις

Κοίταξε το τσάι και ο καφές έχουν καφεϊνη που κανονικά πρέπει να αποφεύγονται στην εγκυμοσύνη γιατί δημιουργούν υπερδιέγερση!!Να προτιμάς καλύτερα άλλα ζεστά όπως χαμομηλάκια, τσάι του βουνού που δεν έχει καφεϊνή κτλ

Ευούλα μου δηλαδή ο Χασιάκος θα με δει οταν θα μπω στον 5ο μήνα? Πολυ δεν ειναι?

Αρα να μην παρω για ραντεβού τώρα.

Να σε ρωτησω και κάτι άλλο? Η εμβρυομεταφορά έγινε στις 07 Φεβρουαρίου και η ωοληψία στις 04Φεβρουαρίου, οπότε υποθέτω γονιμοποίηση 04 ή 05 Φεβρουαρίου.

Αρα στην εξωσωματική πως μετράνε οι γιατροί την εναρξη της εγκυμοσυνης? Από εμβρυομεταφορά ή γονιμοποίηση? Δεν φαντάζομαι να μετρανε τις εβδομάδες από την τελευταία περίοδο?

Με το καλό!!!!!!!!!

Πολύ χάρηκα κ ας μην σε γνωρίζω!!

Πάτρον παιδάκι μου στο κινητό του κ θα σου πει να πας να σε δει άμεσα, μην παρεις στη γραμματεία....

Εγώ τον πήρα κ του είπα την τιμή της χοριακής κ μου είπε να παω να με δει το ίδιο απόγευμα;)

Με το καλό!!!!!!!!!

Πάτρον παιδάκι μου στο κινητό του κ θα σου πει να πας να σε δει άμεσα, μην παρεις στη γραμματεία....

Εγώ τον πήρα κ του είπα την τιμή της χοριακής κ μου είπε να παω να με δει το ίδιο απόγευμα;)

efoulito θα συμφωνήσω και εγώ με τη yioupi.

Πρώτα από όλα με το κοφτερό μάτι θα σου πει πόσα είναι τα μωρά. Δε ξέρω αν θα μπορέσει σήμερα γιατί είναι Αρεταίειο αλλά δε χάνεις κάτι.

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Με το καλό!!!!!!!!!

Σε ευχαριστώ. Εισαι και εσύ έγκυος? Με το καλό. Να σου ζήσει και το παιδάκι σου. Δεν πειράζει που δεν θα με δει, αφού έτσι γίνεται με τις εγκυμοσύνες της εξωσωματικής. Εξάλλου ο γιατρος μου στο κεντρο εξωσωματικής είναι και αυτός καταπληκτικός. Θα χαρώ πολύ να με παρακολουθεί λίγο ακόμα.

Ευη ήξερα ότι 2 καφέδες την ημέρα κάνει, ποσο μάλλον το τσαι που απο όσο ξέρω η τεϊνη του τσαγιου ισοδυναμεί με μισό καφέ. Αν πίνω ενα κανονικο τσαι την ημερα και τα υπολοιπα πράσινο (αυτο εχει τεινη?) ή herbal δεν νομίζω να πειράζει?. Εγω γενικα πινω ντεκαφεϊνέ καφέ. Αυτός επιτρέπεται?

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Σε ευχαριστώ. Εισαι και εσύ έγκυος? Με το καλό. Να σου ζήσει και το παιδάκι σου. Δεν πειράζει που δεν θα με δει, αφού έτσι γίνεται με τις εγκυμοσύνες της εξωσωματικής. Εξάλλου ο γιατρος μου στο κεντρο εξωσωματικής είναι και αυτός καταπληκτικός. Θα χαρώ πολύ να με παρακολουθεί λίγο ακόμα.

Ευη ήξερα ότι 2 καφέδες την ημέρα κάνει, ποσο μάλλον το τσαι που απο όσο ξέρω η τεϊνη του τσαγιου ισοδυναμεί με μισό καφέ. Αν πίνω ενα κανονικο τσαι την ημερα και τα υπολοιπα πράσινο (αυτο εχει τεινη?) ή herbal δεν νομίζω να πειράζει?. Εγω γενικα πινω ντεκαφεϊνέ καφέ. Αυτός επιτρέπεται?

efoulito, εγώ που τον είχα ρωτήσει, μου επέτρεπε 2 καφεδάκια ελληνικά την ημέρα, ένα ποτήρι κρασί την εβδομάδα και βαφή μαλλιών από την αυχενική διαφάνεια και μετά. Αν δεν κάνω λάθος, για ανταύγειες μου είχε πει ότι μπορώ άμεσα, αλλά δεν κόβω και το κεφάλι μου, γιατί δεν κάνω ανταύγειες και είχα ρωτήσει συγκεκριμένα για βαφή.

Επίσης, κρέμες στο πρόσωπο επιτρέπονται και κάτι μου είχε πει για αποτρίχωση αλλά δεν θυμάμαι, γιατί χρησιμοποιώ ξυράφι και κερί στο μουστάκι.

Επίσης, τον είχα ρωτήσει αν μπορώ να πίνω κόκα κόλα μια φορά την εβδομάδα και μου είπε ότι, αν θέλω, μπορώ να πίνω και κάθε μέρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...