Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λάμπη μου, συμφωνώ με τα κορίτσια. Κάτι συμβαίνει. Θα την ξυπνήσεις 7 το πρωί, θα ανοίξεις τα παράθυρα να μπει φως και θα την απασχολήσεις κι ας γκρινιάζει και στη διάρκεια της ημέρας μην την αφήνεις να κοιμάται πολλές ώρες συνεχόμενες!!!

Επίσης το βράδυ ένα ζεστό μπανάκι και μασαζάκι θα βοηθήσει πολύ!!!

Τέλος πρέπει να ελέγξεις μια μέρα τη διατροφή της. Δηλαδή πόσο τρώει??Τρώει αρκετά μήπως πεινάει μήπως περνά άλμα??

Επίσης δε μας έχεις πει όταν είναι ξύπνια κλαίει ή απλώς δε θέλει να κοιμηθεί??Σε ρωτώ μήπως κάτι το ενοχλεί το παιδί!!!

στης 2 μαρτιου κλεινουμε 3 μηνων..οτανδεν κοιμαται ειναι ησυχη κ χαμογελαστη..κ οτν κοιμαται μπορει να κοιμηθει κ 10 ωρες χωρις να ξυπνησει καθολου...αντε να δουμε τι θα κανω με αυτο το θεμα..φιλακια κοριτσια κ σας ευχαριστωωωωωωωωωωωω:tongue::tongue::tongue::tongue:

ναι βρε κοιτα να την ξυπνησεις κατα της 9και να προσπαθησεις να την κρατησεις καποιες ωρες ξυπνια βγαλτην τουλαχιστον μεχρι το μπαλκονι (καλα ντυμενη εννοειτε)να δει το φως της ημερας......

:-D

Λαμπη μου δυστυχως δεν εχω παρομοια εμπειρια να σε βοηθησω..

Εμενα κοριτσια ξυπναει τελευταια απο τις 5.30 το πρωι (ολο ορεξη ) ΚΟιμαται το βραδυ γυρω στις 8.30 Εχω δοκιμασει να τη βαλω 9.30 10.00 για υπνο αλλα παλι ξυπναει στις 5.30 το πρωι Εχετε καποια ιδεα.τι να κανω η δολια;

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

Λάμπη, είναι αρκετα μεγαλο το μωρο...μη φοβασαι να ο βγαλεις βολτα...Δε σου λεω να πας σε πολυσυχναστα μερη αλλά, εαν το ντυσεις καλα, σε κανα παρκο θα ειναι ιδανικα.Τα μωρα βαριουνται μεσα στο σπιτι...

Λάμπη, είναι αρκετα μεγαλο το μωρο...μη φοβασαι να ο βγαλεις βολτα...Δε σου λεω να πας σε πολυσυχναστα μερη αλλά, εαν το ντυσεις καλα, σε κανα παρκο θα ειναι ιδανικα.Τα μωρα βαριουνται μεσα στο σπιτι...

Για να πω την αμαρτία μου εμείς ξεκινήσαμε τις βόλτες από 2 εβδομάδων(είχαμε πάρει ευχή και εγώ και η μπέμπα από την 8η μέρα γιατί ο παπάς μας υποστηρίζει ότι μέσα με τις ορμόνες σε πιάνει κατάθλιψη) μέσα στο αυτοκίνητο και μόλις έγινε 50 ημερών την έβγαλα έξω. Από Δευτέρα έως και Πέμπτη απόγευμα πηγαίνουμε με χαρά στο ακόμα και τώρα στο Golden Hall. Ειδικά στον πρώτο όροφο που είναι όλα τα πανάκριβα δε βλέπεις ψυχή:).

Ακόμα και τώρα τρελλαίνομαι με το ουυυυυυυυυυυυυυυυ που κάνει η μπέμπα κάθε φορά που βλέπει τις βιτρίνες

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Καλησπέρα κορίτσια,

με μεγαλη χαρά σας ανακοινώνω ότι η 1η μου εξωσωματική είχε θετικό αποτέλεσμα! Ειμαι επιτελους έγκυος. Σήμερα έκανα και την 2η β-χοριακή και ευτυχώς αυξάνει κανονικά. Αστε που μπορεί να είναι και δύο τα μωράκια μου.

evi26 μου τι κάνεις? Θα ήθελα τα φώτα σου μιας και εκανες και εσύ εξωσωματική στο Embryoart. Ειδα τα πρωτα posts αυτου του cafe και είδα οτι και εσυ τον 1ο υπέρηχο τον έκανες στο κέντρο. Εγω θα τον κάνω κατά τις 08/03 που θα είμαι και 4 εβδομάδων.

Οι απορίες μου είναι: πότε πήρες στο ιατρείο του Χασιάκου για να κλείσεις ραντεβού? Να παρω για ραντεβού από σήμερα?Πόσο καιρό μετά τον υπέρηχο στο κέντρο σε είδε? Να τους πώ ότι 08/03 θα κάνω 1ο υπέρηχο στο κέντρο για να κανονίσουν αυτοί ποτε θα με δεί ο γιατρούλης μας? Λέτε να με δεί όταν θα κλείσω 2 μηνών? Δεν ειναι αργά? Εξετάσεις πιο πριν?

Ουφ, sorry κορίτσι, αλλά καταλαβαίνεις. Νέα εγκυούλα (χι-χι), ετοιμαστείτε. Θα σας ταράξω στις ερωτήσεις.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Καλησπέρα κορίτσια,

με μεγαλη χαρά σας ανακοινώνω ότι η 1η μου εξωσωματική είχε θετικό αποτέλεσμα! Ειμαι επιτελους έγκυος. Σήμερα έκανα και την 2η β-χοριακή και ευτυχώς αυξάνει κανονικά. Αστε που μπορεί να είναι και δύο τα μωράκια μου.

evi26 μου τι κάνεις? Θα ήθελα τα φώτα σου μιας και εκανες και εσύ εξωσωματική στο Embryoart. Ειδα τα πρωτα posts αυτου του cafe και είδα οτι και εσυ τον 1ο υπέρηχο τον έκανες στο κέντρο. Εγω θα τον κάνω κατά τις 08/03 που θα είμαι και 4 εβδομάδων.

Οι απορίες μου είναι: πότε πήρες στο ιατρείο του Χασιάκου για να κλείσεις ραντεβού? Να παρω για ραντεβού από σήμερα?Πόσο καιρό μετά τον υπέρηχο στο κέντρο σε είδε? Να τους πώ ότι 08/03 θα κάνω 1ο υπέρηχο στο κέντρο για να κανονίσουν αυτοί ποτε θα με δεί ο γιατρούλης μας? Λέτε να με δεί όταν θα κλείσω 2 μηνών? Δεν ειναι αργά? Εξετάσεις πιο πριν?

Ουφ, sorry κορίτσι, αλλά καταλαβαίνεις. Νέα εγκυούλα (χι-χι), ετοιμαστείτε. Θα σας ταράξω στις ερωτήσεις.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! νΑ ΕΧΕΙς ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!!!

xtZRp3.png

Καλησπέρα κορίτσια,

Γιούπιιιιιιιιιιιιι!:-D:grin::-D

Συγχαρητήρια κοριτσάκι. Πιστεύω ότι δε χάνεις τίποτα να πάρεις από σήμερα τηλέφωνο στο ιατρείο και να τους ενημερώσεις. Μην αγχωνεσαι για τις εξετάσεις. Θα σου πουν πότε να τις ξεκινήσεις.

Σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ !!!!!!!!!!!!!!!!

[URL="http://www.xarakas.gr"][/URL][URL="http://www.xarakas.gr"][IMG]http://www.xarakas.gr/baby/line_feet_beg_minie_time_1269230400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif[/IMG][/URL][IMG]http://www.xarakas.gr/baby/line_flow_rose_beg_39_time_1198990800_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif[/IMG]

Καλησπέρα κορίτσια,

Μπράβο Efoulito!!!Πολύ ευχάριστα τα νέα σου!!!!!Είδες κοριτσάκι που είσαι πολύ τυχερή????:-D:grin::-D:grin: Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να μην ανησυχεις για τίποτα γιατι όλα θα πάνε τέλεια.

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

koritsia,μετα απο τα ταλευταια παραξενα πραγματα που μου συμβαινουν,εκλεισα ραντεβου στον χασιακο,αν και μια φορα,περσι,που τα ειπαμε για πρωτη φορα,δεν μου πολυ...γεμισε το ματι.....μιλαει λιγο,και εγω ειμαι ανθρωπος που θελω την κουβεντα μου...ατελειωτη,ειδικα οταν εχω τοσο βαρυ ιστορικο,και τοσες αποριες....

....τελος παντων,τωρα πρεπει να με δει,αποφασισα να τον εμπιστευτω,με επεισε η φιλη μας η ανδρο2,και τηλεφωνησα να με δει αυτες τις μερες....

...

...οσα κοριτσια δεν εχουν δει τα μυνηματα μου στο παρεντς,θα αναρωτιουνται τωρα,που ειναι το παραξενο της ιστοριας....

.......εκει που θα ξεκινουσα εξωσωματικη......και αφου ειχα κανει δαρονδα,για να σταματησουμε την περιοδο για 3 μηνες.....ξαφνικα ,καταλαβαινω οτι....πλησιαζει η μερα της περιοδου,αλλα.....τιποτα συμπτωματα.....

..βασικα περιμενα περιοδο την προηγουμενη τριτη 15 φεβ.

την επομενη μερα κανω χοριακη......1351....οοουυυααααυυυ...χαρες και πανηγυρια εγω....

...ξεκιναω ηπαρινες...φιλισινε,σαλοσπιρ,πρεζολον,ουτρογεσταν.....

.....την παρασκευη(48 ωρες μετα),ξανα χοριακη ....1870......(!!!)...μαζι με αυτο κανω και υπερηχο,βλεπουμε σακο 5 χιλ,και......εμβρυικα στοιχεια....(ολα αυτα με 4 μερες καθυστερηση)

...ζω στην κυριολεξια ενα σαβ/κο θριλερ...και την δευτερα πρωι ξανα χοριακη....2063.....

......σταματω ολα τα σκευασματα που παιρνω,καταλαβαινω οτι δεν παει καλα.....αρχιζω παλι τους καφεδες και τα τσιγαρα (τα οποια τα ειχα εντελως ξεχασει τελευταια...)...και περιμενω με αγωνια να ερθει η τεταρτη(σημερα),να ξανακνω χοριακη και να τη δω να εχει παρει τον κατηφορο....αλλα.......ανεβαινει και παλι,στις 2470........ξαναρχιζω τα φαρμακα...και ο θεος βοηθος.....συμπτωματα..ιοκ.....και εγω μες στην τρελα παιρνω τηλ τον χασιακο,να με δει επιγοντως....φυσικα και δεν μιλησα με τον ιδιο,αλλα με τις κοπελες που σηκωνουν τα τηλεφωνα.

.και εδω θελω να ρωτησω,βρε κοριτσια.....ειμαι εγω παραξενη,η τοσο ατυχη και συμβαινουν μονο σε μενα αυτα .....εσεις μπορειτε να συννενοηθειτε με αυτες τις κοπελες...γιατι εγω σημερα περιμενα στη γραμμη,με αγωνια,και η τυπισσα ειχε ξεραθει στο γελιο,με μια αλλη συναδελφο της....και αφου τα πηρα στο κρανειο,τη ρωταω....."με συγχωρειτε,με μενα γελατε...?...."...και ολα αυτα την ωρα που τις ελεγα τις χοριακες μου....τι να πω,βρε κοριτσια.....σοβαροτης μηδεν!!!!!!....

.............δηλαδη ,στο ιατρειο του χασιακου τι πρεπει να κανει κανεις για να εχει κανονικη αντιμετοπιση,ανθρωπινη...τελος παντων....

Michel μου, πρώτα απ όλα να σου πω καλωσήρθες!!Η εγκυμοσύνη σου δυστυχώς δε φαίνεται να εξελίσσεται και λυπάμαι πολύ γι αυτό!!Αυτό που περιγράφεις για τις κοπέλες του γραφείου είναι πραγματικά απαράδεκτο κι εγώ να ήμουν στη θέση σου θα είχε νευριάσει πολύ. Αυτό βέβαια που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι δε θα συμμεριστεί τον πόνο σου καμία κοπέλα από εκεί μέσα που ακούνε τόσα καθημερινά και έχουν αναισθητοποιηθεί...Αν συναντήσεις τον Χασιάκο πάλι να του το πεις!!!!!!!!

Όσο για το γιατρό το λέμε από την αρχή, είναι άνθρωπος λιγομίλητος. Αν είσαι άνθρωπος που θέλεις μπού ρου μπού ρου δυστυχώς δεν είναι ο κατάλληλος γιατρός για σένα!!!Ο Χασιάκος λίγα λέει και πολλά καταλαβαίνει...

Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να σε παρακολουθήσει οπωσδήποτε κάποιος γιατρός γιατί οι χοριακές που περιγράφεις δε διπλασιάζονται που σημαίνει ότι ή είναι παλίνδρομη κύηση ή εξωμήτριος και εντός της μήτρας ταυτόχρονα. Επομένως αν θες να σε δει ο Χασιάκος να επιμείνεις στο τηλέφωνο και να μη δίνεις σημασία στις γραμματείς!Άλλωστε γραμματείς είναι και όχι γιατροί!!!!

Κατά τη γνώμη μου από τον Χασιάκο δε θα ακούσεις ψέμα ούτε θα σε εκμεταλλευτεί!!Εγώ που ήμουν δύσκολη περίπτωση θα τον προτιμήσω και στο δεύτερο παιδί μου!!!

Περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...