Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Ναι ομως αυτη ο θεος να την κανει γιατρο τα πηρε κανονικα απο το νοσοκομειο...αχ νεφελη να ημουν στην θεση σου θα της ειχα σπασει τα μουτρα πραγματικα......[/QU

KΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!!!!!!

[URL="http://www.xarakas.gr"][/URL][URL="http://www.xarakas.gr"][IMG]http://www.xarakas.gr/baby/line_feet_beg_minie_time_1269230400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif[/IMG][/URL][IMG]http://www.xarakas.gr/baby/line_flow_rose_beg_39_time_1198990800_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif[/IMG]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουπς λαθος νεφελη τοτε..μετα ειδα οτι ελεγε η ιστορια της εφης....

κοριτσια εμενα ο μπουλακος μου ειναι 14μηνων σχεδον και πριν 2βραδυα αρχισε να κοιματε σερι......

:-D

Έτσι σας θέλω!!!Να επανέλθουμε!!!!!!

Λοιπόν για πείτε μόνο εμείς τρώμε κρέμες??Ἕίμαστε οι μεγάλες κυρίες της παρέας δηλαδή???

Κορίτσια, έχω καταφέρει να διατηρήσω το θηλασμό έστω 1 φορά την ημέρα ειδικά το βράδυ που η μικρή έχει λίγη γκρινίτσα. Φαντάζομαι θα κόβεται σιγά σιγά γιατί είμαστε ήδη 7 μηνών και...

Δεν πειράζει κοριτσάκι...

Νίτσα μου,πράγματι έπρεπε να αναφέρει όνομα να την προσέχουν άλλες κοπέλες!!!Είναι απίστευτη η τύπισσα για πολλές σφαλιάρες!!!Ειδικά εκεί που της σχολίαζε τα κιλά της δείχνει τι άνθρωπος είναι!!!

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα στη θέση της, ειλικρινά! Ναι έπρεπε να αναφέρει ποια ιατρός το έκανε, όντως...

Πέφτεις στην ανάγκη τους και σε εκμεταλλεύονται μερικοί μερικοί!

Τώρα το διάβασα...

Καλά μας δουλεύεις;;;;;;;;;;;;

Μη σε εκπλήσσει το γεγονός ότι δεν πλήρωνε επίσκεψη. Στο πρώτο μου παιδί, επειδή ο γιατρός μου ήταν σε δημόσιο μαιευτήριο και συνήθως έκανε πρωινά ραντεβού δεν χρέωνε τίποτα επιπλέον πέραν του λεγόμενου εισιτηρίου που πλήρωνες στη γραμματεία.

Διαφημίσεις

Έτσι σας θέλω!!!Να επανέλθουμε!!!!!!

Λοιπόν για πείτε μόνο εμείς τρώμε κρέμες??Ἕίμαστε οι μεγάλες κυρίες της παρέας δηλαδή???

Κορίτσια, έχω καταφέρει να διατηρήσω το θηλασμό έστω 1 φορά την ημέρα ειδικά το βράδυ που η μικρή έχει λίγη γκρινίτσα. Φαντάζομαι θα κόβεται σιγά σιγά γιατί είμαστε ήδη 7 μηνών και...

Είμαστε και ΄μεις στην ίδια ηλικία! Γιατί να κόψεις το θηλασμό; Εργάζεσαι; Άν όχι και, υπό την προϋπόθεση ότι αντέχεις, κράτησέ τον λίγο ακόμα...Εγώ έχω βάλει στόχο τον ένα χρόνο...να δούμε...Βέβαια τώρα που παίρνει και άλλες τροφές είναι πιο εύκολα τα πράγματα αφού μπορώ να την αφήνω λίγες ώρες και σε άλλους...Πιο πριν ήταν αρκετά εξαντλητικό...

καλημερα κοριτσια,εγω μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα τυχερη,ο μικρος μου ειναι 2 μηνων και κατι και μου κανει το βραδυ σερι τον υπνακο του,τον ταιζω την τελευταια φορα το βραδυ κατα τις 11,30 και μετα ξυπναει κατα τις 4 το πρωι τρωει και μετα κοιμαται σερι μεχρι της 11-12 το μεσημερι....ευτυχως που γινεται ετσι γιατι η αληθεια ειναι οτι θα ειχα ψιλο φρικαρει,γιατι η κορη μου ειναι αρκετα ζωηρη (ζωη να εχει το πουλακι μου)εχω και το προβλημα της μεσης οποτε καταλαβενετε....αλλα και γενικα ο μπεμπης μου ειναι παρα μα παααααρα πολυ υσηχω μωρακι:P:p:p

Αθηνά μου, εργάζομαι από τότε που η μικρή ήταν 2 μηνών δυστυχώς και παρ όλα αυτά τον διατήρησα τον θηλασμό. Τώρα ουσιαστικά δεν έχω γάλα για χόρτασμα, δηλαδή περισσότερο το βράδυ πριν να κοιμηθεί για να νανουριστεί και για κανένα αντίσωμα και της δίνω και αγελαδινό πια. Κι εγώ δε θα το κόψω με χάπι το αφήνω να μειωθεί μόνο του σταδιακά αλλά δε νομίζω με 3 στερεά γεύματα να μου κρατηθεί μέχρι το χρόνο, μέχρι τον 8ο-9ο το πολύ... Έχω καταρρεύσει πλέον με τα θήλαστρα... Καταλαβαίνεις...

Ολγάκι, η δικιά μου μόλις σαράντισε κοιμόταν 7ωρο και όταν έγινε περίπου 5 μηνών άρχισε να συμπεριφέρεται σαν νεογέννητο...Τι να κάνουμε, θα το αντέξουμε για τα παιδάκια μας...

κοριτσια καλησπερα..απορειες πολλες εχω..οπως βλεπετε 3 η ωρα κ καααθομαι με την μπεμπα..ακομη να αλλαξει το προγραμμα...καθε μερα 6 το πρωι κοιμομαστε.......αντε να δουμεεεεεεεε

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα..απορειες πολλες εχω..οπως βλεπετε 3 η ωρα κ καααθομαι με την μπεμπα..ακομη να αλλαξει το προγραμμα...καθε μερα 6 το πρωι κοιμομαστε.......αντε να δουμεεεεεεεε

Κουκλίτσα μου έχετε ξεκινήσει βολτίτσες ή φοβάσαι να τη βγάλεις ακόμα. Ρωτάω γιατί εμείς ειδικά όταν βγαίνουμε βόλτα το απόγευμα το βράδυ κοιμάται πιο εύκολα.

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

γεια σας κοριτσια....λαμπη μου ποσο ειναι η μικρη σου??μηπως εχει μπερδεψει την μερα με την νυχτα???αν ανι τοτε ζητα βοηθεια απο την μαμα σου η την πεθερα να σου την κρατησει ξυπνια την ημερα(στο λεω επειδη εσυ θα νυσταζεις)ωστε σιγα σιγα να μενει την ημερα ξυπνια και το βραδυ να την βαζεις να κοιματε....Επισης την ημερα να εχεις ''φασαρια''στο σπιτι γενικα απο τις δουλεεις του σπιτιου και πολυ φως...Και την νυχτα ησυχια και ενα μικρο φωτακι....Στα λεω επειδη τα ειχαμε περασει με την μικρη της αδερφης μου αυτα απο 6μεχρι 9μηνων κοιμοταν στης 8το πρωι

:-D

Λάμπη μου, συμφωνώ με τα κορίτσια. Κάτι συμβαίνει. Θα την ξυπνήσεις 7 το πρωί, θα ανοίξεις τα παράθυρα να μπει φως και θα την απασχολήσεις κι ας γκρινιάζει και στη διάρκεια της ημέρας μην την αφήνεις να κοιμάται πολλές ώρες συνεχόμενες!!!

Επίσης το βράδυ ένα ζεστό μπανάκι και μασαζάκι θα βοηθήσει πολύ!!!

Τέλος πρέπει να ελέγξεις μια μέρα τη διατροφή της. Δηλαδή πόσο τρώει??Τρώει αρκετά μήπως πεινάει μήπως περνά άλμα??

Επίσης δε μας έχεις πει όταν είναι ξύπνια κλαίει ή απλώς δε θέλει να κοιμηθεί??Σε ρωτώ μήπως κάτι το ενοχλεί το παιδί!!!

Κουκλίτσα μου έχετε ξεκινήσει βολτίτσες ή φοβάσαι να τη βγάλεις ακόμα. Ρωτάω γιατί εμείς ειδικά όταν βγαίνουμε βόλτα το απόγευμα το βράδυ κοιμάται πιο εύκολα.

οχι ακομη δεν αρχισαμε τις βολτες γιατι φοβαμαι με οτι ακουω για τις γριπες κ το κρυο..ελπιζω να αλλαξει τοτε..:?:?

γεια σας κοριτσια....λαμπη μου ποσο ειναι η μικρη σου??μηπως εχει μπερδεψει την μερα με την νυχτα???αν ανι τοτε ζητα βοηθεια απο την μαμα σου η την πεθερα να σου την κρατησει ξυπνια την ημερα(στο λεω επειδη εσυ θα νυσταζεις)ωστε σιγα σιγα να μενει την ημερα ξυπνια και το βραδυ να την βαζεις να κοιματε....Επισης την ημερα να εχεις ''φασαρια''στο σπιτι γενικα απο τις δουλεεις του σπιτιου και πολυ φως...Και την νυχτα ησυχια και ενα μικρο φωτακι....Στα λεω επειδη τα ειχαμε περασει με την μικρη της αδερφης μου αυτα απο 6μεχρι 9μηνων κοιμοταν στης 8το πρωι

ναι προφανως εχει μπερδεψει την νυχτα με την μερα κ ισως κ εγω καπου να εκανα λαθος απο την αρχη..κατι που δεν γνωριζα...θα το κανω αυτο ,θα την ξυπνησω κ ας μην εχω κοιμθεικαθολου..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...