Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απλα δεν θελω να συνεχισω αλλο αυτη τη βαρετη συζητηση....Και μαλλον καποιος αλλος ειναι ο κακοπροαιρετος εδω μεσα....Το φορουμ αυτο και γενικα αυτο το θεμα ειναι καθαρα ενημερωτικο........

:-D

και οτι αλλο εχεις να μου πεις στειλε μου πμ,οχι εδω μεσα

Κοιτάξου στον καθρέφτη και μετά κάνε υποδείξεις. Χωρίς να σε ξέρω, πετάχτηκες από το πουθενά να υποστηρίξεις την φίλη σου χωρίς να γνωρίζεις τί έχει συμβεί και βγαίνεις και από πάνω;;;

Ότι αλλο εχεις ΕΣΥ να μου πεις στειλε μου πμ και οχι εδω μεσα, Εσύ το ξεκίνησες. Αντε γιατί το κάνατε τσιφλίκι....

λοιπον τελευταιο σου λεω και θα το θυμηθουν και οι αλλλες κοπελες γιατι γυρισα πισω και διαβασα......οταν εγραψες στο καφε εντελως τυχαια ξεκινησανε και οι δημοσιευσεις στο τροκτικο και οταν ολες οι αλλες ψαχναμε σαν τις τρελες να της βρουμε για να της διαβασουμε δεν βρισκαμε τιποτα...εσυ πως τα καταφερνες και της εβρισκες και της δημοσιοποιουσες εδω ενας θεος ξερει.........Οσο γαι την ειρωνια σου αστο καλυτερα θα το φτιαξουν οι αντμινς....Αντε ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα.....

Διαφημίσεις

λοιπον τελευταιο σου λεω και θα το θυμηθουν και οι αλλλες κοπελες γιατι γυρισα πισω και διαβασα......οταν εγραψες στο καφε εντελως τυχαια ξεκινησανε και οι δημοσιευσεις στο τροκτικο και οταν ολες οι αλλες ψαχναμε σαν τις τρελες να της βρουμε για να της διαβασουμε δεν βρισκαμε τιποτα...εσυ πως τα καταφερνες και της εβρισκες και της δημοσιοποιουσες εδω ενας θεος ξερει.........Οσο γαι την ειρωνια σου αστο καλυτερα θα το φτιαξουν οι αντμινς....Αντε ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα.....

Αγαπητή annia,

- To troktiko καταρχάς έχει κλείσει προ πολλού...

- Ψεύδεσαι όταν αναφέρεις πως έψαχνες σαν τρελή να τις βρεις μιας και την εποχή εκείνη ήταν live και μπορείς να το καταλάβεις από την τότε εξέλιξη του forum. Ρώτα και την φίλη σου την Evi26.

Η τελευταία σου πρόταση επιβεβαιώνει τα περί τσιφλικιού...

Merci...

γυρνα πισω γλυκια μου και κοιτα καλυτερα,πολλες κοπελες δεν βρισκανε της δημοσιευσεις..... ;)Οχι μονο εγω.....και ξερω πολυ καλα οτι το τροκτικο εχει κλεισει και οτι ειχε ξανα ανοιξει ως τρομακτικο....καληνυχτα

γυρνα πισω γλυκια μου και κοιτα καλυτερα,πολλες κοπελες δεν βρισκανε της δημοσιευσεις..... ;)Οχι μονο εγω.....και ξερω πολυ καλα οτι το τροκτικο εχει κλεισει και οτι ειχε ξανα ανοιξει ως τρομακτικο....καληνυχτα

FYI, Το troktiko δεν έχει καμμία σχέση με το tromaktiko. Είναι διαφορετικά blog. Οι αναρτήσεις υπήρχαν και μπορεί να στο επιβεβαιώσει η Evi26. Κάποιες ήταν επώνυμες. Συμπεράναμε όμως ότι η πλεοψηφία τους αποσκοπούσαν στο να πλήξουν τον γιατρό. Ευτυχώς το forum τότε με καθησύχασε καθώς ήμουν σε ενδιαφέρουσα αλλά δεν γλίτωσα την αποκόλησση. Εν πάσει περιπτώση ο Χασιάκος μου στάθηκε και έσωσε την κατάσταση όπως πολλάκις έχω αναφέρει. Πληγώνομαι όμως όταν με κατηγόρησε η Evi26 ότι δήθεν εναντιώνομαι. Δεν είναι έτσι... Όσο λοιπόν συνεχίζει αισθάνομαι την ανάγκη να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Όσο καλλιεργεί αυτή την αντιπαλότητα χωρίς λόγο (πράγμα που και εσύ κάνεις στη προκειμένη περίπτωση) δεν νομίζω πως βοηθάτε τον γιατρό μας.

ρε κοριτσια τα διαβασα και εφριξα τι ναπω??δεν πιστευω τιποτα απολυτως..εγω στην πρωτη μου γεννα παρατριχα να παω στον αλλο κοσμο αν δεν ειχα τον συγκεκριμενο γιατρο να με προλαβει και να με ραψει γιατι εχανα πολυ αιμα...επαθα ρηξη τραχηλου μητρας...και στα 2μου παιδια ακουσε ολες μου τις αποριες κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης μου και οταν γεννησα καθε μερα περνουσε και με εβλεπε και οταν πηγα και τον πληρωσα του εδωσα τα μισα λεφτα λογω οικονομικων προβληματων και τα αλλα μισα μετα απο ενα μηνα..και δεν μου εκανε καμια νιξη μου ειπε οποτε μπορεις και σε κανα χρονο αμα δεν εχεις...και απο τις ςπισκεψεις που εκανα οσο ημουν εγκυος μονο 2φορες μου χρεωσε...

Τώρα το διάβασα...

Καλά μας δουλεύεις;;;;;;;;;;;;

Annia, μην απαντάς άλλο σε παρακαλώ!!Δε θα βγάλεις άκρη!!!!!!

Λάμπη μου, μη δίνεις σημασία και πες μας σε παρακαλώ τις αγωνίες σου και τις απορίες σου αν μπορούμε να βοηθήσουμε!!

Υ.Γ. Οι καταγγελίες δεν ήταν ουδέποτε επώνυμες. Μόνο μία blogger έγραψε επωνύμως μόνο από φήμες που είχε ακούσει κι αυτό το έκανε για να διαφημίσει το blog της...

Ας ασχοληθούμε όμως από εδώ και πέρα με τίποτα σοβαρό!!!!!!

Και ναι annia μου είμαστε το ίδιο πρόσωπο πρέπει να το παραδεχτούμε χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!! Δεν έχει ξαναγίνει ....χαχαχαχαχαχαχαχα

Λοιπόν για πείτε πώς είναι τα μωράκια σας???Μεγαλώνουν???

Η μπεμπούλα μου τις τελευταίες 2 μέρες άρχισε και λέει κουβεντούλες που δεν έχουν νόημα αλλά είναι τόσο γλυκιά!!! Επίσης σαν να έχουμε ξεπεράσει το πρόβλημα με τις φρουτόκρεμες τις οποίες δεν τις θέλει με τίποτα!!!Βέβαια ακόμα βάζουμε λίγο ρυζαλευράκι για να είναι έστω και λίγο πιο γλυκό...

Demie,αν δεν είσαι Demis και είσαι πράγματι Demie θα σου πρότεινα να μας πεις πώς πας με το μωράκι σου, τι κρεμούλες του δίνεις και να μοιραστείς μαμαδίστικες αγωνίες από το να κάθεσαι και να ασχολείσαι με όλα αυτά που ασχολείσαι!!!Αφού είσαι μάνα έτσι δεν είναι???Πες μας κάτι για το παιδάκι σου να σε γνωρίσουμε καλύτερα...

Διαφημίσεις

Demie,αν δεν είσαι Demis και είσαι πράγματι Demie θα σου πρότεινα να μας πεις πώς πας με το μωράκι σου, τι κρεμούλες του δίνεις και να μοιραστείς μαμαδίστικες αγωνίες από το να κάθεσαι και να ασχολείσαι με όλα αυτά που ασχολείσαι!!!Αφού είσαι μάνα έτσι δεν είναι???Πες μας κάτι για το παιδάκι σου να σε γνωρίσουμε καλύτερα...

Ποιες κρεμούλες βρε. Ακόμη 4 μηνών είμαστε! Ψευτοθηλάζουμε μιας και κυρίως πίνουμε 4 γεύματα των 250ml με μικρό συμπλήρωμα στήθος. Δυστηχώς δεν έχω (ή καλύτερα δεν επεδίωξα να έχω) πολύ γάλα. Κατά τα άλλα είμαστε λίγο υπέρβαροι και κάνουμε διαιτούλα με κιντερτε... Έχουμε μόλις 2-3 βδομαδούλες που μάθαμε στον σερι νυχτερινό ύπνο (12:00 με 09:00 - 10:00) και έτσι έχω αρχίσει να ψιλοξεκουράζομαι... Περιμένω πως και πως τις κρεμούλες ;)

Ποιες κρεμούλες βρε. Ακόμη 4 μηνών είμαστε! Ψευτοθηλάζουμε μιας και κυρίως πίνουμε 4 γεύματα των 250ml με μικρό συμπλήρωμα στήθος. Δυστηχώς δεν έχω (ή καλύτερα δεν επεδίωξα να έχω) πολύ γάλα. Κατά τα άλλα είμαστε λίγο υπέρβαροι και κάνουμε διαιτούλα με κιντερτε... Έχουμε μόλις 2-3 βδομαδούλες που μάθαμε στον σερι νυχτερινό ύπνο (12:00 με 09:00 - 10:00) και έτσι έχω αρχίσει να ψιλοξεκουράζομαι... Περιμένω πως και πως τις κρεμούλες ;)

4 μηνών? Αρα πρέπει να γεννήσαμε κοντά;). Μπορεί να το έχεις αναφέρει αλλά το έχασα. Κοριτσάκι ή αγοράκι?

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

4 μηνών? Αρα πρέπει να γεννήσαμε κοντά;). Μπορεί να το έχεις αναφέρει αλλά το έχασα. Κοριτσάκι ή αγοράκι?

Μάλλον αγοράκι (από το υπέρβαροι). Το να σου ζήσει και να ναι πάντα καλότυχο εννοείται:D

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...