Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Βρε κουτσουλίνα μου, τι έπαθες?Σε δικαιολογώ βέβαια γιατί με όλα αυτά που βλέπουμε εδώ μέσα θα χάσουμε και την εμπιστοσύνη που έχουμε η μία στην άλλη!!!

Εννοείται πως δεν είμαι ίδιο πρόσωπο με την annia!!!Η κοπέλα έχει και φωτογραφία της με τα δυο της παιδάκια!!!

Εμένα δε αν δε με πιστεύεις μπορώ να σου δώσω σε προσωπικό επίπεδο το όνομά μου να διαπιστώσεις ότι γέννησα πριν 7 μήνες στον γιατρό μας!!!

Επίσης πότε σου επιτέθηκα?Εγώ θυμάμαι να σου δίνω συμβουλές για το παιδάκι σου και να μοιραζόμαστε τις αγωνίες μας!!!

Κορίτσια, προσέξτε γιατί αυτοί που μπήκαν εδώ μέσα έχουν στόχο να διαλύσουν αυτό το τόπικ, επειδή έχουν εμπάθεια στο γιατρό μας, θα το καταφέρουν!!!Για συγκεντρωθείτε και δείτε ποια πρόσωπα είναι αληθινά και ποια όχι!!!Και ακόμα καλύτερα ας επανέλθουμε στην πραγματικότητα:να μοιραζόμαστε τις ανησυχίες μας για τα μωράκια μας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όσο για το Αρεταίειο δεν έχω προσωπική άποψη γιατί δεν έχω γεννήσει εκεί. Από φήμες έχω ακούσει τις μισές να λένε τι καλό που είναι και τις άλλες μισές τι κακό που είναι. Κι επειδή στο τέλος φοβήθηκα και είχα και ιδιωτική ασφάλιση τελικά επέλεξα το Λητώ...Αν κάνω δεύτερο παιδάκι δεν ξαναπάω στο Λητώ, λέω να πάω στο Ρέα που έχω ακούσει τα καλύτερα!!!

Για να μην γινεται καθε λιγο αυτο το μπαχαλο προτινω να γραφει η καθεμια μας τις πληροφοριες της χωρις παραθεσεις και να απαντα σε οποια αισθανεται οτι την θιγει μεσω pm Η δικη μου εμπειρια θηλασμου στο Αρεταιειο ειναι ιδια με της Athina 15

Ειμαι της αποψης οσες εχουν τον τροπο τους ας πανε στο ιδιωτικο (λητω ή Ρεα) σιγουρα οι συνθηκες καθαριοτητας και κτιριακες θα ειναι καλυτερες και ο γιατρος ισως να μπορει να ασχοληθει περισσοτερο εκει μαζι τους

Οι αλλες που δεν μας παιρνει.. πανω κατω ξεραμε τι εστι δημοσιο νοσοκομειο και δη πανεπιστημιακο (προσωπικα αισθανομαι ασφαλεια στα πανεπιστημιακα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα)

xtZRp3.png

οπως επισης ειχα καποτε δευτερο λογαριασμο γιατι πολυ απλα ειχε μπλοκαριστει αυτος..και οχι δεν θα σου δωσω αναφορα.....ξερω και με ξερει το μισο παρεντς εδω μεσα και δεν θα αφησω εσενα να πετας βλακειες...Επισης διαβασε καλυτερα της δημοσιευσεις μου εδω μεσα,με κοβεις να ειμαι κακο ατομο??να εχω προβλημα με τον γιατρο??που παρεμπιπτόντως ειναι και συγγενης οικογενειακης μας φιλης????Αν κατσεις να διαβασεις και παραπανω χτες που εγραψα θα δεις ακριβως οτι λεω καλο ειναι να ακουγονται και οι καλες αλλα και οι κακες εμπειριες.......Μαλλον ομως εσυ εχεις επιλεκτικη οραση....

Βλακειες πετας εσυ...κοιτα πιο κατω τη δημοσιευση σου (απαντησες λες και ησουνα η evi28)!!! Επισης οπως δινουν αναφορα οι κακοπροερετοι που κακολογουν το γιατρο ετσι και εμεις οι καλοπροερετοι οφειλουμε να ειμαστε καθαροι για να μην τους δινουμε δικαιωμα σχολιασμου.

και να ειναι μελος σε αυτο το φορουμ το psycology εσενα τι σε νοιαζει??στον σβερκο σου καθετε??και αν οντως εισαι αντρας βαλε ενα κανονικο ''αρσενικο΄΄επιθετο dimis ας πουμε πες την γνωμη σου καλη η κακη και χαιρετησε μας.......

Evi28 εσυ εισαι αυτη που με εκανες να ειμαι πολυ καχυποπτη....θυμασαι τοτε με την LETAGEM...? την ειχα πιστεψει....και με εκραξες...τωρα πια χαρη σε σενα ειμαι πιο προσεκτικη! Τα παραθετω ...

evi26 Σημερα θηλασε για πρωτη φορα, αντε να δουμε. Την πεθανα στην πεινα και με θηλη σηλικονης καναμε δουλεια, δεν εχω χρονο ουτε να φαω, θελω και γω να ψαξω για το θεμα του θηλασμου, δεν εχω πολυ γαλα.

LETAGEM Κριμα που το περασεις αυτο!!! Ακουγεται σαν εφιαλτης! :-(

Εμένα μου φέρθηκε ασχημα η προισταμενη νοσοκομα στην αιθουσα τοκετου (απ οτι εμαθα αργοτερα και σε αλλη κοπελα φερθηκε ασχημα) και ακομα να το ξεπερασω ... φαντασου να μου φεροταν ασχημα ο γιατρος, απλα ηταν καπως αφαντος ... λογω πολλών χειρουργειων την ημερα της γενας.

Απαντησες:

Koutsoulina,δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω ακριβώς... ίσως να φταίει κι ότι μιλάμε και σε γραπτό λόγο στο φόρουμ. Αν και δε θέλω να το συνεχίσω, θα σου εξηγήσω ότι γνωρίζω δυστυχώς μερικές περιπτώσεις όχι απαραίτητα με τον κ Χασιάκο που δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με την εγκυμοσύνη τους και ξαφνικά στον 5ο μήνα θυμούνται να βρουν ένα γιατρό να τις αναλάβει, δεν είναι συνεπείς στα ραντεβού τους, δεν είναι σωστές στη συμπεριφορά τους ή δεν εμφανίζονται όταν πρέπει και ο οποιοσδήποτε γιατρός ούτε καν τις θυμάται!!!Δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις όσο και να φαίνεται απίστευτο!!!

Δε θέλω μαθήματα για τις άγιες μέρες σε καμία περίπτωση!!!Αυτές τις άγιες μέρες σεβάστηκα και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και έγραψα αυτά που έγραψα!!! Αυτές τις άγιες μέρες λοιπόν δεν κατηγορούμε έναν άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του σε αυτό το λειτούργημα και ποτέ δεν πάμε να "λυπηθούμε" ή να υπερασπίσουμε ένα ποστ που δε γνωρίζουμε ούτε ποιος το γράφει ούτε γιατί το γράφει!!!Σε καμία περίπτωση δε λέω ότι κανένας άνθρωπος είναι τέλειος, αλλά ήθελα να πιστεύω ότι θα αντιλαμβανόσασταν γιατί εμφανίζονται κατά καιρούς αυτές οι αναρτήσεις!!! Όπως είπε πολύ ωραία μια κοπέλα παραπάνω όταν έχει συμβεί κάτι τόσο σοβαρό δεν μπαίνεις σ ένα φόρουμ και μιλάς έτσι αόριστα και γενικά, αλλά κάνεις μήνυση στο συγκεκριμένο γιατρό, δε φοβάσαι την αλήθεια!!!Απ ό,τι είδες ζήτησα να μου πει τα στοιχεία της -έστω και σε πμ- και το συγκεκριμένο άτομο εξαφανίστηκε!!!

Καλό θα ήταν την επόμενη φορά Koutsoulina πριν με κρίνεις να καταλαβαίνεις σε βάθος τι θέλω να πω και να μη μ'αναγκάζεις να γράψω ολόκληρη έκθεση για να αντιληφθείς τι εννοώ εμφανίζεται μία γυναίκα σε έναν γιατρό τους τελευταίους μήνες (εννοείται πώς δεν εννοούσα ότι μπορεί να δυσαρεστήθηκε από τον προηγούμενο και πήγε στον επόμενο)

Ήδη κουράστηκα πολύ να γράψω όλο αυτό το κατεβατό... Και νομίζω ότι δεν αξίζει τον κόπο να το συνεχίζουμε. Ο λόγος που σου απάντησα είναι γιατί δε δέχομαι μαθήματα για τις άγιες μέρες, όταν δε γνωρίζεις πραγματικά τι σημαίνουν αυτές οι άγιες μέρες για μένα...

Επίσης μην μπερδεύετε την κατάσταση στο Αρεταίειο με την κατάσταση που επικρατεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο είναι δυο διαφορετικά πράγματα!!Το συγκεκριμένο μέλος μίλησε για το Λητώ όχι για το Αρεταίειο...

Anyway όποια έχει αμφιβολία ας πάρει στο ιατρείο του γιατρού να ρωτήσει αν πράγματι συνέβη κάτι τέτοιο και επιτέλους μην είστε κάποιες τόσο ευκολόπιστες-ευτυχώς διαπίστωσα ότι το συντριπτικό ποσοστό κατάλαβε τι συνέβη γι αυτό και τηρεί σιωπή...

καλό βράδυ

Διαφημίσεις

koutsoulina μου, να σε διαβεβαιώσω κι εγώ με τη σειρά μου ότι η evi26 και η annia είναι δυο διαφορετικά πρόσωπα.

Τις γνωρίζω πολύ καλά και τις δύο εδώ και χρόνια, όχι προσωπικά αλλά μέσω του φόρουμ. Είναι χρόνια μέλη και τα δυο κορίτσια.

Εγώ, κορίτσια, δεν ξαναγράφω εδώ μέσα. Ό,τι ήταν να πάρω από αυτό το τόπικ το πήρα. Τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια υπερένταση και ένας εκνευρισμός.

Ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω. Έχω δικά μου προβλήματα να λύσω. Κάποτε έμπαινα εδώ να μιλήσω, να ανταλλάξω δυο κουβέντες, να πληροφορηθώ και να πληροφορήσω, όμως τελευταία δεν συμβαίνει αυτό.

Δεν έχω σκοπό να κάνω ούτε το συνήγορο του Χασιάκου (άλλωστε δεν το χρειάζεται) ούτε το συνήγορο του Αρεταίειου.

Θα χαρώ πολύ με τις φιλενάδες μου (ξέρουν ποιες είναι αυτές) να επικοινωνώ μέσω π.μ.

koutsoulina μου, να σε διαβεβαιώσω κι εγώ με τη σειρά μου ότι η evi26 και η annia είναι δυο διαφορετικά πρόσωπα.

Τις γνωρίζω πολύ καλά και τις δύο εδώ και χρόνια, όχι προσωπικά αλλά μέσω του φόρουμ. Είναι χρόνια μέλη και τα δυο κορίτσια.

Εγώ, κορίτσια, δεν ξαναγράφω εδώ μέσα. Ό,τι ήταν να πάρω από αυτό το τόπικ το πήρα. Τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια υπερένταση και ένας εκνευρισμός.

Ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω. Έχω δικά μου προβλήματα να λύσω. Κάποτε έμπαινα εδώ να μιλήσω, να ανταλλάξω δυο κουβέντες, να πληροφορηθώ και να πληροφορήσω, όμως τελευταία δεν συμβαίνει αυτό.

Δεν έχω σκοπό να κάνω ούτε το συνήγορο του Χασιάκου (άλλωστε δεν το χρειάζεται) ούτε το συνήγορο του Αρεταίειου.

Θα χαρώ πολύ με τις φιλενάδες μου (ξέρουν ποιες είναι αυτές) να επικοινωνώ μέσω π.μ.

bp-IOLH Αν ειμαι εγω η αιτια...τοτε να φυγω εγω...Δεν εχω κατι με καποια απο σας, απλα ειμαι πιο προσεχτικη, χαρη σε αυτο το φορουμ κραταω με υγεια αυτη τη στιγμη το κοριτσακι μου. Με βοηθησε να απευθυνθω σε εναν γιατρο και να νιωσω ανετα μαζι του χωρις να τον ξερω καλα καλα σε μια περιοδο της ζωης μου που ημουνα πολυ πελαγωμενη. Ειναι εξεραιτος γιατρος και ανθρωπος, δεν μου εχει παρει λεφτα σε 3 επισκεψεις. Αλλα οσον αφορα το Αρεταιειο ειμαι δυσαρεστημενη! Αυτα.

δεν ειχα ορεξη να τσακωθω με καμια...απλα λεω την δικη μου αποψη....Και με πειραξε αυτο που ειπε το μελος demie για την evi26...Και να ειναι σε αυτο το φορουμ η demie τι προβλημα εχει??δεν εχει κανεναν λογο να το πει αυτο....Οποτε ας δουμε ποιοι ειναι οι ''κακοπροαιρετοι''και με σενα κουτσουλινα δεν εχω κατι,απλα αυτο για τον δευτερο λογαριασμο μπορουσες να μου στειλεις πμ και οχι να το πεις εδω....Αυτα ειχα να γραψω ας το σταματησουμε εδω.....Ειναι καθαρα θεμα για να ενημερωνονται μανουλες που εχουν αυτον το γιατρο και οχι να βλεπουν εμας να ξεκατινιαζομαστε....

:-D

Καλά έχω μείνει με το στόμα ανοικτό!!!!!!!!!!!

Θα συμφωνήσω με την Ιόλη και δε θα το συνεχίσω το θέμα!!!

Ελπίζω να καταλάβει κάποια η στιγμή η koutsoulina ότι καμία μας δεν της έκανε επίθεση...Για μένα, αν ξαναδιαβάσει το μήνυμα που παρέθεσε μπορεί να δει ότι η "επίθεση" δεν ήταν προς το πρόσωπό της!!!!!!Ουσιαστικά να την προστατεύσω πήγα που δεν είχε καταλάβει πώς μας κοροϊδευαν κάποια άτομα εδώ μέσα και δεν το είχε καταλάβει τότε...Δεν έχω τίποτα μαζί σου πραγματικά!!!

Νομίζω ότι είναι πολύ εύκολο να διαπιστώσεις αν δυο μέλη είναι το ίδιο άτομο κοιτάζοντας το ιστορικό τους!!Κι εγώ καλώς ή κακώς έχω ιστορικό εδώ μέσα αφού προσπαθούσα καιρό για παιδάκι!!!Δε θα το συνεχίσω όμως το θέμα γιατί πιστεύω ότι η Koutsoulina έχει παρανοήσει και ουσιαστικά δεν έχει κάτι μαζί μας...

Annia μου, η greek mother πλέον μπαίνει πολύ σπάνια δυστυχώς... Μας έχει λείψει πολύ!!!

Διαφημίσεις

Η ιστορία της Έφης

Έφη γέννησε με καισαρική και επισκληρίδιο)

Η δικη μου ιστορια θα ειχε ως τιτλο: ειμαστε γυναικες που θελουν να γινουν μαναδες, οχι κρεατα προς σφαγη!

Αλλα ας τα παρω καλυτερα απο την αρχη. Με τον αντρα μου ειμαστε ενα παρα πολυ αγαπημενο ζευγαρι που το μοναδικο ονειρο μας εδω και χρονια ηταν ενα, δυο, τρια… παιδια!! Οικογενεια δηλαδη. Ειμαστε δεκατρια χρονια μαζι και απο την αρχη της σχεσης μας οι προσπαθειες γινοντουσαν. Περνουσαν τα χρονια αλλα μωρακι δεν ερχοταν.. Καποια στιγμη ξεκινησαν οι εξετασεις… και τι δεν εκανα. Αλλαξα χιλιους γιατρους και εκανα εξετασεις γνωστες και αγνωστες. Ηπια κιλα φαρμακων και για να ειμαι ειλικρινης ειχα βαρεθει να βλεπω τις συριγγες!!

Aλλη μια συριγγα και θα εκανα μπαμ! Η διαγνωση των γιατρων σε γενικες γραμμες καμια. Ολες διαφορετικες! Αλλος μου ελεγε οτι ειμαι μια χαρα, αλλος οτι δεν θα κανω παιδια ποτε, οι περισσοτεροι βεβαια με το που με εβλεπαν ετριβαν τα χερια τους και ελεγαν: βρε καλως την εξωσωματικη!!! Εγω ομως δεν ηθελα κατι τετοιο για τον εαυτο μου! Εχω μιλησει με πολλες γυναικες που ακολουθησαν αυτον τον δρομο και ολες μου εχουν πει ποσο μα ποσο επωδυνο ειναι. Ψυχολογικα δεν το αντεχα.. Ασε που δεν εχω και τοσα λεφτα βεβαια!! Τελος παντων, περνουσαν οι μηνες και το αγχος μεγαλωνε, οι γλωσσες των αλλων δε ασταματητες!!

"Να περνα η στειρα, κριμας το παιδι καταδικαστηκε με αυτην" και αλλα πολλα που ολες φανταζεστε.

Βλεπαμε ζευγαρια με παιδια και λιωναμε σαν κερακια. Λεγαμε συνεχεια ο ενας στον αλλον ιστοριες με το τι θα κανουμε με το δικο μας παιδι (θα παμε εκει, θα κανουμε αυτο..). Ζουσαμε λοιπον στον δικο μας παραμυθοκοσμο!!

Μια μερα λοιπον απο τις πολλες ακουσα μια φιλη που μου ειπε "Εφη μου ταξου, αν θες παιδακι ταξου στην Παναγια!" Και που λετε λοιπον φιλεναδουλες μου αποφασιζω να αλλαξω 4 καραβια στο ορθιο σε 36 ωρες για να βρεθω στην χαρη της και να ταχτω (στα 33 μου πια!). 5 μηνες σχεδον πια αρχιζει το παραμυθι. Ειμαι εγκυος . Το γραφω και κλαιω…

Ειμαι ε γ κ υ ο ς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φυσικα. Οπως το ονειρευομουν. Απο εδω και περα δωστε προσοχη ομως γιατι τωρα αρχιζει ο γολγοθας μου… οταν μετα απο τοσες προσπαθειες μενεις εγκυος θελεις να πανε ολα καλα! Ακουσα λοιπον και εγω οτι στα μερη μας υπαρχει μια καλη γιατρος. Και ειπα εκει θα παω. .οσους ρωτησα μου ειπαν: ειναι λιγο στριμμενη αλλα πολυ καλη γιατρος!!!!! Ε, λοιπον τι;; να το ρισκαρα;;; βουυυρρρ..

Ειναι και σε δημοσιο ιδρυμα μια χαρα, θα αποφυγουμε τα πολλα εξοδα! Ξεκινησαμε λοιπον ολα καλα, ειχε λιγο προβλημα με τα κιλα μου αλλα τιποτα το ιδιαιτερο. Λιγο αιματακι στην αρχη, 70 μερες στο κρεββατι με εμετους και αντιπηκτικες ενεσεις. Δεν με πειραξε καθολου, το μωρο μου να ταν καλα!

Ξαναβλεπω αιμα παμε αρον αρον στο νοσοκομειο, δεν θελησε καν να με δει. Ειχε απογευματινα ραντεβου η κυρια (επι πληρωμη) και ετσι με πασαρε σε αλλον. Ειπαμε τυχαιο θα ειναι, το προσπερασαμε παρολο που και εγω και ο αντρας μου ειχαμε γινει ασπροι απο τον φοβο μας. Περναει ο καιρος ειχα ενα ατυχημα στον 5ο μηνα μου. Παλι δεν θελησε να κανει τον κοπο.

Το υπερηχογραφημα για να δουμε το μωρο το εκανε ο εκπαιδευομενος ιατρος που αν τελικα δεν ηταν αυτος δεν θα ηθελα καθολου να θυμαμαι την εγκυμοσυνη μου. Καθε τρεις εβδομαδες που πηγαινα να με δει ηταν τοσο ψυχοφθορο!! Εκτος απο τις ατελειωτες ωρες που κανουν για να σε δουν, επρεπε καθε φορα να ανυσηχω αν θα κατεβει με τα καλα της η αν θα εχει παλι τα νευρα της. Νευρα που θα ξεσπαγε πανω μας με πολυ υφακι και πολλη ειρωνια…. Δεν ανυσηχουσα αν το παιδακι μου ειναι καλα αλλα αν αυτη ειναι καλα.

Εδω καπου θα με ρωτησετε και με το δικιο σας, γιατι δεν την αλλαζα;; Και σας απαντω: βρισκομαι σε δημοσιο νοσοκομειο με γιατρους μετρημενους στα δαχτυλα, δεν ξερω τι ρολο βαραει ο καθενας και εγω εχω μια εγκυμοσυνη που θελω οπωσδηποτε να παει καλα! Δεν μπορω να το ρισκαρω.. Παω με τα νερα της μην δημιουργησω και αλλο προβλημα! Για αυτο δεν σκαμε και τα φακελακια αλλωστε;;;

Μου σκαει μια μερα και το παραμυθι οτι ενω ολα πανε καλα πια με το μωρο, εγω θα παω καισαρικη. Και οταν διανοηθηκα να ρωτησω, γιατι;; μονο που δεν μου ορμηξε λεγοντας μου απλα οτι "σε φοβαμαι".. Αυτη ηταν η εξηγηση. Ολη η εγκυμοσυνη κυλησε ετσι, μες το αγχος.. Αφου πεταξα και διαβητη κυησης ασχετα αν το ρυθμησα πριν γεννησω..

Μπαινω αξεχαστα Τριτη μεσα με πονους χαμηλα. Με βλεπει μια μαια μου λεει πως το παιδι εχει παρει θεση, να ετοιμαζομαι σιγα σιγα. Με ρωταει ολο υφος γιατι παω για καισαρικη, αφου ειναι ολα καλα. Τι να απαντησω... Της λεω οτι η γιατρος μου μου ειπε οτι αυτο ειναι το σωστο. Η γυναικα εφυγε σαστισμενη.

Untitled.jpg

Ηρθε αλλη μαια. Τα ιδια!! Εγινε λοιπον ενα σουσουρο απο τις μαιες το οποιο εφτασε στα αυτια της οτι και καλα εγω θελω φυσιολογικα. Και κοριτσια μου, αντι για να ερθει να συζητησει τις φημες αυτες μαζι μου, δεν πατησε καθολου ολο το βραδυ, ουτε και την επομενη που ημουνα ακομα εγκλωβισμενη μεσα. Γιατι οι μαιες δεν επαιρναν την ευθυνη να φυγω και αυτη δεν ερχοταν!!!

Καθομαι λοιπον και περιμενω με ορους στα χερια την ανυπαρκτη μου γιατρο!! Μεχρι που τα παιρνει ο αντρας μου στο κρανιο και Τεταρτη βραδυ (αφου την κοπανησε παλι) κατεβαινουμε στον υπερηχο βρισκουμε τον εκπαιδευομενο της και τα ακουσε καλα, καλα ο κακομοιρος!! Δεν εφταιγε αυτος αλλα κατι επρεπε να γινει… με εβαλε κατω λοιπον με εξετασε ολα καλα.. Προχωρουσα αλλα πολυ αργα..

Περασε μια ωρα ακομα και ο ιδιος να προσπαθει να με πεισει να παω φυσιολογικα! Η απαντηση μου ακομα και τοτε ηταν: οτι αποφασισει η γιατρος μου!! Και επειδη ολοι ξεραμε την θεληση της κανονισαμε (με αυτην απουσα) να παω καισαρικη την επομενη το πρωι.. να τελειωνει το μαρτυριο!! Απο τα νευρα μου ημουν αυπνη 2 μερες και ετσι συνεχισα.

Ηρθε το πρωι, εγιναν οι απαραιτητες διαδικασιες. Κοριτσια δυο πραγματα χαραχτηκαν βαθεια στην μνημη μου.

1ο: αφου ειμαι στο τραπεζι του χειρουργειου 20 ατομα να τρεχουν πανικοβλητα να με ετοιμασουν κανοντας μου ταυτοχρονα και κουβεντουλα για να ξεχαστω και να χαλαρωσω και εκεινη την ωρα ακουω καποιον να λεει : τι γινεται;; δεν θα μας κανει την τιμη να κατεβει;; (για την γιατρο) αρχιζει και ανεβαινει παλι η πιεση…

2ο: οταν ηρθε και αρχισε να με τραβαει (την ενιωθα ) γυρναει και λεει στον αλλο γιατρο αγνοωντας την υπαρξη μου:

"ειμαι μεγαλος μα…ας... Αν ξανα-αναλαβω τετοιο βοδι, κοιτα λιπος απαπα!! Χαχαχαχα"

Εκεινη την στιγμη παγωσαν ολοι, γυρισαν και με κοιταξαν με ενα συμπονετικο χαμογελο και ο εκπαιδευομενος που ηταν και αυτος εκει και μου κραταγε το χερι κοκκαλωσε!! Αν δεν ηταν αυτος αχ.. Ας ειναι καλα το παλικαρι… ειναι θαυμασιος γιατρος αλλα πανω απο ολα α ν θ ρ ω π ο ς!!!

Ευτυχως για μενα τα βαρβαρα της λογια που χαραχτηκαν στην ψυχη μου (λες και αυτα που ειχε κανει μεχρι τωρα ηταν λιγα), ηρθαν να διακοψουν τα υπεροχα κλαματα της κορακλας μου!!! Και τοτε ξεσπασα και εγω σε λυγμους….. Ειμαι περηφανος ανθρωπος και δεν αντεχω να με αδικουν χωρις κανενα λογο!! Ειναι κακο αυτο;;

Την επομενη μερα οταν ηρθε να εισπραξει το φακελακι ειδε το παγωμενο προσωπο μου και το μονο που εκανε ηταν να μου πει οτι την κουρασα πολυ (με τα κιλα μου) και εφυγε!

Στα τσακιδια!! 3 μερες εμεινα δεν ξαναπερασε.. Δεν ειχε κατι να παρει και το ηξερε..

Ακουω φιλες μου να λενε σε συζητησεις : ο καλος μου ο γιατρος, με προσεξε, με αγαπησε, μου επιασε το χερι και κουναω το κεφαλι συγκαταβατικα προσπαθωντας να μην θυμαμαι…

Εμενα με εσφαξε για τα λεφτα (γιατι αν δεν το ξερετε οι καισαρικες δινουν λεφτα στους γιατρους!!!!) Αυτος ηταν ο λογος τελικα που δεν ενιωσα το θαυμα της γεννησης της μονακριβης μου. Ακομα αναρωτιεμαι γιατι δεν πηγα να την αναφερω, να κανω κατινα μην ξαναπερασει αλλη γυναικα αυτα που περασα εγω μαζι της!!

Τωρα που κοιταω την κορη μου στα ματια λεω χαλαλι.. δεν ειναι ομως ετσι!! Θα μπορουσε να ειναι η ισως μοναδικη μου εγκυμοσυνη μια ομορφη ιστορια να λεω στα εγγονακια μου αυριο μεθαυριο και οχι μια πληγη βαθεια στην ψυχη μου!!

Για αυτο γλυκα μου κοριτσια τον γιατρο σας να τον ψαξετε πολυ!! Και αν κατι σας χαλαει (το παραμικρο) να του το πειτε και αν δεν διορθωθει να φυγετε!! Το ιδιο και τον παιδιατρο του παιδιου σας!! Πανω απο ολα να ειναι ανθρωπος!!!!!!!

Η εγκυμοσυνη ειναι ενα παραμυθι που το αξιζουμε ολες να το ζησουμε!!

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΡΙΖΩ ΤΟΝ ΧΑΣΙΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ............

[URL="http://www.xarakas.gr"][/URL][URL="http://www.xarakas.gr"][IMG]http://www.xarakas.gr/baby/line_feet_beg_minie_time_1269230400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif[/IMG][/URL][IMG]http://www.xarakas.gr/baby/line_flow_rose_beg_39_time_1198990800_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif[/IMG]

Η ιστορία της Έφης

Έφη γέννησε με καισαρική και επισκληρίδιο)

Η δικη μου ιστορια θα ειχε ως τιτλο: ειμαστε γυναικες που θελουν να γινουν μαναδες, οχι κρεατα προς σφαγη!

Αλλα ας τα παρω καλυτερα απο την αρχη. Με τον αντρα μου ειμαστε ενα παρα πολυ αγαπημενο ζευγαρι που το μοναδικο ονειρο μας εδω και χρονια ηταν ενα, δυο, τρια… παιδια!! Οικογενεια δηλαδη. Ειμαστε δεκατρια χρονια μαζι και απο την αρχη της σχεσης μας οι προσπαθειες γινοντουσαν. Περνουσαν τα χρονια αλλα μωρακι δεν ερχοταν.. Καποια στιγμη ξεκινησαν οι εξετασεις… και τι δεν εκανα. Αλλαξα χιλιους γιατρους και εκανα εξετασεις γνωστες και αγνωστες. Ηπια κιλα φαρμακων και για να ειμαι ειλικρινης ειχα βαρεθει να βλεπω τις συριγγες!!

Aλλη μια συριγγα και θα εκανα μπαμ! Η διαγνωση των γιατρων σε γενικες γραμμες καμια. Ολες διαφορετικες! Αλλος μου ελεγε οτι ειμαι μια χαρα, αλλος οτι δεν θα κανω παιδια ποτε, οι περισσοτεροι βεβαια με το που με εβλεπαν ετριβαν τα χερια τους και ελεγαν: βρε καλως την εξωσωματικη!!! Εγω ομως δεν ηθελα κατι τετοιο για τον εαυτο μου! Εχω μιλησει με πολλες γυναικες που ακολουθησαν αυτον τον δρομο και ολες μου εχουν πει ποσο μα ποσο επωδυνο ειναι. Ψυχολογικα δεν το αντεχα.. Ασε που δεν εχω και τοσα λεφτα βεβαια!! Τελος παντων, περνουσαν οι μηνες και το αγχος μεγαλωνε, οι γλωσσες των αλλων δε ασταματητες!!

"Να περνα η στειρα, κριμας το παιδι καταδικαστηκε με αυτην" και αλλα πολλα που ολες φανταζεστε.

Βλεπαμε ζευγαρια με παιδια και λιωναμε σαν κερακια. Λεγαμε συνεχεια ο ενας στον αλλον ιστοριες με το τι θα κανουμε με το δικο μας παιδι (θα παμε εκει, θα κανουμε αυτο..). Ζουσαμε λοιπον στον δικο μας παραμυθοκοσμο!!

Μια μερα λοιπον απο τις πολλες ακουσα μια φιλη που μου ειπε "Εφη μου ταξου, αν θες παιδακι ταξου στην Παναγια!" Και που λετε λοιπον φιλεναδουλες μου αποφασιζω να αλλαξω 4 καραβια στο ορθιο σε 36 ωρες για να βρεθω στην χαρη της και να ταχτω (στα 33 μου πια!). 5 μηνες σχεδον πια αρχιζει το παραμυθι. Ειμαι εγκυος . Το γραφω και κλαιω…

Ειμαι ε γ κ υ ο ς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φυσικα. Οπως το ονειρευομουν. Απο εδω και περα δωστε προσοχη ομως γιατι τωρα αρχιζει ο γολγοθας μου… οταν μετα απο τοσες προσπαθειες μενεις εγκυος θελεις να πανε ολα καλα! Ακουσα λοιπον και εγω οτι στα μερη μας υπαρχει μια καλη γιατρος. Και ειπα εκει θα παω. .οσους ρωτησα μου ειπαν: ειναι λιγο στριμμενη αλλα πολυ καλη γιατρος!!!!! Ε, λοιπον τι;; να το ρισκαρα;;; βουυυρρρ..

Ειναι και σε δημοσιο ιδρυμα μια χαρα, θα αποφυγουμε τα πολλα εξοδα! Ξεκινησαμε λοιπον ολα καλα, ειχε λιγο προβλημα με τα κιλα μου αλλα τιποτα το ιδιαιτερο. Λιγο αιματακι στην αρχη, 70 μερες στο κρεββατι με εμετους και αντιπηκτικες ενεσεις. Δεν με πειραξε καθολου, το μωρο μου να ταν καλα!

Ξαναβλεπω αιμα παμε αρον αρον στο νοσοκομειο, δεν θελησε καν να με δει. Ειχε απογευματινα ραντεβου η κυρια (επι πληρωμη) και ετσι με πασαρε σε αλλον. Ειπαμε τυχαιο θα ειναι, το προσπερασαμε παρολο που και εγω και ο αντρας μου ειχαμε γινει ασπροι απο τον φοβο μας. Περναει ο καιρος ειχα ενα ατυχημα στον 5ο μηνα μου. Παλι δεν θελησε να κανει τον κοπο.

Το υπερηχογραφημα για να δουμε το μωρο το εκανε ο εκπαιδευομενος ιατρος που αν τελικα δεν ηταν αυτος δεν θα ηθελα καθολου να θυμαμαι την εγκυμοσυνη μου. Καθε τρεις εβδομαδες που πηγαινα να με δει ηταν τοσο ψυχοφθορο!! Εκτος απο τις ατελειωτες ωρες που κανουν για να σε δουν, επρεπε καθε φορα να ανυσηχω αν θα κατεβει με τα καλα της η αν θα εχει παλι τα νευρα της. Νευρα που θα ξεσπαγε πανω μας με πολυ υφακι και πολλη ειρωνια…. Δεν ανυσηχουσα αν το παιδακι μου ειναι καλα αλλα αν αυτη ειναι καλα.

Εδω καπου θα με ρωτησετε και με το δικιο σας, γιατι δεν την αλλαζα;; Και σας απαντω: βρισκομαι σε δημοσιο νοσοκομειο με γιατρους μετρημενους στα δαχτυλα, δεν ξερω τι ρολο βαραει ο καθενας και εγω εχω μια εγκυμοσυνη που θελω οπωσδηποτε να παει καλα! Δεν μπορω να το ρισκαρω.. Παω με τα νερα της μην δημιουργησω και αλλο προβλημα! Για αυτο δεν σκαμε και τα φακελακια αλλωστε;;;

Μου σκαει μια μερα και το παραμυθι οτι ενω ολα πανε καλα πια με το μωρο, εγω θα παω καισαρικη. Και οταν διανοηθηκα να ρωτησω, γιατι;; μονο που δεν μου ορμηξε λεγοντας μου απλα οτι "σε φοβαμαι".. Αυτη ηταν η εξηγηση. Ολη η εγκυμοσυνη κυλησε ετσι, μες το αγχος.. Αφου πεταξα και διαβητη κυησης ασχετα αν το ρυθμησα πριν γεννησω..

Μπαινω αξεχαστα Τριτη μεσα με πονους χαμηλα. Με βλεπει μια μαια μου λεει πως το παιδι εχει παρει θεση, να ετοιμαζομαι σιγα σιγα. Με ρωταει ολο υφος γιατι παω για καισαρικη, αφου ειναι ολα καλα. Τι να απαντησω... Της λεω οτι η γιατρος μου μου ειπε οτι αυτο ειναι το σωστο. Η γυναικα εφυγε σαστισμενη.

Untitled.jpg

Ηρθε αλλη μαια. Τα ιδια!! Εγινε λοιπον ενα σουσουρο απο τις μαιες το οποιο εφτασε στα αυτια της οτι και καλα εγω θελω φυσιολογικα. Και κοριτσια μου, αντι για να ερθει να συζητησει τις φημες αυτες μαζι μου, δεν πατησε καθολου ολο το βραδυ, ουτε και την επομενη που ημουνα ακομα εγκλωβισμενη μεσα. Γιατι οι μαιες δεν επαιρναν την ευθυνη να φυγω και αυτη δεν ερχοταν!!!

Καθομαι λοιπον και περιμενω με ορους στα χερια την ανυπαρκτη μου γιατρο!! Μεχρι που τα παιρνει ο αντρας μου στο κρανιο και Τεταρτη βραδυ (αφου την κοπανησε παλι) κατεβαινουμε στον υπερηχο βρισκουμε τον εκπαιδευομενο της και τα ακουσε καλα, καλα ο κακομοιρος!! Δεν εφταιγε αυτος αλλα κατι επρεπε να γινει… με εβαλε κατω λοιπον με εξετασε ολα καλα.. Προχωρουσα αλλα πολυ αργα..

Περασε μια ωρα ακομα και ο ιδιος να προσπαθει να με πεισει να παω φυσιολογικα! Η απαντηση μου ακομα και τοτε ηταν: οτι αποφασισει η γιατρος μου!! Και επειδη ολοι ξεραμε την θεληση της κανονισαμε (με αυτην απουσα) να παω καισαρικη την επομενη το πρωι.. να τελειωνει το μαρτυριο!! Απο τα νευρα μου ημουν αυπνη 2 μερες και ετσι συνεχισα.

Ηρθε το πρωι, εγιναν οι απαραιτητες διαδικασιες. Κοριτσια δυο πραγματα χαραχτηκαν βαθεια στην μνημη μου.

1ο: αφου ειμαι στο τραπεζι του χειρουργειου 20 ατομα να τρεχουν πανικοβλητα να με ετοιμασουν κανοντας μου ταυτοχρονα και κουβεντουλα για να ξεχαστω και να χαλαρωσω και εκεινη την ωρα ακουω καποιον να λεει : τι γινεται;; δεν θα μας κανει την τιμη να κατεβει;; (για την γιατρο) αρχιζει και ανεβαινει παλι η πιεση…

2ο: οταν ηρθε και αρχισε να με τραβαει (την ενιωθα ) γυρναει και λεει στον αλλο γιατρο αγνοωντας την υπαρξη μου:

"ειμαι μεγαλος μα…ας... Αν ξανα-αναλαβω τετοιο βοδι, κοιτα λιπος απαπα!! Χαχαχαχα"

Εκεινη την στιγμη παγωσαν ολοι, γυρισαν και με κοιταξαν με ενα συμπονετικο χαμογελο και ο εκπαιδευομενος που ηταν και αυτος εκει και μου κραταγε το χερι κοκκαλωσε!! Αν δεν ηταν αυτος αχ.. Ας ειναι καλα το παλικαρι… ειναι θαυμασιος γιατρος αλλα πανω απο ολα α ν θ ρ ω π ο ς!!!

Ευτυχως για μενα τα βαρβαρα της λογια που χαραχτηκαν στην ψυχη μου (λες και αυτα που ειχε κανει μεχρι τωρα ηταν λιγα), ηρθαν να διακοψουν τα υπεροχα κλαματα της κορακλας μου!!! Και τοτε ξεσπασα και εγω σε λυγμους….. Ειμαι περηφανος ανθρωπος και δεν αντεχω να με αδικουν χωρις κανενα λογο!! Ειναι κακο αυτο;;

Την επομενη μερα οταν ηρθε να εισπραξει το φακελακι ειδε το παγωμενο προσωπο μου και το μονο που εκανε ηταν να μου πει οτι την κουρασα πολυ (με τα κιλα μου) και εφυγε!

Στα τσακιδια!! 3 μερες εμεινα δεν ξαναπερασε.. Δεν ειχε κατι να παρει και το ηξερε..

Ακουω φιλες μου να λενε σε συζητησεις : ο καλος μου ο γιατρος, με προσεξε, με αγαπησε, μου επιασε το χερι και κουναω το κεφαλι συγκαταβατικα προσπαθωντας να μην θυμαμαι…

Εμενα με εσφαξε για τα λεφτα (γιατι αν δεν το ξερετε οι καισαρικες δινουν λεφτα στους γιατρους!!!!) Αυτος ηταν ο λογος τελικα που δεν ενιωσα το θαυμα της γεννησης της μονακριβης μου. Ακομα αναρωτιεμαι γιατι δεν πηγα να την αναφερω, να κανω κατινα μην ξαναπερασει αλλη γυναικα αυτα που περασα εγω μαζι της!!

Τωρα που κοιταω την κορη μου στα ματια λεω χαλαλι.. δεν ειναι ομως ετσι!! Θα μπορουσε να ειναι η ισως μοναδικη μου εγκυμοσυνη μια ομορφη ιστορια να λεω στα εγγονακια μου αυριο μεθαυριο και οχι μια πληγη βαθεια στην ψυχη μου!!

Για αυτο γλυκα μου κοριτσια τον γιατρο σας να τον ψαξετε πολυ!! Και αν κατι σας χαλαει (το παραμικρο) να του το πειτε και αν δεν διορθωθει να φυγετε!! Το ιδιο και τον παιδιατρο του παιδιου σας!! Πανω απο ολα να ειναι ανθρωπος!!!!!!!

Η εγκυμοσυνη ειναι ενα παραμυθι που το αξιζουμε ολες να το ζησουμε!!

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΡΙΖΩ ΤΟΝ ΧΑΣΙΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ............

http://blog.eimaimama.gr/2011/02/blog-post_8428.html

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

[URL="http://www.xarakas.gr"][/URL][URL="http://www.xarakas.gr"][IMG]http://www.xarakas.gr/baby/line_feet_beg_minie_time_1269230400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif[/IMG][/URL][IMG]http://www.xarakas.gr/baby/line_flow_rose_beg_39_time_1198990800_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif[/IMG]

bp-IOLH Αν ειμαι εγω η αιτια...τοτε να φυγω εγω...Δεν εχω κατι με καποια απο σας, απλα ειμαι πιο προσεχτικη, χαρη σε αυτο το φορουμ κραταω με υγεια αυτη τη στιγμη το κοριτσακι μου. Με βοηθησε να απευθυνθω σε εναν γιατρο και να νιωσω ανετα μαζι του χωρις να τον ξερω καλα καλα σε μια περιοδο της ζωης μου που ημουνα πολυ πελαγωμενη. Ειναι εξεραιτος γιατρος και ανθρωπος, δεν μου εχει παρει λεφτα σε 3 επισκεψεις. Αλλα οσον αφορα το Αρεταιειο ειμαι δυσαρεστημενη! Αυτα.

Ε, όχι και να φύγεις, koutsoulina μου, αν είναι δυνατόν! Εδώ είναι δημόσιο φόρουμ, ο καθένας μπορεί να μπει και κανείς δεν έχει δικαίωμα να θέτει βέτο ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει.

Η απόφασή μου δεν έχει να κάνει με εσένα προσωπικά, απλώς διευκρίνισα ότι η εύη και η άννια είναι δυο διαφορετικά άτομα, επειδή τις ξέρω και μιλάμε χρόνια.

Όσο για την εύη, έχει δίκιο που σου γράφει ότι ήθελε να σε προστατεύσει. Ξέρεις, εμείς οι πιο παλιές, γνωριζόμαστε πιο καλά και ξέρουμε πως λειτουργεί η κάθε μια, οπότε για μένα ήταν από την αρχή κατανοητό ότι δεν σου επιτέθηκε, αλλά καλά έκανε και το διευκρίνισε και η ίδια, για να μην υπάρχουν αμφιβολίες.

Πολλές φορές ο γραπτός λόγος δημιουργεί παρεξηγήσεις και πιο πολύ σε άτομα που δεν γνωρίζονται καιρό μεταξύ τους.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...