Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Έχεις δίκιο Ιόλη...δεν είναι σωστό να αναφέρουμε μόνο τα θετικά του Αρεταίειου...

Ως προς τον κόσμο που επέτρεπαν το βράδυ και ειδικότερα τους άντρες πρέπει να είχε να κάνει με το "σεκιουριτά" γιατί ενω στο πρώτο όροφο ήταν πολύ αυστηρά τα πράγματα στο ισόγειο αντιθέτως ήταν πολύ χαλαρά...

Πάντως ώς προς τη θέρμανση και εγώ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, γέννησα καλοκαίρι και ήταν πολύ δροσερα. Επίσης για να πως και άλλο ένα θετικό, στην αίθουσα τοκετού όλα ήταν καθαρά και όλο το προσωπικό άψογο!

Έτσι για την ιστορία, η ξαδέλφη μου ήταν σε δωμάτιο του ισογείου και, μόλις πήγαινε η ώρα 14.00 το μεσημέρι ή 20.30 το βράδυ, μας πέταγαν έξω χωρίς δεύτερη κουβέντα και δε δίνανε περιθώριο ούτε στον άντρα της.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με σένα ακόμη δεν έχουμε καταλάβει αν έμεινες "ευχαριστημένη" ή "ευχαριστημένος"...

Απορώ πώς μετά την αποκάλυψη του ψέματος της ταυτότητάς σου έχεις το θράσος και γράφεις!!!

Δυστηχώς δεν μπορώ να επιλύσω τις εμμονές σου. Αναζήτησε απαντήσεις σε άλλα φόρουμ όπως πχ το e-psycology που είσαι και μέλος...

Σε παρακαλώ πολύ!!!!Δε σου επιτρέπω!!!!!Σε αυτό το φόρουμ της ψυχολογίας πρέπει να γίνεις εσύ μέλος πού ποιος ξέρεις ποιος είσαι και τι πρόβλημα έχεις με τον κ. Χασιάκο και τι πρόβλημα θέλεις να δημιουργήσεις και μπαίνεις και παρακολουθείς ένα τόπικ που γράφουν γυναίκες μάνες και υποψήφιες μάνες άνδρας πράγμα!!!!Άντε μπράβο!!!!Δείξε λίγη ντροπή και αποχώρησε ή πες ναι είμαι άνδρας, έχω αυτό το πρόβλημα με τον Χασιάκο και γι αυτό μπήκα σε αυτό το τόπικ!!!!!!

Άντε γιατί θα τρελαθούμε εδώ μέσα!!!!!

Μία φίλη μου που θα γεννήσει σε κανένα δίμηνο με καισαρική το δεύτερο, ρώτησε τα κορίτσια του γραφείου του χας σχετικάμε το αρεταίειο, και της είπαν ότι όντως το παιδί μπορεί να σου το φέρουν να το δείς και μετά από μία ολόκληρη μέρα!!

Της είπαν ότι θέλει αποκλειστικό θηλασμό, δεν είναι τόσο εύκολο. Παρόλα αυτά έχει σαν επιλογές το Λητώ και το Ρέα!

Εγω που γεννησα πριν οκτω μηνες στο αρεταιειο ημουν στον πρωτο οροφο και επειδη γεννησα με καισαρικη μου εφεραν το παιδι μετα απο 4 ωρες για να συνελθω και εκτοτε το ειχα συνεχεια μαζι μου. Οι μαιες με βοηθησαν με το θηλασμο παρα πολυ και οποτε χρειαζομουν συμπληρωμα γαλα ποτε δε μου το αρνηθηκαν. Τετοια εξυοηρετηση πραγματικα δεν την περιμενα.

Διαφημίσεις

Αχ βρε φουσκιτσα, αυτό ακριβώς λέω όταν αναφέρω ότι "πάσαραν" με ευκολία το ξένο γάλα... Όταν γράφεις "όποτε χρειαζόμουν συμπλήρωμα γάλα δεν μου το αρνήθηκαν" σημαίνει ότι δε σε ενημέρωσαν, όπως όφειλαν, ότι δε χρειάζεσαι συμπλήρωμα γάλακτος! Δεν είναι δυνατόν οι περισσότερες κοπέλες να νομίζουν οτι το γάλα τους δεν είναι επαρκές για το μωρό! Τέλος να αναφερθώ στο γργονός ότι όταν ο παιδίατρος του μαιευτηρίου μου έδωσε το βιβλιάριο υγείας του παιδιού ταυτόχρονα μου έδωσε και ένα έντυπο για ξένο γάλα, τη δοσολογία κλπ!!!

και να ειναι μελος σε αυτο το φορουμ το psycology εσενα τι σε νοιαζει??στον σβερκο σου καθετε??και αν οντως εισαι αντρας βαλε ενα κανονικο ''αρσενικο΄΄επιθετο dimis ας πουμε πες την γνωμη σου καλη η κακη και χαιρετησε μας.......

:-D

κοριτσια εμενα αυτο με το γαλα δεν υσχυσε(ετσι γραφετε αραγε??εφαγα φλασια τωρα)...εγω τους ζητουσα και μου λεγανε οχι προσπαθησε και βαλτο πιο πολυ στο στηθος...με μπουνιες επαιρνα μπουκαλακι οχι ντε και καλα να το δωσω...αλλα ηταν και φαγανος ο μικρος και εμενα το γαλα μου ακομα δεν ειχε κατεβει καθολου και ας γεννησα φυσιολογικα

Σε παρακαλώ πολύ!!!!Δε σου επιτρέπω!!!!!Σε αυτό το φόρουμ της ψυχολογίας πρέπει να γίνεις εσύ μέλος πού ποιος ξέρεις ποιος είσαι και τι πρόβλημα έχεις με τον κ. Χασιάκο και τι πρόβλημα θέλεις να δημιουργήσεις και μπαίνεις και παρακολουθείς ένα τόπικ που γράφουν γυναίκες μάνες και υποψήφιες μάνες άνδρας πράγμα!!!!Άντε μπράβο!!!!Δείξε λίγη ντροπή και αποχώρησε ή πες ναι είμαι άνδρας, έχω αυτό το πρόβλημα με τον Χασιάκο και γι αυτό μπήκα σε αυτό το τόπικ!!!!!!

Άντε γιατί θα τρελαθούμε εδώ μέσα!!!!!

Σου έχω απαντήσει πολλές φορές επί του θέματος αλλά συνεχίζεις να με κατηγορείς ότι είμαι αρσενικιά...

Σου έχω ζητήσει να μου υποδείξεις σε ποιο σημείο κατηγόρησα το γιατρό αλλά το αποφεύγεις...

Σου ζητώ λοιπόν ΤΩΡΑ να πάψεις να ασχολείσαι μαζί μου!

και να ειναι μελος σε αυτο το φορουμ το psycology εσενα τι σε νοιαζει??στον σβερκο σου καθετε??και αν οντως εισαι αντρας βαλε ενα κανονικο ''αρσενικο΄΄επιθετο dimis ας πουμε πες την γνωμη σου καλη η κακη και χαιρετησε μας.......

:confused:

Διαφημίσεις

Αχ βρε φουσκιτσα, αυτό ακριβώς λέω όταν αναφέρω ότι "πάσαραν" με ευκολία το ξένο γάλα... Όταν γράφεις "όποτε χρειαζόμουν συμπλήρωμα γάλα δεν μου το αρνήθηκαν" σημαίνει ότι δε σε ενημέρωσαν, όπως όφειλαν, ότι δε χρειάζεσαι συμπλήρωμα γάλακτος! Δεν είναι δυνατόν οι περισσότερες κοπέλες να νομίζουν οτι το γάλα τους δεν είναι επαρκές για το μωρό! Τέλος να αναφερθώ στο γργονός ότι όταν ο παιδίατρος του μαιευτηρίου μου έδωσε το βιβλιάριο υγείας του παιδιού ταυτόχρονα μου έδωσε και ένα έντυπο για ξένο γάλα, τη δοσολογία κλπ!!!

Με βοηθησαν με το θηλασμο απλα εγω δεν ειχα πολυ γαλα και το εβλεπαν για αυτο και εδινα και λιγο ξενο. Ετσι και αλλιως μολις βγηκα απο το μαιευτηριο μου κοπηκε το γαλα και αναγκαστικα εδωσα μονο ξενο. Οσο για τη δοσολογια και εμενα μου εδωσαν το εντυπο για το ξενο γαλα και τη δοσολογια. Παντως ολες οι περισσοτερς κοπελες ηταν φοβερες. Ειδικα μια προισταμενη στον πρωτο οροφο μια ψηλη ξανθια ΦΟΒΕΡΗ!!! Αυτη με βοηθησε παρα πολυ και δεν αγχωθηκα.

evi26 και annia τι συμβαινει? :confused: Μοιαζει να ειστε το ιδιο ατομο!!! Αρχιζει και με τρομαζει αυτο το φορουμ....Οι κακοι εχουν πολλα nickname ...ok το ειδαμε προ ημερων αυτο!!!....Οι καλοι τι λογο εχουν???? Ο γιατρος αυτος εχει αποδειξει οτι ειναι καλος στη δουλεια του, ειναι πολλες οι μαρτυριες....Λοιπον τι λογο εχετε?

Νομιζω οτι καποιες-καποιοι πεζετε με τη νοημοσυνη των υπολοιπων εδω μεσα....νομιζα οτι το φορουμ αυτο ειναι για να βοηθιουντε οι νεες μαμαδες και οι εγκυουλες του κ. Χασιακου απο τις παλιες.

Evi26, μου εχεις επιτεθει παλιοτερα...Εχθες ως annia μου λες οτι ο γιατρος δεν εχει σχεση με το νοσοκομειο...χωρις να εχω πει κατι τετοιο...λοιπον τωρα αναρωτιεμαι ...γιατι βλεπεις παντου ασχημες κουβεντες για τον γιατρο....εκει που δεν υπαρχουν! Δεν αναφερθηκα καθολου στον γιατρο εχθες ως εκεινη την ωρα!!! Εκει ειναι η ειρωνια!!!

Επισης μπορει να μην συμβαινει κατι τετοιο και να σε αδικώ! Μπορει να συμβαινει το εξης: Η annia να ανηκει στους κακους και να χρησιμοποιει μια δημοσιευση σου για να φανει οτι το εκανες εσυ!

Παντως οπως και να χει, υπαρχουμε και μεις που εχουμε αναγκη βοηθειας καποιες φορες...και αυτο το forum μας εχει βοηθησει παρα πολυ δινοντας την ευκαιρεια στις παλιες μαμαδες να δωσουν συμβουλες σε μας τις νεες. Επιση ακουγοντε και οι εμπειρειες μας οσον αφορα τα νοσοκομεια που γενναμε για να βοηθηθουν οι εγγυουλες...ας μας πει ο admin αν δεν μπορουμε να γραφουμε αρνητικες εμπειρειες να τελειωνουμε...αλλιως καλο ειναι να ακουγοντε ολες οι αποψεις...Τι πορωση ειναι αυτη με το Αγιο Αρεταιειο? Ειμαστε αρκετες που γεννησαμε εκει...και καποιες περασαμε ασχημα, απο οτι καταλαβα...δεν ειμαι η μονη, ... πειραζει να μοιραστουμε την εμπειρια αυτη???...ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ???? :confused:

οπως επισης ειχα καποτε δευτερο λογαριασμο γιατι πολυ απλα ειχε μπλοκαριστει αυτος..και οχι δεν θα σου δωσω αναφορα.....ξερω και με ξερει το μισο παρεντς εδω μεσα και δεν θα αφησω εσενα να πετας βλακειες...Επισης διαβασε καλυτερα της δημοσιευσεις μου εδω μεσα,με κοβεις να ειμαι κακο ατομο??να εχω προβλημα με τον γιατρο??που παρεμπιπτόντως ειναι και συγγενης οικογενειακης μας φιλης????Αν κατσεις να διαβασεις και παραπανω χτες που εγραψα θα δεις ακριβως οτι λεω καλο ειναι να ακουγονται και οι καλες αλλα και οι κακες εμπειριες.......Μαλλον ομως εσυ εχεις επιλεκτικη οραση....

βρε κοριτσια δεν θα τσακωθουμε κι ολας...αλλες κοπελες εχουν πολυ καλες εμπειριες αλλες λιγοτοερο καλες και αλλες κακες.....δεν ειναι ολες ιδιες...καλο ειναι να ακουγονται και οι κακες εμπειριες.....Παντως δεν ειναι τυχαιο ομως που τοσες γυναικες εγκυες η μη τον εμπιστευονται για γιατρο τους!

Και για να μην ψαχνεις,αυτο το μηνυμα το εγραψα χτες.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...