Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ........

Μην στεναχιωρέσαι κοριτσάκι μου. Το καταλάβαμε. Τυχαίνει κατά καιρούς και κάποιες γίνονται πολύ επιλεκτικές σε όσα γράφουμε. Διεκδικούν λίγη προσοχή στα forum που τους λείπει στην πραγματική ζωή. :wink:

Εγώ αντιθέτως στο Αρεταίειο είχα μία πολύ ευχάριστη εμπειρία και έμεινα ευχαριστημένη από όλες τις νοσηλέυτριες. Την προηγούμενη εβδομάδα να φανταστείς το επισκέφθηκα για να χαιρετήσω τις νοσοκόμες. Δυστηχώς μόνο μία βρήκα από όσες είχα κατά την διάρκεια της παραμονής μου. Να είναι καλά :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μην στεναχιωρέσαι κοριτσάκι μου. Το καταλάβαμε. Τυχαίνει κατά καιρούς και κάποιες γίνονται πολύ επιλεκτικές σε όσα γράφουμε. Διεκδικούν λίγη προσοχή στα forum που τους λείπει στην πραγματική ζωή. :wink:

Ποιες λες?

μιας και παίζεις παιχνιδάκια και βάζεις μόνο αυτα που σε συμφέρουν να βάλεις, κάτσε και διάβασε πρώτα τι λεγόταν για τον γιατρό μας και τα ξανασυζητάμε....

Stellinula mou γεια σου και να σου ζήσει το παιδάκι σου! Αναφέρθηκες στο όνομα μου κια επεμβάινω. Να επισημάνω και πάλι ότι ουδέποτε κατηγόρησα τον Χασιάκο. Αν πάλι είμαι λάθος, υπέδειξε μου το σε παρακάλω.

Σε ευχαριστώ

Ποιες λες?

Αναφέρομαι σε όσες ισχυρίστηκαν κατά καιρούς ότι κατηγόρησα τον Χασιάκο, πράγμα που δεν φαίνεται πουθενά. Κάνοντας αναζήτηση σε διάφορα άλλα forum το nick τους, μπορείς εύκολα να καταλάβεις και να συμπεράνεις πολλά πράγματα για την όλη στάση τους...

Δεν το συνεχίζω όμως και παρεμβαίνω μόνο και μόνο επειδή ανφέρθηκε το όνομα μου...

Κορίτσια, καλησπέρα.

Διάβασα όλες τις σημερινές δημοσιεύσεις το πρωί στο γραφείο αλλά δεν είχα χρόνο να απαντήσω. Ούτε και τώρα έχω χρόνο.

Όμως συμφωνώ με όλες τις προλαλήσασες, τη Τζία, τη Μαίρη, την Εύη26, την Αγγέλα74 και όποια άλλη έγραψε.

Έχω να προσθέσω ότι κάθε γιατρός μπορεί να έχει μια άτυχη στιγμή στην καριέρα του και σίγουρα έχει συμβεί και στον κ. Χασιάκο. Η προσφορά του καθενός συνεκτιμάται από πολλές παραμέτρους και δεν στεκόμαστε μόνο και μόνο σε κάποια άσχημα περιστατικά. Σίγουρα η μητέρα που γέννησε το μωράκι με το σύνδρομο down είναι δικαιολογημένη να πνέει μένεα εναντίον του κ. Χασιάκου, αλλά εγώ θα ήθελα να γνωρίζω και την άλλη πλευρά και γενικώς θα ήθελα να γνωρίζω αντικειμενικές λεπτομέρειες. Όταν συγγενικό μου ζευγάρι γέννησε μωρό με ένα σπάνιο σύνδρομο, δεν τα έβαλαν με το γιατρό (δεν έχουν γιατρό τον κ. Χασιάκο). Το σύνδρομο αυτό είναι εξαιρετικά σπάνιο. Βέβαια, το λάθος ήταν ότι δεν κάνανε αμνιοπαρακέντηση, παρότι η κοπέλα ήταν 37 ετών αλλά θεώρησαν ότι όλα θα πάνε καλά. Τελικά, δεν πήγαν καλά. Όμως δεν γνωρίζω αν ο γιατρός τους είδε κάποιες ενδείξεις και τους πίεσε για άμνιο κι αυτοί απλώς αρνήθηκαν ή αν ο γιατρός τους είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνουν άμνιο, γιατί δεν βλέπει κάτι ανησυχητικό.

Όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο κ. Χασιάκος ζήτησε το ποσό της αμοιβής του έτσι "στεγνά". Γνωρίζοντας δεκάδες γυναίκες στον κύκλο μου που δεν τους έχει πάρει ούτε ευρώ για τον τοκετό, δεν μπορώ να πιστέψω ότι το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να πάρει τα 1.000 ευρώ.

Και κάτι άλλο: του κ. Χασιάκου του γίνεται πόλεμος μέσα από το ίδιο το Αρεταίειο, από τους ίδιους τους συναδέλφους του, οι οποίοι δεν τον κατηγορούν ευθέως αλλά με φερέφωνα μαίες και νοσηλεύτριες διαδίδουν φήμες. Και έχω υπόψη μου 2-3 περιστατικά. Μάλιστα σε μία περίπτωση μου ειπώθηκε ότι ο κ. Χασιάκος παίρνει λίγα λεφτά, για να έχει πολλή πελατεία και σε άλλη περίπτωση ότι πηγαίνει πολλές γυναίκες στο Αρεταίειο, για να αναρριχηθεί στην έδρα του τακτικού καθηγητή. Τότε ήταν επίκουρος καθηγητής, τώρα είναι αναπληρωτής και στο μέλλον ίσως γίνει και τακτικός, όμως σίγουρα θα γίνει με το σπαθί του και την επιστημονική του αξία και όχι με γνώμονα το πόσες γυναίκες φέρνει στο Αρεταίειο.

ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ.................

ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΟΝΑΔΑ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

[URL="http://www.xarakas.gr"][/URL][URL="http://www.xarakas.gr"][IMG]http://www.xarakas.gr/baby/line_feet_beg_minie_time_1269230400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif[/IMG][/URL][IMG]http://www.xarakas.gr/baby/line_flow_rose_beg_39_time_1198990800_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif[/IMG]

Διαφημίσεις

Το ξερω για το Λητω...μου χουν στειλει σε mai τις προσφορες τους, αν μιλησεις με το λογιστηριο του Λητω και ζητησεις το κοστος της γεννας, στα λενε ή στα στελνουν....Ειναι και στο επισημο site τους. Βλεπεις ειμαι ενημερη, απλα ηθελα το πανεπιστημιακο διοτι ενιωθα μεγαλυτερη ασφαλεια! Απογοητευτηκα και ηθελα καθε κοπελα που θα διαλεξει το Αρεταιειο να ξερει τι θα μπορουσε να της συμβει. Να προετοιμαστει.

Καλά έκανες και τα έγραψες, γιατί εγώ φανταζόμουν ότι όλα είναι ρόδινα στο Αρεταίειο, κρίνοντας πάντοτε από την περίοδο που γέννησε εκεί η ξαδέλφη μου. Τα έχω ξαναγράψει, το δωμάτιο ήταν ζεστό και καθαρό, το μωρό το είχε όλη μέρα κι όλη νύχτα μαζί της, οι μαίες υποστήριζαν τον μητρικό θηλασμό, άσχετα αν η ξαδέλφη μου δεν ήθελε να θηλάσει και απαίτησε να της φέρουν ξένο γάλα, για να ταΐσει το μωρό. Επίσης, η ξαδέλφη μου, η οποία είναι μανιακή με την καθαριότητα, μου είπε ότι τα χειρουργεία έλαμπαν από καθαριότητα και ότι ήταν ένα σωρό γιατροί πάνω από το κεφάλι της και μαίες που την βοηθούσαν στον τοκετό και γενικά είχε μια πολύ ευχάριστη εμπειρία, παρότι δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος στον κόσμο.

Μετά από όσα διάβασα εδώ για το Αρεταίειο, κρίνω ότι ίσως λόγω έλλειψης προσωπικού τα πράγματα να έχουν αλλάξει και την έχω προετοιμάσει, ώστε να το σκεφτεί καλύτερα μη τυχόν και βρεθεί προ εκπλήξεως αλλά η ίδια επιμένει ότι πάλι στο Αρεταίειο θα γεννήσει, γιατί νιώθει ασφαλής.

Οι περισσοτερες μαιες ειναι πολυ καλες απλα δεν προλαβαινουν...και εχει και το απαγορευρτικο εισοδου για τους συγγενεις για κανα 3ωρο και εισαι στο ελεος του Θεου! Το μπανιο βρωμικο, το παιδι στο ισογειο δεν το κατεβαζουν λογω καισαρικης την πρωτη μερα. Δεν εχω λογω να πω ψεματα. Τα εζησα. Σπαραξα στον πονο 8 ωρες 2η μερα καισαρικης χωρις παυσιπονο! Ασε το κρυο!

Έχω αναφερθεί και'γω στο Αρεταίειο παλαιότερα: ήταν χάλια βρε κορίτσια...Ήμουν και στο ισόγειο και στον πρώτο .Στο ισόγειο όλη μέρα και όλη νύχτα είχε φασαρία...ενώ θεωρητικά δεν επέτρεπαν κόσμο ώρες εκτός επισκεπτηρίου τις μέρες που ήμουν εγώ τουλάχιστον έιδα ακόμα και τη νύχτα άνδρες να πηγαινοέρχονται...Επιπλέον ενώ το δωμάτιο ήταν ανακαινισμένο το μπάνιο ήταν αρκετά βρώμικο...έίδα και μία κατσαρίδα. Τώρα στον πρώτο ήταν πολύ πιο ήσυχα το βράδυ, αλλά το δωμάτιο και το μπάνιο ήταν πραγματικά πολύ βρώμικα!

Τέλος ενώ όλο το προσωπικό έλεγε ότι προάγει το θηλασμό όλο σου "πάσαραν" και ένα μπουκαλάκι με ξένο γάλα μήπως και πεινάει το μωρό!!! Δεν είναι τυχαίο ότι μόλις μια μαία είδε στο χαρτί που συμπληρώναμε για το πότε τρώει το μωρό ότι το θήλαζα αποκλειστικά εξεπλάγην!

τι να πω βρε κοριτσια η αποψεις διίστανται....Εγω και στα 2μου παιδια ημουν στο ισογειο την πρωτη φορα στο δωματιο 4ηταν 4κλινο και την 2στο 1δωματιο 2κλινο....Ενταξει οι τουαλετες ηταν οχι βρωμικες απλα ειχαν καποια μυρωδια της αποχετευσης η οποια ηταν μονο στο μπανιο....κατσαριδες δεν ειδα..βεβαια ετυχε οταν γεννησα τον γιο μου πριν 13μηνες να εχει μολις τελειωσει η ανακαινιση...Οπως επισης να πω οτι στο δωματιο ειχε φουλ ζεστη ημουν με φανελακι-ραντακι γιατι εσκαγα....

:-D

τι να πω βρε κοριτσια η αποψεις διίστανται....Εγω και στα 2μου παιδια ημουν στο ισογειο την πρωτη φορα στο δωματιο 4ηταν 4κλινο και την 2στο 1δωματιο 2κλινο....Ενταξει οι τουαλετες ηταν οχι βρωμικες απλα ειχαν καποια μυρωδια της αποχετευσης η οποια ηταν μονο στο μπανιο....κατσαριδες δεν ειδα..βεβαια ετυχε οταν γεννησα τον γιο μου πριν 13μηνες να εχει μολις τελειωσει η ανακαινιση...Οπως επισης να πω οτι στο δωματιο ειχε φουλ ζεστη ημουν με φανελακι-ραντακι γιατι εσκαγα....

συμφωνω απολυτα με αυτα που λες...ετσι ηταν κ σε μενα πριν 2 μηνες που γεννησα...

Διαφημίσεις

Θα το ξαναπώ κι ας γίνω κουραστική:

Πρέπει να γράφονται και τα θετικά και τα αρνητικά για το Αρεταίειο.

Μου κάνει εντύπωση που γράφει η Αθηνούλα ότι είχε φασαρία στο ισόγειο τη νύχτα και είδε άντρες να πηγαινοέρχονται. Τον άντρα της ξαδέλφης μου τον πέταγαν έξω στις 20.30.

Πώς είναι δυνατόν σε άλλους να επιτρέπουν και σε άλλους όχι? Είναι ντροπή αυτό το πράγμα και, φυσικά, δεν αμφισβητώ σε καμία περίπτωση την Αθηνά, αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά και δεν είναι δίκαιο.

Όπως και για τη ζέστη. Άλλες κοπέλες ήταν με το τιραντάκι κι άλλες ξεπάγιασαν και μάλιστα θυμάμαι που κάποιες κοπέλες συμβούλευαν τις άλλες να μην πάρουν μακρυμάνικα νυχτικά, για να μη σκάσουν από τη ζέστη.

Όσο για τον θηλασμό, προφανώς είναι θέμα μαίας, δηλ. ποια θα τύχει να είναι βάρδια. Η ξαδέλφη μου τσακώθηκε με τις μαίες που της λέγανε να θηλάσει κι αυτή απαιτούσε ξένο γάλα.

Έχεις δίκιο Ιόλη...δεν είναι σωστό να αναφέρουμε μόνο τα θετικά του Αρεταίειου...

Ως προς τον κόσμο που επέτρεπαν το βράδυ και ειδικότερα τους άντρες πρέπει να είχε να κάνει με το "σεκιουριτά" γιατί ενω στο πρώτο όροφο ήταν πολύ αυστηρά τα πράγματα στο ισόγειο αντιθέτως ήταν πολύ χαλαρά...

Πάντως ώς προς τη θέρμανση και εγώ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, γέννησα καλοκαίρι και ήταν πολύ δροσερα. Επίσης για να πως και άλλο ένα θετικό, στην αίθουσα τοκετού όλα ήταν καθαρά και όλο το προσωπικό άψογο!

Θα σε ενδιαφέρει πόσο παίρνει το μήνα και όχι την εβδομάδα!!!

Μην ανησυχείς για τα κιλά, άσε να στα ελέγξει ο παιδίατρός σας!!!

Αυτό που είναι σημαντικό είναι να διπλασιάσει τα κιλά της γέννας τον 5ο μήνα.

Πχ η δικιά μου γεννήθηκε 3 κιλά και 5 μηνών ήταν 6 κιλά. Τον πρώτο μήνα πήρε σχεδόν 1 κιλό και μετά έπαιρνε, 700, 400 κτλ!!![/QU

ευακι καπου ειχα διαβασει οτι θα πρεπει ως τον 3ο μηνα να τα διπλασιασει κ μετα στον χρονο να τα τριπλασιασει..κ εμενα η μπουμπου 3 κιλα γεννηθηκε κ τωρα ειναι 2μιση μηνων κ ζυγιζει 5μιση κιλα..καλα ειναι??

Λάμπη μου,ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!

Είναι σίγουρο αυτό που σου λέω: πρέπει να τα διπλασιάσει ως τον πέμπτο κι εσένα κοντεύει να τα διπλασιάσει ως τον 3ο!!!!!!!!!!Φαντάσου ότι εμένα πήγε 6 κιλά 5 μηνών!!!Σούπερ!!!!!

Εγώ αντιθέτως στο Αρεταίειο είχα μία πολύ ευχάριστη εμπειρία και έμεινα ευχαριστημένη από όλες τις νοσηλέυτριες. Την προηγούμενη εβδομάδα να φανταστείς το επισκέφθηκα για να χαιρετήσω τις νοσοκόμες. Δυστηχώς μόνο μία βρήκα από όσες είχα κατά την διάρκεια της παραμονής μου. Να είναι καλά :)

Με σένα ακόμη δεν έχουμε καταλάβει αν έμεινες "ευχαριστημένη" ή "ευχαριστημένος"...

Απορώ πώς μετά την αποκάλυψη του ψέματος της ταυτότητάς σου έχεις το θράσος και γράφεις!!!

γεια σας κοριτσια γραφτηκα σημερα στο φορουμ αυτο μονο και μονο για τον υπεροχο γιατρο μου Κο Χασιακο... το 2006 με ξεγεννησε στο Αρεταιειο φυσιολογικα και τωρα ειμαι παλι εγκυος στο δευτερο κοριτσακι μου.. εγω εμεινα πολυ ευχαριστημενη απο το νοσοκομειο (απο το γιατρο δεν το συζηταω ειναι ΚΟΡΥΦΗ) το 2006 που δεν ηταν ανακαινισμενο ολα ητανε καθαρα και ζεστα και καθε μερα ειχε καθαριστρια! πριν 2 εβδομαδες που γεννησε η νυφη μου στο γιατρο μας ειδα πως εχουνε ανακαινισει τα δωματια και δεν μου αναφερε κατι ασχημο η νυφη μου τι να πω ισως της εκανε εντυπωση το ποσο καλοι ητανε ολοι μαζι της απο τη μαια μεχρι τις νοσοκομες... επισης αυτο που ειδα εγω ειναι οτι οι νοσοκομες αγαπανε πολυυυ τα μωρα εκει τα και τα προσεχουνε πολυ!! και στο κατω κατω βρε κοριτσια εκει θα μεινουμε υπομονη 3 μερουλες και μετα σπιτακι μας ! γιατι να δινουμε τοσα λεφτα στα ιδωτικα και να μην τα χαλαμε στα παιδια μας??? παντα η αποψη μου ειναι αυτη!!! με εκτιμηση ... ελπιζω να τα λεμε!!!

ασχετο αλλα δεν μπορω να βρω πως βαζεις αβαταρ..:?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...