Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Μπορεί να είναι ψευτοπερίοδος και να σταματήσει. Μην αγχώνεσαι. Εγώ είχα αδιαθετήσει μία φορά και μετά αδιαθέτησα μετά από 5 μήνες περίπου επειδή έκανα εισαγωγή στερεών. Πάντως δεν είναι κανόνας ότι όταν θηλάζεις αποκλειστικά δε σου έρχεται περίοδος και μην ανησυχείς ότι θα σου μειωθεί το γάλα. Μπορεί να έχεις μία μικρή μείωση για λίγες μέρες και μετά θα επανέλθει. Να βάζεις συνέχεια το μωρό στο στήθος και μη φοβάσαι τίποτα!!!

Περαστικά στα κοριτσάκια μας τα άρρωστα!!!!!Να περάσουν όλα γρήγορα εύχομαι!!

ευχαριστω ευακι μου για την πληροφορηση..μολις τηλ κ στο γιατρο κ αφησα μνμ..μου ειπαν οτι θα μου τηλ..για να δουμε...φιλακια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η μπέμπα μου κορίτσια έχει 38 πυρετό από χθες. Σήμερα είναι κάπως καλύτερα. Θα πάμε στον παιδίατρο να δούμε αν είναι ίωση ή δοντάκια!!!

περαστικα σας πολυ πολυ συντομα ευχομαι...

Κοριτσάκι μου γλυκό περαστικά.Πραγματικά σε σκέφτομαι και στεναχωριέμαι γιατί δε ξέρω πως να σε βοήθησουμε. Πες μας για το τι θα δείξει η μαγνητική.

Πολλά φιλιά στη νεραιδούλα και το λεβέντη σου

γεια σου κοριτσακι μου,εχω λιγα ευχαριστα νεα...εχτες πηγα κ σε αλλον γιατρο και μου ειπε οτι δεν με κοβει για χειρουργειο,γιατι λεει οτι για να μπεις χειρουργειο πρεπει τα συμπτωματα να ειναι πολυ βαρια,οπως π.χ να μην αιστανομαι καθολου το ποδι μου η τα ποδια μου η να αρχισουν να μου φευγουν ουρα κ.τ.λ απο χτες κανω κατι ενεσεις και βλεπω πολυ βελτιωση,σημερα ταισα και τον μπεμπη μου να φανταστεις...ειμαι παααααααρα πολυ χαρουμενη,θα κανω ομως και την μαγνητικη,αλλα ειμαι σιγουρη οτι ο θεος με βοηθησε γιατι πιστευω παρα πολυ και τον παρακαλουσα με πολλα δακρυα να με βοηθησει για να μπορω να χαρω τα παιδακια μου....εχω το τηλ σου θελω παρα πολυ να σε παρω να τα πουμε και θα σε παρω με την πρωτη ευκαιρια...φιλακια πολααααααααα

Stellinula, να πάρεις το γιατρό οπωσδήποτε και άμεσα. Τα κιτρινοπράσινα υγρά δείχνουν λοίμωξη!!!

πήρα τηλέφωνο και μου εδωσαν την μπακάνου της το είπα και δεν την είδα να ιδρώνει το αυτι της!!!:(:(:(

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

koritsia τελικα σημερα εχω κανονικα περιοδο...πιστευα οτι οταν θυλαζουμε αποκλειστικα δεν εχουμε περιοδο αλλα μαλλον εκανα λαθος..το μονο που φοβαμαι ειναι να μην μου μειωθει το γαλα

πήρα τηλέφωνο και μου εδωσαν την μπακάνου της το είπα και δεν την είδα να ιδρώνει το αυτι της!!!:(:(:(

Καλησπερα κορητσια!

Και δεν σου ειπε να κανεις καμια εξεταση?

τελικά κορίτσια επέμεινα και ξαναπήρα και το σήκωσε ο Κος Χασιάκος...του το είπα και μου είπε να μην ανυσηχώ είναι λεει φυσιολογικό....Του επισημανα 2-3 φορές για το χρώμα (κιτρινοπράσινα) και μου είπε να μην ανυσηχώ ΚΑΘΟΛΟΥ και ότι είναι φυσιολογικά...

Τι να πω??? Για να το Λεει ο γιατρός μας κάτι θα ξέρει περισσότερο!!!

uop51syge.png

koritsia τελικα σημερα εχω κανονικα περιοδο...πιστευα οτι οταν θυλαζουμε αποκλειστικα δεν εχουμε περιοδο αλλα μαλλον εκανα λαθος..το μονο που φοβαμαι ειναι να μην μου μειωθει το γαλα

Κράτα το μωρό κολλημένο στο στήθος σου και μην ανησυχείς καθόλου.

Αυτό ξέρει τι να κάνει για να αυξήσει την παραγωγή σου.

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

τελικά κορίτσια επέμεινα και ξαναπήρα και το σήκωσε ο Κος Χασιάκος...του το είπα και μου είπε να μην ανυσηχώ είναι λεει φυσιολογικό....Του επισημανα 2-3 φορές για το χρώμα (κιτρινοπράσινα) και μου είπε να μην ανυσηχώ ΚΑΘΟΛΟΥ και ότι είναι φυσιολογικά...

Τι να πω??? Για να το Λεει ο γιατρός μας κάτι θα ξέρει περισσότερο!!!

Συμφωνω απλος καμια φορα ,για να μου φυγει η αγωνια παω μονη μου και κανω καλλιεργια .

Συμφωνω απλος καμια φορα ,για να μου φυγει η αγωνια παω μονη μου και κανω καλλιεργια .

Μα σκέφτηκα να περιμένω 40-50 μέρες που μου έχουν πεί ότι τα λόχεια σταματούν και αν συνεχίσει να πάω να κάνω μια καλλιέργια για να μου φύγει το άγχος και μένα...αλλά ο λόγος του Κου Χασιάκου είναι γεγονός ότι πραγματικά με ηρέμησε!!! είχα τρομοκρατηθεί ότι είχα αρχισει να "σαπίζω"...φαντάσου....:D

uop51syge.png

Μα σκέφτηκα να περιμένω 40-50 μέρες που μου έχουν πεί ότι τα λόχεια σταματούν και αν συνεχίσει να πάω να κάνω μια καλλιέργια για να μου φύγει το άγχος και μένα...αλλά ο λόγος του Κου Χασιάκου είναι γεγονός ότι πραγματικά με ηρέμησε!!! είχα τρομοκρατηθεί ότι είχα αρχισει να "σαπίζω"...φαντάσου....:D

Εσυ το ''πειγες'' πολυ μακρια!:)

Αφου δεν εχεις κνυσμο περειμενε!Τουλαχιστον σου εφειγε ο φοβος!

Εσυ το ''πειγες'' πολυ μακρια!:)

Αφου δεν εχεις κνυσμο περειμενε!Τουλαχιστον σου εφειγε ο φοβος!

ούτε κνησμό, ούτε κακοσμία....Αλλά βλέποντας αυτο το πράσινοπο χρώμα τρόμαξα...Λέω "Καλέ τι είναι αυτο το πράγμα???"

uop51syge.png

ούτε κνησμό, ούτε κακοσμία....Αλλά βλέποντας αυτο το πράσινοπο χρώμα τρόμαξα...Λέω "Καλέ τι είναι αυτο το πράγμα???"

Τα πρασινα τα ειχα και'γω φετος αλλα με συνοδεια κνησμου και λιγη κακοσμια!Εκανα φυσικα την καλλιεργεια,πειρα τα χαπακια μου και ολα ο.κ.!

Ο μπεμπις τι κανει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...