Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

γεια σας φιλεναδες μου..θελω την βοηθεοα σας αν ξερετε....η μπουμπου μου ειναι ενα πολυ καλο μωρακι κ τρωει που την θυλαζω αποκλειστικα κ γενικα ειναι ηρεμη..το προβλημα μας ειναι οτι κοιμαται την ημερα κ την νυχτα κλαιει...εχει μπερδεψει την μερα με την νυχτα λογικα...καθε μερα μολις παει 1 η ωρα το βραδυ αρχιζει την γκρινια κ κοιμαται το πρωι στης 5 τουλαχιστον..εχω δοκιμασει τα παντα κ λυση δεν βρισκω...δεν πειναει γιατι εχω δοκιμασει για μπιμπερο κ δεν ηθελε...ουτε την πανα της εχει βρεγμενη αλλα ουτε κ πονακια γιατι το παιδι φαινεται οτι απλα γκρινιαζει κ εχει νευρα...στεναχωριεμαι που λεω οκ δεν θελει να κοιμηθει ας μην κοιμηθει:|:neutral:αλλα γιατι να γκρινιαζει κ να γινεται χαμος απο το κλαμα κ την γκρινια κ εγω σαν ζομπι να κουναω ,να την κανω βολτες κ φτου μανα παλι απο την αρχη ωσπου να την παρει ο υπνος..την αφηνω κ μες την κουνια της να κλαιει αλλα απο ενα σημειο κ μετα την λυπαμαι μην παθει τιποτα απο το κλαμα..ο γιατορς μου λεει οσο μπορω να την ξυπνο την ημερα κ να την απασχολω για να αλλαξει ωραριο αλλα ουτε κ αυτο πιανει..εδω ηταν 12 ωρες σχεδον αυπνη κ αν δεν πηγαινε 5 το πρωι δεν κοιμοταν..βοηθειαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας φιλεναδες μου..θελω την βοηθεοα σας αν ξερετε....η μπουμπου μου ειναι ενα πολυ καλο μωρακι κ τρωει που την θυλαζω αποκλειστικα κ γενικα ειναι ηρεμη..το προβλημα μας ειναι οτι κοιμαται την ημερα κ την νυχτα κλαιει...εχει μπερδεψει την μερα με την νυχτα λογικα...καθε μερα μολις παει 1 η ωρα το βραδυ αρχιζει την γκρινια κ κοιμαται το πρωι στης 5 τουλαχιστον..εχω δοκιμασει τα παντα κ λυση δεν βρισκω...δεν πειναει γιατι εχω δοκιμασει για μπιμπερο κ δεν ηθελε...ουτε την πανα της εχει βρεγμενη αλλα ουτε κ πονακια γιατι το παιδι φαινεται οτι απλα γκρινιαζει κ εχει νευρα...στεναχωριεμαι που λεω οκ δεν θελει να κοιμηθει ας μην κοιμηθει:|:neutral:αλλα γιατι να γκρινιαζει κ να γινεται χαμος απο το κλαμα κ την γκρινια κ εγω σαν ζομπι να κουναω ,να την κανω βολτες κ φτου μανα παλι απο την αρχη ωσπου να την παρει ο υπνος..την αφηνω κ μες την κουνια της να κλαιει αλλα απο ενα σημειο κ μετα την λυπαμαι μην παθει τιποτα απο το κλαμα..ο γιατορς μου λεει οσο μπορω να την ξυπνο την ημερα κ να την απασχολω για να αλλαξει ωραριο αλλα ουτε κ αυτο πιανει..εδω ηταν 12 ωρες σχεδον αυπνη κ αν δεν πηγαινε 5 το πρωι δεν κοιμοταν..βοηθειαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ξεχασα να πω οτι μετα που την παιρνει ο υπνος κοιμαται τουλαχιστον 8 ωρες διχως να ξυπνησει κ αν κ ο γιατρος μου εχει πει να την αφηνω να κοιμηθει οσο θελει εγω την σηκωνω να την ταισω αλλα κ παλι αυτη τρωει κ κοιμαται κατευθειαν...να καταλαβεται οτι αν κοιμηθει 5 το πρωι θα ξυπνησει παλι στην 4 το απογευμα κ θα εχει φαει 2 φορες.δεν την νοιαζει,εχουμε κ ενα καλο....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ολγακι28 Ευχομαι ειλικρινα ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ...εχεις δικιο, εγω αναφερομαι σε κοιλη, αλλα για το αν εχει σπασει ο δισκος...δεν μου εχει τυχει, αρα μπορει οντως να χρειαζεσαι το χειρουργειο. Συγνωμη αν σε αγχωσα. Απλα παρε 2η γνωμη (απο αλλο γιατρο) ....

Λαμπη ΠΙΠΙΛΑ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ! Και εγω αυτο κανω.

Κοριτσια ξερει καποια να μου πει ο πυρετος στα μωρα απο ποια θερμοκρασια ξεκινα?

Κοριτσια ξερει καποια να μου πει ο πυρετος στα μωρα απο ποια θερμοκρασια ξεκινα?

Συγνώμμη που επεμβαίνω.. πυρετός στα βρέφη και μέχρι την ηλικία των δύο μηνών θεωρείται από το 37.5. Αν το μωρό είναι βρέφος και δεν έχει φτάσει την ηλικία των 2 μηνών συμπληρωμένα αν ο πυρετός φτάσει 38 συνήθως οι παιδίατροι στέλνουν κατευθείαν τα βρέφη στο Παίδων. Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά αν τυχόν το μωρό σου έχει πυρετό πρώτα ήλεγξε εάν είναι πολύ ζεστά ντυμένο. Αν τύχει και είναι γδύσε το να ανασάνει και ξαναπάρε θερμοκρασία..

L2qIp2.png

ολη μερα εχω τη μικρη μου στο χερι....ειμαστε κρυωμενες αμφοτερες....οποτε γραφω με το ενα χερι....θα σας πω αλλη μια ιστορια....

στο χειρουργειο που με ετοιμαζαν...η αναισθησιολογος εξιστορουσε στις βοηθους της οτι καποια κοπελα που ηρθε να γεννησει...του Χας εγκυουλα...ειχε μια ζωγραφια στην κοιλια : Μια καρδια και απο κατω Χας Χας....δηλαδη : Αγαπω Χας Χας....το οποιο ειχε ζωγραφισει μια φιλη της επειδη την ειχε ξεγγεννησει ο Χας και ειχε μεινει ευχαριστημενη.

Κατι αλλο τωρα, μια γυναικα στο Αρεταιειο που δεν θυμαμαι την ιδιοτητα της, μου ειχε πει οτι οι 23 απο τις 27 εγκυες που γεννανε στο Αρεταιειο ειναι του Χας...Αυτα :cool:

Διαφημίσεις

Συγνώμμη που επεμβαίνω.. πυρετός στα βρέφη και μέχρι την ηλικία των δύο μηνών θεωρείται από το 37.5. Αν το μωρό είναι βρέφος και δεν έχει φτάσει την ηλικία των 2 μηνών συμπληρωμένα αν ο πυρετός φτάσει 38 συνήθως οι παιδίατροι στέλνουν κατευθείαν τα βρέφη στο Παίδων. Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά αν τυχόν το μωρό σου έχει πυρετό πρώτα ήλεγξε εάν είναι πολύ ζεστά ντυμένο. Αν τύχει και είναι γδύσε το να ανασάνει και ξαναπάρε θερμοκρασία..

Ευχαριστω πολυ ... γιατι ζητας συγνωμη? με βοηθησες πολυ!

Καλησπέρα,

έκανα εξετάσεις αίματος και μου είπε ο ενδοκρινολόγος μου ότι το ασβέστιο είνσι στα κατώτατα φυσιολογικά. Λόγω του θηλασμού μου συνέστησε να πίνω γάλα αλλά εγώ δεν πίνω ούτε σταγόνα. Γνωρίζετε κάποιο συμπλήρωμα (σε χάπι) που να μπορώ να πάρω?

Πολλά φιλιά

Επειγή θηλάζω η παιδίατρος μου είπε να πίνω 1 λίτρο γάλα την ημέρα ή 2 γιαούρτια κ τυρί ή μασώμενα δισκια calcioral.

Φυσικά προτίμησα τα μασώμενα δίσκια

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Για να μετρήσουμε την θερμοκρασια στα βρέφη, πρέπει να φοράνε μόνο το εσωρουχάκι τους

Ούτε και γω το ήξερα. Αχ αυτοί οι παιδίατροι:D

Επειγή θηλάζω η παιδίατρος μου είπε να πίνω 1 λίτρο γάλα την ημέρα ή 2 γιαούρτια κ τυρί ή μασώμενα δισκια calcioral.

Φυσικά προτίμησα τα μασώμενα δίσκια

Σε αισθάνομαι απόλυτα. Θα δοκιμάσω κάνα μήνα με διατροφή και βλέπουμε

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Ενοειτε πως θα κανω τα παντα να μην μπω χειρουργειο,αλλα δυστυχως εαν εχει σπασει ο δισκος δεν μπορω να το αποφυγω....γιατι εαν το αφησω ενδεχετε να γινει πολυ χειροτερο.εαν χτυπησει τα νευρα τον ποδιων η αλλα νευρα μεχρι παραλυτη μπορει να μεινεις....δεν ξερω,ειλικρινα κοντευω να τρελαθω,θα κανω την μαγνητικη και απο κει βλεπουμε

Κοριτσάκι μου γλυκό περαστικά.Πραγματικά σε σκέφτομαι και στεναχωριέμαι γιατί δε ξέρω πως να σε βοήθησουμε. Πες μας για το τι θα δείξει η μαγνητική.

Πολλά φιλιά στη νεραιδούλα και το λεβέντη σου

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

κοριτσια σημερα που πηγα τουαλετα ενω ειχα καθαρισει εντελως απο ακαθαρσιες που εβγαζα εδω κ 2μιση μηνες περιπου ειδα στο σκουπισμα αχνο ροζοκοκκινο σαν τελειωματα περιοδου..θυλαζω αποκλειστικα..τι να ειναι αυτο τωρα??το ειχε καμια σας??δεν αισθανομαι κα[ποια ενοχληση...

Μπορεί να είναι ψευτοπερίοδος και να σταματήσει. Μην αγχώνεσαι. Εγώ είχα αδιαθετήσει μία φορά και μετά αδιαθέτησα μετά από 5 μήνες περίπου επειδή έκανα εισαγωγή στερεών. Πάντως δεν είναι κανόνας ότι όταν θηλάζεις αποκλειστικά δε σου έρχεται περίοδος και μην ανησυχείς ότι θα σου μειωθεί το γάλα. Μπορεί να έχεις μία μικρή μείωση για λίγες μέρες και μετά θα επανέλθει. Να βάζεις συνέχεια το μωρό στο στήθος και μη φοβάσαι τίποτα!!!

Περαστικά στα κοριτσάκια μας τα άρρωστα!!!!!Να περάσουν όλα γρήγορα εύχομαι!!

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Μωρέ να ρωτήσω κάτι περί λοχείων????

Γυρνώντας απο το μαιευτηριο είχα ροζ προς το κόκκινο ακόμα....Μετά απο μια εβδομάδα έγιναν ροζ προς το μπεζ-καφε πλέον και τώρα 3 εβδομάδες μετά ρε κορίτσια είναι μπεζ προς το κιτρινοπράσινο.....Είναι αρκετά σε ποσότητα ακόμα....Να σας προλάβω δεν είναι κάκοσμα αλλά κιτρινοπράσινα???? έχει τύχει σε καμία???

Δεν είναι περίεργα για λόχεια?

υ.γ1: Συγγνώμη για τις περιγραφές :oops::oops:

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...