Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Καλέ κορίτσια έλεος πιά, σταματήστε το!

Πραγματικά κατάντησε κουραστικό!

το maraki29 προσπαθεί να επικοινωνήσει, και εσείς συνεχίζεται μια κόντρα, που πραγματικά δεν έχει νόημα!

y6FAp2.png

bg1132613.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koritsia geia sas! eimai neo melos sto forum alla pisti ston giatro mas ta teleutaia 5 xronia. Ton teleutaio 1.5 xrono (diladi apo tote pou pantreutika) prospathoume me ton kalo mou gia moraki alla distixos tipota akoma. Meta apo kapoia stigmi o Xasiakos me parepempse ston sinergati tou ton Makraki pou einai mazi sto embryoart protinontas mou tin spermategxisi. Exei kapoia apo esas akousei tipota gia ton Makraki? ti paizei kai an exei pososta epitixias? Euxaristw!

maraki29, Καλως ηρθες στο forum. Εγω σημερα εκανα ωοληψια με τον κο Μακρακη. Δεν ξερω για ποσοστα επιτυχιας αλλα εχω ακουσει απο το parents καλά λόγια σε αυτο το θεμα για τον γιατρο. Αυτο που ξερω ειναι οτι η επιτυχια εξαρταται απο πολλά. Και ο γιατρος παιζει μεγαλο ρόλο αλλά πάνω από όλα ειναι θεμα οργανισμού πιστεύω.

Αυτο που θα σου πω σιγουρα είναι ότι ο Κος Μακράκης είναι μια γλύκα (sorry για τον χαρακτηρισμό αλλά τον υπερσυμπάθησα) και άνθρωπος. Προθυμος να σου λύσει κάθε απορία, να εξηγήσει. Ολο το προσωπικό του Embryart από την ρεσεψιονιστ, τις μαιες και τους άλλους γιατρούς ειναι τέλειοι.

Με το καλό σου ευχομαι σε ότι αποφασίσεις. Πιστευω ότι αυτό που σου προτεινε ο Χασιάκος είναι αυτο που θεωρει εκεινος το καλύτερο.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Elena76,πραγματικά εμένα προσωπικά δε με ενδιαφέρει πλέον αυτή η κόντρα!!! Πρέπει όμως κάποιος να σταματήσει αυτούς τους ανθρώπους που μπαίνουν και μας επιτίθενται με αυτό τον τρόπο...Εδώ εμένα μου δικαιολόγησε τη συμπεριφορά μου....επειδή έκανα εξωσωματική στον Χασιάκο...Αγγίζουν τόσο ευαίσθητα θέματα, για να πετύχουν τον στόχο τους...Αμ, δεν έκανα εξωσωματική στον Χασιάκο, αφού δεν κάνει εξωσωματικές εκείνος...Αλλά τι να πεις...

Σας δηλώνω ότι δεν πρόκειται να απαντήσω ξανά σε μήνυμα τέτοιου είδους.Κουράστηκα πραγματικά. Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας...

Efoulito, κοριτσάκι μου, να είσαι ήρεμη και χαλαρή!!!Καλή επιτυχία!!!Εύχομαι να γονιμοποιηθούν τα αυγουλάκια σου και σύντομα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!

Elena76,πραγματικά εμένα προσωπικά δε με ενδιαφέρει πλέον αυτή η κόντρα!!! Πρέπει όμως κάποιος να σταματήσει αυτούς τους ανθρώπους που μπαίνουν και μας επιτίθενται με αυτό τον τρόπο...Εδώ εμένα μου δικαιολόγησε τη συμπεριφορά μου....επειδή έκανα εξωσωματική στον Χασιάκο...Αγγίζουν τόσο ευαίσθητα θέματα, για να πετύχουν τον στόχο τους...Αμ, δεν έκανα εξωσωματική στον Χασιάκο, αφού δεν κάνει εξωσωματικές εκείνος...Αλλά τι να πεις...

Σας δηλώνω ότι δεν πρόκειται να απαντήσω ξανά σε μήνυμα τέτοιου είδους.Κουράστηκα πραγματικά. Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας...

Efoulito, κοριτσάκι μου, να είσαι ήρεμη και χαλαρή!!!Καλή επιτυχία!!!Εύχομαι να γονιμοποιηθούν τα αυγουλάκια σου και σύντομα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!

Από την μία προκαλείς και ξεκινάς την κόντρα και από την άλλη δεν σε ενδιαφέρει. Πραγματικά δεν μπορώ να σε καταλάβω...

Koritsia geia sas! eimai neo melos sto forum alla pisti ston giatro mas ta teleutaia 5 xronia. Ton teleutaio 1.5 xrono (diladi apo tote pou pantreutika) prospathoume me ton kalo mou gia moraki alla distixos tipota akoma. Meta apo kapoia stigmi o Xasiakos me parepempse ston sinergati tou ton Makraki pou einai mazi sto embryoart protinontas mou tin spermategxisi. Exei kapoia apo esas akousei tipota gia ton Makraki? ti paizei kai an exei pososta epitixias? Euxaristw!
Maraki 29 καλη επιτυχία σου ευχομαι ολόψυχα και να εχεις πίστη ότι όλα θα πάνε καλά. Στον κ. Μακράκη και στον κ. Χασιάκο, φυσικά, που με συνέστησε στον πρωτο οφείλω σήμερα το μπέμπη μου! Ο κ. Μακράκης είναι πολύ καλός επιστήμονας και κυρίως έντιμος και συμπονετικός άνθρωπος. Χαρη σ' αυτόν τον άνθρωπο κράταω σήμερα την αγκαλιά μου το πολυτιμότερο για μένα πλάσμα στον κόσμο. Να του έχεις εμπιστοσύνη. Εγω βέβαια έμεινα έγκυος με την πρωτη προσπάθεια με εξωσωματική δυο φορές, απλώς την πρωτη φορά έχασα το μωράκι στην 8η εβδομαδα λόγω προβλήματος θρομβοφιλίας που τοτε δεν γνώριζα...Ευτυχως και γι' αυτό ο κ. Χασιάκος βρήκε τη λύση... Για οσες πληροφορίες θέλεις και μπορώ φυσικα να σε βοηθήσω μπορεις να μου στειλεις πμ.Καλη επιτυχία!

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

Evi mou se euxaristw poly gia tis euxes kai to kouragio pou mou dineis!!! Na sou zisei to moraki sou kai na einai panta ygeies kai kalotixo!!! Oso anafora ton Xasiako einai pano apo ola anthropos kai meta giatros giati den se vlepei san portofoli alla san pragmatikos epistimonas. Ton exoun giatro kai oi dyo kaliteres mou files ek ton opoion i mia meta apo akarpes prospathies 4 etwn se diaforous allous giatrous simera exei 2 panemorfes kouklitses dydimakia. An epitrepete esena petixe i eksosomatiki metin prwti? Emena mou protine prota spermategxisi se 3 kyklous kai an den petixi tha doume tin eksosomatiki. Kai kati allo...... tin eksosomatiki tin ekanes me ton Moustakaria alla se ksegenise o Xasiakos etsi?

Maraki αυτό που θα σου πω δεν είναι προσωπική εμπειρια αλλά τα έζησε μια φίλη της μαμάς μου. Μου είπε ότι ένας από τους γιούς της δε μπορούσε να κάνει παιδί (δε μου είπε που ήταν το πρόβλημα) και χαρακτηριστικά είπε ότι με τα λεφτά που είχαν δώσει σε γυναικολόγους θα μπορούσαν να είχαν αγοράσει δύο πολυκατοικίες. Κάποια στιγμή όταν γύρισε ο κ. Μακράκης από το εξωτερικό πήγαν και εκεί και η κοπέλα έμεινε έγκυος με την πρώτη προσπάθεια σε δίδυμα.

Εννοείται ότι στον τοκετό ήταν ο κ.Χασιάκος και μάλιστα επειδή είχε πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και ακόμα πιο δύσκολο τοκετό μου είπε (η πεθερά της) ότι ο κ. Χασιάκος ήταν συνέχεια δίπλα της. Τα μωρά γεννήθηκαν πρόωρα και τα έστειλαν εσπευσμένα στο Παίδων. Μου είπε (πλέον η κοπέλα) ότι ο κ.Χασιάκος υπέγραψε και έφυγε αμέσως από το νοσοκομείο για να πάει κοντά τους. Δυστυχώς το ένα δεν τα κατάφερε αλλά το δεύτερο είναι πλέον ένα πανέμορφο κοριτσάκι.

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Koritsia sas euxaristw poli oles gia ta kala sas logia kai gia to kouragio pou mou dinete. Oso gia ton Makraki ontos einai poli simpathitikos anthropos kai poli eugenikos kai ilikrinis. To idio mou elege kai o antras mou. Alla kai olo to prosopiko tou embryoart, eidika i kopela stin ypodoxi me ekane kai esthanthika poli aneta me ton xoro. Aggela mou sygxaritiria gia to moraki sou!!! Xairomai para poli idiaitera pou se auto voithise o Makrakis. Mou dinei polles elpides mias kai ton teleutaio xrono koimamai kai ksipnaw me auto sto myalo mou. Tha sou steilw pm gia na se rwtisw kai kati allo. Kai pali euxaristwwww!!!!

maraki29, Καλως ηρθες στο forum. Εγω σημερα εκανα ωοληψια με τον κο Μακρακη. Δεν ξερω για ποσοστα επιτυχιας αλλα εχω ακουσει απο το parents καλά λόγια σε αυτο το θεμα για τον γιατρο. Αυτο που ξερω ειναι οτι η επιτυχια εξαρταται απο πολλά. Και ο γιατρος παιζει μεγαλο ρόλο αλλά πάνω από όλα ειναι θεμα οργανισμού πιστεύω.

Αυτο που θα σου πω σιγουρα είναι ότι ο Κος Μακράκης είναι μια γλύκα (sorry για τον χαρακτηρισμό αλλά τον υπερσυμπάθησα) και άνθρωπος. Προθυμος να σου λύσει κάθε απορία, να εξηγήσει. Ολο το προσωπικό του Embryart από την ρεσεψιονιστ, τις μαιες και τους άλλους γιατρούς ειναι τέλειοι.

Με το καλό σου ευχομαι σε ότι αποφασίσεις. Πιστευω ότι αυτό που σου προτεινε ο Χασιάκος είναι αυτο που θεωρει εκεινος το καλύτερο.

Efoulito kali epitixia sou euxomai olopsixa!!! Na pane ola kala kai syntoma na akousoume ta euxarista!!!!!!

Efoulito kali epitixia sou euxomai olopsixa!!! Na pane ola kala kai syntoma na akousoume ta euxarista!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ. Ολα πηγαν καλά με την γονιμοποίηση. Σε λίγο θα πάω για την εμβρυομεταφορά. Ολα πλέον είναι στο χέρι του Θεού. Σε 2 εβδομάδες θα ξέρουμε.

Φιλια σε όλες.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ. Ολα πηγαν καλά με την γονιμοποίηση. Σε λίγο θα πάω για την εμβρυομεταφορά. Ολα πλέον είναι στο χέρι του Θεού. Σε 2 εβδομάδες θα ξέρουμε.

Φιλια σε όλες.

Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Ναι είναι αλήθεια!!!! Θηλάζω 2,5 χρόνια! Προσπαθούσαμε για το δεύτερο αρκετο καιρό, αλλά δεν.......

Όταν είχα πάει στο Χαςγια τεστ ΠΑΠ, πριν περίπου 5 μήνες μου είχε πεί: "Αν μια φυσιολογική γυναίκα που δεν θηλάζει έχει 80% πιθανότητες να μείνει έγκυος, εσύ έχεις 5%".

Οπότε είχα χάσει τις ελπίδες μου! Παραμονή Πρωτοχρονιάς ο Άγιος Βασίλης μας έφερε ένα θετικό τέστ! Είμαστε πολύ χαρούμενοι!

Όταν πήγα στον χας, μου είπε ότι πρέπει σιγά σιγά να κόψω το θηλασμό λόγω του ότι ο θηλασμός μπορεί να προκαλέσει συσπάσεις κλπ.

Προσπάθησα αλλά μάταια! Πηγαμε ένα ταξίδι με τον άντρα μου στην Κωνσταντινούπολη (μείναμε 6 μέρες). Όταν γυρίσαμε η μικρούλα φυσικά ήθελα να θηλάσει αλλά προσπάθησα να το αποφύγω!

Έχουμε μειώσει αρκετά το θηλασμό. Όμως χθές βρε κορίτσια που πίεσα το στήθος μου, αντί για άσπρο υγρό έβγαλε πύαρ (ξέρετε εκείνο το κίτρινο πηχτό υγρό). Τί γίνεται?

y6FAp2.png

bg1132613.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...