Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Σιγα κοπελα μου! Κανε και λιγο κρατει... Μολις διαβασα καλυτερα τα προηγουμενα posts και ειδα οτι δε σηκωνεις μυγα στο σπαθι σου. Ξερεις αν η Demie και η Legatem και ισως και καποιες αλλες κοπελες δεν εχουν δικιο? Οσο για τον ολες εμεις που δε συμφωνουμε με τη "λατρεια σας" αν κοιμομαστε ησυχες να εισαι σιγουρη οτι κοιμομαστε γιατι εμεις ειμασταν ενταξει απεναντι στις υποχρεωσεις μας.

Να διευκρινήσω για ακόμη μία φορά ότι δεν έχω - είχα πρόβλημα με τον Χασιάκο και ουδεποτέ τον κατηγόρησα. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη και τον έχω ήδη συστήσει σε μία ξαδέρφη μου και σε μία φίλη μου. Απλά shit happens και μπορεί πράγματι κάποιες κοπέλες να στάθηκαν άτυχες. Στις 5000 γέννες που κάνει ετησίως, 1,2,5 μπορεί να πάνε στραβά! Λογικό και ανθρώπινο. Πρόβλημα έχω με κάποια μέλη εδώ μέσα που βλέπουν συνωμοσίες εκεί που δεν υπάρχουν!!! Το μόνο που με προβληματίζει είναι που οι administrators δεν κάνουν τίποτα για αυτό και επιλεκτικά τιμωρούν απλά όσες συμμετέχουν λιγότερο στο φόρουμ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δε χρειαζεται να ειστε τοσο καυστικες επειδη σας θιξαμε το γιατρο. Εγω και οποια αλλη περασε καποια δυσαρεστη κατασταση ξερουμε τι τραβαμε τοσο καιρο μετα τη γεννα. Απλα οταν ενας γιατρος πληρωνετε καλα ειναι να ειναι κοντα στους ασθενεις του και οχι να τους πασαρει σε καθε ειδικευομενο. Αρκετα ασχοληθηκα με ολα αυτα. Εγω εναν θεο ξερω και αυτος δεν ειναι ο Χασιακος. Αντιο

Έχεις δίκιο αλλά φαντάζομαι πως ήταν θέμα προτεραιότητας. Αν κινδύνευε η ζωή μιας κοπέλας θα επέλεξε εκείνη αντί για σένα. Θα μπορούσε να συμβεί ακόμη και σε γιατρό με 2 μόνον πελάτισσες.

Έχεις δίκιο αλλά φαντάζομαι πως ήταν θέμα προτεραιότητας. Αν κινδύνευε η ζωή μιας κοπέλας θα επέλεξε εκείνη αντί για σένα. Θα μπορούσε να συμβεί ακόμη και σε γιατρό με 2 μόνον πελάτισσες.

Ισως εχεις δικιο. Αν καποια αλλη κοπελα ειχε προβλημα σιγουρα θα επρεπε να ηταν εκει. Ομως στις 5 μερες που εμεινα δεν πιστευω οτι ηταν παντα κοντα σε κοπελες που κινδυνευαν!

Ισως εχεις δικιο. Αν καποια αλλη κοπελα ειχε προβλημα σιγουρα θα επρεπε να ηταν εκει. Ομως στις 5 μερες που εμεινα δεν πιστευω οτι ηταν παντα κοντα σε κοπελες που κινδυνευαν!

Τι να σου πω βρε κοπέλα μου. Σε μένα πέρασε απ' όσο θυμάμαι τουλάχιστον 2 φορές. Να είσαι σίγουρη πάντως πως δεν το έκανε γιατί το ήθελε. Πράγματι κοιμάται στο Νοσοκομείο, πράγματι δεν τρώει. Τώρα τί συνέβει;;;

Λοιπον κοριτσια μου, τωρα πια που σαραντησσα πηγα και με ειδε ο γιατρος. Οταν μπηκα με ρωτησε τι κανει η μπεμπα και ηταν χαρωπος...(μου βρηκε μια κυστη + μου ειπε να μην ανυσηχω) για αλλη μια φορα δεν μου πηρε λεφτα για την επισκεψη :confused:!!!

Τον ρωτησα για τοτε που με αφησαν χωρις παυσιπονο 8 ωρες 2η μερα μετα απο καισαρικη και μου ειπε οτι επρεπε να τον ειχα παρει τηλέφωνο! (Δεν το σκεφτηκα ρε κοριτσια μες τον πονο μου! Βλακεια μου!) Του ειπα την επομενη φορα. Οπως ετοιμαζομουνα να φυγω με αγκαλιασε και με φιλησε...γλυκας ητανε!

1ον: τον ρωτησα τι εστι πλαστικη....μου ειπε οταν τα ραμματα ειναι απο μεσα ... δηλαδη αυτο που εχω εγω, ενα μικρο χαμογελο κατω απο τη γραμμη του μπικινι. Τα ραμματα απορροφώνται μονα τους.

2ον: Του λεω δινοντας του την αμοιβη του...γιατρε μετρηστε τα μην εχω κανει κανα λαθος...μου λεει οσα μετρησες εσυ....δεν πειραζει (φοβερο ε? !!!)

bp-IOLH τελικα δεν ειμαι η μονη που χαθηκε η κληση μου ... ειχα σκασει τοτε, 6 μηνων εγκυος και χωρις γυναικολογο (ειχα μπλεξει με μια γιατρο που με ειρωνευοτανε!) και κατεληξα στον 8ο μηνα να με αναλαβει ο Χας. Αυτο ειναι το μονο ασχημο που μπορω να πω για τα κοριτσια στο ιατρειο, εκτοτε ομως, η συμπεριφορα τους ειναι αριστη.

Τωρα θα σας πω και για μια ιστορια που ειπε η θεια της διπλανης μου στο νοσοκομειο στον συζηγό μου, ( η διπλανη μου ειχε αλλο γιατρο ) η θεια της λοιπον ειπε οτι καποτε ειχε γιατρο τον Χασιακο και οτι επρεπε να κανει μια γυναικολογικη επεμβαση....οταν ηρθε η συζητηση για την αμοιβη του ...τους ειπε ο Χας οτι δεν θελει χρηματα! Αυτο εχει 20 χρονια ...

εχω και αλλη μια ιστορια να σας πω ... next time!

Διαφημίσεις

Koritsia geia sas! eimai neo melos sto forum alla pisti ston giatro mas ta teleutaia 5 xronia. Ton teleutaio 1.5 xrono (diladi apo tote pou pantreutika) prospathoume me ton kalo mou gia moraki alla distixos tipota akoma. Meta apo kapoia stigmi o Xasiakos me parepempse ston sinergati tou ton Makraki pou einai mazi sto embryoart protinontas mou tin spermategxisi. Exei kapoia apo esas akousei tipota gia ton Makraki? ti paizei kai an exei pososta epitixias? Euxaristw!

Μαράκι μου, καλωσήρθες!!!!!!!!!Εγώ έκανα εξωσωματική στον Μουστακαρία και το αποτέλεσμα το βλέπεις στο τικεράκι μου, αλλά και για τον Μακράκη έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια!!!!!!!!!Καλή επιτυχία να έχεις!!!Εμείς είμαστε εδώ να σε στηρίξουμε!!!!!!!

Ο σκοπός του συγκεκριμένου τόπικ άλλωστε είναι να στηρίζουμε η μία την άλλη έχοντας κοινό γιατρό...Ας μην αλλοιωθεί το περιεχόμενό του, έστω κι αν μερικοί προσπαθούν να κάνουν αυτό ακριβώς...Δε θα το καταφέρουν...

Όσο για σένα φουσκίτσα, αν και πραγματικά δεν αξίζει να σου απαντήσω γιατί μιλάς διαρκώς με αγένεια, ένα θα σου πω: ξαναδιάβασε το μήνυμά μου, για να καταλάβεις τι γράφω και μετά να μου απευθύνεις το λόγο!!!!!!!!

Εντάξει, το καταλάβαμε, έπαθες ζημιά από τον Χασιάκο. Μας ενημέρωσες! Από εκεί και πέρα νομίζω ότι αν δεν έχεις να μοιραστείς τις αγωνίες σου για το παιδάκι σου, τότε να απευθυνθείς στον κ. Χασιάκο και όχι σε μας!!!!!!!Ποια είναι η θέση σου ακριβώς σε αυτό το τόπικ??? Να μας πείσεις ότι είναι κακός γιατρός;;; Γιατί πραγματικά δεν έχω καταλάβει από ένα σημείο και μετά γιατί απαντάς...

Εσύ κύριε Demie, πραγματικά θεωρείς ότι έχουμε πιστέψει ότι είσαι γυναίκα και έβαλες τον άνδρα σου να γράψει το μήνυμα?

Και εντελώς τυχαία εμφανίζεσαι και απαντάς μόνο όταν υπάρχει κάποια κατηγορία για τον γιατρό???Παιδί δεν έχεις υποτίθεται???Αγωνίες δεν έχεις για αυτό το παιδί???

Διαφημίσεις

Εσύ κύριε Demie, πραγματικά θεωρείς ότι έχουμε πιστέψει ότι είσαι γυναίκα και έβαλες τον άνδρα σου να γράψει το μήνυμα?

Και εντελώς τυχαία εμφανίζεσαι και απαντάς μόνο όταν υπάρχει κάποια κατηγορία για τον γιατρό???Παιδί δεν έχεις υποτίθεται???Αγωνίες δεν έχεις για αυτό το παιδί???

Λυπάμαι πραγματικά που συνεχίζεις...

Δεν πρέπει ποτέ να σταματάς να προσπαθείς για έναν άνθρωπο που αγαπάς ακόμη και αν δεν ταιριάζεις πραγματικά μαζί του...

Μαράκι μου, καλωσήρθες!!!!!!!!!Εγώ έκανα εξωσωματική στον Μουστακαρία και το αποτέλεσμα το βλέπεις στο τικεράκι μου, αλλά και για τον Μακράκη έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια!!!!!!!!!Καλή επιτυχία να έχεις!!!Εμείς είμαστε εδώ να σε στηρίξουμε!!!!!!!

Ο σκοπός του συγκεκριμένου τόπικ άλλωστε είναι να στηρίζουμε η μία την άλλη έχοντας κοινό γιατρό...Ας μην αλλοιωθεί το περιεχόμενό του, έστω κι αν μερικοί προσπαθούν να κάνουν αυτό ακριβώς...Δε θα το καταφέρουν...

Evi mou se euxaristw poly gia tis euxes kai to kouragio pou mou dineis!!! Na sou zisei to moraki sou kai na einai panta ygeies kai kalotixo!!! Oso anafora ton Xasiako einai pano apo ola anthropos kai meta giatros giati den se vlepei san portofoli alla san pragmatikos epistimonas. Ton exoun giatro kai oi dyo kaliteres mou files ek ton opoion i mia meta apo akarpes prospathies 4 etwn se diaforous allous giatrous simera exei 2 panemorfes kouklitses dydimakia. An epitrepete esena petixe i eksosomatiki metin prwti? Emena mou protine prota spermategxisi se 3 kyklous kai an den petixi tha doume tin eksosomatiki. Kai kati allo...... tin eksosomatiki tin ekanes me ton Moustakaria alla se ksegenise o Xasiakos etsi?

Όσο για σένα φουσκίτσα, αν και πραγματικά δεν αξίζει να σου απαντήσω γιατί μιλάς διαρκώς με αγένεια, ένα θα σου πω: ξαναδιάβασε το μήνυμά μου, για να καταλάβεις τι γράφω και μετά να μου απευθύνεις το λόγο!!!!!!!!

Εντάξει, το καταλάβαμε, έπαθες ζημιά από τον Χασιάκο. Μας ενημέρωσες! Από εκεί και πέρα νομίζω ότι αν δεν έχεις να μοιραστείς τις αγωνίες σου για το παιδάκι σου, τότε να απευθυνθείς στον κ. Χασιάκο και όχι σε μας!!!!!!!Ποια είναι η θέση σου ακριβώς σε αυτό το τόπικ??? Να μας πείσεις ότι είναι κακός γιατρός;;; Γιατί πραγματικά δεν έχω καταλάβει από ένα σημείο και μετά γιατί απαντάς...

ΟΚ. Το καταλαβαμε τι ανθρωπος εισαι. Το λαθος μου ειναι οτι παρασχοληθηκα μαζι σου. Δεν προσπαθω να σας πεισω οτι ειναι κακος γιατρος γιατι δεν ειναι. Αλλα οτι κανει λαθη δεν χωρα αμφισβητηση. Απλα δεν μπορω να καταλαβω τοση λατρεια πια! Αν και επειδη διαβασα οτι εκανες εξωσωματικη με το γιατρο ισως σε δικαιολογω.

Και οσο για το ποιος μιλαει με αγενεια σε οποιον δε συμφωνει μαζι του κοιταξε τον καθρεπτη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...