Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Λάμπη μου, ξέρω ότι μπορείτε να επιλέξετε πού θα ασφαλιστεί το μωράκι σας!!Εγώ έχω ΙΚΑ και ο άνδρας μου Δημόσιο και επιλέξαμε το Δημόσιο.

Kikar, γιατί απαντάς........................

Φουσκίτσα, δε σου είπε κανείς ότι δεν επιτρέπονται οι διαφορετικές απόψεις. Πρέπει κι εσύ όμως να δεχτείς ότι αν όχι όλες οι περισσότερες κοπέλες σε αυτό το τόπικ έχουν μόνο ευχάριστες εμπειρίες να περιγράψουν!!Από εκεί και πέρα σου εύχομαι καλή τύχη στην ανεύρεση ενός γυναικολόγου που να σου ταιριάζει και να μη σε προβληματίζει!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γλυκια μου τωρα διαβασα τα μηνυματα σου. Και εγω δεν ημουν μελος. Απλα εμπαινα στο site να μαθω για τον γιατρο μιας και μου τον συστησαν για τον καλυτερο. Περασα σχεδον τα ιδια. 7 μηνες μετα και ποναω αφορητα στα ραμματα ειδικα οταν φοραω εσωρουχο. Δεν τον ειδα καθολου στο νοσοκομειο αν και ειχα προβλημα με τα φαρμακα που μου εδωσαν και ζητουσα να τα σταματησω αλλα επρεπε να συνεννοηθω με το γιατρο. Αλλα που να τον βρω? Ζητουσα να τον καλεσουν αλλα τιποτα. Σε λιγο καιρο θα παω για πλαστικη στην τομη γιατι δεν βλεπεται. Και δυστυχως εδω στο site δεν μπορεις να πεις την εμπειρια σου αν ειναι ασχημη γιατι δε παιρνουν απο τα μουτρα. Για αυτο το λογο γραφτηκα για να πω τη γνωμη μου. Οταν σαραντισα και πηγα στο ιατρειο (εμαθα απο τις μαιες και οχι απο το γιατρο οτι επρεπε να παω να με εξετασει) του ειπα για την τομη και ολα τα παραπονα αλλα ... Μπορει να ειναι καλος γιατρος αλλα μην τρον θεοποιουμε κιολας!!!

Κορίτσι μου, έπρεπε να τον πάρεις στο κινητό του. Η ξαδέλφη μου τουλάχιστον αυτό έκανε. Τον αναζήτησε μέσω μαίας κανά δυο φορές και μετά τον κάλεσε στο κινητό. Ο άνθρωπος πήγε αμέσως στο δωμάτιό της και την είδε.

Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί ήταν κακό το ότι έμαθες από τις μαίες ότι έπρεπε να πας στο ιατρείο του να σε δει μετά τον σαραντισμό. Κακό θα ήταν να μην μάθεις ότι έπρεπε να σε εξετάσει.

Μάλιστα, έχω ακούσει περίπτωση κοπέλας που δεν είχε λεφτά να πληρώσει τον γιατρό για τη γέννα και δεν πήγε στο ιατρείο μετά από 40 μέρες, επειδή ντρεπόταν. Της τηλεφώνησαν, για να την ενημερώσουν ότι έπρεπε να τη δει ο γιατρός, αυτή τους αποκάλυψε ότι δεν πήγαινε, επειδή δεν είχε λεφτά να πληρώσει και ο γιατρός της είπε "έλα να σε δω αν είσαι εντάξει και δεν θέλω χρήματα, όποτε έχεις κι αν έχεις, μου τα δίνεις".

Επίσης, θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο:

Είδες με τα μάτια σου ότι δεν σε έραψε ο Χασιάκος? Ή το υποθέτεις από κάτι? Αν δεν τον είδες, τον ρώτησε αν σε έραψε ο ίδιος ή όχι? Το παραδέχτηκε ότι δεν σε έραψε?

Εκεί στο ιατρείο που πήγες στον σαραντισμό να σε δει και του είπες για την τομή και τα υπόλοιπα παράπονά σου, τι σου είπε?

Επίσης επειδή αναφέρεται συνέχεια το θέμα "πολλές ασθενείς" να πω την άποψή μου σε αυτό: Ο συγκεκριμένος γιατρός παίρνει πολύ χαμηλή επίσκεψη και δεν προλαβαίνει να αναπνεύσει. Θα μπορούσε να παίρνει τη διπλή και την τριπλή επίσκεψη και έτσι να του έμεναν οι μισές ασθενείς και να είχε κι αυτός λίγη ποιότητα ζωής, να ξεκουραζόταν και να έβλεπε τις 4 κόρες του. Βλέπει όμως τι λαμόγια γυναικολόγοι κυκλοφορούν και έχουν κατακρεουργήσει τις γυναίκες, βλέπει τη λαχτάρα γυναικών να γίνουν μανούλες κι εκεί που λέει δε δέχομαι άλλες, παίρνει κόσμος, επιμένει και ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια!! Έχω στείλει 5 κοπέλες με πρόβλημα στον Χασιάκο και οι 5 πέντε αυτή την στιγμή είναι έγκυες!!!

Η αδελφή μου έχει ένα θέμα με ακμή και πήρα να παρακαλέσω να της κλείσουν ραντεβού σύντομα. Μου είπαν με τίποτα, μετά το Μάιο... Τις χιλιοπαρακάλεσα και τους είπα ότι είναι 20χρονο κορίτσι και δε θέλω να την δει ο κάθε απατεώνας γιατρός και ότι μόνο τον Χασιάκο εμπιστεύομαι. Και τελικά μου έκλεισαν έκτακτο ραντεβού!!!Αυτό δε θα το ξεχάσω ποτέ, γιατί ξέρω πόσο πιεσμένος είναι ο Χασιάκος!!Σας έδωσα μία εικόνα γιατί συμβαίνει όλος αυτός ο πανικός, γιατί είναι ένας τίμιος άνθρωπος που δε σε κοιτά στην τσέπη και έχει σώσει κόσμο!!!!!!Να τον έχει καλά ο Θεός!!!Όσα λάθη και να έχει κάνει, έχει δώσει τόση ευτυχία και χαρά σε κόσμο που έχουν σβηστεί...

Αυτή είναι η γνώμη μου κι ας είναι λανθασμένη...

Επίσης επειδή αναφέρεται συνέχεια το θέμα "πολλές ασθενείς" να πω την άποψή μου σε αυτό: Ο συγκεκριμένος γιατρός παίρνει πολύ χαμηλή επίσκεψη και δεν προλαβαίνει να αναπνεύσει. Θα μπορούσε να παίρνει τη διπλή και την τριπλή επίσκεψη και έτσι να του έμεναν οι μισές ασθενείς και να είχε κι αυτός λίγη ποιότητα ζωής, να ξεκουραζόταν και να έβλεπε τις 4 κόρες του. Βλέπει όμως τι λαμόγια γυναικολόγοι κυκλοφορούν και έχουν κατακρεουργήσει τις γυναίκες, βλέπει τη λαχτάρα γυναικών να γίνουν μανούλες κι εκεί που λέει δε δέχομαι άλλες, παίρνει κόσμος, επιμένει και ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια!! Έχω στείλει 5 κοπέλες με πρόβλημα στον Χασιάκο και οι 5 πέντε αυτή την στιγμή είναι έγκυες!!!

Η αδελφή μου έχει ένα θέμα με ακμή και πήρα να παρακαλέσω να της κλείσουν ραντεβού σύντομα. Μου είπαν με τίποτα, μετά το Μάιο... Τις χιλιοπαρακάλεσα και τους είπα ότι είναι 20χρονο κορίτσι και δε θέλω να την δει ο κάθε απατεώνας γιατρός και ότι μόνο τον Χασιάκο εμπιστεύομαι. Και τελικά μου έκλεισαν έκτακτο ραντεβού!!!Αυτό δε θα το ξεχάσω ποτέ, γιατί ξέρω πόσο πιεσμένος είναι ο Χασιάκος!!Σας έδωσα μία εικόνα γιατί συμβαίνει όλος αυτός ο πανικός, γιατί είναι ένας τίμιος άνθρωπος που δε σε κοιτά στην τσέπη και έχει σώσει κόσμο!!!!!!Να τον έχει καλά ο Θεός!!!Όσα λάθη και να έχει κάνει, έχει δώσει τόση ευτυχία και χαρά σε κόσμο που έχουν σβηστεί...

evi μου, συμφωνώ 100%!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Λάμπη μου, ξέρω ότι μπορείτε να επιλέξετε πού θα ασφαλιστεί το μωράκι σας!!Εγώ έχω ΙΚΑ και ο άνδρας μου Δημόσιο και επιλέξαμε το Δημόσιο.

Kikar, γιατί απαντάς........................

Φουσκίτσα, δε σου είπε κανείς ότι δεν επιτρέπονται οι διαφορετικές απόψεις. Πρέπει κι εσύ όμως να δεχτείς ότι αν όχι όλες οι περισσότερες κοπέλες σε αυτό το τόπικ έχουν μόνο ευχάριστες εμπειρίες να περιγράψουν!!Από εκεί και πέρα σου εύχομαι καλή τύχη στην ανεύρεση ενός γυναικολόγου που να σου ταιριάζει και να μη σε προβληματίζει!!!!

Απαντώ η καψερή για να δώσω το καλό παράδειγμα αλλά που:o.

Επειδή εγώ ακόμη υποφέρω από ακμή ότι θες πες μου

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Δε χρειαζεται να ειστε τοσο καυστικες επειδη σας θιξαμε το γιατρο. Εγω και οποια αλλη περασε καποια δυσαρεστη κατασταση ξερουμε τι τραβαμε τοσο καιρο μετα τη γεννα. Απλα οταν ενας γιατρος πληρωνετε καλα ειναι να ειναι κοντα στους ασθενεις του και οχι να τους πασαρει σε καθε ειδικευομενο. Αρκετα ασχοληθηκα με ολα αυτα. Εγω εναν θεο ξερω και αυτος δεν ειναι ο Χασιακος. Αντιο

κορίτσια γεια σας, έχω ξαναγράψει πιο παλία αλλά θα ήθελα να παρέμβω λιγάκι. όσο αφορά τις καισαρικές και τον κ.Χασιάκο έχω να πω το εξής: εγώ γέννησα πολύ ξαφνικά και χωρίς καμία ένδειξη, έσπασαν τα νερά μου 30η εβδομάδα και όταν πήγα στο Αρεταίειο που είχα αποφασίσει να γεννήσω, ήθελαν να βάλουν για τοκετό χωρίς να έχω πόνους. ο γιατρός μου είπε (και τους έκραξε) να νοσηλευτώ και όσο πάρει (δεν είχα χάσει όλα τα υγρα). όταν τελικά εξελίχτηκε η κατάστασή μου, μετά από 5 μέρες, και έπρεπε να πάω για τοκετό λόγω λοίμωξης που γεννάει ο οργανισμός σε αυτές τις περιπτώσεις (χοριοαμνιοανίτιδα αν έχετε ακουστα), με πήγε για φυσιολογικό παρακαλώ γιατί ήταν έντονοι και συχνοί οι πόνοι. όμως κατέληξα σε καισαρική επειδή άρχισε το μωρό να έχει δυσχέρεια. επίσης να ξέρετε ότι επιλέγοντας ένα πανεπιστημιακό δημόσιο νοσοκομείο να περιμένετε κιόλας οτι στα χειρουργεία είναι και μαθητές μέσα που κάνουν πρακτική και υπό την επίβλεψη των γιατρών και θα ξεγεννήσουν, και θα ράψουν και όλα... εμένα επειδή μου έκαναν ολική ούτε είδα ποιος με έραψε αλλά ούτε με ενδιαφέρει κιόλας!!! η τομή μου έκανε και σε εμενα επιχείλωμα και έβγαζε και υγρό. σε άμεση επικοινωνία μου με το ιατρείο, μου είπαν οτι δεν είναι τπτ αλλά επειδή με άκουσαν αγχωμένη μου είπαν να πάω να με δουν. και τελικά ήταν αυτό που μου είπαν από το τηλ. να σας αναφέρω οτι έκανα και αλλεργία στα ράμματα και πήγα πάλι μετά από καιρό και το καθάρισαν. και σε επίσκεψη σε άλλο γυναικολόγο (λόγω του οτι μένω επαρχία) έπαθε πλακα με το πόσο καλή ήταν η τομή μου....

αυτά ήθελα να πω και χωρίς καμία παρεξήγηση από κανέναν. όταν έχουμε παράπονο από κάποιον καλό θα ήταν να πηγαίνουμε να το συζητάμε και όχι να λέμε πράγματα που ίσως δεν γνωρίζουμε.

επίσης επειδή έκατσα 10 μέρες στο νοσοκομείο, ο γιατρός όντως κοιμάτε στο νοσοκομείο!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Δε χρειαζεται να ειστε τοσο καυστικες επειδη σας θιξαμε το γιατρο. Εγω και οποια αλλη περασε καποια δυσαρεστη κατασταση ξερουμε τι τραβαμε τοσο καιρο μετα τη γεννα. Απλα οταν ενας γιατρος πληρωνετε καλα ειναι να ειναι κοντα στους ασθενεις του και οχι να τους πασαρει σε καθε ειδικευομενο. Αρκετα ασχοληθηκα με ολα αυτα. Εγω εναν θεο ξερω και αυτος δεν ειναι ο Χασιακος. Αντιο

Θα συμφωνήσω στο ότι ο Χασιάκος δεν είναι Θεός.

Όμως θα διαφωνήσω στα περί καυστικότητας όσον αφορά το πρόσωπό μου, γιατί δεν θεωρώ ότι οι ερωτήσεις που έκανα ήταν καυστικές. Επειδή με ενδιαφέρει να ακούσω και την άλλη πλευρά, έκανα κάποιες ερωτήσεις, γιατί πραγματικά ήθελα να δω τι απάντησε ο Χασιάκος σ' αυτά. Αυτά που έγραψες, χθες έτυχαν σ' εσένα, αύριο όμως μπορεί να τύχουν σ' εμένα και ήθελα να μάθω πως αντέδρασε και τι είπε.

Τελικά, απαντήσεις δεν πήρα και φαντάζομαι ότι θα ήθελαν κι άλλα κορίτσια να μάθουν.

Εγώ στη θέση σου δεν θα ήθελα να βρεθώ ποτέ αλλά, αν βρισκόμουν, να είσαι σίγουρη ότι θα τον ξέσκιζα τον Χασιάκο και δεν θα θυμόμουν μετά από 7 μήνες να μπω σ' ένα φόρουμ και να γράφω αρνητικά σχόλια και μόλις με ρωτούν κάτι παραπάνω, να λέω "είστε καυστικές" και να εξαφανίζομαι.

Θα συμφωνήσω στο ότι ο Χασιάκος δεν είναι Θεός.

Όμως θα διαφωνήσω στα περί καυστικότητας όσον αφορά το πρόσωπό μου, γιατί δεν θεωρώ ότι οι ερωτήσεις που έκανα ήταν καυστικές. Επειδή με ενδιαφέρει να ακούσω και την άλλη πλευρά, έκανα κάποιες ερωτήσεις, γιατί πραγματικά ήθελα να δω τι απάντησε ο Χασιάκος σ' αυτά. Αυτά που έγραψες, χθες έτυχαν σ' εσένα, αύριο όμως μπορεί να τύχουν σ' εμένα και ήθελα να μάθω πως αντέδρασε και τι είπε.

Τελικά, απαντήσεις δεν πήρα και φαντάζομαι ότι θα ήθελαν κι άλλα κορίτσια να μάθουν.

Εγώ στη θέση σου δεν θα ήθελα να βρεθώ ποτέ αλλά, αν βρισκόμουν, να είσαι σίγουρη ότι θα τον ξέσκιζα τον Χασιάκο και δεν θα θυμόμουν μετά από 7 μήνες να μπω σ' ένα φόρουμ και να γράφω αρνητικά σχόλια και μόλις με ρωτούν κάτι παραπάνω, να λέω "είστε καυστικές" και να εξαφανίζομαι.

Οταν λες θα τον ξεσκιζες τι θα εκανες? Οταν πας στο ιατρειο και σουλεει οτι ολα ειναι καλα να μην ανησυχω τι θα κανεις? Θα τον βρισεις θα τον πας στα δικαστηρια? Με τι αποδειξεις και ποιο το αποτελεσμα? Εγω μονο ξερω οτι πληρωσα ενα γιατρο ο οποιος εμφανιστηκε ενα τεταρτο στη γεννα και μετα αερας! Με εραψε αλλος με τις οδηγιες τριτου ("τωρα πιασε να ραψεις εδω", "τωρα καθαριζεις εδω" κ.λ.π.). Ξερω οτι στο σημειο γυρω απο τη ραφη μου σε καποια σημεια το δερμα μου το αισθανομαι ναρκωμενο. Το τσιμπαω και δε νοιωθω τιποτα. Ξερω οτι δεν ηθελα να εχω επαφη με τον αντρα μου για πολυ καιρο γιατι ντρεπομουν για τη ραφη και το σημαδι που εχω. Οπως ξερω οτι η καθεμια μας θελει τον γιατρο που πληρωνει να την ξεγεννησει, να την ραψει, να της μιλησει πριν την καισαρικη επειδη ειναι λογικο να εχουμε αγχος και αγωνια και να περασει εστω μια φορα να δει τι κανουμε μετα τη γεννα και οχι καποιος ειδικευομενος. Δε χρειαζεται καποιες να το παιζουν υπερανω γιατι ετυχε να τους πανε ολα καλα και δεν τις ανελαβε καποιος ειδικευομενος. Μακαρι να σα μην περασετε τετοιες ασχημες καταστασεις. Γιατι θα πρεπει να πληρωσω τωρα επιπλεον λεφτα για πλαστικη? Αν εχω δικιο συγνωμη που εθιξα τον κ. Χασιακο.

Διαφημίσεις

Κορίτσι μου, έπρεπε να τον πάρεις στο κινητό του. Η ξαδέλφη μου τουλάχιστον αυτό έκανε. Τον αναζήτησε μέσω μαίας κανά δυο φορές και μετά τον κάλεσε στο κινητό. Ο άνθρωπος πήγε αμέσως στο δωμάτιό της και την είδε.

Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί ήταν κακό το ότι έμαθες από τις μαίες ότι έπρεπε να πας στο ιατρείο του να σε δει μετά τον σαραντισμό. Κακό θα ήταν να μην μάθεις ότι έπρεπε να σε εξετάσει.

Μάλιστα, έχω ακούσει περίπτωση κοπέλας που δεν είχε λεφτά να πληρώσει τον γιατρό για τη γέννα και δεν πήγε στο ιατρείο μετά από 40 μέρες, επειδή ντρεπόταν. Της τηλεφώνησαν, για να την ενημερώσουν ότι έπρεπε να τη δει ο γιατρός, αυτή τους αποκάλυψε ότι δεν πήγαινε, επειδή δεν είχε λεφτά να πληρώσει και ο γιατρός της είπε "έλα να σε δω αν είσαι εντάξει και δεν θέλω χρήματα, όποτε έχεις κι αν έχεις, μου τα δίνεις".

Επίσης, θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο:

Είδες με τα μάτια σου ότι δεν σε έραψε ο Χασιάκος? Ή το υποθέτεις από κάτι? Αν δεν τον είδες, τον ρώτησε αν σε έραψε ο ίδιος ή όχι? Το παραδέχτηκε ότι δεν σε έραψε?

Και οσο για το να τον παρω στο κινητο την επομενη της καισαρικης τον επαιρνα τηλ αλλα δυστυχως ειχε χειρουργεια και δε μπορουσε. Και παρολο που ζητησα καποια στιγμη να ερθει οποτε μπορει να τον δω δυστυχως ...

Και οσο για το να τον παρω στο κινητο την επομενη της καισαρικης τον επαιρνα τηλ αλλα δυστυχως ειχε χειρουργεια και δε μπορουσε. Και παρολο που ζητησα καποια στιγμη να ερθει οποτε μπορει να τον δω δυστυχως ...

Το ποιος έχει ψυχολογικά το αφήνω να το κρίνουν αυτοί που διαβάζουν τα γραφόμενά σου και τις εμφανίσεις σου...

"Δεν έχει κανείς το δικαίωμε να διαφωνήσει με τις απόψεις σου..." Θέλω να μου πεις εσύ με ποιον είσαι τελικά, γιατί δε θα έχω μπερδευτεί μόνο εγώ...

Και για να τελειώνει το θέμα: Δεν έχω πει ποτέ ότι διαφωνώ με το να έχει κάποιος αρνητική άποψη για τον κ. Χασιάκο. Είπα ότι διαφωνώ να μπαίνει ο καθένας εδώ μέσα που είναι γεμάτο με ετοιμόγεννες κοπέλες ή κοπέλες που έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στο συγκεκριμένο γιατρό και να τις πανικοβάλει κρυβόμενος πίσω από την ανωνυμία του με τρομακτικές ιστορίες.

Και το ξαναλέω: Δεν είναι σωστό σ ένα δημόσιο φόρουμ να μπαίνει κάποιος να μιλάει για σοβαρά ζητήματα και να λέει "όποιος θέλει εγώ του δίνω τα στοιχεία μου να το τσεκάρει" κι όταν του τα ζητάμε να εξαφανίζεται!!!!!

Και τέλος, βλέπω ότι το κοινό στοιχείο που έχετε με το μέλος Legatem είναι όταν δεν ξέρετε τι να απαντήσετε αρχίζετε να υβρίζετε...

Πραγματικά λυπάμαι που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και κοιμούνται ήρεμοι τις νύχτες...

Σιγα κοπελα μου! Κανε και λιγο κρατει... Μολις διαβασα καλυτερα τα προηγουμενα posts και ειδα οτι δε σηκωνεις μυγα στο σπαθι σου. Ξερεις αν η Demie και η Legatem και ισως και καποιες αλλες κοπελες δεν εχουν δικιο? Οσο για τον ολες εμεις που δε συμφωνουμε με τη "λατρεια σας" αν κοιμομαστε ησυχες να εισαι σιγουρη οτι κοιμομαστε γιατι εμεις ειμασταν ενταξει απεναντι στις υποχρεωσεις μας.

κοριτσια μου γκρινιαρικα τι κανετε??:tongue::tongue::tongue:εγω εδω εσωκλειστη με την μικρη...να ρωτησω/???υπαρχει καποια κοπελα απο εσας που εχει ξεχωριστη ασφαλεια υγειας απο τον αντρα της κ να εγραψε αυτη στην δικη της ασφαλεια το μωρο της??γινεται αυτο??γνωριζεται κατι???εχω ακουσει οτι δινουν κ ενα επιδομα αν το γραφει η μανα..ισχυει αυτο???:roll::roll:

Εγω ειχα ασφαλεια δημοσιου και ο αντρας ειναι στρατιωτικος. Την εγραψα σε μενα γιατι ποιος τρεχει τωρα στο 401. Εξαλλου εμεις εχουμε και δικους μας γιατρους αλλα γενικα το δημοσιο εχει πιο πολλους συμβεβλημενους παιδιατρους,Επισης το δημοσιο δινει 1000 επιδομα ανεηαρτητα από το ποσα πληρωσες.

ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΣΕΝΑ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...