Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Γεια σου,Ιολάκι γλυκό!!!!!!!!Ελπίζω να είσαι καλά,κοριτσάρα μου!!!!!!!

Ποιος είπε ότι είναι όλα ρόδινα με το γιατρό ή με οποιοδήποτε γιατρό; Όποια έχει κακή εμπειρία εννοείται ότι μπορεί να την καταθέτει, αλλά δεν μπορεί κιόλας να πείσει τις υπόλοιπες κοπέλες για το αντίθετο!!!!Δηλαδή αν εγώ έχω εξαιρετική εμπειρία από τον γιατρό γιατί να εκφράσω παράπονο; Επομένως, όπως λέει και η Νατάσα όποια έχει πρόβλημα ας αλλάξει γιατρό!!!Ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε!!!Την εμμονή να μπαίνει να πείσει όλες τις υπόλοιπες που έχουν αντίθετη εμπειρία δεν καταλαβαίνω!!!

Το κατανοούμε, το σεβόμαστε, αλλά ίσως ήμασταν οι "τυχερές" να μην έχουν κακή εμπειρία από τον Χασιάκο... Αν αποκτήσουμε θα ενημερώσουμε ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ιολη μου σαν να διαβαζω εμενα εκτος απο το περιστατικο με την ξαδερφη...

Το ιδιο ακριβως ετυχε και σε μενα... Ακριβως με τον ιδιο τροπο μου συμπεριφερθηκε , επειδη ειχα προβληματα με εβλεπε καθε βδομαδα και αγωνιουσε και εκεινος μαζι μου το εβλεπα στα ματια του και με περιμενε στο νοσοκομειο 2 τα ξημερωματα οταν τον πηρα πανικοβλητη οταν αρχισε η αποβολη... Να ναι καλα και να τον εχει ο Θεος καλα!!!!

Κανενας δεν εχει εμμονη να πεισει κανεναν. Απλα ας ακουγονται και διαφορετικες εμπειριες που μπορει να εχουν καποιες. Και οπως γραφτηκε σε οποια δεν αρεσει ας αλλαξει γιατρο. Εγω τουλαχιστον αυτο εκανα. Μια φορα γινεται λαθος επιλογη. Καλη τυχη !

Και κατι αλλο Kikar. Οταν θελεις να συνδεεις προτασεις μην παιρνεις αποσπασματικα απο καποιο κειμενο. Η καθε προταση συνδεεται αμεσα με την επομενη.

Διαφημίσεις

ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΤΥΠΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΝΤΑΝΤΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!!!!:-(

ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΤΟ ΛΟΓΟ, ΑΣΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ...ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΤΙΚΑ ΣΤΟ SITE ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ...4 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΒΛΕΠΩ ΕΦΙΑΛΤΕΣ...

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ,ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΝΤΑΝΤΕΥΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ....ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΑΜΑΤΙΚΑ....

Γλυκια μου τωρα διαβασα τα μηνυματα σου. Και εγω δεν ημουν μελος. Απλα εμπαινα στο site να μαθω για τον γιατρο μιας και μου τον συστησαν για τον καλυτερο. Περασα σχεδον τα ιδια. 7 μηνες μετα και ποναω αφορητα στα ραμματα ειδικα οταν φοραω εσωρουχο. Δεν τον ειδα καθολου στο νοσοκομειο αν και ειχα προβλημα με τα φαρμακα που μου εδωσαν και ζητουσα να τα σταματησω αλλα επρεπε να συνεννοηθω με το γιατρο. Αλλα που να τον βρω? Ζητουσα να τον καλεσουν αλλα τιποτα. Σε λιγο καιρο θα παω για πλαστικη στην τομη γιατι δεν βλεπεται. Και δυστυχως εδω στο site δεν μπορεις να πεις την εμπειρια σου αν ειναι ασχημη γιατι δε παιρνουν απο τα μουτρα. Για αυτο το λογο γραφτηκα για να πω τη γνωμη μου. Οταν σαραντισα και πηγα στο ιατρειο (εμαθα απο τις μαιες και οχι απο το γιατρο οτι επρεπε να παω να με εξετασει) του ειπα για την τομη και ολα τα παραπονα αλλα ... Μπορει να ειναι καλος γιατρος αλλα μην τρον θεοποιουμε κιολας!!!

Καλησπέρα σε όλες

Σχετικά με το θέμα και εγώ τον έχω πολλά χρόνια γιατρό και καποιες φορές έχω δυσαρεστηθεί με απλά βέβαια πράγματα ραντεβού κτλ (μέχρι να συνηθίσω την κατάσταση)ενώ από την άλλη ιατρικά ο άνθρωπος με έχει "σώσει" και έχει αποδειχθεί σούπερ σε σημείο που παραβλέπω ότι με έχει δυσαρεστήσει γιατί τον εμπιστεύομαι ιατρικά

και σε δύσκολη στιγμή τον έβρισκα ότι ώρα ήθελα και μίλαγα απευθείας μαζί του

μήπως τελικά αυτό αξίζει παραπάνω από το πχ να κλείνεις ραντεβού αργά?

Φουσκιτσα μηπως εχεις επιχειλωμα; Πηγαινε σε καποιον γιατρο και δειξε την τομη σου Νομιζω οτι εχεις επιχειλωμα(οπως κι εγω) Ειναι αντιδραση του δερματος και δεν εξαρταται απο το ραψιμο Στην πρωτη μου καισαρικη(με αλλον γιατρο) ειχα ανυσηχησει κι εγω για την τομη Πηγα σε δερματολογο και μου ειπε οτι ειναι επιχειλωμα ΚΑποιοι οργανισμοι αντιδρουν ετσι δυστυχως Και αυτη τη φορα το ιδιο (αλλα το ηξερα) Τσουξιμο καψιμο και φενεται φρεσκια η τομη και πλατια και ερεθισμενηΑυτη ειναι η εικονα Οσο για την πλαστικη ενοειται οτι σου εκαναν οπως και σ εμενα Την κανουν στο καπακι με το ραψιμο Μετα την 12η καισαρικη ειδα βελτιωση μετα απο ενα χρονο

xtZRp3.png

Και κατι αλλο Kikar. Οταν θελεις να συνδεεις προτασεις μην παιρνεις αποσπασματικα απο καποιο κειμενο. Η καθε προταση συνδεεται αμεσα με την επομενη.

Αν και δεν αξίζει να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας έκανα quote όλο το κείμενο και σου επισήμανα το σημείο που με προβλημάτισε. Δεν αμφισβήτησα το πρόβλημά σου όυτε το υποβάθμισα. Απλά σε ρώτησα τι έκανες γι'αυτό. Και ωεπειδή πραγματικά δεν το έχω ξανακούσει τον ρώτησες για ποιο λόγο έκανες τελικά καισαρική?

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

φουσκίτσα είχες μεγάλο θέμα

όταν του έδειξες την τομή τι σου είπε ?

Μου εθπε οτι ειναι ολα καλα. Τι να πω! Το βασικοτερο ειναι οτι δεν ηταν εκει οταν τον ηθελα.

Φουσκιτσα μηπως εχεις επιχειλωμα; Πηγαινε σε καποιον γιατρο και δειξε την τομη σου Νομιζω οτι εχεις επιχειλωμα(οπως κι εγω) Ειναι αντιδραση του δερματος και δεν εξαρταται απο το ραψιμο Στην πρωτη μου καισαρικη(με αλλον γιατρο) ειχα ανυσηχησει κι εγω για την τομη Πηγα σε δερματολογο και μου ειπε οτι ειναι επιχειλωμα ΚΑποιοι οργανισμοι αντιδρουν ετσι δυστυχως Και αυτη τη φορα το ιδιο (αλλα το ηξερα) Τσουξιμο καψιμο και φενεται φρεσκια η τομη και πλατια και ερεθισμενηΑυτη ειναι η εικονα Οσο για την πλαστικη ενοειται οτι σου εκαναν οπως και σ εμενα Την κανουν στο καπακι με το ραψιμο Μετα την 12η καισαρικη ειδα βελτιωση μετα απο ενα χρονο

Σημασια εχει οτι εγω ποναω ειδικα οταν φοραω εσωρουχα. Οτακ δε χοροπηδαει η μικρη μου και με χτυπαει εκει πεθαινω. Αλλα με πειραξε που δε με εραψε ο ιδιος. Εγω αυτον πληρωσα και οχι τον καθε ειδικευομενο.

Σημασια εχει οτι εγω ποναω ειδικα οταν φοραω εσωρουχα. Οτακ δε χοροπηδαει η μικρη μου και με χτυπαει εκει πεθαινω. Αλλα με πειραξε που δε με εραψε ο ιδιος. Εγω αυτον πληρωσα και οχι τον καθε ειδικευομενο.

Και ειδικα οταν πληρωνεις το γιατρο τον θελεις και πριν και μετα να σου εξηγησει και να σου μιλησει. Εγω δεν τον ειχα δει καθολου. Δεν επρεπε να φερθει ετσι. Αν δεν προλαβαινει να εχει λιγοτερες ασθενεις. Τελος παντων. Σημασια εχει το μωρο μου και ολα τα αλλα...

κοριτσια μου γκρινιαρικα τι κανετε??:tongue::tongue::tongue:εγω εδω εσωκλειστη με την μικρη...να ρωτησω/???υπαρχει καποια κοπελα απο εσας που εχει ξεχωριστη ασφαλεια υγειας απο τον αντρα της κ να εγραψε αυτη στην δικη της ασφαλεια το μωρο της??γινεται αυτο??γνωριζεται κατι???εχω ακουσει οτι δινουν κ ενα επιδομα αν το γραφει η μανα..ισχυει αυτο???:roll::roll:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...