Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντως εμένα στην πρώτη γέννα μου μετρούσε την πίεση, (από κάποιους μήνες και μετά όμως), δεν με ζύγιζε, όμως με ρωτούσε πόσα κιλά πήρα!

Παρεπιμπτώντος χθές πήγα να ακούσουμε την καρδούλα του μωρού και γινόταν το έλα να δείς! Με εξέτασε μετά από 3 ώρες αναμονής! Είχα κάνει και τις εξετάσεις και τις είχα στην τσάντα μου στον προθάλαμο. Οπότε ακούω τη φωνή της κοπέλας από μέσα:

-Να ανοίξω την τσάντα σας να πάρω τις εξετάσεις?

Ε, τι να της πώ κι εγώ, της λέω άνοιξε την! Τις πήρε, τις είδε αυτή και όχι ο γιατρός και μετά τις ξαναέβαλε μέσα!

Εξπρές ραντεβού ήταν,

α, και χρήματα δεν μου πήρε!

Τα αποτελεσματα που τον εντιαφερουν τον Χασιακο τα σημεωνει η κοπελα αυτη σε ενα χαρτι που εχει μπροστα του ο γιατρος και οταν καθετε στο γραφιο του ,τα τσεκαρει.

καλησπερα σε ολες τις κοπελες...

εγω δεν ανηκω ακομα στο κλαμπ του κου Χασιακου αλλα μου τον προτεινανε σαν γυναικολογο και σκεφτηκα οτι το καλυτερο μερος για να μαθω για αυτον ειναι το δικο σας κλαμπακι...

εχω ηδη δυο παιδακια και για οικονομικους κυριως λογους καθως με τον γιατρο μου δεν εχω κανενα προβλημα ψαχνω αμεσα να βρω εναν πολυ καλο γυναικολογο στο δημοσιο και με προτιμηση το Αρεταιειο...μου αναφερανε το ονομα του Κου Χασιακου και θα σας παρακαλουσα να με πληροφορισετε με οσα περισσοτερα γινετε για αυτον...

για παραδειγμα...πως ειναι σαν γιατρος...σαν ανθρωπος...που ειναι το ιατρειο του...περιπου τα χρηματα της επισκεψης...τα χρηματα αμοιβης του σε γεννα...αν εχει μαια...και οτι αλλο νομιζετε εσεις οτι πρεπει να μαθω για αυτον...

σας ευχαριστω πολυ και ελπιζω συντομα να μπω και εγω στο κλαμπ σας...

φιλικα

ελιζα

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

κοριτσια κ εγω προχθες πηγα επισκεψη στο ιατρειο του χασιακου για εξεταση μετα τον σαραντισμο κ προβλεπω σαρωτικες αλλαγες στο μελλον..εκτος τις κοπελες ηταν κ αλλες 2 καινουργιες,εγω προσωπικα πρωτη φορα τις ειδα...μια καθοταν διπλα στο δωματιακι κ η αλλη μεσα εξεταζε κ αυτη..εμενα επειδη εφυγε εκτακτως για καισαρικη ο χασιακος με εξετασε αυτη..δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα κιολας αλλα θα προτιμουσα να με δει ο ιδιος ο γιατρος μου..την ρωτουσα για κιτρινα υγρα που εχω ακομη κ την εβλεπα οτι ζοριζοταν για το τι θα μου πει..τελος παντων..εκλεισα για τεςτ παπ τον ιουνιο...λογικα αφου ο χασιακος ειναι στο ρεα λογικα απο πρωτη απριλιου θα φυγει απο το αρεταιειο...φιλακια

καλησπερα σε ολες τις κοπελες...

εγω δεν ανηκω ακομα στο κλαμπ του κου Χασιακου αλλα μου τον προτεινανε σαν γυναικολογο και σκεφτηκα οτι το καλυτερο μερος για να μαθω για αυτον ειναι το δικο σας κλαμπακι...

εχω ηδη δυο παιδακια και για οικονομικους κυριως λογους καθως με τον γιατρο μου δεν εχω κανενα προβλημα ψαχνω αμεσα να βρω εναν πολυ καλο γυναικολογο στο δημοσιο και με προτιμηση το Αρεταιειο...μου αναφερανε το ονομα του Κου Χασιακου και θα σας παρακαλουσα να με πληροφορισετε με οσα περισσοτερα γινετε για αυτον...

για παραδειγμα...πως ειναι σαν γιατρος...σαν ανθρωπος...που ειναι το ιατρειο του...περιπου τα χρηματα της επισκεψης...τα χρηματα αμοιβης του σε γεννα...αν εχει μαια...και οτι αλλο νομιζετε εσεις οτι πρεπει να μαθω για αυτον...

σας ευχαριστω πολυ και ελπιζω συντομα να μπω και εγω στο κλαμπ σας...

φιλικα

ελιζα

Καλώς ήρθες Ελίζα και όπως καλά κατάλαβες ήρθες στο κατάλληλο μέρος. Ο κ. Χασιάκος είναι ένας απίστευτα καλός γιατρός με πολύ μεγάλη εμπειρία σε τοκετούς και όχι μόνο. Είναι οπαδός του φυσιολογικού τοκετού και κάνει χρήση της καισαρικής τομής όπου χρειάζεται γιατί θεωρεί ότι έτσι είναι το ιατρικά σωστό.

Σαν άνθρωπος είναι πανέξυπνος, λιγομίλητος με απίστευτη αίσθηση του χιούμορ. Επειδή τρέχει πανικόβλητος φαίνεται μόνιμα κουρασμένος αλλά μόνο φαίνεται...

Ο τυπικός έλεγχος στο ιατρείο του (τεστ Παπ, κολποσκόπηση και υπερηχογράφημα στοιχίζει 40 ευρώ). Σε ότι αφορά την αμοιβή του σε γέννα καλό θα ήταν να το συζητήσεις μαζί του ή να ανατρέξεις στο forum αλλά πίστεψέ με δε ζητά κάτι απαγορευτικό.

Συνεργάζεται με μαία αλλά ειδικά στο Αρεταίειο το ρόλο αυτό τον επιτελούν με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία οι ειδικευόμενοι οπότε πραγματικά δε χρειάζεται.

Τώρα σε ότι αφορά το λόγο που τον θες (γιατρό σε δημόσιο νοσοκομείο) δε ξέρω κατά πόσο θα είναι εφικτό όταν τον θες. Λόγω του νόμου που ψηφίστηκε που απαγορεύει στους πανεπιστημιακούς γιατρούς να έχουν ιδιωτικό ιατρείο δε μπορώ να ξέρω τι θα αποφασίσει να κρατήσει. Αν θες παρακολούθησε λίγο το forum και θα σε ενημερώσουμε.

Στη διάθεσή σου για ότι χρειαστείς:D

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Εχω παει στο παρελθον (τελευταια φορα πριν 5 χρονια)και δεν μπωρω να πω τοιποτα κακο σχετικα με την συμπεριφορα προς ασθενης και την καθαριοτητα.Δεν παυει να πλειρωνεις ενα αξιωσεβαστο ποσο(για μενα) που δυσκολα μαζευεται .Στο Αρεταιειο τα γλειτωνεις.

Στο Αρεταιειο που γεννησα και εγω και η νυφη μου δε γλυτωνεις τιποτα. Πληρωσα 1200 τον Χας και 460 το δωματιο. Κανονικα ο γιατρος δεν πρεπει να παιρνει τιποτα γιατι οπως μου ειπαν ειναι δημοσιο νοσοκομειο και πληρωνετε μισθο. Αυτα που παιρνει ειναι μαυρα. Και αν ζητησεις αποδειξη χαθηκες.Εγω ζητησα και ενω μου ειπαν ενταξει οταν πηγα στο ιατρειο με ξεφτελισε. Ο αδερφος μου δεν του εδωσε τιποτα οπως και πολλοι αλλοι. Μιαγνωστη μου ενω ειχε γιατρο εκει πηγε εκτακτως και την ξεγεννησε οποιος εφημερευε και ολα καλα. Και ουτε με εραψε ο ιδιος ουτε τον ειδα ουτε τον απαντησα το κυριο Χασιακο

tamar μου ευχομαι με ενα πονο. Το πιο πιθανο ειναι να σε ξεγεννησει ο Χασιακος και να σε ραψει καποιος ειδικευομενος. Ζητα του απο πριν να σε ραψει ο ιδιος και να σου κανει πλαστικη. Μην παθεις οτι εγω. Υπαρχουν τοσοι καλοι γιατροι και μαιες στο αρεταιειο που δεν πρεπει να ανησυχεις.

My_beba εχεις δικιο. Και εγω αλλαξα γιατρο για καλυτερα αλλα... Ο πρωτος γιατρος στο Αλεξανδρα μου επαιρνε την πιεση και μετρουσε το βαρος πριν απο ολα. Ο Χασιακος τιποτα. και μου εκανε μεγαλη εντυπωση (ασχημη βεβαια) γιατι και το βαρος και η πιεση ειναι πολυ σημαντικα!

Στο Αρεταιειο που γεννησα και εγω και η νυφη μου δε γλυτωνεις τιποτα.

Πληρωσα 1200 τον Χας και 460 το δωματιο. Κανονικα ο γιατρος δεν πρεπει να παιρνει τιποτα γιατι οπως μου ειπαν ειναι δημοσιο νοσοκομειο και πληρωνετε μισθο. Αυτα που παιρνει ειναι μαυρα. Και αν ζητησεις αποδειξη χαθηκες.Εγω ζητησα και ενω μου ειπαν ενταξει οταν πηγα στο ιατρειο με ξεφτελισε. Ο αδερφος μου δεν του εδωσε τιποτα οπως και πολλοι αλλοι. Μιαγνωστη μου ενω ειχε γιατρο εκει πηγε εκτακτως και την ξεγεννησε οποιος εφημερευε και ολα καλα. Και ουτε με εραψε ο ιδιος ουτε τον ειδα ουτε τον απαντησα το κυριο Χασιακο

Να φανταστώ ότι ήταν η πρώτη φορά που συναλλασσόσουν με Ελληνα γιατρό σε δημόσιο νοσοκομείο από τη στιγμή που ζήτησες απόδειξη για κάποια χρήματα που όλοι μας γνωρίζουμε πως ειναι μαύρα.

Στη δική μου περίπτωση στην 1η γέννα όχι μονο με ανέλαβε 2 μέρες πριν γεννήσω, δεν ανέφερε κάν για τα χρήματα, ήταν 11 ώρες στο πλευρό μου, με έραψε ο ίδιος, ηρθε μια φορά να δει αφότου γέννησα και ούτε λεφτά δεν του δώσαμε αφού δεν είχαμε δεκάρα τσακιστή εκεινη την περίοδο.

Το να σε ξεγεννήσει όποιος εφημερευει προσωπικά το θεωρώ μεγάλο ρίσκο και δεν θα το έκανα ποτέ.

φουσκίτσα νομίζω ότι αν δεν θες να πληρώσεις στο δημόσιο νοσοκομείο πρέπει όταν έρθει η ώρα να γεννήσεις να σε ξεγεννησει οποιοσδήποτε γιατρός είναι εκεί και όχι ο δικός σου

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα! ειμαι στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης και σας έχω ξαναγράψει οτι θα άλλαζα γιατρό και θα συνεχιζα στον Χασιάκο! μάλιστα τώρα μεσα φλεβάρη ειναι το πρώτο μας ραντεβού και θα συνεχίσω με αυτόν την εγκυμοσύνη μου!

θελω να ρωτήσω κατι όλες τις μανουλες-εγκυουλες! ο παλιος μου γιατρος μεχρι στιγμής μου έδωσε να κάνω μια φορά εξετάσεις αιματος, γενική αιματος και ουριας στην αρχή της εγκυμοσύνης στην 8η βδομάδα! απο τότε δεν έχω ξανακάνει καμιά εξέταση αίματος και ουρων!!!!!!! ποια ειναι η γνώμη σας για αυτό;;;;;;; δε θα πρεπε να χω ξανακάνει τέτοιες εξετάσεις μεχρι τώρα;;;;;;; ο Χασιάκος πιστεύετε οτι θα με είχε στειλει ήδη να ξανακάνω;;;; πειτε μου τη γνώμη σας γιατί ανησυχώ λιγο, μεχρι στιγμής ολα καλά πηγαίνουν αλλά ποτέ δε ξέρεις........σας ευχαριστώ!

kmMQp2.png

c4yvp2.png

φουσκίτσα νομίζω ότι αν δεν θες να πληρώσεις στο δημόσιο νοσοκομείο πρέπει όταν έρθει η ώρα να γεννήσεις να σε ξεγεννησει οποιοσδήποτε γιατρός είναι εκεί και όχι ο δικός σου

δεν νομίζω ότι αυτο ειναι απαραίτητο... και οποιοσδήποτε να σε ξεγεννήσει μπορεί να έχει αρκετό θράσος ώστε να σου ζητήσει φακελάκι

κοριτσια καλησπερα! ειμαι στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης και σας έχω ξαναγράψει οτι θα άλλαζα γιατρό και θα συνεχιζα στον Χασιάκο! μάλιστα τώρα μεσα φλεβάρη ειναι το πρώτο μας ραντεβού και θα συνεχίσω με αυτόν την εγκυμοσύνη μου!

θελω να ρωτήσω κατι όλες τις μανουλες-εγκυουλες! ο παλιος μου γιατρος μεχρι στιγμής μου έδωσε να κάνω μια φορά εξετάσεις αιματος, γενική αιματος και ουριας στην αρχή της εγκυμοσύνης στην 8η βδομάδα! απο τότε δεν έχω ξανακάνει καμιά εξέταση αίματος και ουρων!!!!!!! ποια ειναι η γνώμη σας για αυτό;;;;;;; δε θα πρεπε να χω ξανακάνει τέτοιες εξετάσεις μεχρι τώρα;;;;;;; ο Χασιάκος πιστεύετε οτι θα με είχε στειλει ήδη να ξανακάνω;;;; πειτε μου τη γνώμη σας γιατί ανησυχώ λιγο, μεχρι στιγμής ολα καλά πηγαίνουν αλλά ποτέ δε ξέρεις........σας ευχαριστώ!

Καλησπέρα,

φαντάζομαι ότι δε θα σου ζητήσει να τις επαναλάβεις. Μην αγχώνεσαι για εξετάσεις. Θα σου δώσει να κάνεις εξετάσεις στο ραντεβού μετά τη β-επιπέδου. Εκεί θα σου ζητήσει και καμπύλη σακχάρου:P

Με το καλό το μωράκι σου γλυκεία μου

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

Να φανταστώ ότι ήταν η πρώτη φορά που συναλλασσόσουν με Ελληνα γιατρό σε δημόσιο νοσοκομείο από τη στιγμή που ζήτησες απόδειξη για κάποια χρήματα που όλοι μας γνωρίζουμε πως ειναι μαύρα.

Στη δική μου περίπτωση στην 1η γέννα όχι μονο με ανέλαβε 2 μέρες πριν γεννήσω, δεν ανέφερε κάν για τα χρήματα, ήταν 11 ώρες στο πλευρό μου, με έραψε ο ίδιος, ηρθε μια φορά να δει αφότου γέννησα και ούτε λεφτά δεν του δώσαμε αφού δεν είχαμε δεκάρα τσακιστή εκεινη την περίοδο.

Το να σε ξεγεννήσει όποιος εφημερευει προσωπικά το θεωρώ μεγάλο ρίσκο και δεν θα το έκανα ποτέ.

Καλά σε πάω με χίλια:P

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Καλησπέρα,

φαντάζομαι ότι δε θα σου ζητήσει να τις επαναλάβεις. Μην αγχώνεσαι για εξετάσεις. Θα σου δώσει να κάνεις εξετάσεις στο ραντεβού μετά τη β-επιπέδου. Εκεί θα σου ζητήσει και καμπύλη σακχάρου:P

Με το καλό το μωράκι σου γλυκεία μου

ax σε ευχαριστώ πολύ! και συ να χαιρεσαι το δικό σου!!!!!!βλεπω το τικερακι!

έχω κάνει ήδη β επιπεδου πριν 2,5 βδομάδες και τώρα μάλλον θα μου πει να κάνω καμπύλη σακχάρου! ΄και να επαναλάβω αίματος-ουρων! αρα γενικά ουτε ο Χασιάκος θα μειχε στειλει να τις κάνω πιο συχνά! γιατί ακουω για άλλες εγκύους οτι τις κάνουν καθε ενάμιση μήνα περιπου και φρικαρα! και λέω εγώ γιατί οχι;;;;;;;; με ξέχασε o προηγουμενος γιατρος μου; και αν έχω κάτι ή συμβαίνει κάτι;

kmMQp2.png

c4yvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...